Dr. Haydar Dümen Korkmakta haklılar
HABERİ PAYLAŞ

Korkmakta haklılar

Kadınların cinsel organ boyuyla ilgili takıntısı yok. Bu konuda erkekler hayalci. Hep daha büyüğünü istiyor, her yolu denemeye kalkıyorlar. Beyler, sonra üzülerek mektup yazıyor, hanımların ilişkiden korktuğunu söylüyorsunuz. Onlar korkmakta haksız değiller, üzerlerine gitmeyin.

Kızlar kaçıyor

22 yaşındayım. Cinsel organım 23 santim. Sizce normal mi? İlişkiye girmek istediğim kızlar penisimi görünce korkuyorlar. Bu da beni psikolojik olarak etkiliyor. Bu sorunumu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, kaçmasınlar da ne yapsınlar. Çünkü cinsel organın büyük. Megalo penis grubuna giriyor. Kızlar korkmakta haklı. Ameliyatla da küçültemiyoruz. Tek yapılacak idareli kullanacağına kızları ikna etmen. Ve de evlendiğinde bile idareli kullanman.

Haberin Devamı

Yeterli mi?

20 yaşında ve 90 kiloyum. Penisimin küçük olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Cinsel organım 11-12 santim. Sizce bu boy iyi mi? Bir de bu sorunun kilo ile ilgisi varmış, doğru mu?

CEVAP

Değerli yavrum, iyi. 2 santimi kasık yağları yutuyor. Kilo verdiğinde o görüntüye 2 santim de katılınca seninki mükemmel olacak. Birazcık iştahını yani çeneni tutuver. Kısa yoldan sağlığın da kurtulur, mutlu da olursun.

Büyütür mü?

Büyütücüler işe yarıyor mu? Bitkisel, penisi büyütür diye internette sayfalar çıkıyor. Bu konuda beni aydınlatın lütfen.

CEVAP

Değerli okurum, kanmayın, kendinize yeterli olun. Mutluluğu orada bulun.

Kız nefret etti

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla yakında evleneceğiz. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve benden nefret etti. Şimdi ayrılmak istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

CEVAP

Değerli okurum, kızı kendi haline bırak. Kendisiyle yüzleşsin. Bir şok yaşadı. Ya da seninle ilgili bir şeyleri beğenmedi. Tabii onun da seçme hakkı var. Üzerine gidersen kaçar. Ama bu arada ilişkini kesme. Fazla üzerine gitmeden arada bir hatır sor. Belki durumunuz düzelir.

Evlendiğimde kan gelir mi?

1 ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, çok az kan geldi. Ertesi gün adet gördüm. Adetin son günü doktora gittim, “Ufak bir zedelenme olmuş” dedi. Evlendiğimde sorun olur mu? Yine kan gelir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili kızım, geçmiş olsun. Keşke bunları doktora sorsaydın. Zedelenmenin boyutunu ben bilmiyorum. Ama gel kulağına söyleyeyim: Yeniden kanar diye diliyorum. Ama bir de bunların esneği var, bunu da biliyorum. Kura çekelim, hangisi gelirse ona inanalım.

Ya ilişkiye girdiyse?

Nişanlımla 1.5 senedir ilişkiye giriyoruz. Acaba kızın kendini erken teslim etmesi daha önce ilişki yaşadığının göstergesi mi? Bir de vajinasının çok gevşek olduğunu fark ediyorum ve ilk aldığım zevki almıyorum. Moralim çok bozuk. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızın kendini teslim etmesi sevgiden. Gevşek oluşu ise vajinanın dokusu ve yapısından. Vajinayı lastik gibi düşünmeyin. Ölçüleri de kişiden kişiye göre değişebilir. Hüner onu iyi ve usta kullanmaktır. Evlenin. Yola devam edin. Tıbbi yardım gerekirse mail atın.

Pişman olur muyum?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor ama ailem ve çevremin görüşü buna uygun değil. Ben de istiyorum ama ileride pişman olmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, benim de fikrin senin gibi. Zamanı değil. Bir maceradır. Bir bakıma okuluna engeldir. Ayrıca bazı riskler taşır. Biraz daha perhizde kalsan diyorum.

Sevgilim hep isteksiz

24 yaşındayım. 3 yıldır birlikte olduğum bir kız var. 2 yıldır ilişkiye giriyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ancak sevgilim hep isteksiz. Önceleri razı ediyordum ama şimdi onu da yapamıyorum. Bundan sıkıldım. Başkaları ile ilişkiye girmek istemiyorum. Bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşını sakın yarı yolda bırakma. Cinselliğe programlı değil. Zamanla da düzelir. Ailesine, kendisine karşı sorumluluğunu takdir etmek gerekir. Önünüzde daha 60 yıl var. Erkeksin ama birçok erkek hayatını böyle kadınsız sürdürüyor. Ben kızdan yana ağırlığımı koyuyorum.

Erken boşalıyorum

Erken boşalma sorunum var, ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olman gerekiyor. Yalnız evlilik koşullarını arıyoruz. Yani bir partnerle 3-5 ay birlikte olma gereğini istiyoruz ki tedavi doğru sonucu versin.

Canı acıyacak diye kaçıyor

Kız arkadaşımla 3 aydır birlikteyiz ve evlenmek istiyoruz. Ama kız arkadaşım çok korkuyor. Bana “Acır mı?” diye sordu. “Biraz acıyabilir” dedim. “O zaman birlikte olmayacağız” dedi. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel ilişki olayını şimdilik unutun. Zaten başlasanız da devamını getiremeyeceksiniz. Kız kasılacak, bacaklarını kapatacak. Hem onun hem senin sinirlerin bozulacak. İlişkileriniz duygusal gidebildiği kadar gitsin. Çözüm reçetenizi zaman versin.

Anlaşılır mı?

20 yaşında kızım. Mastürbasyon yapıyorum. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Acaba kızlık zarıma bir zarar verir miyim? Evlendiğimde eşim bunu anlar mı?

CEVAP

Sevgili kızım, mastürbasyon olabilir. Vajinaya bir şey girmediği sürece kızlık zarı kanamaz. Mastürbasyon sayısı çoksa haftada 1-2’ye indir. Evlendiğinde eşin mastürbasyon yaptığını anlamaz.

BÖYLE SORU YOK!

Çok mastürbasyon küçültür mü? 18 yaşındayım. Büyükler “Çok mastürbasyon yapmak penisi küçültür” dediler. Acaba doğru mu?

CEVAP

Ne küçülür ne büyür. Yem verirsin büyümez, yemini kesersin küçülmez. At gibidir, olmadık yerde şaha kalkar, olması gereken yerde kış uykusuna yatar.

Bazen pırlanta olup değerine değer katar, bazen şerefini bir çift söze satar. Benzer görünseler de birbirlerine benzemezler, asla söz dinlemezler. Kimi her an yarışa hazır gibidir, piste çıkınca kedi görmüş fare gibi siner. Kaplan gibi görüneni er meydanına salarsın, bol bol havlu toplarsın. Aceleci hemen basar düğmeye, patronu başlar sövmeye, bekleyeni, zevkine zevk ekleyeni, “Aslanım” dedirteni, keçiboynuzu yedirteni her türlüsü var.

GÜNÜN SORULARI

Kesip atacağım

Penisim çok büyük. Kız arkadaşım olmuyor. Tedavisi yok mu? Yoksa kesip atmak istiyorum.

Değerli okurum, keşke elimden bir şey gelse. Çünkü bu büyük başka büyük!!! Meydan okuyor. Kesip at ama neyi atacaksın? Tırnak değil ki mübarek, kes at çöpe. Okuyup üflesen, sinirlenip üzerine gitsen söz dinlemiyor. Gıdasız koyup zincire vursan yine o bildiğini okuyor. Sonunda baş eğip uzlaşmaya giren sen olacaksın. Yani çareyi kendin bulacaksın. Benden sana nasihat. Uygun bir eş seçip idareli kullanacaksın. İşte o zaman tekniği bizden alacaksın.

Hep kibarım

1 yıllık evliyim. Eşim ilk aylarda canı yanacak diye korkuyordu. Sonra seksten hoşlanmaz oldu. Her zaman kibar ve romantiğim. Artık sıkıldım. Yardım edin.

Okurum, romantik koca, karısının bir tanesi. Suçun yok. Sevgili eşin bu konuda dikkatli bir eğitimden geçti. Anne, babası “Kızımızdan başka kız tanımayız” dedi. Korkular kök salmış beynine, sıkıyor kendini. “Romantizm benim neyime” diye diye razı oluyor bu oyuna. Canının yanmasından şikayet ediyor ve korkuyor. Yolun daha başındasınız. Sen sabırlı ol, her romantizmin bitiminde ‘Birleşme olacak’ kuralını boz. Yavaş yavaş bu olayı çöz.

GÜNÜN SÖZÜ

Duygusallık aklın maskesidir. Fazla kullanıldığında akıl maskenin altında kaybolur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder