Dr. Haydar Dümen Korkular büyüyor
HABERİ PAYLAŞ

Korkular büyüyor

İlk gece kabus gibi gençlerin üzerine çöküyor. Eşten, dosttan duyulanlar sayesinde korku senaryoları yazılıyor, o gece gözde büyüyor. Öyle ki çoğu zaman hüsranla sonuçlanıyor. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın. Çünkü yatak odası iki kişilik, burada korkulara da yer yok.

BÖYLE SORU YOK!

Zar yırtılmadan ilişkiye girilir mi?

21 yaşındayım. İnternette bir sitede kızlık zarı yırtılmadan ilişkiye girilebileceğini yazıyordu. Bana çok saçma geldi. Size sormak istedim.

CEVAP

Okurlarım, internet doğru amaçlarla kullanılırsa harika bir bilgi kaynağı. Ama çoğu kez arkasındaki kişileri bilmiyoruz, her konuda kuşkuyla bakın. Bir internet sitesi açsam, “Profesör falanca” diye yazsam, profesör olup olmadığını nereden bileceksiniz? Öğrenme şansınız yok. Öğrenince suç olduğunu kanıtlama şansınız yok. Bir de ticaret yapıp "Büyütücü, geciktirici satıyoruz" deseler paraları götürseler. Bu her anlamda sömürüdür. Kızlık zarı erkeklerin istediğine göre kanasaydı çoktan keşfedilirdi, değil mi oğlum?

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Milli olamadım

22 yaşıma geldim, milli olamadım. Milli olmak istiyorum. Evlenmeme 1 yıl var ve sabredemiyorum. Ne yapabilirim?

Ah be yavrum, her şey bitti, tek derdin bu mu? Yahu bırak olmayıver milli. Şunun şurasında ne kalmış. Zaten yakında evlenmiyormuşsun, sevgili yengemiz yıllardır seni bekliyorken, sen neden onu beklemiyorsun? Merak etme, evlilik müessesi 'Vasıfsız eleman arıyorum' ilanının altına bir de 'CV'nizi gönderin, bakalım tecrübelerinize' diyen işletmeler gibi saçma değil.

Kızlığım bozuldu mu?

18 yaşındayken kullandığım bisikletle kaza yaptım. Koltuğun ucu vajinama denk geldi, kanama oldu. Acaba kızlığım bozuldu mu?

Değerli okurum, minareyi çaldın, kılıfını da hazırladın. Ama yine de “Çok büyük, nereye saklasam” derken getirdin, elime tutuşturdun. Sonra da gittin. O ara polisler baskın yaptı. Minare de benim elimde patladı. Peki şimdi ben derdimi kime, nasıl anlatacağım?

***

Yapamıyorum

19 yaşındayım. Ben mastürbasyon yapmıyorum. Cinsel ilişkiye de girmiyorum. Ama arkadaşlarım mastürbasyon yapmaktan çok zevk aldıklarını söylüyorlar. Bense sadece rüyada boşalabiliyorum, sorun mudur?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli yavrum, sorun yok ama biraz da hayatın gerçeklerine girmek lazım. Arada bir mastürbasyonun en azından ne olduğunu öğren ki objeler arasındaki ilişkide ileride transfer rahat olsun.

Ya kavga çıkarırlarsa?

26 yaşındayım, hiç kız arkadaşım olmadı. Hep teklif etmeye çalışıyorum ama beni terslemelerinden korkuyorum. Ne yapmam lazım? Sertleşme problemim de var, ürolog her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

CEVAP

Değerli okurum, kızlarla arkadaşlık kurman için önce onun kimliğini bana yansıt. Nasıl biri, nelerden hoşlanıyor, biraz geleneksel yapıya mı sahip? Bu ipuçlarından giderek sana vereceğim formüllerle büyük bir oranda arkadaşlık kuracaksın. Bu arkadaşlığın nereye varacağını ikinizin arasındaki ilişki belirler.

İlk gece kolay geçer mi?

28 yaşında kızım. Nişanlımı çok seviyorum ancak ilk gece korkum var. Düşündükçe daha da korkuyorum. İlk gecenin kolay geçmesi için bana ne önerirsiniz?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, doğa ne önermişse onu öneririm. 1) Nişanlın ne kadar usta? 2) Ne kadar sevecen. 3) Ne denli senin sözüne uyar, ortak bir yol belirlersiniz? 4) Onunla konuş. Ona korktuğunu, ilk gece anlayış beklediğini söyle. 5) Korkunun nerede düğümlendiğini bana bildir. Sebebe göre çözüm bulmaya çalışalım. Böylece sana daha çok yardımcı olurum. Zaten önünde zamanın var.

İlişkiden vazgeçiyor

18 yaşında, yakışıklı, manken gibiyim. Her istediğim kızla cinsel ilişkiye girebiliyorum. Ama cinsel organımı görünce hepsi korkup vazgeçiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, Yaradan'ın da bir bildiği olsa gerek. Bir de kızların kaçmayacağı boyutta olsaydı, yakınlarımı senden uzak bir şehre taşırdım. Aman yavrum, ne hayal bu. Varlığın değil, hayalin bile onların ırzını zedeler. Öyle bir havaya girmişsin ki senden üstünü yokmuş gibisin. İyi ki o aşağıda fren var. Kızlar seni sokakta bulup içeri mi alıveriyorlar, yollarını mı gözlüyorlar? Sana yardımım olmaz. Bunu küçültemiyoruz. Kızların dünyalarını ilk günden karartma.

Mecbur gibiyim

18 yaşındayım. Önceden cinsellikten zevk aldığım için mastürbasyon yapar bazen de geneleve giderdim. Ama şimdi kendimi mecbur hissettiğim için bunları yapıyorum. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, aklın bedeninden daha ileride. Ruhun artık tabakta yemek yerine örtülü bir masada hem gözü hem mideyi hem ruhunu doyuracak bir sofra istiyor. Ama açlık tavana vurunca, peynir ekmek bile olur diye yiyorsun ve karnını doyuruyorsun. Burada fazla kuşkulanacak bir şey yok. Tabii mastürbasyon ve genelevde yetmiyor. Onları da aşmışsın. Ama istediğin dünyayı yakalamak zor. Bu yolda yürümene devam et. Bir geçiş dönemi hazırla kendine. Hayat sana bazı olanaklar tanıyacaktır.

Büyütmenin yolu var mı?

20 yaşındayım. Penisim çok küçük, 13 santim. Bunu büyütmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten büyümüş büyüdüğü kadar. Daha ne istiyorsun? Büyütmenin de yolu yok. Çünkü gereği yok.

İlişkiye girmek istiyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Ama korkuyorum. Çünkü penisim küçük. Bunalıma girdim. Penisim 11 santim. Büyütücü de denedim ama olmadı. Başka çaresi var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, cinsel organının boyu küçük değil. Yaşın küçük. Acele, acele bu yol bitmez. Nereye koşuyorsun? Şimdilik bu düşüncelerini biraz tatile çıkar. Biraz daha olgunlaş ki o küçük dediğin şeyi ruhununun büyüklüğü ile tedavi edersin. Ama yapı olarak küçük değil bunu bilesin. Yani sana yeter.

Zarım bozuldu?

Kızlık zarım bozulmadı. Sevgilim parmağını vajinama soktu ve kan geldi. Adet görmeme 15 gün vardı. Zaten kanamanın devamı gelmedi. Bu kadar zamandan sonra zarım bozulmuş olabilir mi? Bu kadar hazır ve istekli olduğum için mi bozuldu?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulacağı tuttu bozuldu. Parmak sert hareket yaptı. Zar yırtıldı. Olabilir. Geçmiş olsun. Neyin peşindesin anlayamadım.

Nasıl hamile kalınıyor?

Hamile kalmak için penisin vajinaya girip boşalması mı lazım? Yoksa vajina üzerine boşalırsa ya da sperm ele bulaşırsa da hamile kalınabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, birincisinde hamile kalma şansı her zaman var. Sorunun ikinci bölümünde hamile kalma şansı var. Ama oranı zayıf. Üçüncüsünde ise bu oran sıfır. Ama elinizi, belinizi oraya buraya sürmenin ne gibi bir anlamı var onu da anlayamadım. O ki işiniz bitti. Gidin elinizi, yüzünüzü, münasip yerlerinizi yıkayın. Bu son sorunun bana sorulacak bir yanı yok. Bak sonra kulağınızı çekerim.

Her yerde sertleşiyor

18 yaşındayım. Problemim cinsel organımın olduk olmadık her yerde sertleşmesi. Buna nasıl çare bulabilirim?

CEVAP

Değerli çocuğum, ne çare arıyorsun? Bırak onu kendi haline ne halt ederse etsin sana ne. Yapılacak bir şey yok.

GÜNÜN SÖZÜ

Herkes aşkını en büyük görür. Kanıtlamak için de ölümü referans gösterir. O aşamada aşk hançerlenmiş demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder