Dr. Haydar Dümen Korkutursanız kaçar
HABERİ PAYLAŞ

Korkutursanız kaçar

Haberin Devamı

Erkekler kızlara göre cinsel konularda daha deneyimli ve bilgili. Bu yüzden acele ediyor ve sevdiği kızın onu tanımasına bile fırsat vermeden ilişkiye girmek istiyorlar. Kızlar, nazlıdır, naziktir. Öyle romantik ortamlar yaratmaz, önce kalbini fethetmezseniz sizden korkar kaçar. En iyisi önce sözlerinizle onun ruhunu okşayın ki tadınız kaçmasın.

GÜNÜN SORULARI

Başka kızlara ilgi duyuyorum

24 yaşındayım. 5 yıldır kız arkadaşım var. Kız her seferinde cinsel ilişki teklifimi reddediyor. Benim hiç deneyimim olmadı. Ama bu aralar başka kızlara ilgi duyuyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Hayırlı yolculuklar değerli okurum. 5 yıldır istasyonlarda hiç durmayan trenle varacağın durağın adını biz koyalım. Çuf çuf-tuh tuh garajı! Yollarda kar, buz olmaz ya da sel-afet yolları bozmamışsa menzile ulaşman daha 4-5 yıl sürecek gibi görünüyor. Çünkü yollar uzayıp gidiyor. Kız bir ara istasyon düşünüyor da bastıra bastıra adının Mut-yu (mutlu yuva) istasyonu olduğunu sana söyleyemiyor. Çaresizlikten dili dönmüyor. Aslında bir olasılık son durağınız Mut-yu olacak. Ya da işiniz sular seller gibi akmayacak, büyük ihtimalle kız arkadaşın kadifeden kesesinin ağzını açmayacak!!! Çünkü korkuyor, vajinismus olma ihtimali var. ‘Demir tavında dövülürmüş.’ Peki 5 yıldır demirin tavı için ne beklediniz? 19 yaşında aşık olan gencin 21’inde aklı başına gelir. O zaman “O sofrada bana yer yok. Eğer yersem üstüme başıma dökerim “ der, niyetini frenler. Bir süre sonra biri gider, yerine yenisi gelir. Sevgine selam, yoluna devam. Ya sen de kilitlenip kalıverirsen? Mut-yu bir başka depremle sarsılıverirse? Yani isteksizlik, ereksiyon sorunu, erken boşalma v.b. olurverirse... Ben nelerini gördüm de kulağına kar suyu kaçırayım dedim.



Artık elektirik almaktan hoşlanmıyorum


18 yaşındayım. Bugüne kadar elektrikli kızlarla birlikte oldum, hepsinin elektriğini aldım. Artık elektrik almaktan zevk almıyorum. Ne yapmalıyım? RUMUZ: TOPRAKLAMA ABDULHAMİT

CEVAP

Arkadaş onlar kız değil, vallahi tümü pilli bebek. Vah benim gencecik topraklanan okurum vah! Sen elektrik ala ala şarjını doldurmuşsun. Şarjından elektrik taşıyor, fazlasını toprağa akıtıyorsun. Şimdi ben önemli bir durumla karşı karşıyayım. Kim bilir kaç kızın elektriğini alırken ah!larını da aldın. Onları sağduyun ve vicdanın, insanlığın kabul etmeyerek seni cezalandırmak istedi. Buna tıpta otopunisyon (Kendi kendini cezalandırma) denir. Sistem, tüm beyin odaklarının da devreye girmesiyle çözümü topraklamaya çevirdi. Bu ne demek? Artık elektrik alma yok, elektrik verme var. Sanırım böyle olmaz, olursa şimdiden geçmiş olsun. Peki bu nasıl olacak? Erkeklere pilli ya da jenaratörlü isimler takılmadığına göre halkımızın da bildiği bir şey var. ‘Ah alma, vaha mecbur olma.’ Bak işte ben iki arada bir derede kaldım. Üstelik bu derenin suyunun da ne tarafa aktığını anlayamadım. Yine eskilere dönelim. Ne demişler? ‘Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.’ Bundan sonra ne demeli? Ortadan sözlerle durumu idare etmeliyim: Vatan sağolsun, Bana bir şey olmaz, En büyük asker bizim asker. Değerli okurum, tutun bir dala, bakma sağa sola, dal doğru yola, hadi bizden de hayırlı ola.



Kızlar beni istiyor ama...

18 yaşındayım. Kızlar baş başa kaldığımızda benimle birlikte olmak istiyor. Penisim 14 santim. Küçük olduğunu düşünüyorum. Yardım edin.

CEVAP


Değerli okurum, neyine yardım edeyim? Normalin normali olmaz. Normalden şikayet edilmez. O kızlar hangi gezegenden dünyaya indiler bir sor
bakalım. Sen keyfine bak, komplekse girme.



İlk gece ne yapayım?

23 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. İlk gece için çeşitli sözler duyuyorum. Ama kimseye bir şey soramıyorum. İlk gecenin nasıl olacağını merak ediyorum.

CEVAP


Değerli okurum, ilk gece konusu biraz uzun. Duyduklarınızın hiçbirine ne inanın ne kanın. Doğa sizin yardımcınız. Yeter ki telaşa kapılmayın, korkmayın, acele etmeyin.



Baba olabilir miyim?

28 yaşındayım. 1.72 boyundayım. Kilom 76. Penisim 11 santim. Evlenince baba olup eşimi tatmin eder miyim?

CEVAP


Eşini de tatmin edersin, baba da olursun yavrum. Bayrakları zafer burçlarına dikersin. Verimli tohumları da ekersin. Amma velakin, kilon artarsa senin
sıcak yemeğine soğuk su katarsa işte sorun bu. Haber vermesi benden.



Kız çok acı çekiyor

21 yaşındayım, sevgilimden benden 1 yaş küçük. İlişkiye girmek istiyorum. Denememizde bana acı çektiğini söyledi. Bu konuda ne yapabiliriz?

CEVAP


Değerli okurum, bekle. Kızı zorlama. Kız vajinismus sorunu yaşıyor. Bu evlilikte çözülür. Şimdiden olmadı diye kızı terk etme. Ayrıca onun dünyasını da yıkma. Çünkü elinde değil, başaramayacaksınız.



Yetersiz geliyor

19 yaşındayım. Penisim bana yetersiz geliyor. Kız arkadaşımla ilişkiye girmekten çekiniyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP


Değerli okurum, uzmanlık bir işin yok. Eğer kiloluysan, kasık yağı birikimin varsa, penis 1-2 santim içeride kalır. Ama 10 santimlik penis işlevini görür. Seni de, eşini de mutlu eder. Yumurtaların ve kıllanman normal ise normalsin demektir. Keyfine bak, işini gücünü ihmal etme.



İlişkiyi ne kadar sürdürmem gerekiyor?

20 yaşındayım, erken boşalıyorum. Bu işin normali nedir? Ne kadar süre ilişkiye sürdürürsem erken boşalma biter?

CEVAP


Değerli okurum, 3-4 dakikanın üzerine çıkman gerekir.



Seviyorum ama...

22 yaşında kızım. 3 yıldır erkek arkadaşımvar. Bir yıldır düzenli ilişkiye giriyoruz. Ama benim cinsel organımda çok ağrı oluyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP


Değerli okurum, orada bir olay var mı yok mu kadın doğum uzmanı görmeli. Eğer sorun yoksa o ağrıyı gideririz.



Ayrılmak istemiyorum

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşım birlikte olmamız için ısrar ediyor. Ben hazır değilim. Beni terk edecek. Ne yapayım?

CEVAP


Sevgili okurum, bu yaşlarda cinsel birleşme yapılmaz. Sevgilin kaçarsa kaçar, giderse gider. Daha önünde uzun yıllar var. Verilecek kararların
içinde kendinle ilgili bilgileri, toplumsal değerleri düşün. Yüreğinin sesine uy ama teninin sesine uyma.



Kızlar şikayet ediyor

18 yaşındayım. Penisim sert ve beraber olduğum kızlar çok acı çektiklerini söylüyorlar. İleride bir sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, eğer evlilik için konuşuyorsan bir süre sonra o sertliğinden, o coşkusundan kendini bir parça geri alacak. Bir sorun ya da dert
değil. Sen idareli kullanıver canım.



Zevk almıyoruz

31 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman erken boşalıyorum. Sevgilim durumdan şikayetçi, ikimiz de zevk alamıyoruz. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, alışana kadar böyle devam edecek. Evlilik olunca düzeltiyoruz. Ama bu koşullarda ilaçla tedaviden beklediğinizi bulamayacaksınız.



Orgazm olunca başım ağrıyor

26 yaşında kadınım. Ne zaman kocamla birlikte olsam, orgazma ulaştıktan sonra başım ağrıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bir de son birlikteliğimizde çok acı çektim. Acaba vajinismusun belirtisi mi?

CEVAP

Değerli okurum, vajinismus belirtisi olamaz. Orgazm sırasında istem dışı kasıldığından bu ağrıları duyuyorsun. Ancak vajina ve çevresindeki kaslar da
kasılıyorsa bu acı oradan kaynaklanabilir. Bir süre sakin ol, rahat ol. Gerekirse sıradan sakinleştirici ya da kas gevşeticiyi birleşmeden önce alabilirsin ki başın ve beden kasların ağrımasın. Kas gevşeticilerin vajina kaslarına etkisi yoktur. Bu nedenle her acı çeken kas gevşeticisi alması diye yazıyorum.



GÜNÜN SÖZÜ
Aşk tanrıçaları hep kadınlardır. Savaş tanrıları da erkekler. Seç seç al. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder