Dr. Haydar Dümen Mutluluğu boyda arama
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluğu boyda arama

Haberin Devamı

Cinsel organın boyu hep merak konusu. Kimse kendinde olanı beğenmez. Bazıları büyütmek, pek azı da küçültmek ister. İdeali bulma arayışı bitmez. Artık kadınlar da bu konuyla çok ilgili. Şu boyu kafanıza takmayın, mutluluk ona bağlı değil. Duygusallık ve istek olmazsa olmaz.

BÖYLE SORU YOK!

Neden geç boşalıyorum?


24 yaşındayım. 35-40 dakika sonra ancak boşalıyorum. Sizce neden olur?

CEVAP

Senin olayın yapılanma düzeyinden olur değerli okurum. Erken boşalma olmadığından eşini mutlu etme şansın var. Bu durum seni neden ilgilendiriyor? Fol yok, yumurta yok, buna omlete kafayı takma denir!!! Doğa düzenini korur. Çoğunuz organınızı ufak bulur, kimileriniz uzun süreye vah vah çekersiniz.

Hiçbiriniz “Bunu nasıl, nereden, kime kullanacağım” demezsiniz. Partnerinizin ruhuna da inmezsiniz. Sözün özü, havanda hep su döversiniz. Kocaman adamdı ve avukattı. Sevgilisiyle 1 saat ön sevişme yapmadan ilişkiye başlamazdı.

Ben, adamı değil, kadını düşünürdüm. Okurum, gelelim davul tozu, minare gölgesine. Partnerlerini pişman etme, geç yatıp erken kalkma. İçten pazarlıklı bakma. Otur oturduğun yerde, iyi bak sana dua eden büyükannene.

Bahar gelince isteğim artıyor

25 yaşındayım, bekarım. Bahar geldi mi benim isteğim tavan yapıyor. Kışın evden çıkasım gelmiyor, hiç seks yapmıyorum desem yeridir. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, havasına, suyuna kurban olalım bu vatanın. Bahar coşku mevsimidir. Çiçekler gibi aşklar da bu mevsimde filizlenir. Renk renk bulunduğu yeri cennete çevirir. Aşk da buna bağlı olarak seks de bu mevsimde daha bir havalanır!!! Bu havaya şarkılar, türküler katılır. Oysa burada başka bir tablo vardır. Aşk uzaktadır, ya ‘Çarşamba’yı sel almış’ aşığın eli koynunda kalmıştır.

Ya da pek anlayamadığı ‘Nihansın dideden ey mest-i nazım’ nağmelerini dinlemeye mecburdur. Turnalar onca yol aşk mesajlarını sırtlarında taşır. Sana gelince; öyle güzel saygı duyulacak bir yaştasın ki iyi kullanmalısın. Ne desen boş. İnsan tek boyutlu değildir. Cinsellik de bu boyutlardan sadece biridir. Bak keyfine, soğan doğrama geleceğine.

Kocamın aklı fikri cinsellikte

27 yaşında kadınım. Kocamın aklı fikri cinsellikte. Hep istekli, her gece birlikte olmak istiyor. Ben artık yorgunum. Ne yapsam isteği azalır?

CEVAP

Sevgili okurum, geçmiş olsun. Bu bir evlilik tablosudur, ülkemizde büyük ölçüde kadere bağlıdır. Bizler nelerini gördük. Evde misafir varken kaşıyla, gözüyle yatak odasını işaret eden adam olayını 2 dakikada bitiriyordu. Kadın bu vur-kaçtan bıktığı için doymadığından ihanet ediyordu. Cinsel iştah bir yandan kişisel yapıya öte yandan kadının kocasına bağlıdır. İnsan vardır, yemekte seçici ve mızmızdır. Tam tersi olur ise, ne var ne yok midesine doldurur.

Senin evliliğin pek çoğunda olduğu gibi tombala oyunu!!! Torbadan bu fiş çıkmış. Oyun kartının üzeri daima yarım kalmış. Yapacağın fazla bir şey yok. Çünkü adamın hem seçici değil hem obur. Bu senin sırtında büyük bir kambur. Neyi düzeltilecek ki? “Hadi gel doktora gidelim” desen, “Gidemem” der. “Biraz yavaşla” desen, söz dinletemezsin. Kişi bildiğini okur, döner dolaşır hep aynı şeyi okur gibi bir durum.

Gebe mi?

18 yaşındayım. 1 hafta önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve içine boşaldım. İkimiz de zevk aldık. Ya sevgilim hamile kalırsa?

CEVAP

Değerli okurum, doğa ona göre programlanmışsa olabilir. Bunu uzaktan bilmek zor. İhtimali zayıf ama beklemede kalın. Adet kanını 15-20 gün gecikmişse bir gebelik testi yaptırabilirsiniz.

Korunmadım

21 yaşındayım. Bir kadınla ilişkiye girip korunmadım. Hastalık kapar mıyım?

CEVAP

Değreli okurum, kapmadığını düşünüyorum. Ama virüs bu, belli olmaz. Oranı binde bir diye yorumluyorum. Beklemede kalacaksın.

Büyük diye mi saklıyor?

23 yaşında kızım. 2 yıllık bir birlikteliğim var. Sevgilim ilişkiye girmeye karar verdik. Erkek arkadaşım penisinin 18 santim olduğunu söyledi. Bu büyük müdür? İdeali nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bana erkek boyunun ideali nedir desen? Ben de 1.70-1. 80 arasındadır desem. 1.69’lukleri ya da 1.81’likleri yok mu sayacağız? Herkesin kendine özel bir boyu var. İdeal diye bir şey yok. Sokakta insanlara bak, bilgine bilgi kat, hayallerle değil gerçeklerle yat. Hayatı iyi yorumla. Hadi be yavrum, düşünülecek ve hesap edilecek çok daha güzel şeyler var.

Islak mendille sildik

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. O dışarı boşaldı ama biraz da bana geldi. Hemen ıslak mendille sildik. Sizce bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum olmamıştır, olmayabilir. Şimdilik rahat et. Bundan sonra dikkatli olun.

Ya hamile kaldıysa?

Uzun süreli bir ilişkim var, sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Sevgilim adet görmedi. Hamile kalmış olabilir mi? Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, bu gibi durumlarda kesin bir şey söylemek zor. Her an sürpriz olabiliyor. Eğer gebe kalmışsa elden gelen bir şey yok. Durumu daha sonra değerlendirirsiniz. Çok tedirginseniz gebelik testi yaptırabilirsiniz.

Büyüdükçe boyu uzar mı?

18 yaşındayım. 67 kiloyum ve 1.78 boyundayım. Penisim 12 santim. Bu durum beni üzüyor. Hâlâ ilişkiye girmedim. Acaba yaşım ilerledikçe penisimin boyu uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, bütün anlattıkların normal şeyler. Penisin boyu da tabii normal. Bildiğin yolda devam et. Kızlardan da fazla kaçma. Her şey dengi dengine olmalı. Gençlerimiz de doğru yolda yol almalı.

Ya ona zarar verirsem?

26 yaşındayım, eşim 5 aylık hamile. Hamile olduğu için ilişkiye girmek istemiyorum. Sanki çocuğa bir şey olacakmış gibi geliyor. Hep mastürbasyonla idare ediyorum. Eşimle ne zamana kadar birlikte olabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sanki mastürbasyona yönelmek gibi bir bahane arıyormuşsun da onu bulmuşsun. İkincisi pek çok erkek de gördüğümüz gibi sende de anne kavramı kutsal. Ya da ‘Çocuğa bir zarar verir mi?’ korkusu sizleri eşlerinizden uzaklaştırıyor. Doğuma 1.5 ay kalana kadar cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz. Zaten eşin kadın-doğum uzmanının denetimindedir. O bir sakınca görürse size haber verir.

Kız beni istemiyor

18 yaşındayım. Bir kızı seviyorum ve 1 yıldır peşindeyim. Ama o beni istemiyor. Onu unutamıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, başka çaren de yok. Kız seni istemiyorsa ne yapacaksın? Ya başka biri varsa yüreğinde? Zoraki evlendirsen bile yüreğinde başkası, yatağında başkası, bunu sen kabul eder misin?

Yapmanın zararı var mı?

17 yaşındayım. Sizce kaç günde bir mastürbasyon yapmanın zararı olmaz. Çok mastürbasyonun kaslara, kemiklere bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararını, yararını düşüneceğine şunu haftada 3’e indiriver. Hem iraden güçlenir, hem de keyfin yerine gelir. Gerisini doğaya havale et. O işini bilir.

Tam sertleşme olmuyor

17 yaşındayım. 2-3 kez cinsel ilişkiye girdim ama penisim tam sertleşmiyor. