Dr. Haydar Dümen Marifet erkeğinizde...
HABERİ PAYLAŞ

Marifet erkeğinizde...

Haberin Devamı

Kadının tatmin olması büyük sorun. Yetiştirilme tarzı ve bitmeyen toplum baskısı buna neden oluyor. Ama usta bir eş zamanla sizi orgazma taşıyabilir. Bedeninizi ve ruhunuzu keşfeder, sizi doğru yönlendirmeyi başarabilirse her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz, yatak odanız da renklenecek...

BÖYLE SORU YOK!

Benimki tam sertleşmiyor


Cinsel organım tam sertleşmiyor. Çaresi var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, var da biz yoklardan başlayalım. Yani sorunun temeline inelim ve hakkını verelim.
1) Yaş kaç yaş?
2) Evli misin, bekar mısın?
3) Evliysen kaç yıllık?
4) Bekarsan ortam nerede ve olaylar nasıl oluyor?
5) Kendi kendinizeyken suskun mu yoksa oyuncağına koşan şımarık çocuk mu?
6) Kurduğun ilişki kaçamak mı yoksa köşe bucak mı?
7) Önceleri partnerin varsa kız mıydı, kadın mıydı, evli miydi, dul muydu?
8) Kadının sesi tiz mi, boğuk mu? Sözleri okşar yoksa ilişki sırasında tokatlar gibi mi?
9) İşin sonu partnerini ağlatıyor mu, yerinde mi oynatıyor?
10) Bak bulanık suda balık avlıyoruz, havanda su dövüyoruz. Sadece 3-5 kelime eksikliğinden bu çileyi çekiyoruz.

Cinsellikten uzaklaşıyorum

34 yaşında kadınım. 1.5 yıllık evliyim. Kocam çok nazik ve anlayışlı biri. Ama yatakta o nazik adam gidiyor, yerine sert davranan biri geliyor. Cinsellikten gün geçtikçe uzaklaşıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlar bu durumu sık yaşarlar. Kimi kocalar canavar gibi olur. Kimi kadının gözünün yaşını akıtır. Kimileri kaçan tavşanı yakalar gibi saldırır. Nedendir bilmem şu benim geceleri uyuyamayışım dizesinde olduğu gibi, görünürde bir sebep yokken erkeğin freninin boşalmasına benzer, kadına takla attırır.

Olay psikolojik ve bilinçaltı yapılanmalardan kaynaklanır. Aslında primitif (ilkel) bir davranıştır. Bazı yaratıkların da genlerinde gizlidir. Senin durumuna gelince sevgili okurum; önünüzde 40-50 yıl var. İlişkiniz duygusal olarak da yaralanmasın. Eşin seni kazanmaya baksın ve ortak bir çözüm arasın. Ayrıca mutlaka psikolojik destek alsın.

Öpünce kızın midesi bulanıyor

19 yaşındayım. Ben kız arkadaşımı dudağından öpüyorum. Kızın midesi bulanıyor, kusmaya başlıyor. Onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım? Bir anormallik var mı?

CEVAP

Değerli okurum, gitti gider ve dahi gider de sev, okşa, sırtını sıvazla gitsin. “Ben sana layık değilim, sen bir meleksin” de. Çünkü bugün kusan ileriki günlerde ne olacak, ne yapacak onu düşün. Sevgi çoğu zaman yaşamın ve aşkın sıvasıdır. Renkli ve göz alıcıdır.

Sıva da eskir, dökülür, yağmur, kar ve zaman onu eritir. Kızın bu reaksiyonu ise, senin cinselliğini bitirebilir. Gençsin, bu ilişki sana buldumcuk gibi gelmesin, hayatta daha neler neler göreceksin. Hayat, aşkın fırtınasında yol alan bir yelkenli değildir. Çünkü yol uzun, ya yelken delinir ya direk devrilir. Benden bu kadar, senden karar.

Ağrı, acı ve kaşıntı yok

20 yaşındayım, 1 hafta önce bir hayat kadını ile ilişkiye girdim. Hastalık kapmış olabilir miyim? Penisimde acı, ağrı, akıntı, kaşıntı yok. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yok bir şey. Rahat ol.

İkincide sertleşmiyor

İlk ilişkide hemen boşalıyorum. 10 dakika sonra ikincide tam sertleşme olmuyor. İleride evlendiğimde bu sorun sürer mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde eşinin ikinci ilişki isteyip istemeyeceği belli değil, bu bir. Ancak evlilikte erken boşalma sorun yaratacağından evlendiğinde tedavi edilir, bu da iki. Üçüncüye gelince neden 10 dakika sonra da 10 saat sonra değil?

Ne zaman güzel bir kız görsem...

19 yaşındayım. 1 yıldır nerede güzel bir kız görsem hemen mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, sebebini bulmuşsun. Vitrinde yemekleri görünce iştahın açılmış, onları hayal ede ede yutkunuyorsun. Tabii ki ağzın da sulanıyor. Çare: Ver kendini mastürbasyona. Olur mu okurum. Biraz irade. Ama çok ölçüde her kadına tahrik olmama.

Kan nereden geldi?

20 yaşındayım. Nişanlımla ilişkiye girdim ama zarıma zarar gelmesin istedim. Son ilişkide adetim yeni bitmişti. Benden kan geldi. Acaba kızlığım bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük olasılıkla kızlık kanı. Kanın rengi açık ve kırmızı ise bu kızlık kanı olduğunun bir bakıma kanıtıdır. Ama kanın rengi koyu ve biraz kahverengimsi ise adet kanamasının bir kanıtı sayılır.

Zevk almıyorum

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama ben zevk almıyorum. Cinsel gücü artıran haplar işe yarar mı? Benim zevk almamı sağlar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, alışamadın. Beynindeki baskıları atamadın. Çünkü onlar bilinçaltına kök salmış. Alışacaksın ama olaylara cinsel açıdan değil, estetik, erotizm ve duygusal açıdan bakarsan belki cinselliğine bir kapı açarsın. Karamsarlığa kapılma. Evlenirsen umarım usta bir adamın eline düşersin.

Orgazm olamıyorum

Vajinal orgazm olamıyorum, ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm pek çok kadının sorunu. Vajina dokusunun özelliğinden ve kadının yetişme koşullarından kaynaklanıyor. Yapılacak bir şey yok. Usta bir eş, gerek bedenin gerek organın uyarılacak noktalarını keşfederse orgazmı tadarsın.

Kız hamileymiş

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla yüzeysel sevişiyoruz. Kızın cinsel organının yakınına boşaldım. Acaba hamile kalır mı? Çünkü o hamile olduğunu iddia ediyor.

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın hamile kalmış olabilir. Bir süre sonra gebelik testi yaptırın. Cinsel birleşme olmadan yüzeysel sevişmelerde korunma olmamışsa gebelik ihtimali zayıf da olsa vardır.

Kemiklerim sayılıyor

20 yaşındayım ve çok zayıfım. Acaba bunun nedeni çok mastürbasyon yapmam mı? Çok yemek yiyorum ama kemiklerim sayılıyor?

CEVAP

Değerli okurum, 6 ay ya da 1 yıl mastürbasyonu azalt, deneyiver. Denemesi bedava ve elinde. Hem iradeni güçlendirirsin. Hem de bedeninle yüzleşirsin. Yapısal bir özellik olabilir. Dert etme ileride kilo alacaksın.

Gebe kalmış olabilir mi?

21 yaşındayım. 4 hafta önce kız arkadaşımla fantezi yaptık. Vajinasının üzerine boşaldım ve çok korktum. 1 hafta geçtikten sonra kız arkadaşım adet gördüğünü söyledi. Korkum biraz azaldı ama bitmedi. Acaba sevgilim hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Ben korkunu yüzde 100 azaltıyorum değerli okurum. Hamile, mamile değil. Bak kulağını çekerim, bir daha dikkatli ol, kızın hayatıyla oynama. Şansın ve ben ilk defa affediyoruz, bir dahakine affetmeyiz. O kızlar da sahipsiz değil, unutma.

3 ay sonra düğünüm var

22 yaşındayım. 3 ay sonra düğünüm var ama hiç ilişkiye girmediğim için ayrıntıları bilmiyorum. Bana kısaca anlatır mısınız?

CEVAP

Değerli okurum, ne istediğinin farkında mısın? Yani kızı elinden tut, yatağa at mı diyeceğim? Yüzyıllardır öğrenilegelen bir bilgiyi ben sana ilaç yutturur gibi mi yutturacağım?

Benden kan geldi

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 ay önce birlikte olmaya çalıştık ama ben acı duyduğum için tam birleşme olmadı. Kan, acaba neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Sevgili okurum, zardan kaynaklanıyor?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder