Dr. Haydar Dümen Korkmakta haksızlar mı?
HABERİ PAYLAŞ

Korkmakta haksızlar mı?

Kadınların cinsel organın boyuyla ilgili takıntısı yok. Bu konuda erkekler hayalci, büyüğünü istiyor, hemen her yolu deniyorlar. Beyler, sonra üzülerek bize mail atıyor, hanımların ilişkiden korktuğunu anlatıyorsunuz. Korkmakta haksız değiller, üzerlerine gitmeyin.

Küçülmez mi?

26 yaşındayım. Penisim büyük. Ereksiyon hali 22 santim. İki hafta sonra düğünüm var. Acaba biraz küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, küçülmeyecek. Ama sen o birazını kullanmadan görevini yapacaksın. Ne var bunda? Eşini korkutma. Üzerine fazla gitme. En azından alışana kadar teknik yöntem onun elinde olsun. Zamanla daha değişik çareler bulursunuz.

Haberin Devamı

Kızlar kaçıyor

22 yaşındayım. Cinsel organım 23 santim, normal mi? İlişkiye girmek istediğim kızlar penisimi görünce korkuyorlar. Bu da beni psikoloji olarak etkiliyor. Bunu nasıl çözerim?

CEVAP

Okurum, cinsel organın büyük. Kızlar korkmakta haklı. Ameliyatla küçültemiyoruz. İdareli kullanacağına kızları ikna et. Ve de evlendiğin zaman bile idareli kullanman.

Cinsel isteğim üst düzeyde

18 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Penisim büyük, görenler çekinir diye endişeleniyorum. Ama cinsel isteğim en üst düzeyde. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, daha o yaşta değilsin. Ruhen ve bedenen biraz daha büyümeyi beklesen herkes için çok iyi olur.

İlişkide sorun çıkar mı?

20 yaşındayım. Şu ana kadar kimseyle ilişkiye girmedim. Penisim epey büyük. Yakın zamanda evleneceğim. Acaba bir sorun olur mu?

CEVAP

Evlen yavrum, ama yakın zamanda evlenme. Büyü biraz canım. Hadi uslu uslu söz dinle. Organın büyük, kızların tenini, ruhunu incitme. İdareli kullanma tekniğini de öğren.

Boyundan şikayetçi

19 yaşındayım. Cinsel anlamda birkaç deneyimim oldu. Fakat karşı cins penisimin büyük olmasından şikayetçi. Penisimi ölçtüm, 21 santim. Bu boy büyük mü? Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Okurum, çok büyük. Bir tavsiyem yok. İradeli kullan, kızlara zarar verirsin. Evlendiğinde çok şanslı bir durum değil. Bir operasyonla da küçültülmediğine göre senin onu çok dikkatli kullanman gerekir. Daha fazlasını söylemem dilim varmıyor hoşgör.

Haberin Devamı

Dudaklar sarkık

22 yaşındayım. Vajinamdaki küçük dudaklar fazlasıyla büyük ve sarkık. Görüntüsü çok çirkin. Sizce ileride cinsel yaşantımda bunun bana bir zararı olur mu? Ameliyatla küçültebilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok genç kızla aynı sorunu paylaşıyorsun. Özellikle zayıf kızlarda daha çok görülen bu sorun, erkekler açısından kötü bir manzara değildir. Kafana takma, kendine güven duygunu yitirme.

Zevk alamıyorum

37 yaşında, 10 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim. Yalnız cinsel ilişkide anlaşamıyoruz. Boşaldığımı bile hissetmiyorum. Bundan 4 ay önce sürekli akıntım vardı. Doktora gittim “Rahimde yara var” dedi.

Yarayı 3 ay önce yaktırdım. Bu arada eşim de doktora gittim. O da tedavi gördü. Ben zevk alamıyorum. Eşimi de mutlu edemiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili kızım, senin sorunun biraz uğraşı isteyecek. Hem psikolojik hem fizyolojik bazı tedaviler gerekecek gibi. Burada bünye sorunu var. Eşinle birlikte bu tedaviye gidin. İbre senden yana dönene kadar bu tedaviye devam etmelisin.

Haberin Devamı

İlişki cazip gelmiyor

Altı yıldır evliyim, ilk günlerden beri sekse karşı isteksizim. Mastürbasyon daha cazip geliyor. Bir yanım tüm güzel kadınlarla birlikte istiyor. Penisim 11 santim. Ne eşim ne de ben bundan memnunuz. Seksten soğudum. Evliliğim bitmek üzere. Bir de erken boşalma çıktı. Bir ilaç buldum, acaba işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, internette bulduğun her ilacın işe yarayacağını sanmıyorum. Bütün sorunları üzerinde toplamışsın. Bir de üstelik, yağlı güreşe çıkar gibi meydana çıkmış, evlenmişsin. Kız arkadaşının da başını yakmışsın.

Bu evliliğin düzelme ihtimali konusunda tereddütlerim var. Çok zaman kaybetmeyin. Son bir şans, bir profesyonelden yardım alın. Olursa ne mutlu (İhtimali azdır), olmazsa iki taraf da zaman kaybetmeyin, şansınızı da köreltmeyin.

Kız arkadaşım olmadı

18 yaşındayım ama daha hiç kız arkadaşım olmadı. Sevgilim olmasını çok istiyorum ama karşımdakine duygularımı söyleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

CEVAP

Okurum, olmaması normal değil mi? Acelen ne be yavrum? Kız arkadaşının yanında durup sohbet edebiliyorsan ne mutlu sana.

5 kez boşalıyormuş

27 yaşındayım. Arkadaşlar günde 3-5 kez boşaldıklarını söylüyor. Ben ise sadece 1, bilemediniz 2 kere boşalıyorum. Sorun bende mi yoksa onlarda mı? Bu durum bende saplantı haline geldi. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sorun sendeki saplantı. Günde 1-2 bile çok. Bu da bilimin sana fermanı: Haftada 3’e inebiliyor musun?

Acaba hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 aydır sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bir defasında iç çamaşırsız dışarı boşaldım. Vajinasının üstüne sperm geldi. Hamile kalmış olabilir mi? Midesinin bulandığını ve karının şiştiğini söylüyor. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, giysili birleşmelerdeki ilişkilerden gebe kalınmaz. Bir gebelikte 3 ay içinde karın büyür. Bu karın büyümesi tamamiyle psikolojik niteliktedir.

BÖYLE SORU YOK!

Mastürbasyondan nefret ediyorum

22 yaşındayım. Bu son zamanlarda cinsel ilişkiye çok giriyorum ama erken boşalıyorum. Mastürbasyondan nefret ediyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, son zamanlarda kiminle, nerede ilişkiye giriyorsun? Paralı kadınlar mı yoksa masum genç kızlar ya da dullar mı? Ya da biri var da hep onunla mı? Yani: Kıyım makinesi olma. İradesiz tekeler gibi ortalıkta dolaşma. Çünkü bunlar senin gelecekteki cinselliğini belirleyecek.

Eğer ben senin doktorunsam, bunları söyleme hakkım var. 80 yaşında da her şey hayatta ve canlı olmalı. O yolun sonu buralardan geçiyor. Sen bilirsin, mastürbasyonu da yapmayıver canım, sevmediğin yemeği yemeyiver.

GÜNÜN SORULARI

Evliliğim bitecek

42 yaşında, 89 kiloyum ve 1.75 boyundayım. Dört yıldır sertleşme problemi yaşıyorum. Üroloğa gittim, sonuç alamadım. Alkol almam, şekerim de yok. Evliliğim bitmek üzere, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, öyle düşünme. Yaş olarak evliliğinin en olgun ve de ustalık dönemini yaşıyorsun. Üroloji uzmanına yeniden git. Ama bu konunun uzmanı birini iseç. Her uzmanın farklı bir tedavi şekli vardır. Her uzman ayrı telden çalar. Kimi aynı telden seranat yapar. Kimi de döner döner aynı telden nağme çıkarır. Sorun doğru hekimi bulmaktan geçer.

Birkaç dakika sürüyor

24 yaşındayım. 1.77 boyunda, 57 kiloyum. Sigara içiyorum. Erken boşalıyorum. İlişkimiz 1-2 dakika sürmüyor diyebilirim. Ön sevişmeyi uzun tutuyoruz, ondan dolayı mı? Geciktirici sprey, kapsüller veya başka birşey önerir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, tarifine göre bir erkek modeli hayal ettim. Boya göre ileri derecede zayıfsın. Önce anatomik yapındaki dengeyi kur. En azından kilonu 67’ye çıkart.

Beden ve ruh sağlığında denge kurulsun. Hap map pomat momat önermiyorum. Dengelerini kur, sonra bize iş düşsün. Denge bu konuda çok önemlidir.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan kendini sorgularken tarafsız olamaz. Ancak taraflığının ölçüsü önemlidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder