Dr. Haydar Dümen Macera aramaya kalkmayın
HABERİ PAYLAŞ

Macera aramaya kalkmayın

Erkek bazen evlilikten sıkılıyor ve gözünü dışarıya çeviriyor. Yeni heyecanlar arıyor, maceraya koşmak istiyor. Evlilikte bunu yapmak hata. Eşiniz bu değişikliği fark edecek, bunalıma girecek. Dışarıda mutsuz ettikleriniz ise cabası.

Gözüm hep dışarıda

40 yaşındayım ve evliyim. Gözümü kızlardan alamıyorum. Onlarla birlikte olmak istiyorum. Geçenlerde bir kızla birlikte oldum. Bundan kurtulamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, çapkın doğmuşsun çapkın yaşacağa benzersin. Gözün, gönlün doymamış. Burada senden çok eşin zarar görecek. Tabii ki tedirgin olacak. Sonra komplekse girecek. ‘Acaba beni beğenmiyor’ mu diye kendine sorular soracak. Yani evliğiniz sarpa saracak. Evlenmeseydin yavrum.. Evli birinin dışarıda kurduğu ilişkilerden doğacak zararlar büyük olur. O kızların yürekleri ve bedenleri ne olacak? İradeni kullan. Büyüklerden akıl ve destek al.

Haberin Devamı

Ayrılmak istiyor

20 yaşındayım. 1.5 yıldır kız arkadaşımla birlikteyim. İlişkiye girmek istedik ama kız arkadaşım benim penisimin çok büyük olduğunu söyledi. Bu yüzden benimle ilişkiye girmek istemiyor. Benden ayrılmak istiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, bu kızın sorunu. Senin arkadaşın kendine uygun bir araba bulduğu zaman kararını verir. Sen ne diye zorluyorsun? Bir gün biri çıkar, o da seni tercih eder, mutluluk da böyle yakalanır, zoraki olmaz.

Saçlarım dökülüyor

19 yaşındayım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum ve saçlarım aşırı derecede dökülüyor. Sizce bende fazla testosteron mu var? Haftada kaç kez mastürbasyon yapsam saçlarım dökülmez?

CEVAP

Değerli okurum, dediğin doğru. Hem hormonal nedenlerden hem genetik ve beslenmeden kaynaklanabilir. Gazetelerde bu konuda çıkan yayınların ne derece etkili olduğunu bilmiyorum. En azından ileride dökülmüş bile olsa saç sorununu çözecekler. Kendine alış, saçsızlığın da bir çekici yanı olabilir. Ama asıl önemlisi mastürbasyonu haftada 3’e indirmeye çalış. Bilgi dağarcığını genişlet, sevecen ol ki seninle arkadaşlık kuran kız kolay kolay bırakamasın.

Benimki çok büyük

24 yaşındayım. Yakında evleneceğim ama penisimin büyüklüğü beni korkutuyor. Bu durum bana sorun yaratır mı? Yaratırsa nasıl bir çözüm bulabilirim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sorun yaratacak bir boyut değil. Ama sevgili eşin biraz zorlanabilir. Bazı teknikleri de kullanarak alışacaktır. Bir sorun çıkarsa bana bir mail atarsın. Çözüm ararız.

Peşlerinde koşuyorum

18 yaşındayım, kumral ve yakışıklıyım. Ben çıkma teklif ettiğim kızlara aşırı bağlanıyorum. Olumsuz yanıt alsam bile kızın peşinden koşuyorum. Ama bir türlü başarılı olamıyorum, neden?

CEVAP

Yavrum, kovalarsan kaçar. Üstelersen bıkar, sıkılır. ‘Elimi verirsem kolumu alamayacağım’ diye bir kuşkuya kapılır. Oysa arkadaşların niyeti seninle hoş zaman geçirmek. O zaman biter, herkes evine, okuluna döner. Yeniden bir gün doğar, yeniden bir yaşam dilimi yaşanır. Hayatın özü ve tadı budur. Ama sen kızları korkutuyorsun, saplanıp kalıyorsun. Ve kendini de yoruyorsun. Hadi benim yüzümü kara çıkarma.

Hakim olamıyorum

19 yaşındayım. Daha bu yaşta penisimin boyu 24 santim. Yolda yürürken güzel bir kız gördüğümde ya da bir kızın eteği açıksa penisime hakim olamıyorum. Çok utanıyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. Ruhun coşkulu. Penis de ameliyatla küçültülmüyor. Sen yine dersine devam. Sokakta kızların bacaklarına bakmayıver. Gerçekten ayıp olabilir. İyi not al, iyi hayat kur. Ancak o yoldan bu beladan kurtulursun. Çünkü evlendiğin zaman eşin rahatsız olacak. Onu ruhen, bilgin ve görgünle kucaklarsan bu eksiklikler ve rahatsızlıklar azalır.

