Dr. Haydar Dümen Korkulu rüyanız olmasın
HABERİ PAYLAŞ

Korkulu rüyanız olmasın

Kızların çoğu baskı altında yetişiyor, cinsellik onlar için korkulu rüya haline geliyor. Eşiyle bile ilişkiye giren kadın kendini suçlu, pişman hissediyor. Bu konuda kadına en büyük yardımı zaman yapar. Taşlar yerine oturdukça, cinsellik kadına zevk verdikçe işler yoluna girer, mutluluk daim olur.

Ereksiyonu sağlayamıyorum

18 yaşındayım. İlişkiye girdiğimde ereksiyon olamıyorum. Arkadaş sıkılıp gidiyor. Bu duruma çok üzülüyorum. Bunu yenmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz gelişmesi, olgunlaşması, kendi yolunu bulması için zamana ihtiyacın var. Komplekse girme. Aklını takıp olayı da irdeleme ki sistemler dengesine otursun. Şimdilik ben bir sorun görmüyorum.

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

28 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. İlk ilişkimden hiç zevk almadım, diğer ilişkilerimde de böyle devam etti. Normal şekilde bir türlü orgazm olamıyorum, bu durum beni gerginleştiriyor. Zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, inan ki kadınların yarısı senin gibi. Bu kadının vajina dokusunun özelliğinden kaynaklanıyor. Çünkü vajina birleşmeye değil, doğuma programlanmıştır. Zamanla bazı aşamaları öğreneceksin. Bildiğin yönteme devam et. Onu da yapıp yine orgazmı olamayanları düşünürsen sen sınıfını geçtin. Çok kendini sorgularsan işin biraz daha zorlaşır. Ama unutmayalım ki, burada erkeğin ustalığının da büyük bir rolü vardır

Hamile miyim?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, içime boşalmadı. Bir hafta sonra tekrar ilişkiye girdik ama ilişkimiz uzun olduğu için ertesi gün hapı aldım. Bunlara rağmen hamile kalır mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, zayıf ihtimaller her zaman var. Ama sen hamile değilsin diye yorumluyorum. Bekleyelim, görelim.

Kız çekiniyor

Kız arkadaşımla 7 aydır beraberiz. Daha önce birkaç kez öpüştük. Yalnız o hep çekiniyor, “İstemiyorum” diyor. Kafasını karıştıran bir şeyler mi var? Onunla iki taraflı yüzeysel ilişki nasıl yaşarım?

CEVAP

Değerli okurum, senin arkadaşının biraz kafası karışık. Ama senin sadece kafan değil, ruhun da karışık yavrum. Kız kafasını çevirmesinde ne yapsın? İyi ki sana daha kötü şeyler yapmıyor. Çünkü kızlarda sezgi vardır. Anlarlar senin niyetini. Bak koskoca Haydar Dümen, ben anlayamıyorum ama kız anlamış. Neyi mi anlamadım? İki taraflı yüzeysel ilişki. Ne demek yahu bu?

Haberin Devamı

Haftada 1 normal mi?

Ben 1 aylık evli, 25 yaşında delikanlıyım. Çok istekli olmama rağmen haftada bir kez eşimle ilişkiye giriyoruz. Arkadaşlar günde 2’den bahsederken benim durumum normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, istekli değil misin? Seni ben mi tutuyorum oğlum? Ne istersen onu yap. Haa, iştahsızım deseydin bana o zaman düşünürdük.

Birkaç damla geliyor

44 yaşındayım ve bekarım. Haftada bir kez mastürbasyon yapıyorum. Ancak 1-2 damla meni geliyor. Tam boşalma olmuyor. Bana ileride bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sorun olmuş olacağı kadar. 25 yıldır mastürbasyon yapıyorsun. Organ ne desin bu işe? Hadi geç kalma, hemen evlen. Orada olacak aksaklıklara bakarız. Ama mutlaka baba olmanı isterim. Onu da zamanı gelince araştırırız.

Nişanlım geç boşalıyor

30 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlım çok geç boşalıyor, bense erken. Bu durum bende stres yaratıyor. Bacaklarım titriyor, yoruluyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, şanslısın. Nişanlının geç boşalmasını tıbben kolay çözemiyoruz. Ama fantezilerini keşfedersen, dokunacak yerlerini bilirsen sanırım hızlanır.

Kilo yüzünden mi?

Penisimin küçüklüğü sanırım kilomdan kaynaklanıyor. 1.69 boyundayım ve 106 kiloyum. Kilomu sorun etmiyorum ama cinsel organımın üzerinde yağ tabakası oluşmuş. Ne yapacağım?

CEVAP

Okurum, kilonu ben sorun ediyorum. Yağlanacaksın. İleride kalp, tansiyon ve şeker gibi sorunlar çıkacak. Estetik bakımdan eşine sorun yaratacaksın. Ne yap yap kilo ver. Liposuction’la kasık bölgesinden yağ alınıyor. Ama okurum, sonradan yine birikiyor. Yağı aldırmadığın sürece sorunlar devam eder. Hadi biraz irade. Yediklerini yarı yarıya azalt.

Eşim vajinismus

Dört aylık evliyiz. Birbirimizi seviyoruz ama birlikte olamıyoruz. Ben sertleşme sorunu yaşıyorum. Eşim vajinismusmuş. Ne olur bize yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, vajinusmus teşhisi doğrudur. Çözümü kesindir. Bu konu uzmanların ilgi alanı içindedir. Daha fazla uzatmayın. Mutluluğunuza karamsarlık katmayın.

Koku geliyor

Beş ay önce evlendim. Eşimi seviyorum. Cinsel ilişki sırasında eşimin vajinasından sıvı geliyor ve çok kötü kokuyor. Bu koku beni soğutuyor. Ne yapmamız lazım?

CEVAP

Değerli okurum, iltihabi bir olaydan söz ediyorsun. Mantar olma ihtimali yüksek. Kadın doğum uzmanına gideceksiniz. Eşin muayene olacak. Oradaki mikrop türü belirlenecek. Ve doktorun önerileri doğrultusunda tedavi görülecek.

Aklımdan çıkmıyor

18 yaşındayım. Seksi seviyorum. Kızlara ilgi duyuyorum ve çok mastürbasyon yapıyorum. Günde 2-3 defa. Zararlı mıdır?

CEVAP

Yavrum, spor yap, koş. İçine kapanma. Cinsellikle ilgili resimlere bakma. Haftada 3-4 defa mastürbasyon yap. Kendini hayatın zorluklarına hazırla. Şimdiden dağarcığa ne koyarsan ileride onu kullanacaksın. Küpünü doldurmana bak.

Böyle soru yok!

Tek kadınla olmak istiyorum

24 yaşındayım, yakışıklıyım. Hoşuma giden her kızla konuşuyor, sonra onlarla birlikte oluyorum. Bir süre sonra sıkılıp ayrılıyorum. Artık birine bağlanmak istiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bir dakika anlamadım. Nesin sen ya? Bir kişide kalmak istiyorsan kal. Ne yani, ben mi engelliyorum? Hadi bakalım böyle saçmalıklarla kendini de, beni de yorma. Git bağlan birine. Zaten evlendiğinde buna mecbur olacaksın. Hele bir de kıskancına düşerse elin ayağın zincirle bağlanacak.

Gözlerine de at gözlüğü takılacak. Ama benim merak ettiğim, bu kızlardan dişlisi, eli sopalısı çıkıp yolunu kesmiyor mu? O zaman bana yaz, seni uçurumun dibinden almaya çalışırım. Kulağını da çekmek isterim ama yapmam.

Günün soruları

Boyum uzar mı?

17 yaşındayım, boyum 1.80 ve uzamak istiyorum. İki günde bir mastürbasyon yapıyorum. Bunun boyuma kötü etkisi olur mu? Bırakmalı mıyım? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli yavrum, ne yararı ne de zararı var. Acemilikle mastürbasyonun boyu etkilediğini düşündün. Hadi bir nane yedin diye geçiştirelim ancak gün aşırı mastürbasyon senin aklını büyülemiş. Bilgisayarın başında, ekran karşısında çok oturma. Bol bol ders çalış, kitap oku, boş durma. 1.80 boy sana paçayı kurtartır. 17 yaşında, doğan gereği birkaç santim kendiliğinden uzayacaksın. Şimdilik bu kadar, kal bahtiyar.

Süre uzuyor, neden?

20 yaşındayım, mastürbasyonda 3-4 dakika içinde boşalıyorum. Ama kadınlarla ilişkiye girince süre uzadıkça uzuyor. Sorun ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, kükremiş aslanım. İyi de sen ne diyon ya? Ne olmuş yani? Başına talih kuşu konmuş, “Acaba atmaca mı?” diye bana soruyorsun? Hesap, kitap çarpma, bölme, yüzdesini de aldık. Kitap 12 dakika tamam, ideal diyor. Ama hesap sırasında yanlış diye uyarıyor. İşte beklediğin yanıtı yukarıda fazlasıyla aldın. Şimdi senin gibi nice idealler arasında sen kuzu mu olacaksın, kurt mu? Bana göre ikisi de değil. Aklıma gelen sözcüğü söyleyemiyorum, o da bana kalsın.

Günün sözü

Nefretin sevgiden fazlaysa hatayı kendinde aramalısın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder