Dr. Haydar Dümen Marifet eşinizde...
HABERİ PAYLAŞ

Marifet eşinizde...

Haberin Devamı

Erkekler penis boyundan, kadınlar orgazm olamamaktan yakınıp duruyor Kadının tatmin olması büyük sorun. Yetiştiriliş tarzı, toplum baskısı, utangaçlık buna neden oluyor. Hanımlar, ancak usta bir eş sizi orgazma taşıyabilir. Bedeninizi ve ruhunuzu keşfeder, sizi yönlendirmeyi başarabilirse her şeyin yoluna girdiğini görürsünüz, yatak odanız da renklenir...

GÜNÜN SORULARI


Arkadaşlarım virajı aşmış

19 yaşında, güzel bir kızım. Bugüne kadar öpüşmedim bile. Arkadaşlarım test sürüşüne çıkmış, virajı aşmış. Bende tık yok. Siz mastürbasyondan bahsediyorsunuz ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. Rezil olmamak için bilmediğimi söyleyemiyorum. Ne olur bana yol gösterin. RUMUZ: AÇILMAMIŞ GÜL GONCASI

CEVAP
Sevgili açılmamış gül goncası, nerede gül sözü geçse aklıma gül bahçesi gelir. Kokusu tam oluşmamış, renkler açılıp saçılmadığı için gonca kapalı bir kutu. Açmak içinse ustalık gerek. Sahibinin de tek ustalığı goncayı koparmak. Eğer Allah her mevsim bir goncayı dalından ayıra ayıra koparsa bu bile ona yeter. Yapraklar açılmadığından acemi ve hoyrat zorlamalarla gonca açılmadan solar. Bu işler böyledir. Gelelim sana değerli okurum, Amerika’da cinsel eğitim hocası kız öğrenciye cinsel birleşmeler konusunda ev ödevi vermiş. Kız eve gelip annesine bu konuda bilgi almak istediğini söylemiş. Annesi “Nasıl istersin, teorik mi olsun, pratik mi?” deyince kız “Anneee pratik sözcüğü kulağıma daha hoş geliyor” yanıtını vermiş. Senin viraj meraklısı arkadaşların ipin ucunu iyice kaçırmışlar. Umarım virajdan uçuruma yuvarlanmazlar. Mastürbasyondan önce kendini, organlarını öğren, onlarla barışık ol. El kalem tutar, ağız lokma yutar. Ya o ne yapar? Bunları da önce teorik olarak öğren. Pratiği sana kalmış, hayat senin, yol senin. Bilgiye ihtiyacın yok. Çünkü bölge sana kendi diliyle yol gösterecek. Yine de “İlla bilgi” dersen en iyi hocan kız arkadaşların, onlara sor öğren.

[[HAFTAYA]]

Benimkini biraz küçültmek mümkün mü?

22 yaşındayım, cinsel organım çok büyük. Kadınlar bir kez ilişkiye girince benimle bir daha görüşmek istemiyorlar. Acaba biraz küçültmek mümkün mü?



CEVAP
Değerli okurum, bir şey bilinmezlikte yani karanlıkta kalmışsa herkes onun için çeşitli yorumlar yapar. Birçok kız ve kadına yapılan propagandalarda büyüklük hep başta gelir. Buna özenen erkekler, nasıl ki büyük ikramiye çıkanlar birkaç yıl sonra sermayeyi tüketiyorlarsa, onlarda da aynı şey olur. Ne alan memnun ne satan. Bizim kuşak hep büyüklük üzerine kurulmuş fanteziler revaçtaydı. Sonra bilimin ve hayatın sayfalarını açtıkça gerçekleri öğrendik. Öte yandan “Küçük” diye yanıp yakınanların birçoğunda organı babahindi gibi düşünür dururken gördüğümüzde içimizden “Ya bundan iki hindilik et çıkar” dediklerimiz de olur. Bu konuda yaşananlar karanlık bir odada, tek başına kör ebe oynamaya benzer. Değerli okurum, sen biraz küçültülsün istiyorsun. Birileri de bir hayli büyütülmesinden yana. Bu konuda tıpta bir uzmanlık alanı açılsa sanırım çok doktor bu alanı seçer ve günde 5 ameliyatı garanti eder. İyi de hepsi aynı boyda olsaydı, tek düzelik, tek boyut nasıl olur o da tartışılır. Hayat boyu tek sevgili, tek çocuk, tek şehir, tek yemek, tek televizyon kanalı, müziğiniz de hazır. ‘Tek tek basarak/ Bade süzerek gel’ de vallahi hayat kilitlenirdi. Doğrusu bana da hiç sevimli gelmedi. Sen idareli kullan, onu tolore edecek bir kadına yollan.

* * ** * * * * * * * *

Her ilişkide kızlık zarı yırtılır mı?

27 yaşında kızım. Sevgilimle 7 yıldır birlikteyiz. Sevgilim evlenmeden ilişkiye girmek istiyor. Eğer ilişkiye girersem kızlık zarı yırtılır mı? Yırtılırsa diktirdiğimizde kan gelir mi? Ya evlenemezsek ne olur?



CEVAP Güzel kızım, 7 yıl beraberlikten sonra ruhla bedenin birbirine kenetlenmesi söz konusuyken her şey oradaki ufak bir zara monte etmeniz olur mu? Ya evlenmezsem ne demek? O zaman 7 yıl niye uzattın? Çocuğum aklınız var. İrade ve duygularınızı ortaya koyarak hayat planınızı doğru yapın. Tüm boyutlarıyla düşünün. Her konuda tek boyuta indirgemek yanlış olur. Evlenmezseniz seni bu adamı unutacak mısın?

Vajinal orgazm olamıyorum

Ben vajinal orgazm olamıyorum. Neden ben diğer kadınlar gibi orgazm olmayı başaramıyorum?



CEVAP Sevgili okurum, vajinal orgazm pek çok kadının sorunu. Vajina dokusunun özelliğinden ve de kadınların yetişme koşullarından kaynaklanıyor. Usta bir eş, gerek bedenin gerek organın uyarılacak noktalarını keşfederse vajinal orgazma atlama yapılabilir. Ne yaşını yazmışsın ne de evli olup olmadığını. Bana bulanık suda balık avlatıyorsunuz.

Kızdan kan gelmedi

Bir ay önce sevgilimle ilişkiye girdik. Ondan kan gelmedi. Ertesi gün acısı vardı. Tuvalete gittiğinde kanama olduğunu, acının geçtiğini söyledi. Böyle bir şey olabilir mi? Evlenmeyi düşünüyoruz. Bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, sevmeye devam. Sosyal yapın uygun olduğu zaman tabii ki evleneceksin. Bak kendine gelince ne kadar hassas davranıyorsun. Sen onu terk edersen, senin düşüncene göre onunla evlenecek adama kazık(!) mı atıyorsun? Kız masum. Her şeyi doğru söylemiş. Onu kaçırmamaya dikkat et, ruhunu incitme.

Bozulmuş olabilir mi?

18 yaşındayım ve sevgilim var. Üzerimizde pantolonlar varken seviştik. Eve gittiğimde iç çamaşırımda kan gördüm. Adetim yeni bitmişti. Sevgilime anlattım, “Olmaz” dedi.



CEVAP Değerli okurum, sevgilin doğru söylüyor. Olmaz öyle bir şey.

Tam boşalma olmuyor

41 yaşındayım. Haftada bir mastürbasyon yapıyorum. Bir, iki damla meni geliyor. Tam boşalma olmuyor. Acaba bana ileride zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, zaten sorun olmuş olacağı kadar. 25 yıldır mastürbasyon yapıyorsun. Organ ne desin bu işe? Senin gönlün olsun diye bir iki damla, zor bela ürün çıkarıyor ortaya. Hadi geç kalma, hemen evlen. Orada olacak aksaklıklara bakarız. Ama mutlaka baba olmanı isterim. Onu da zamanı gelince araştırırız.

Kız ilişkiden kaçıyor

21 yaşındayım, yakında askere gideceğim. Sevdiğim kız var ama o sürekli ilişkiden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, aslanlar gibi askerliğini bitir. Biraz olgunlaş, gerçekleri gör. Şimdilik kıza elleşme. Bu yolun sonunun nereye varacağı belli değil. Askerlikten sonra biz bu köşedeysek yaz. Sana öyle güzel bir önerim olacak ki hayatın mutluluklarla donanacak.

Bir türlü sekse doyamıyorum

Sekse doyamıyorum. Sabahlara kadar sevişiyorum, 8-9 kere ilişkiye giriyorum. Ne yapabilirim?



CEVAP Değerli okurum, senin saatin zemberiğini ve çarklarını doğa böyle kurmuş. Bizler onu bozamayız. Ama ayarını yaparız. Ayarlamak için saatçinin önüne gelmeli. Ne yapılacağına saatçi karar vermeli. Bu da şimdilik mümkün olmadığına göre eline irade çomağını al. Bu sorunların içine dal. Fazla haykıranı sustur.

Hemen boşalıyor

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 10 saniyede boşalıyor. Ben zevk almama rağmen orgazm olamıyorum.

CEVAP Sevgili okurum, sebebi 10 saniye. O 10 saniye hele 10 dakikaya çıksa var ya o zaman bir sorun olursa bu konuyu değerlendirelim. Çünkü sen haklısın. O süre kimseye yetmez.

Oral seksi seviyor

Ben 19, nişanlım 20 yaşında. Her ilişkide kan geliyor. Bir tek oral seks yapınca tatmin oluyor. Ne yapmalıyız? CEVAP Değerli okurum, vajinal zevklenmesi zayıf. Klitoris zevklenmesi normal. Her birleşmede kanamanın olması organ uyumsuzluğu ya da vajinal bir sorundan kaynaklanabilir. Gerekirse jinekolog görsün derim.

6

Sıradaki haber yükleniyor...
holder