Orgazm olamıyorum

27 yaşında, 5 aylık evliyim. Bir türlü orgazm olamıyorum. Mastürbasyonla orgazm oluyorum ama ilişkide olmuyor. Eşim erken boşalıyor. İkimiz de istekliyiz ama bu durum bizi rahatsız ediyor. İleride büyük sorunlar çıkar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin erken boşalması tedavi edilecek. Bu size en azından yüzde 50 avantaj sağlayacak. Senin orgazm sorununda da tekniğin önemi var. Ayrıntıları bir hekimle yüz yüze gelerek öğrenebilirsiniz. Ama ikinizin iç güdüleri ve yetenekleri birçok şeyi halletmenize yeter. Kendini yargılama. İş o zaman daha çok zora girer. Zaman lehinize işleyecek.

Kızlara ilgim arttı

18 yaşındayım ve kız arkadaşlarıma ilgim arttı. Onlarla ilgili seksi düşünceler aklımdan geçiyor. Her gün erotik videolar izliyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızla video konusunu bir karıştırdın mı sapla saman karışır. Samandan ekmek yapmaya çalışırsın, öte tarafta güzel eşin yatak odasında pastayı fırına sürmeyi beklerken, sen samanla nasıl karnımı doyuracağım diye kendine köşe bucak yer ararsın. Anladın sanıyorum, anlamadıysan bir mail daha atarsın, ayrıntıları da orada bulursun.

Sayı azaldı

30 yaşındayım. Evlenmeden önce gecede 3-4 kere ilişkiye giriyordum ama evlendikten sonra bu sayı gecede 2’ye düştü. Acaba bir sorun mu var diye merak ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, gecede 2 kere ilişki fazladır. Dahası kimleri her gün birleşme yaparlar. Ancak evlilikte bir süre sonra bu sayıyı azaltmak doğru olur. Önünüzde 40 yıldan fazla zaman var. Cinselliği de bu kadar sık kullanmak ikinizi de yorar.

BÖYLE SORU YOK!

Kocam benimle ilgilenmiyor

40 yaşında kadınım. Kocamı seviyorum ama o sürekli mastürbasyon yapıyor. Sık sık yakalıyorum. Benim de ilgim dışarıya kayıyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk şartım, kocanı sevmeye devam, bunu senden rica ediyorum. Senin durumunda olan çok kadın var. Erkekler gençlik döneminde mastürbasyona alıştıklarından kadına geçişte zorlanıyorlar. Çünkü istem dışı bir mekanizma ile ilişkiden ya zevk almıyorlar ya da angarya kabul ediyorlar. Kahvaltıda tarhana çorbasına alışmış kişi havyara geçemiyor. Olay bu kadar basit. Eşin tedavi edilecek. Senin gözlerinin dışarıdan çek, şeytana uyma. Bir yıl gözlerini eşinden dışarı kaydırma. Düzelme olmazsa 1 yılın sonunda hayatın hakkında bir karar ver, önünde daha 50 yılın var.

GÜNÜN SORULARI

Partnerimi memnun edemiyorum

Penisim olur olmadık zamanlarda sertleşiyor ve ilişki sırasında en az 5 kez boşalabiliyorum. Buna rağmen partnerimi memnun edemiyorum. Partnerim zevk almıyor. Acaba ne yapabilirim?

Vay benim en az 5 kez boşalabilen okurum. Sen düpedüz erken boşalıyorsun. Süre kadına yetmiyor. Onunla ilgilenme, fazla elleşme. Ereksiyonun gerçekleşmesi beyinden kaynaklanıyor. Yani delinin aklına taş getirme. Hani insanlar zor durumda olunca ereksiyon olur mu? Olmaz. Aklını işe, dünyaya, kendine ve ailene çevir. Erken boşalmanı tedavi ettirmezsen ne partnerin ne de ileride eşinle mutluluk bekleme.

Cinsel organım biraz büyür mü?

18 yaşında olmama rağmen penisim 10 santim. Hep böyle mi kalacak yoksa büyüyecek mi? Evlenince ne yaparım?

Değerli okurum, öncelikle sakin olacak, durumuna alışmanın, bedenini kabullenmenin yollarını arayacaksın. Endişe etme, evlilikte kötü bir durum yaşamayacaksın. Sanırım cinsel organın da artık büyümeyecek. Tek yapacağın enerjini iyi kullanmak. Kilo almaman ve olayı kafana takmaman. Masum, kendine uygun bir eş bulduğunda boyun sorun olacağını hiç zannetmiyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankörle pazarlığa oturulmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder