Dr. Haydar Dümen Mutlu etmeye yeter
HABERİ PAYLAŞ

Mutlu etmeye yeter

Erkeklerin takıntısı cinsel organın boyu. Beyler, bu konuyu büyütüyorsunuz. Sertleşmiş hali 10 santimin üzerindeki cinsel organ sizi de, eşinizi de mutlu eder. Büyük olması can yakar. Kadın acı çekebilir, ilişkiden korkabilir. Her şeyin kararında olanı iyidir, endişelenmeyin.

Nasıl büyütebilirim?

Cinsel organımın boyu 12 santim. Kısa olduğunu düşünüyorum. Ameliyat dışında doğal olarak nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, penisin seni idare eder. Mutlu da olursun, mutlu da edersin. Zaten 12 santim penisi de aklı başında doktor ameliyat etmez. Getirisi götürüsünden fazladır. Başka yöntemlerle de büyümez. Kan gelmedi 21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla defalarca ilişkiye girmemize rağmen benden kan gelmedi.

Haberin Devamı

Neden böyle?

Ben kızlığımın bozulup bozulmadığını öğrenmek istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ellenmiş, koklanmış bir gül olarak kız değilsin. Kızlık zarına bakarsak kızsın. Kan evlendiğinde gelmeyecek sanırım. Esnek yaratılmış bir kere, ne desem hikaye.

Yaşıtlarım tatmin etmiyor

18 yaşındayım. Şimdiye kadar birlikte olduğum kadınlar 20-28 yaş arasındaydı. Yaşıtlarımla tatmin olamıyorum. Benden büyük birçok kadınla oldum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacağız çiftlik mi kuracağız? Ya da hara mı? Kızları koyun, keçi gibi ağıla mı dolduracağız? Geniş bir alanda onları kısrak gibi çayıra mı salacağız? Yapman gereken kendinle ilgili. Genel deyimle adam olacaksın. Vicdan denen şeyi öğreneceksin. Bu kadar bencil olmayacaksın. Ve günün birinde de şöyle ya da böyle başını derde sokmayacaksın. Bu kadar nasihat yeter. Kendine gel.

Ne kadar etkili?

Piyasada penis büyütücü diye satılan haplar var. Acaba bunlar ne kadar etkili?

CEVAP

Değerli okurum, 1 santim bile büyütmez. Akılsız olmayın, paranızı boş umutlara savurmayın. Penis büyütücü ilaç ve bitki olsaydı her erkeğin cebinde ve tarlasında o bitkiler kök salardı.

İlk tecrübemdi

21 yaşındayım. Bir kadınla birlikte oldum. İlk kez olduğu için stresliydim ve ereksiyon olamadım. Bu durumdan rahatsız oldum.

CEVAP

Değerli okurum, bütün gençlerin başına gelen olay. Herkes için geçerli olan bir kural vardır: Cinsellik sınava gelmez. Sınav heyecanına giren başarılı olup sınıfı geçemez.

Haberin Devamı

Kız arkadaşım tiksiniyor

Kız arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz var. İlişkiye girmek istediğimde “Yok” demiyor ama sonradan tiksiniyor. Gittikçe de cinsellikten soğuyor. Doktora gitmeyi istemiyor. Yakında nişanlanacağız. Bu şekilde mutlu olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, olan olmuş. Öyle ya da böyle o kızla evleneceksin. Şimdilik doktora gitmenin anlamı yok. Kız ne diyecek, doktor ne diyecek? Ama evlendikten sonra sosyal ve yasal güvenceler içerisinde kızın bazı duyguları yerine oturabilir. Cinselliğe de alışabilir. O aşamada profesyonel yardım gerekirse alınabilir.

Hiç zevk almıyorum

25 yaşında, 3 aylık evli kadınım. Eşimle severek evlendik. Sorunum ilişkiye girdiğimizde benim hiç zevk almamam. Hiç orgazm olmadım. Sizce bende bir sorun mu var? Yoksa olayları zamana mı bırakmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadının sorunlarından birini yansıtıyorsun. Zamana bırak ama bunun da şartları var. Örneğin; eşinin erken boşalması varsa tedavi olsun. Değilse teknikler ve fantezilerden yararlanmak gerekir. Her defasında kendini denetleyerek ‘Acaba orgazm mı oluyorum?’ diye bekler ve sansür uygularsan zor orgazm olursun. Güzel hayaller kur. Ama eşine düşen özel görevler olduğunu da unutma.

Haberin Devamı

Hapı kullansak mı?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla 7-8 aydır ilişkiye giriyoruz. Sevgilim boşalmamı istiyor. Hamile kalacağından korktuğum için yapamıyorum. Doğum kontrol hapı kullansak bu sorunu aşar mıyız? Ne kadar korur?

CEVAP

Sevgili okurum, bu hapları birleşme yapmadan 1-2 ay öncesinden kullanmaya başlıyorlar. Ama en azından adeti bittikten sonra birleşme yapsa da yapmasa da her gün yutacak, ancak böyle koruyor. Bir gün unutuverse risk doğar. Öyle mi bir hapla korunsaydı herkes beklenmeyen ya da yasadışı doğumlardan kurtulurdu. Anladın mı çocuğum? İçine boşalmaman bile yüzde 100 garanti değil.

İlişkiden çekiniyorum

Üniversite öğrencisiyim, erken boşalıyorum. Partnerimin suratında tatminsizlik ifadesini görme korkusundan ilişkiye girmekten çekinmeye başladım. Bu durumdan ilaç kullanmadan kurtulmanın bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bir araban var korkudan test etmiyorsun. Elbette kaza yaparsın. Otur şu direksiyonun başına birkaç ay kullan bakalım, sonunda sen arabaya ne kadar hakim olacaksın. Araba ne kadar yoldan çıkacak. Buna göre senin ya da arabanın onarım işi ustasına kalır.

Sözlüm beni düşünmüyor

25 yaşında kadınım. Sözlüm de 28 yaşında. Onu çok seviyorum ama beni tatmin etmeden boşalıyor. Bu doğru mu?

CEVAP

Sevgili okurum, evlendikten sonra her şey düzelecek. O öğrenecek. Erken boşalması tedavi edilecek. Zaman lehinize işleyecek.

Spermlerim biter mi?

18 yaşındayım. Çok mastürbasyon yapınca spermlerin biteceğini duydum. Mastürbasyon yapmamalı mıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, kim dediyse yanlış demiş. Spermler bitmez. Mastürbasyon yapmamak olmaz. Senin yaşında haftada 1-2 kere doğaldır. Sen doğal yoldan şaşma.

BÖYLE SORU YOK: Zevk alamıyorum

40 yaşında gencim. Bir kadınla konuştuğumda hemen boşalıyorum. Evliyim, ilişkiye girdiğimde zevk alamıyorum. Derdime bir çare bulun.

CEVAP

Okurum, akıl uçmuş, evlilikten bıkma noktasına gelinmiş. Erken yaşta olmuş. Kızlar dışarıda cıvıl cıvıl, senin ruhun da kelebek ruhu. Kelebekler düz bir çizgide uçmazlar. Geleceğini parlak görmüyorum. Sevgili eşinin ne suçu var? Kelebeklerin bile bir mevsimi var. Kış bastırınca hayatları sönüyor.

Bak yavrum, senin karakış haberleri gelmeye başladı. Şu anda sonbahara girmek üzeresin. Emeğinin meyvelerini topla. Çocuklar nerede, ne yapıyor? Koş eşinin elinden tut, bu akşam sofrayı sen hazırla. Pişmanlık duy. Sevecen kal. Bari o duyguya doyur kadınını.

GÜNÜN SORULARI

Onları kıskanıyorum

19 yaşındayım, yakışıklıyım. Hiç ilişkiye girmedim. Bütün arkadaşlar girdi, onları çok kıskanıyorum. Ben mastürbasyon yapıyorum, yetmiyor. Ben de ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, kızlar ikna edilmiyor, ikna oluyorlar. Yani işin kaynağı kızlarda. Erkekler göstermelik, bostan korkuluğu gibi. Kızın içinden dalga kabarmıyorsa, erkek eşinin önünde 24 saat dans eden güvercin gibi 24 ay iknaya çalışsa da, kızın içinden bir esinti olmazsa sonuç seninkisi gibi sıfıra sıfır, elde var sıfır. Ama senin içinde korku var. Bu işi başaramaz, mahçup olursam korkusu var değil mi? Doğru söyle bakayım bana. Aynen öyle. Sen korkuyorsun.

Kızlara açılamıyorum

20 yaşındayım, hiçbir kızla çıkmadım. Onlara hep cinsel yönden bakıyorum. Çok utanıyorum. Günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Yoruluyorum. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Okurum, utanacağın biri varsa o da kendinsin. Yavrum kızlardan neden utanıyorsun? Şöyle bir silkelensen, cinselliği beyninden silip temizlesen. Konuşmayı öğrensen. Daha sen konuşmasını bilmiyorsun. Çünkü konuşan kazanır. ‘Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.’ Bana göre tatlı dil kızları başına çöreklendirir. Her kızda cinsellik ararsan yandın. Ağustos’ta başına kar yağdırma.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgiyle nefret düello etmişler. Sevgi ölmüş, nefret yaralanmış. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder