Dr. Haydar Dümen Kuralına göre oynanırsa...
HABERİ PAYLAŞ

Kuralına göre oynanırsa...

Haberin Devamı

Kadınların cinselliğe alışması, yaşadığı korkularını aşması, bedenini tanıması zaman alıyor. Zevk almayı da, orgazmı da öğreneceksiniz. Burada partnerin rolü çok büyük. Dümeni kontrol eden ve oyunu kurallarına göre oynayan erkek sizi mutlu eder.

BÖYLE SORU YOK!

İlişkiye girmek istedim ama...

22 yaşındayım. Dün Antalya’da ilk kez ilişkiye girmeye karar verdim ama başarısız oldum. Sertleşme olmadı, çok utanıyorum. Sürtünme yoluyla sevişirken sertleşiyordu.

CEVAP

Eeee değerli okurum, anlat anlat iyi oluyor. Sen anlattıkça havalar ısınıyor. Bu da turizmcilerin işine yarıyor, böylece plajlarda adım atacak yer kalmıyor. Ya nasıl oldu da dün bu büyük kararı verdin? Mektubunda ayrıntıya girseydin, bize de bazı ipuçları verseydin. Kararından sonra hangi ortamda bu olay başına geldi de seni yerin dibine geçirdi? Kızların ahına uğramışsın. Sürtünme yani kapkaçtan sonra sırada organa “Kapıyı aç” demek kalmış, gerisi çarşafa dolanmış.

Ya karım beni aldatırsa?

3 yıldır evliyim. Çok erken boşalıyorum. Penisim de normalden biraz küçük. Eşimin beni aldatmasından çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Eşin seni aldatmayacak değerli okurum. Çünkü sana vereceğim formüllerle mutluluğu yakalayacaksınız. Senin ilk görevin, onun psikolojisini doyurup mutluluğun ilk kapısını açmak, ona güven vermek olacaktır. Etinden kemiğine, kemiğinden tenine kadar bedenine saygılı olarak onun istediği biçimde yaklaşacaksın. Karına, sana adanmış, yutulacak bir lokma gibi bakmayacaksın. Penisinin küçük olduğunu sanmıyorum. Ölç, 13 santim olduğunu göreceksin. Geriye ne kaldı? Erken boşalma. Onu da biz tedavi edeceğiz.

Neden sertleşmedi?

25 yaşındayım, benden yaşça büyük bir kadınla ilk kez ilişkiye girdim. Sertleşme olmadan boşaldım. Bir türlü heyecanlanmadım, nedir?

CEVAP

Değerli okurum, önce acemilikten, sonra şartlanma yetersizliğinden bu olay başına geldi. En önemlisi ise, sofraya konulan yemek iştahını açmadı. Havaya uydun, “İşte kadın budur” dedin. Ne var ki psikolojinin alt yapısı bu ilişkiyi içine sindiremedi. Oysa asıl sorunu kadın yaşadı. Çünkü ne bekledi ne buldu! O gece kurarak uyumuştu. Sonra olan oldu, kadın kendisiyle hesaplaşmaya oturdu ve “Ben bu treni kaçırmışım” dedi. Sana gelince seçici ol, kendine uygun birini bul ve iştahla sofraya otur.

Kız gebe kalır mı?

Kız arkadaşımla yakınlaştık. İkimizin de üzerinde pantolon ve iç çamaşırı vardı. Ben boşaldım. Acaba kızın hamile kalma durumu var mı?

CEVAP

Değerli okurlarım, bu mail aracılığıyla hepinize sesleniyorum, bu kadar bilgisizlik, cinselliğe yabancı olmak, içinizdeki hoyratlık, çevreden baskı... İşte olacağı buydu. Yani dünyanın neresinde olursa olsun, bu soruyu birine sorsanız yüzünüze şaşkın şaşkın bakar. Biraz okuyun, öğrenin.

Günde 2-3 kez boşalıyorum

17 yaşındayım ve sürekli mastürbasyon yapıyorum. Gün içinde 2-3 kez boşaldığım oluyor. Şimdiye kadar hiçbir kızla birlikte olmadım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, adresini bilsem, sana bir kız arkadaşı paket-posta gönderirdim ama bu şansın yok. Şans elinde, ara bul, yaz, pardon bu küçük çocuklara verilen öğüttü, şaşırdım. Ara, bul ve kuyunu kaz. İster göbek at, ister depresyondan 3 gün yat. Hepsi geçici, keyfine bak.

Genelevde erken oluyor

19 yaşındayım. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. Arada geneleve gidiyorum ve her seferinde erken boşalıyorum. Daha az mastürbasyon yapsam geç boşalır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, geneleve gitmekten vazgeç. O koşullarda erken boşalma tedavi olmaz. Bir gün evlenceksin, bu sorun devam ederse iş bizlere düşer, vallahi erken boşalma illetinin karnını deşeriz.

Bana küçük geliyor

23 yaşındayım, penisim bana küçük geliyor. Acaba bunu nasıl kalınlaştırabiliriz? Bir de kadınlarla birlikte olamıyorum, neden?

CEVAP

Değerli okurum, organın boyutunu, çapını yazmadan ben ne diyeceğimi bilemedim. Kadınlarla ilişki kurman için de ben elinden tutup sokağa çıkaramayacağıma göre, çölde yalnız kalmış bir gezgin gibisin. Suyunu uygun yerlerde ara. Kendini yıpratma, bir gün bir pınara rastlayacaksın ve süprizlerine kendini hazırlayacaksın.

Titreme başladı

25 yaşında kızım. 3 yıllık bir birlikteliğim var. İlişkiye girmek istedik. İlişkiye başladık, bana titreme geldi. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, ilki bu. Acemilik olur, korku olur, heyecan olur. Ayrıca duyduklarının sendeki yarattığı olumsuzluklar da bu işte rol oynar. Titremeyip de ne yapacaktın? Zamanla düzelir yavrum, üzülme.

Mastürbasyon yaptım 2 damla kan geldi

19 yaşında kızım. Mastürbasyon yaptım 1 kere ama yüzeysel. Orgazm oldum. Sabah kalktığımda çamaşırıma 2 damla kan geldi. Kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sanmıyorum sevgili okurum. Bozulmadı. Vajinanın girişini koru, bozulmaz.

İlaç yüzünden bozulmuş

4 aylık kız arkadaşım var. Erken ergenliğe girince doktor bir ilaç vermiş. Kız bunu fazla kullanmış ve bu yüzden kızlığı bozulmuş. Böyle bir şey mümkün müdür?

CEVAP

Değerli okurum, mümkün ya da değil. Böylesine derinlemesine tıp bilgisi seni neden ilgilendiriyor? Kızı gördün, ruhunu, bedenini, aklını, estetiğini, saçının, gözünün rengini her şeyi beğendin. Şimdi göremediklerini, bilemediklerini arayarak nereye varacaksın? Yani evlenecek misin? O zaman yanıt buluruz. Şimdi soruyorum: Bu kız senden sonra biriyle evlenecekse, bu olumsuz yargının sen neresindesin?

Kızlık zarından şüpheliyim

Kız arkadaşımın kızlık zarından şüpheliyim. Bana kaçamak cevaplar veriyor, bir doktora gitsek anlaşılabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızı bir doktora götürme hakkın yok. Haksız yere bir yasağı delmek suçtur. Ne hakla? Kimsin, nesin? Sadece sevgilisisin. Yüzde 99 olasılıkla bir süre sonra herkes yoluna gidecek. Kız bu travmayı neden yaşasın? Sana geçmişin hesabını nasıl versin? Bunu önce kendinde düşün, sonra soruyu bize sor.

Çok canı yandı

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Kızdan 1 peçete kan geldi ve çok canı yandı. Kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, bir ihtimal zedelendi. Yapılacak bir şey yok, bekleyin. Bundan sonra ilişkilerinize karar verin. Kız ve senin için çok önemliyse ve de evlenmeyecekseniz bir daha denemeyin. Oldu olacak bu yola devam derseniz ilerisini çok iyi hesaplayın ve kendinize zarar vermeyin.

Zevk suyu geliyor

Kız arkadaşıma dokununca, sarılınca ya da telefonla konuşunca penisimden az da zevk suyu geliyor. Bunun çaresi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, normalin normali. Ne istiyorsun zavallı organdan, o sana karışıyor mu? Yemek yerken ağzının suyu akmasın diyor mu? Ona karışma.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk karşılıksızsa onun adı kendinizle savaştır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder