Dr. Haydar Dümen Kuralına göre oynayın
HABERİ PAYLAŞ

Kuralına göre oynayın

Aşk ve cinsellik birbirinin içine geçmiş iki kavram. Birinden birinin yokluğu dengeleri bozar. Aşk varsa ruh doyar, cinsellik de bedeni doyurur. Ama ikisi bir araya gelmezse sonuç hüsran olur. Beden ve ruh isyan eder. Bu yüzden oyunu kuralına göre oynayın ki doyum çift taraflı olsun.

BÖYLE SORU YOK!

Benimki sertleşmiyor

50 yaşındayım, 2 yıldır sertleşme sorunu yaşıyorum. Ürolojiye çok gittim, sonuç alamadım. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu durumlarda uzmanına gitmek doğrudur, doğru kapı çalmışsın. Mesela şekerin var mı? Ailede bile olsa düşünmek gerekir. Kilondan ne haber? Olayın başlangıcı nasıl oldu? Bıkkınlık, eşinden yılgınlık, vicdanın çapkınlık heveslerini hoş görürken bu sırada elini tutan ne oldu? Vicdanın eşinin aşkı mı yoksa kadının eli kanlı mı? Tam bir tetkikten geçeceksin, yaşama daha güçlü sarılmak için kendine güvenin tam olacak. Eşinle klasik bir huzursuzluğun var mı? Gönül ne diyor? Hangi çiçeklerden bal toplamayı düşünüyor? Testleri tamamla, sorun yoksa 2 tablet al, koş eşinin koynuna ve yavaş ol.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Kocam yanaşmıyor

10 yıllık evli kadınım. Kocam bana yanaşmıyor. Bugüne kadar toplam 10 kez birlikte olduk. Tedaviyle 2 çocuğumuz oldu. Ne yapayım?

Kaynar kazana düşmüşsün, cayır cayır yanıyorsun okurum. Adam sana eş değil, köşe yastığı olmuş!!! Ne hatrını sormuş ne de ruhuna sahip çıkmış. Böyle bir erkekle yaşam sürdürmek zordur. Adam peksimeti torbaya koymuş, pikniğe gitse de olur gitmese de. Balkonda iki lokma ile sefa sürer. Adamına rica et, şeker ve hormonlara baktırsın. Bence hepsi tamam, adam evine bağlı, yuvasından uçamayan, eve gelirken kağıt helvasını unutmayan tiplerden olmalı.

Eşim küçük buluyor

22 yaşında, 2 senelik evliyim. Eşim penisimi küçük buluyor. 1.95 boyunda, 138 kiloyum. Ameliyattan korkuyorum. Hap, krem ya da vakum işe yarar mı?

Ne hap ne ameliyat sen önce kilolarına bak. Başarının armasını 80 kiloya indiğinde alacaksın ama kolay değil. Penis bu yağ dokusunun içinde kaybolduğundan gerçek boyunu bilemiyor olabilirsin. Şimdilik görevini yapar da 50’li yaşlara girerken ‘Benden paso’ diye havlu atar. Krem kilo verdirmez, vakumla da asla büyütmez. Boş ver bunları acil kilo ver.

Haberin Devamı

Yırtıldı mı, yırtılmadı mı?

Daha önce 2 kez ilişkiye girdim. Ama kanamam olmadı. Acaba kız mıyım yoksa değil miyim? Evlenirsem zarım kanar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Penisin boyutlarıyla ilgili evlendiğinde kanayabilir. Kanamama olasılığı yüzde 50’nin üzerinde.

Eşim hoşlanmıyor

25 yaşında kadınım. 2 yıldır evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük. Sık sık ilişkiye giriyoruz ama eşim ön sevişme yapmıyor. Nedeni ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin ön sevişme yapmamasının nedenlerinden biri çok aceleci olması. Yani senin karşında daha fazla dayanamıyor, sonuca gitmeyi istiyor. Bu konuda haklısın. Her şey kuralına göre olsa sadece tensel değil, ruhsal doyum da sağlanır. İşte aşk da, seks de budur. Yoksa bir gün bu acelecilikten yani dönemeçli yollardan hedefe ulaşmadan ruh ya da beden “Yeter” diye isyan edebilir.

Zevk alamaz haldeyim

Haberin Devamı

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan zevk alamıyorum. Boşalmaya yakın tüm heyecanım gidiyor. Birkaç kez kız arkadaşlarımla ilişkiye girdim. Yine aynı şey başıma geldi. Artık cinsellikten uzak duruyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, çok üzerine gitme ve çok da uzak durma. Daha yaşın ne ki? Birkaç kız arkadaşı nereden ve nasıl buldun? Bu yaşta el çabukluğu marifet maşallah! Acele etme, büyümeyi bekle.

Birlikte olamıyoruz

2 yıllık evliyim. Eşim değişti, yaklaşmıyor. İlişkiye girmek istemiyor. 1.5 yıldır böyleyiz. Ne yapmalıyım? Psikolojik olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bazı şanssız evlilikler böyle olabiliyor. İki taraftan birinin ruhunun ateşi sönüveriyor. Profesyonel bir yardıma geleceğini sanmıyorum. Kafanda bu evlilik bitiverir ihtimalini değerlendir.

Nişanlım hamile mi?

Nişanlımla sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ediyoruz. Nişanlım adet gördü ama mide bulantısı var. Gebe kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu konularda sürpriz hep yaşanır. Bir spermin azizliğine uğramış olursunuz. 10-15 gün daha bekleyin.

Karım çok rahatsız

48 yaşında, 22 yılılk evliyim. Sorunum erken boşalma. Karım bu durumdan çok rahatsız. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, gençlikte mastürbasyon döneminde başlıyor ve evlenince de sürüyor. Bu bir şartlanmadır. Erken boşalmanın tedavisi var. Ama uzaktan ilaç verilmiyor. Uzmanına doğrudan başvur.

Kararsızım

20 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik, çok az acı hissettim. Ama hiç kan gelmedi. Zarın esnek olduğunu düşündüm. O gecenin sabahında tuvaletteyken benden kan geldi. Acaba zarım esnek mi, yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek ama zedelendi. Ya da zarın yapısı o kadar kanamaya uygundu. Yırtılmış ve kanamış olabilir.

Kızlığı bozulmuş mudur?

Ben sevgilimle cinsel ilişkiye giriyorum ama tam bir birleşme sağlayamıyorum. Acaba kız arkadaşımın kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, kan gelmemişse kızlık zarı esnektir. Kızlık zarı sınırını aşmışsın. Gerisi size kalmış.

Engelliyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyonda boşalacakken meninin gelmesini engelliyorum. Bu kısırlık yapar mı? Bir de evlenince karımın hamile kalması için ne kadar boşalmalıyım? Kızlığın bozulmasında penis boyunun avantajı var mı?

CEVAP

Değerli okurum 1) Sakın ha engelleme. 2) Hele evlen bakalım. Doğanın kuralları neyse ona uy. Gelen meni boşaldığını gösterir. 3) Ne avantaj ne dezavantaj. Çünkü zar kapıda, girişin hemen ağzında.

Büyütme şansı var mı?

32 yaşındayım ve evliyim. Cinsel organım 12 santim. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP

Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Ne fark eder ki? Kime yararı olacak? 12 santim penise tıp bilimi normal diyor.

Canım yanıyor

23 yaşında, nişanlı kızım. 3 yıldır birlikteyiz. Birkaç hafta önce ilişkiye girdik, kan geldi. Doktora gittik “Eski yırtık” dedi. Son ilişkide biraz kan geldi. Çok canım yanıyor. Yanma neden oluyor. Nişanlımı kaybetmek istemiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum 1) Kaybetmeyeceksin. Genelde bu işler böyledir. 2) Kızlık zarı için doktorun dediği doğru. 3) Yeniden kanama olabilir. Belki daha sonra da. 4) Yanma, mantar ve akıntıdandır diye düşünüyorum. 5) Acılara bir süre sonra alışacaksın. 6) Acıların devam ederse Hoca’na ulaşacaksın.

Kız gebe mi?

1 ay arkadaşımla ilişkiye girdik, ben boşaldım. Memelerinde ve karnında şişlik var. Bazen de midesi bulanıyor. Acaba bu psikolojik mi yoksa kız hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalmadı. Ama psikolojik etki altında kaldı. Sanki gebelik bulgularını üstüne aldı. Öyle sanıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder