Dr. Haydar Dümen Kendinizi kaptırmayın
HABERİ PAYLAŞ

Kendinizi kaptırmayın

Neye alışırsak onu seviyor ve istiyoruz. Genç erkeklerin yapmaya alıştığı mastürbasyon bir süre sonra neredeyse tiryakilik boyutuna geliyor, vazgeçilmez oluyor.

Ama kendinizi fazla kaptırmadan, büyük düş kırıklıkları yaşamadan yani yol yakınken dönün ve üzülmeyin.

***

BÖYLE SORU YOK!

Nasıl kandırırım?

22 yaşındayım. Ne yaptıysam kız arkadaşımı ilişkiye girmek için kandıramadım. “Olmaz” diyor. Kızı nasıl kandırırım?

CEVAP

Bak sen şu kızın nazına! “Hayır” diye diye bizim oğlanı eriteceksin, muradına ermeden kara toprağa göndereceksin. Değerli okurum, merak etme sen, bu önemli soruna ben çare bulurum. Kızın karşısında tüm yeteneklerini sergile.

Haberin Devamı

Önce ters takla at, sonra amuda kalk. Olmadıysa amuda kalkmışken ellerinin üzerinde 50 adım at. Bu da mı işe yaramadı? Şimdi biraz daha zor yolu seç. Derslerinin başına geç.

Adam olmanın yolunda yürü. Zamanı gelince arkana takılacak kızlardan bir sürü. Beğendiğine diplomanı göster, kadın ruhunu öğren, zamanı gelince de evlen.

***

GÜNÜN SORULARI

Ameliyat olsam mı?

18 yaşındayım ve cinsel organım yaşıma göre çok küçük, büyümüyor. Ameliyat olsam mı?

Ana-babasının göz bebeği. Olayı dert ettiğin için değil de, kilonu, boyunu yazmadığın için sitem ediyorum. 18 yaş dolayında organlar büyümeye son verir ama yine de 1-2 santim umut var. Ayrıca 10 santimlik penise ameliyat gerekmez. Çünküüü yeterlidir. Vajinanın girişteki 2-3 santimi duyarlıdır. Gerisi çocuğun doğum tünelidir. Aileni, flört etmeyi bekleyen kızları kendinden mahrum etme. Okulunu bitir, ileride nikahı biz kıyarız.

Erken boşalıyorum

35 yaşındayım, karımdan boşandım. Çünkü beni aldatmış. İlişkide erken boşalıyorum. İkincide de penisim sertleşmiyor. Sorunum ne olabilir?

Değerli okurum, geçmiş olsun. Senin ve eşin için zor bir durum. Çocuk varsa olayın uzun vadeli boyutu daha da zor. Kadının derinlemesine ilgisiz kaldığını buradan görüyorum. Derdini sana açamamış, bir de erken boşalma eklenince kuşkusuz dertleri 5 katına çıkmış. Senin yolun da yanlış geldi bana. Boşanmasaydınız bir çözüm bulunurdu, erken boşalman çözülünce işler yoluna girerdi, siz de anne, baba olarak aranızı düzeltmenin yollarını arar, belki de mutluluğu bulurdunuz.

Haberin Devamı

***

Bana inanmıyor

22 yaşında kızım. 2 yıllık birlikteliğim var. Birkaç gün önce sevgilimle ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Kızlık zarı çok mu geride? Sevgilim bana inanmıyor. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, bu yanıtımı kes, erkek arkadaşının önüne koy. Kızlık zarı esnekse kanamayabilir. Bu durumda arkadaşını inandırmak için tek yol kalır; o da uzmana gidip göstermek. Hiçbir asil Türk erkeğine böyle bir yolu tavsiye etmiyorum. Bu kızların onuruyla oynamaktır. Aklı başında bir doktor da yangına körükle gitmez.

Kilo ile ilgili mi?

26 yaşındayım 1.93 boyunda, 93 kiloyum. Birkaç yıl önce penisim daha uzundu. Şimdi küçüldüğünü fark ediyorum. Acaba bu durum kilo almakla ilgili ilgili mi?

CEVAP

Değerli okurum, evet, kasıkta yağ birikti.

Ayda 1 ilişkiye giriyoruz

Eşimle 5 yıldır evliyiz. Severek evlendik. Ayda bir kez, o da ben isteyince oluyor. Eşim bu işi bana bırakıyormuş. Normal mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, biraz şanssızlık kokusu geldi burnuma. Eşinin psikolojik ya da cinsel ve ruhsal yapısı çok iyi analiz edilmeli. Bir şey var ortada. Haklı görünüyorsun, bir sandalda bile tek kürekle kıyıya çıkılmaz. 50 yıl sürecek evlilikte iki kürek bile yetersizken eşini mercek altına yatırmak gerekir.

Cinsellikle işim yok

26 yaşındayım. Şu ana kadar mastürbasyon dahil hiçbir cinsel aktivitede bulunmadım. Evlenmek de istemiyorum. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım hormonal bir nedeni var. Psikolojik nedeni olduğu da kesin. Araştırılmalı varsa tedavisine başlanmalı. Zaman kaybetmeni istemiyorum. Çünkü çocuğun olmalı, Hadi yavrum, ciddi bir konu, zaman kaybetme.

Acaba hamile miyim?

19 yaşında kızım. Sevgilimle birkaç ay önce ilişkiye girdik. Birkaç gündür midem bulanıyor. Adet günüm gecikti. Cinsel ilişkiye giriyoruz ama bende isteksizlik var. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Değerli okurum, olabilir. Biraz daha bekle. Tabii olmayabilir de. Bir süre sonra bir test yaptırırsanız, gerçek ortaya çıkar.

Ya gebe kaldıysa?

Uzun süreli bir ilişkim var, sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Sevgilim adet görmedi, 25 gün oldu. Hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kesin bir şey söylemek zor. Her an sürprizler olabiliyor. Eğer gebe kalmışsa elden gelen bir şey yok. Çok tedirginseniz gebelik testi yaptırabilirsiniz.

Zararı olur mu?

25 yaşındayım ve hiç ilişkiye girmedim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. İleride sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonun zararı olmuş bile. Seni her gün kendine bağlayarak olayı tutkuya dönüştürmüş. Bu tıpkı tiryakilik gibi. Çünkü neye alışırsak onu isteriz. Gerek cinsel birleşmeden gerekse evlilikten beklediğin zevki alamayınca düş kırıklığına uğrayabilirsin. Evlendiğinde karından gizli mastürbasyon yapmanın yollarını arayabilirsin. Zarardan erken dönülmesi için hemen karşı cinse yönel. Mastürbasyonu haftada 2’ye indir.

Pişman oluyorum

18 yaşındayım. Sorunum erken boşalma ve mastürbasyon yaptıktan sonra isteksizlik ve pişmanlık. Tedavisi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bunun tedavisi derslerine çalışmak, işine, gücüne yoğunlaşmaktır. Evlendiğinde erken boşalma tedavi edilir. Her erkekte boşalmadan sonra isteksizlik olur. Doğrusu da budur.

İlişki ne kadar sürmeli?

23 yaşındayım ve erken boşalıyorum. Bu işin normali nedir? Ne kadar süre ilişkiye sürdürürsem erken boşalma biter?

CEVAP

Değerli okurum, 3-4 dakikanın üzerine çıkman gerekir.

Acı çekiyorum

24 yaşında kızım. 3 yıldır erkek arkadaşım var. 1 yıldır ilişkiye giriyoruz. Ama cinsel organımda ağrı oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım senden kaynaklanıyor. Orada bir olay var mı yok mu bir kadın doğum uzmanı görmeli. Eğer sorun yoksa o ağrıyı gideririz.

Adeti gecikmiş

22 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben boşaldım ama üzerimizde pantolonlarımız ve iç çamaşırlarımız vardı. Sizce gebe kalır mı? Adeti gecikmiş.

CEVAP

Değerli okurum, hiç üzülme. Psikolojik sıkıntı yaşıyor ya da adeti gecikmiştir.

Erken boşalıyorum

27 yaşındayım, düzenli cinsel hayatım var. Erken boşalma için ne önerebilirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşullarında bu durum tedavi edilebilir. Ama uzaktan önerilerle olmaz.

Hep acı çekiyorum

24 yaşında kızım. Sevgilimle ilişkiye girdik, ilk seferinde çok canım yandı. 1 hafta mutsuz oldum, rahat hareket edemedim. Sevgilim her gün ilişkiye girmek istiyor. Onu çok arzuluyorum ama canım çok yanıyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, 3-5 ilişkiden sonra acı devam ediyorsa bir jinekologtan yardım istemeniz gerekir. O yardıma rağmen acılar olursa onu da biz çözeriz.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayatın ekseni sevgi değildir, o sadece süsüdür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder