Dr. Haydar Dümen Korkunun faydası yok!
HABERİ PAYLAŞ

Korkunun faydası yok!

Haberin Devamı

Erkekler büyük cinsel organ hayaliyle yanıp tutuşuyor, sevdiğini hesaba katmıyor. Bazıları ise eşini düşünüyor, canını yakmaktan endişe ediyor. Beyler, korkunun faydası yok. İdareli, iradeli kullanacak, eşinizi hazırlayacaksınız ki mutluluk sizinle kalsın.

BÖYLE SORU YOK!

Erkek arkadaşım sıkılıyor

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşım sevişmenin yarısında sıkılıp yataktan kalkıyor. Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.

CEVAP

İyi ki anlamıyorsun sevgili okurum. Anlasan ya hemen ona “Adios” diyerek ve de şans dileyerek ya da “Sen çok değerli bir erkeksin, ben sana layık değilim” diye veda ederdin. Yine de sen ona bir şans ver. “Sevgilim, sana 3 aylık süre tanıyorum. Bunu son bir sınav şansı sayıyorum.

Sonunda yine eski hamam eski tassan, yataktan sıkılıp ikide bir ayağa kalkarsan, bu oyunu kuralına göre oynamazsan dönüşü olmayan bir yola giriyoruz ve seninle vedalaşıyoruz” der ve bitirirsin.

Orgazm olamıyorum

42 yaşındayım, 17 yıllık evliyim. Cinselliği seviyorum ama vajinal orgazm olmuyorum. Mutluyum, klitoral orgazmı yaşıyorum. Bu çok büyük bir sorun mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bu konu pek çok kadında olduğu için büyük bir sorun değil. Bu durum ya bakış açısına göre içe sindirilir ya da eşin de yardımıyla idare edilir. Ya bir de klitoris orgazm olamasaydın?

Gerçekten sorun büyük olur, bize de hal hatır sormalar kalırdı. Yani yola devam. Eşine benden selam. Çoluk çocuktan ne haber? Varsa büyümüşlerdir inşallah. Karne notları iyiyse maşallah. Adamın iyi biri, belki de kocaların piri. Tümünüze uzun ömürler...

Orta yolu bulamıyoruz

27 yaşında kadınım, haftada 3-4 kez ilişkiye girmek istiyorum. Kocam ise 30 yaşında, benim gibi değil. O “haftada 1” diyor. Ne yapalım?

CEVAP

Sevgili okurum, yaş ve evlilik yılı bakımından cinsellikte doruklardasınız. Ne var ki uyumsuz, bundan dolayı doyumsuzsunuz. Haklısın, bu yaşta haftada 1’e düşmüşse, kocanın da başına kimbilir binbir karınca üşüşmüşse sonuç bıkkınlıktır.

Eşin, “Kadınım böyle değildi, değişti. Önceden bal şekerdi, şimdi olumsuzlukları önüme serdi. Kendine bahaneler uyduruyor. İşine gelirse böyle devam edelim” mesajını veriyor da olabilir. Bilinmez hangi diyarlara götürür bu rüzgar seni? Aklını kullan, profesyonel yardım al. İşler yolunda giderse gebe kal.

Midem bulanıyor kusuyorum

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 3 yıldır çıkıyorum. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ne zaman tartışsak midem bulanıyor ve kusuyorum. Bu ilişkimizi ciddi şekilde etkiliyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, yapacağın şey: Mide bulantın geçmeden evlenmeyi düşünmeyeceksin. Mide bulantın bir alışkanlık haline gelmiş ise, bir süre tedavi için ilaç alacaksın. Tabii bunlar psikolojik ilaçlar olacak. O sürenin sonunda hayatını değerlendireceksin. Şimdilik yanlış yapma, geri dönüşü olmaz.

Bakire mi, değil mi?

19 yaşındayım. 5 aydır süren bir birlikteliğim var. Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Sevgilim kan geldiğini söyledi ama bu bana inandırıcı gelmiyor. Onun kız olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, fazla meraklısın. Evleneceksen sorun yok. Ayrılacaksan gün kaybetme. Kızı daha fazla baştan çıkarma.

Kızlardan çekiniyorum

25 yaşındayım, yakışıklıyım. Hiç cinsel ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiniyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kendini harap ve feda etmeye adamışsın. Ben ne yapabilirim? Yapacağın bir tek şey var. Onlardan çekinip korkma. Onlara da saldırma. Ortada dur. Bir fırsat yarat, kızlara doğru yaklaş, onlarla dost ol yavrum. Arkadaş, insanca yaklaşım sonrasını birlikte belirlersiniz.

Zevk suyu geliyor

22 yaşındayım. Kız arkadaşım var ama biz onunla yüz yüze görüşemiyoruz. Bu yüzden telefonla konuşuyoruz. Telefonda sıradan şeyler konuşmamıza rağmen benden zevk suyu geliyor. Bu durum normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, konuşmaya da sıvıya da devam. Ama konuşmanın ağırlıklı tarafı cinsellikten yana değil, insani değerler üzerine olsun. Fazla erotizme kaçmayın. Zamanla pornografik konuşmalara dönüşebilir. Gerisi sorun değil.

Canım sıkılıyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşım sevişirken ileri gitmek istemiyor. Her sabah kalktığımda penisim sertleşmiş oluyor, bu da canımı sıkıyor. Yaklaşık 1 aydır mastürbasyon yapmıyorum. Bunun bana zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin zararı olmadığı gibi sendeki doğal olanlar doğru. Ama kızın kendi kararı da doğru. İki doğruda buluşmuşsunuz. İkiniz de doğrularınıza saygılı olun. Zaman zaten size yol gösterecektir.

Sevgilim hamile kalır mı?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim. Penisin ucundaki sıvının onu hamile bırakması mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, bırakmaz. Ama yine de siz tam birleşmelerde dikkatli olun.

Penis boyum normal mi?

17 yaşındayım. Penisim 5 santim oluyor. Sizce bu yaşıma göre normal mi?

CEVAP

Değerli yavrum, umarım gelişir. Ama testislerinin, yumurtalıklarının büyüklüğü şu anda fındıktan daha büyük olmalı. Kasık bölgende kıllar da belirmiş olmalı. Öyle de olsa, böyle de olsa annene, babana söyle. Hemen bir üroloji uzmanına götürsünler. Sanırım, uzman arkadaşımız hormon testi yaptıracaktır. Ona da bakılsın. Bu araştırmalar normalse sorun yok. Ama bir eksiklik varsa tedaviyle giderilir.

Kızlara karşı kendimi zor tutuyorum

19 yaşındayım. Penisimin boyu 18 santim. Karşı cinsle ilişkiye girmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Birine zarar vermekten korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, nasıl yapacağım gibi kuşkuları kafandan hemen at. Birleştiğin partnerine de öyle sandığın gibi bir zarar vermeyeceksin.


Vajinam herkesinden farklı, neden?

19 yaşında kızım. Vajinamın içinde olan kısmın sol tarafında uzun, et parçası gibi bir şey var. Hiç kimseninki öyle değil. Neden benimki böyle?

CEVAP

Sevgili okurum, yapacağın bir şey yok. Zamanı gelince ufak bir operasyonla alınır. Hiç dert edinilecek bir şey yok. Onun alınıp alınmamasına da bir kadın doğum uzmanı karar vereceğinden bir kere de onun fikrini alırsın. Ama bana göre şimdi değil evleneceğin zaman doktora gitmelisin.

Zararlı mı?

Eskiden 3 günde bir boşalırken şimdi günde 2 defa boşalıyorum. Zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, günde 2 kere boşalmanın faydası yok. Sonra faydası olmayan şey ne yararlıdır ne zararlıdır. Burada yarar da yok. Geriye kalıyor zarar. Karar senin karar.

GÜNÜN SÖZÜ

Nefret kök salar, aşk fırtına gibidir gelir, ama zamanla melteme ya da karayele dönüşür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder