Dr. Haydar Dümen Korkularla vedalaşma vakti
HABERİ PAYLAŞ

Korkularla vedalaşma vakti

Erkekler ilk denemelerinde başarısız olabiliyor. Çünkü ilişkiyi uygun olmayan ortamlarda, aceleyle ve duygusuz yaşıyorlar. Beklediklerini bulamıyorlar. Beyler, kendinize güvenin, kuşku ve korkularla vedalaşın. En uygun yer ve zamanda ilişkiye girin ki tadınız kaçmasın.

Kadın beni tersler mi?

19 yaşındayım. Cinsel deneyimim olmadı. Arkadaşlar “Geneleve gidelim” diye ısrar ediyor. Ama korkuyorum. Bir yanım gitmek istiyor, bir yanım istemiyor. Arkadaşlarım çok bastırıyor. Acaba kadın bana kötü davranır mı?

CEVAP

Okurum, ters davranma oranı yüksek. Sen geneleve gitmeme yanına uy. Git tarafında oy çokluğu var. Bekle, henüz erken. Biraz daha hem fiziksel hem de ruhsal olgunluğa eriş. Önüne bir fırsat çıkacağına inanıyorum. Şimdilik böyle idare et. Arkadaşlarına da kulak asma.

Haberin Devamı

Rahatsız oluyorum

18 yaşındayım. Aşırı cinsel isteğim var. Günde en az 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama bundan rahatsız oluyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, rahatsız olduğun şeyi yapmaman lazım. Lazıma ne lazım, onu da bilmiyorum. Gerisini sen bil. Biraz irade kırıntısı ile sayıyı indir.

Gebe kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz. Sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bazen kendimi tutamayıp boşalıyorum. Sizce sevgilimin hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP

Vardır okurum. Oranı az bile olsa her zaman vardır. Bundan sonrası senin iraden ve dikkatine kalmış.

Kız dalga geçiyor

27 yaşındayım. Cinsel organım ereksiyon halinde 6 santim. Kız arkadaşım dalga geçiyor. Bu durumdan çok utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, operasyonla 1-2 santim büyüyeceğine inanıyorum. Başka teknik yardımlar da olabilir. Çoğu zaman yazdığınız sayılar gerçeğe uymuyor. Yani ölçüm doktor denetiminden geçmeli. Bir uzmana başvurmanda yarar var.

Hiç sevgilim olmadı

21 yaşındayım. Şu ana kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Bu yüzden kızlarla aynı ortamda kalınca kendimden geçiyorum, hemen boşalıyorum. Ne olur beni kurtarın.

CEVAP

Okurum, kurtarılacak bir şey yok ki. Sanıyorum kaygan ve birkaç damla gelen sıvı. O meni değil. Bunda anlaşalım. Eğer böyleyse bırak koyuver gitsin. Ama o meni ise yani orgazm oluyorsan bu yüksek heyecan potansiyelini kızlarla buluştuğun zamanlarda bazı ilaçlar alarak frenlemen, kendini sakinleştirmeyi öğrenmen gerekir. Duruma göre bana yeniden yazarsın.

Haberin Devamı

İstekliyim

28 yaşındayım. Kadınlara karşı aşırı istek ve arzu duyuyorum. Ancak hiç ilişkiye girmedim. Birkaç kez denedim, olmadı. Başarısız olunca bir daha da denemek istemedim. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, denesen başarılı olamayacaksın. Çünkü kuşkulusun. Ama bu deneme olayının da zamanı gelmiş. Bence iyi bir koşulda, iyi bir ortamda yeniden dene. Kendine güvenini kazan.

Hamile miyim?

Nişanlımla ilişkiye girdik. İlk başlarda o korunuyordu, sorun yoktu. Daha sonra ben hap kullanmaya başladım. İlişkiye girdik, vajinama boşaldı. Gebe miyim?

CEVAP

Değerli okurum, belki olabilir.

Çok yapıyorum

Çok mastürbasyon yapıyorum, bir türlü duramıyorum. Birçok kadınla beraber olmama rağmen bir kere boşaldıktan sonra o kadınla bir daha beraber olamıyorum. Bir daha o kadına karşı istek duymuyorum ama sebebini bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bence mastürbasyonu azalt. Birçok kadınla oluyormuşsun. Öyleyse mastürbasyona ne gerek var? Beynini kadınlara programla. İkinci birleşmelere ben çekimser bakarım. Bu kişiden kişiye değiştiği gibi bunun cinsel güçle de ilgisi yoktur. Yani senin kimliğin öyleyse öyledir. Başkaları da başka türlü yapıyorsa, bu seni bağlamaz. Ortada sorun göremedim. Ama ciddi bir sıkıntı olursa yazarsın.

Haberin Devamı

İsteğim kaçıyor, neden?

19 yaşındayım. Seksi çok arzuluyorum ama yatağa girince içimde bir isteksizlik oluyor. Sizce bunun nedeni nedir? Ayrıca sık sık mastürbasyon yapıyor ve kendimi böyle avutuyorum. İlk cinsel ilişki deneyimimde penisimden bir bardak dolusu sperm geldi. Sizce isteksizliğimin sebebi bu olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu yavaş yavaş haftada 1-2’ye indir. İkincisi, yatağa hazırlıksız girme. Duygusallık ve ön sevişme gibi tahrik öğelerine başvur. Sevgilin de müzelik eşya gibi beklemesin, o da harekete geçsin. Bir üfürük püf deyiverse alevleneceksin. Acemilik ve alışkanlık süreci yaşıyorsun. Ön yargılı ve takıntılı başlarsan olayın biraz uzar. Ama doğal haline bırakırsan kısa vadede kendiliğinden çözülür. Çünkü çözülmeyecek bir şey yok.

Hiç deneyimim yok

23 yaşındayım ve hiç cinsel deneyimim olmadı. Yakında da evlenceğim. İlk gece ne yapacağımı bilmiyorum. Evlenmeden önce bir deneyim yaşamam iyi olur mu?

CEVAP

Okurum, deneme yapmak için geç kalmışsın, olayı ilk geceye bırak. Çünkü denemede olumsuz sonuç alma oranın yüksek. Düş kırıklığıyla ilk gecede paniklersin, olumsuzluğu kendin yaratırsın.

Başarılı olur muyum?

21 yaşındayım. Penisim 11 santim, normal mi? Zarı bozmaya yeter mi? Eşim hamile kalabilir mi? Bir de kızlık zarı vajinanın ne kadar içinde?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu ile ilgili bütün bu sorduklarına olur raporunu veriyorum. Keyfine bak, komplekse girme, kilo alma. Kızlık zarı vajinanın tam girişindedir.

Böyle soru yok!

Kocam çok ilgisiz

27 yaşında kadınım, 3 oğlum var. Kocam 50 yaşında, cinselliğe düşkün. Cinsellik 3 dakika sürüyor ve hemen uyuyor. Bana sarılmıyor, öpmüyor. Onun şefkatine ihtiyacım var. Baba sevgisi görmedim ben.

CEVAP

Kızım, çok iyi anlıyorum. Yaşam boyu bir kez orgazm olamamış, birlikteliği görev gibi benimseyen kadınların sayısı az değil. Cinsel birleşmeden sonra erkeğin, kadına olan sevgi ve ilgisini biraz zaman daha sürdürmesi iyi olur. Erkeğin kendi doyumundan sonra arkasını dönüp uyuması sorunların başında gelir. Eşinin erken boşalması varsa, tedaviyle çözümlenir. Kadınlara düşen ise, sosyo-ekonomik olarak erkeğine bağımlı olmamaktır. Baba rolü ne kadar önemli olsa da eşinin baban olmadığını ne kadar çabuk kabullenirsen hüsrana uğraman kadar zor olur.

Günün soruları

Evlenince kanar mı?

Bir yıl önce sevgilimle ilişkiye girdim, kan geldi. Adet kanına benziyordu. Bir yıldır ilişkim yok. Evlenince kanar mı?

Okurum, ortaokulda milli bayramlarda bando takımları kortej yürüyüşü yapar. Benim trampetim vardı. ‘On para ver, on para ver, on para yoksa beş para veri veri ver’ temposunda çalarken, trampetin sopalarına öyle hızlı vurmuşum ki, trampetin zarı yırtılıverdi. Eyvah! Herkes görecek, öğretmen kızacak diye ödüm koptu. Derken kortejin sonu gelene kadar çalar gibi yaparak tören yerine geldik. Töreni alnımın akıyla bitirdim. Vay be nereden nereye. Zar şaşkını kızım, yırtılan bir şey yeniden yırtılmaz.

Yeterince sertleşmiyor

28 yaşındayım, 8 yıldır günde 3 defa mastürbasyon yapıyorum. Yeterli sertleşme olmuyor. Bir şeyler izlersem sertlik oluyor. 15 gün mastürbasyonu bıraktım ve sertleşmem değişti. Sorun nedir?

Değerli mastürbatör, denizde balık yakalayan balıkçıların zokalarına takılır gibi, mastürbasyona takılmışsın. Seni kurtarabilmem için o ağı denizden almam, zokayı incitmeden çıkarmam, seni denize salmam gerekiyor. Ama gücüm yetmiyor. Çünkü ipin ucu şeytanın elinde. O da sensin. Mastürbasyon ve cinsellikten sofraya ekmek gelmiyor. Tam tersi sofradaki lokmaları bölüyor. Dikkat et, seni ileride açlık bekliyor. Demedi deme.

Günün sözü

Sevginizi karşılığı olmayan bir çek gibi yazarsanız kendinizi harcıyorsunuz demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder