Dr. Haydar Dümen Kuralına göre oynayın
HABERİ PAYLAŞ

Kuralına göre oynayın

Gençsiniz, kanınız kaynıyor, her şeyi denemek ve hayatın tadını çıkarmak istiyorsunuz. Haklısınız. Ama cinselliği yaşamak için acele etmeye gerek yok. Önce hayallerinizin peşinden koşun. Sonra sevdiğiniz kişiyle keyifle ilişkinizi yaşayın. Oyunu kuralına göre oynayın, üzülmeyin.

BÖYLE SORU YOK!

Benimki neden küçük?

21 yaşındayım. Arkadaşlarımın penisinin büyük olduğunu düşünüyorum, gözüm hep onların cinsel organlarına takılıyor. Büyütmek için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli yavrum, neden böyle işlere takılıp kalıyorsun? Beyin bu oynamaya gelmez, kendine bir program yaparsa sonra söz dinlemez. Zaman gelir bakmakla da yetinmez. Anlayacağın bu işin sonu da bilinmez. Penis bu, neyse odur. Odun değil ki yontasın, lastik değil ki uzatasın. Sen ölçüyü bile vermemişsin, adeta bana terziye sipariş verir gibi bir kostüm dik demişsin. Dikelim oğlum, dikelim de diktiğimi ne edelim? Bilgi bu, kafadan atılmaz. İşportada satılmaz. Şimdi bakalım şu organın falına: Aaa!! İyi be, vallahi büyümez. Haydi yolun açık olsun.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Hep tahrik oluyorum

18 yaşındayım. Sürekli tahrik oluyorum. Karşılaştığım herkesi seks objesi olarak hayal ediyorum. Bunun ilacı var mı?

Değerli okurum, ilacı yok ama tıbbi meditasyonu var; o azgın atın dizginini çekmek! Tam aşık olacak, romantik yaştasın. Mutfaktan yemeği alıp sofraya oturmadan yemek gibi bir şey. Her türlü oyun kuralına göre oynanmalı. Bu da hayat oyunu. Dikkatli ol, kendini harcama. Başkalarının erdemi senin de erdemin olsun. Yoksa hayat bu tempoyla hiç de iyiye gitmez. Seks manyağı damgasını yersin. Benden söylemesi.

Vajina aldım

37 yaşındayım, bekarım. Partnerim yok. İsteğim fazla, sürekli seks yapmak istiyorum. Ben bir suni vajina aldım. Acaba zararı olur mu?

Değerli okurum, aslında tam evlilik yaşındasın. Sen mastürbasyona alışmışsın. Kolay vazgeçemeyeceksin. Belki de evlilikte bu senin başına sorun açacak. Bir ihtimal evlilik sona erecek. İkinci kez evleneceksen yaş 40’ı geçecek. Bir de çocuk yapmak gereği var. 90 yaşına kadar hayat yalnız çekilmez. Daha uzun uzun bana saydırma. Lastik vajinalarla olay bataklığa gider. Bir profesyonel yardım alarak kendini kurtarmaya bak. Durumun hoş değil.

Haberin Devamı

Ne kadar etkili?

Piyasada penis büyütücü diye satılan haplar var. Acaba bunlar ne kadar etkili?

CEVAP

Değerli okurum, 1 santim bile büyütmez. Akılsız olmayın, paranızı boş umutlara savurmayın. Eğer penis büyütücü ilaç ve bitki olsaydı her erkeğin cebinde ve tarlasında o bitkiler kök salardı.

İlk tecrübemdi

21 yaşındayım. Bir kadınla birlikte oldum. İlk kez olduğu için stresliydim ve ereksiyon olamadım. Bu durumdan rahatsız oldum.

CEVAP

Değerli okurum, tüm gençlerin başına gelen olayı anlatıyorsun. Herkes için geçerli olan bir kural vardır: Cinsellik sınava gelmez. Sınav heyecanına kapılan elbette başarısız olur.

Fantezi kuruyorum

20 yaşındayım. Kızları görünce hemen fanteziler kurmaya başlıyorum. Bende erken boşalma var. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, her şey düzelecek. Hayaller gerçekleşecek. Kimi zaman duvara çarpar gibi bir kayaya çarpacaksın. Dersini alacak, büyüyüp hayatı öğreneceksin. Bu arada da yaşam arabanın direksiyonunu kazasız belasız elinde tutacak, oyunu kuralına göre oynayacaksın.

Haberin Devamı

Bozulmuş olabilir mi?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdik. Hiç acı hissetmedim ama kan geldi. Kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, incinme oldu bir yerlerde. Kızlık zarı yerinde duruyor. Evlendiğinde kanayacaktır. Bu görüşümün oranı yüzde 90 dolaylarındadır.

Kan gelmedi

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla defalarca ilişkiye girmemize rağmen benden kan gelmedi. Ben kızlığımın bozulup bozulmadığını öğrenmek istiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, ellenmiş, koklanmış bir gül olarak kız değilsin. Kızlık zarına bakarsak kızsın. Kan evlendiğinde de gelmeyecek sanırım. Esnek yaratılmış bir kere, ne desem hikaye.

Neden kanama oluyor?

Evleneli 20 gün oluyor. 10 gün ilişkiye girdiğimiz her gün kanama oldu. Şimdi bazen kan görüyoruz. Bir de meniler hep geri akıyor. Acaba neden ?

CEVAP

Değerli okurum, bazı kadınlarda öyle olur. 1 ay bile her ilişkide kan görülebilir. Bu sorun değil. Her kadında meni geri gelir. Sadece döllenmeyi gerçekleştirecek spermler rahme geçer. Her şey normal.

Kız iğreniyor

Nişanlıyız. Nişanlım, ilişki istediğim zaman “Hayır” demiyor ama sonradan iğreniyor. Yakında evleneceğiz. Mutlu olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, öyle ya da böyle o kızla evleneceksin. Şimdilik doktora gitmenin anlamı yok. Kız ne diyecek, doktor ne diyecek? Ama evlendikten sonra sosyal ve yasal güvenceler içerisinde kızın bazı duyguları yerine oturabilir. O aşamada profesyonel yardım alınabilir.

4 kez yapıyorum

Herkes günde 4 kez mastürbasyon yaparken ben arka arkaya 4 kez yapıyorum. Bir türlü doymak bilmiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sadece irade. Ama senin irade kapın dışarıya kapalı, kendine ardına kadar açık. Beyinde seks merkezinde bir çatlak var. Bana göre önce o çatlağı kapat. Kapat ki mutlu olasın, yaptıkların işe yarasın. Psikiyatrik yardım da almalısın.

Sanki kırıldı

27 yaşındayım. 7 yıl önce mastürbasyon yaparken cinsel organımda kırılma hissettim. Korkudan mı bilemiyorum sertleşme sorunu yaşıyorum. İlk ilişkide sorun yaşamamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk birlikteliğine zaman tanı. Bir üroloji tetkikinden geçmende yarar var. Önce ultrasonla damar ve doku sistemlerine bakılmalı.

Çok korkuyorum

24 yaşında, nişanlı kızım. İlk geceden çok korkuyorum. Nişanlımın penisi 23 santimmiş. Acaba biraz büyük değil mi?

CEVAP

Sevgili okurum, fazlanın fazlası büyük. Korkmakta haklısın. Hele o günlere varalım. Öteki koşullar yerinde ise evlilik olduktan sonra çaresine bakarız.

Kim daha istekli?

23 yaşındayım. Kızlar mı yoksa erkekler mi daha istekli. Duyduğuma göre kızlar daha istekliymiş. Ne dersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, insana göre değişir. Bünye bu. Hayal ürünlerini bırakın, kendi keyfinize ve iştahınıza bakın. Onu idareli ve doğru yolda kullanın.

Mutsuzum

26 yaşında kızım. Cinsel organımdaki küçük dudaklar dışarıda ve sarkık. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kızda durum dediğin gibi. Bu konuda erkeklerin düşünceleri farklıdır. Senin beğenmediğine o “Kurban olayım” diyebilir. Küçük dudakların estetik operasyonla küçültülmesi söz konusu. Ama sakın böyle bir şeye girip dengeleri bozma.

Küçük buluyorum

18 yaşındayım. Kızlar benimle olmak istiyor ama penisimin küçük olduğunu düşündüğüm için onlardan uzak duruyorum. Penisim 14 santim. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, normalin normali olmaz ki. Normal için de kimseye şikayet edilmez.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgiyi siz, nefreti karşısınızdaki yaratır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder