Dr. Haydar Dümen Kızlar bu aceleniz neden?
HABERİ PAYLAŞ

Kızlar bu aceleniz neden?

Dünya dönüyor, teknoloji gelişiyor, gençler de değişiyor. Mektup ve maillere bakınca kızların değişimde önde gittiğini fark ediyorum. Erkeklerden hızlı koşuyor, zorlayıcı oluyorlar. Kızlar, kendinizi, ailenizi ve sorumluluklarınızı düşünün. Yıllar var önünüzde, aceleniz ne?

Adetim gecikti

20 yaşında kızım. 3 aydır nişanlımla cinsel hayatımız var. Biz ilişkiye girerken nişanlım dışarı boşalıyordu. Ama adetim gecikti. Acaba hamile kalabilir miyim?

CEVAP

Kızım, hamile olduğunu sanmıyorum. Bunun doğal bir gecikme olduğunu düşünüyorum. Zaten hamileysen yapılacak bir şey yok. 15-20 gün sonra çok tedirgin olursan gebelik testi yaptırırsın.

Haberin Devamı

Güvenilir mi?

25 yaşındayım ve kız arkadaşımla 1 ay önce ilişkiye girdik, prezervatif yırtıldı. Bir saat sonra ertesi günü hapı aldık. 3 hafta sonra da test yaptık, negatif. Ne kadar güvenilir?

CEVAP

Değerli okurum, olayın şekli ve gebelik testi verilerine göre güvenilirlik yüzde 100. Haydi güle güle yoluna.

Çok korkuyorum

Sevgilim benimle ilişkiye girmek istiyor ama ben onunla ilişkiye girmeye korkuyorum. Bir de kız arkadaşım prezervatif takmamı istemiyor. Ben ne yapmalıyım?

CEVAP

Dünya değişti yavrum. Bakıyorum da erkekler de korkuyor, kaçıyor. Kızlar Rambo cesareti ile erkeklerin üzerine atlıyor. Erkeklerin şerefini iki paralık etme. Önce korkma. Asla hakkın olmayan ortamlarda riskli ilişkilere girme. Bunun adı çekingenliktir, hesap kitaptır. Bir yerde sorumluluktur. Onların toplamı senin kimliğini oluşturur. Eğer bu tür yollardan geçip bu kimliğe ulaşmışsan seni sevdim. Ama sadece korkuyorsan ‘Korkunun ecele faydası yok’ atasözünü yeniden anımsadım. Okurum, yine bir çıkmaz sokağa girdim. Yukarısı bıyık, aşağısı sakal. Biraz da kendi problemini kendin çöz. Hayat senin.

Uyuyamıyorum

Kızları düşünmekten geceleri uyayamıyorum. Tam uyuyacakken aklıma kızlar geliyor. Ne yapacağım? Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Okurum, ne yapacaksın düşüneyim. Kızları aklından kov desem, kovamazsın. Keratalar bir girdi mi çıkmazlar. Bu durumda yenik düşersin. Uykular heba olur. Ortada fol yok, yumurta yok. Ertesi güne yorgun çıkan delikanlımız var. Oysa o delikanlının görev ve sorumlulukları var. Düşündüm, taşındım ve yanıtı buldum. Sen kızları düşünürken günün birinde evlendiğinizde eşii ve çocukları nasıl besleyeceğini düşün. Belki uykun kaçacak ama bu defa hayatın gerçeklerinden. Aman ha, dikkat et. Biraz sağlıklı büyü.

Haberin Devamı

Düzleşir mi?

18 yaşındayım. Penisim aşağı doğru eğik duruyor. Küçültmek ve düzleştirmek istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

CEVAP

Değerli yavrum, biraz daha büyü. Penisi kullanma zamanın gelsin, şimdi penis uslu uslu yerinde dursun. Eğrilik operasyonla düzelir. Ama büyüklüğü küçülmez. Şu anda sana da bir zararı yok.

Sevgilim kasılıyor

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1.5 yıllık bir beraberliğimiz var. Sevgilimde son zamanlarda ilişki öncesi gerilme, titreme, kasılma ve zevk alamama ortaya çıktı. İlk ilişkisini benimle yaşadı ve ilk başta böyle bir sorun yoktu. Nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, toplumsal baskılar ve korkular kızın bilinçaltını zorluyor. Kız arkadaşın düzelecek. Sabırlı ol. Baskı yapma. Şimdilik o kapı kapalı. Pencereden gir yani ruhunu kazan. Cinsellikten söz etmeden eline dokun, sarıl. Fazla cinsel içerikli olmadan onun yanaklarını öp. Sana ısınsın. O kızı terk edersen harcamış olursun. İleride sorun çıkarsa yardımcı oluruz.

Haberin Devamı

Çok büyük

28 yaşındayım. Kızlarla beraber olamıyorum. Penisimin sertleşmeden önceki hali çok büyük. Eski sevgililerim çok acı çekiyorlardı. Bir yıllık nişanlıyım. Nişanlıma bundan bahsetmedim. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, durumun özel. Aslında evlilikte birçok şey formüle edilir. İnsanın hayatı boyunca birlikte yaşayacağı adamın korkutucu boyutlarda penisinin olması kadınına haksızlık gibi geliyor bana. Göstermenin yolunu nasıl bulursun, bilemem. Hayırlı olsun diyelim, mutluluk dileyelim. En azından da sözle de olsa kızı bilgilendir.

Yarıda bırakıyor

24 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkim var. Ama son 6 aydır ilişkiye girdiğimizde sevgilim ilişkiyi yarıda bırakıyor. Zevk almadığını söylüyor. Kendisi mastürbasyon yaptığında boşaldığını söylüyor. Sorun benden mi kaynaklanıyor ya da onun mu bir rahatsızlığı var?

CEVAP

Değerli okurum, partnerinin mastürbasyon problemi var. Bunu aşması gerekir. Aşması için de iradesini kullanacak, aklına yön verecek. Fantezilerini kullanacak. Kendisiyle kırıcı değil, yumuşak mücadelelerle olayı zamana bırakacak.

Geri çekiliyorum

Orgazmı yaşıyorum. Ama bazen aniden kasılıyor, kendimi geri çekiyorum, normal mi?

CEVAP

Okurum, herkesin cinselliği kendine özgüdür. Kendi adına harika bir tablo çizdin. Arada kasılma ve geri çekme gibi ufak tefek kusur olsa bile bunlar senin o günkü psikolojik yapınla ilgilidir. Ya da bedenin kendini korunma refleksi olarak verdiği reaksiyondur. Önyargılı olmazsan ve olayın akışına kendini kaptırırsan daha rahat edersin.

Sorun çıkar mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım her gün cinsel ilişkiye girmek istiyor. İleride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli oğlum, senin için bilmem ama kız arkadaşın için yaratır. Şimdi ben sana sorayım, nerede bu pazarın bolluğu? Her gün hangi mekanda, nasıl, zaman ve ortam bulunuyor, işte buna şaşıyorum. Peki, kız arkadaşın gebe kalırsa ne olacak? Ya da onunla evlenmezsen ortada mı bırakacaksın?

BÖYLE SORU YOK!

Hacim kazansın istiyorum

Penisim 13 santim, biraz hacim kazandırmak istiyorum. Bir teknik var, 1 haftadır uyguluyorum. Sizce bu tekniğin zararı var mı? Ayrıca tekniği uygulamaya başladığımdan beri sabah ereksiyonu gözlemleyemedim. Sizce bırakmalı mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sözünü ettiğin yöntemin ne olmuşu var ne de olacağı. Uzaktan cinsellik konusunda ahkam kesen yani her şeyi bilen şartlatanlar çıkıyor. Penis boyu değişmez. Bu şartlatanlar umutları sömürüyorlar. Sosyal medyada adımı, fotoğrafımı kullanarak halkı istismar ediyorlar. Bunlara lütfen inanmayın. Standart boyutlarda cinsel organın var. Uyguladığın tekniğin de sana faydası yok.

GÜNÜN SORULARI

Alışkanlık oldu

23 yaşındayım. Günde 2-3 defa mastürbasyon yapıyorum. Alışkanlık haline geldi ne yapmalıyım?

Çözüm gayet kolay değerli okurum, sayıyı haftada 2-3’e indirivereceksin. Mastürbasyon sayını düşür. İleride kadınlarla ilişkine olumsuz geri dönüşleri olur. 23 yaşında bir delikanlının günde 3 kez mastürbasyon yapmaya zamanı olmamalı. Silkelenip bir hobi edin. İşin ona göre ayarla. Acemiliklerin olacaktır aldırma, bizler ne güne duruyoruz.

Orgazm olamıyorum

24 yaşında kadınım, orgazmı yaşamadım. Hep istekliyim ama çok zevk aldığım söylenemez. Klitoral orgazma alıştığım için mi böyle? Bu çok moral bozucu, ne yapayım?

Her şey düzelecek sevgili okurum. Klitoris orada zevk bombası gibi aslında, kullanmasını bilene kadının en büyük yardımcısıdır. Ateşsiz kadın yoktur. Şöyle düşün, her gün önüne iştah açıcı, lezzetli yemek konuluyor. Ağzının suları akıyor, mide gurulduyor ancak tam yiyecekken önünden alıyorlar. Bir kere daha önüne o yemek konulduğunda ilgi göstermemen çok normaldir. Ağzının sulanması, karnının yeniden guruldaması için yemeğe biraz baharat ve sos katın, değişik servis edin.

GÜNÜN SÖZÜ

Özgürlüğünü boğan yağlı urganlar istemiyorsan eğer, ayağa kalkmayı ve başını dik tutmayı öğren. H.D .

Sıradaki haber yükleniyor...
holder