Dr. Haydar Dümen Keşfe çıkmaya hazırlanın
HABERİ PAYLAŞ

Keşfe çıkmaya hazırlanın

İki kişi birbirine duyduğu aşkla evliliğe adım atıyor. Ama yıllar geçtikçe cinsellik azalıyor. Çünkü eşler sıkılıyor, monotonluk yoruyor. Mutlu yatak odası için çaba harcayın, fantezilere yer verin ve keşfedilmeyenleri bulup çıkarın.

Penisim 9 santim

18 yaşındayım, 1.90 boyundayım. 100 kiloyum. Penisim ereksiyon halindeyken 9 santim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Okurum, yok. Kilo verince penisinin boyu 12’ye çıkacak. Yani kasık yağlarından kurtulunca görüntü fazlaşacak, gerçek boyutunu kazanacak. Şimdi cinsel organ neredeyse yağların içinde gizli.

Haberin Devamı

Nasıl başarırım?

18 yaşındayım. Her gördüğüm kızla ilişkiye girmek istiyorum. Günde 6-7 kez mastürbasyon yapıyorum. Bundan nasıl uzaklaşırım? Sevgilimle de düzenli ilişkiye girmek istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim?

CEVAP

Okurum, sen umutsuz vaka gibi görünüyorsun bana. “Deveye boynu neden eğri” demişler. “Nerem doğru” diye cevap vermiş. Neyini düzelteyim? Seks delisi gibi olmuşsun. Her adımın biraz daha bataklığa yuvarlanma anlamı taşıyor. Hayat senin. Bu konudaki bütün sıkıntıları sen yaşayacaksın. Faturaları sen ödeyeceksin. Kendini toplamaya çalış, ailenle yakınlaş.

İstemiyorum

31 yaşındayım. Üç yıldır mükemmel giden bir evliliğim var. Her gün cinsel ilişkiye giriyorduk. Ama şimdi ben isteksizim. Bahaneler uyduruyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Okurum, sanırım çocuk doğdu. Büyük bir olasılıkla bıktın. Ya da cinselliği sık kullandınız. Şu andan itibaren yapacağınız şey fantezilere yönelmek. Bunun için de iki taraf için uyumlu olanlarını bulmak size kalıyor. Birbirinizin ruhunun derinliklerini, gizemli duyguları, bastırılmış isteklerini bulup ortaya çıkartın.

Kızlara düşkünüm

24 yaşındayım. Kızlarla buluşunca sürtünme yoluyla birlikte olmak hoşuma gidiyor. Normal miyim?

CEVAP

Okurum, sınırı aşmışsın ama ne diyeyim?

Utanıyorum

18 yaşındayım ve 1.69 boyundayım. Cinsel organımı küçük bulduğum için kızlardan utanıyorum. İlişkiye girmek istiyorum ama karşımdaki kız “Penisin küçük” der diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, kızın “Penisin küçük” demesi önemli değil. Bak Hoca/n ne diyor: Görmediğim halde ruhun çocuk. Daha dünyanın ne olduğunu bile anlayamadın. Bir de cinsel ilişki. Hadi be doğru okuluna.

Haberin Devamı

Sevgilim gebe mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırlarımız üzerimizdeydi. Ama sevgilim bir türlü adet göremedi. Acaba sevgilimin hamile olma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik olabilir diye düşünüyorum.

Etkileniyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşlarımla öpüşmeye bile kalksam hemen cinsel yönden etkileniyorum ve cinsel organıma ağrılar giriyor. Ama bir türlü boşalamıyorum. Sizce bu durumda boşalmam gerekmez mi?

CEVAP

Değerli okurum, ne olmasını isterdin? Bu böyledir, mekanizma böyle çalışır. Tabii ki zaman zaman boşalmak gerekir. Daha doğrusu zorunludur. Boşalmama nedeninden dolayı ağrılar olur. Bunların da zararı yoktur. Ama ne çok boşalma ne çok perhiz ne çok ağrı. Çoklardan biraz uzak durduğun zaman her şey yoluna girer.

Dalga geçerse?

20 yaşındayım. 1.70 boyunda, 60 kiloyum. Penisim 13 santim. Bana küçük geliyor. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Ama dalga geçer diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, iyidir. Kız arkadaşının dalga geçip geçmeyeceği senin tedirginliğin. Dereyi görmeden paçaları sıvama.

Zevk almıyorum

25 yaşındayım, ergenliğe adım attığımda kendimi tatmin ediyordum. Artık o zevki hissedemiyorum. Sizce bu neden olabilir? O zevki bir daha nasıl yakalayabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, o zevkin daha fazlasını yakalayacaksın. Ama mastürbasyonla değil. Normal ilişkilerin başlayacak. Seveceğin, beğeneceğin bir eşin olacak. Bu konularda dünyanın tadını o sana öğretecek. Hiç merak etme. Artık mastürbasyon işini bitirme yaşına gelmişsin.

Yapmak istemiyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra arkasından bir daha yapmak istemiyorum. Arkadaşlarım çabuk doyduğumu söylediler. Sizce de öyle mi? Yoksa ben hasta mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir sen arkadaşınla yüzünü, gözünü ya da beynini değiştirmek ister misin? Hayır mı? Peki kendi özelliğini yani çabuk doyma dediğin şeyi neden değiştirmek istiyorsun?

Acı çekiyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 aydır nişanlıyız. Nişanlım ilişki sırasında çok acı çektiğini söylüyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, daha evlilik merdiveninin ilk basamaklarındasınız. Bir süre yavaş tempoyla birbirinize alışmaya çalışın. Ama birkaç ay sonra acılar ve ağrılar devam ediyorsa önce bir kadın doğum uzmanına sonra da bir psikiyatriye başvuracaksınız.

Neden sertleşmiyor?

36 yaşındayım. Ön sevişme sırasında zevk suyu geliyor ve bir daha da cinsel organım sertleşmiyor. Acaba normal bir şey mi?

CEVAP

Değerli okurum, zevk suyunun gelmesinden sonra penisinin sertleşmemesi doğal değil. Bir üroloji uzmanı arkadaş görsün derim.

BÖYLE SORU YOK!

Hiç isteğim kalmadı

27 yaşındayım, önceden çok mastürbasyon yapardım. Ama son zamanlarda isteğim yok, sertleşme olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Oldu mu ya, oldu mu ya okurum. Oluklara su doldu mu ya diyeceğimiz yerde ve yaşta senin oluklarda su dondu mu ya, dondu mu dememez gerekiyor? Çünkü oluklar ve üretim yerinde ama elektrik jenaratöründe kısa devre yani tutukluk var. Olayın bu.

Çünkü çok mastürbasyondan ruhunun elektrik kabloları yıpranmış, gereken voltajı sağlamıyor. Sertleşme de olacak, oluklara su da dolacak. Ne yazık ki mastürbasyonu da sürdüreceksin. İşte o zaman elektrik telleri kopacak. Sağlam dur, kendine iyi bir hayat kurmaya çalış.

GÜNÜN SORULARI

Zevk almıyorum

27 yaşında kadınım. Yakında evleneceğim. Ama cinsellikten zevk almıyorum. Erkekler neden her koşulda zevk alıyor da biz kadınlar için bu iş bu kadar zor?

CEVAP

Okurum, bir kadının, cinsel eylemden aldığı doyum derecesinin biricik ölçüsü orgazm değildir. Zira kadın cinsel birleşmelerin tümünde değil, ancak bazılarında orgazma erişir. Hiç orgazma erişememiş kadınlar da vardır. Aynı zamanda yaş ilerledikçe orgazma erişme oranı azalır. Yaşı ilerleyen erkek ise giderek birleşmeleri bırakır ya da uzun aralarla birleşmede bulunabilir. Oysa kadınların ileri yaşlara dek cinsel yeteneklerini koruduklarını biliyoruz. Erkekler orgazm olmazlarsa, cinsel birleşmeleri uzun süre sürdüremezler. Fakat kadınlar böyle değildir. Cinsel birleşmenin orgazma bağlı olmadığını bilmelisin.

Neden sertleşmedi?

20 yaşındayım. Normalde cinsel organım hep sert. 28 yaşında bir kadınla ilişkiye girmek istedim, penisim sertleşmedi. Neden kaynaklanır?

CEVAP

Değerli genç, neler olmuş neler? Seninki havalanmakta güçlük çekmiş, uçmamış. Bak yanlış anladın, ben çocukların uçurduğu uçurtmalardan söz ediyorum. Hani 3 kuyruklu manta balığına benziyor. Hemen al bir tane. Senin 28’liğe haber sal. Açık havaya çıkın. Uçurtmayı havaya bırakın, el ele tutuşun. Heyecanını yen, sakin kal. Temiz hava, bol oksijen. Beyin çalışmaya başlar. Akla gelir bariz cevaplar. “Bu da geçer ya” der akıl.

GÜNÜN SÖZÜ

Hiç nefretiniz yoksa yaşam yemeğinizin acılı sosu ya da karabiber yok demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder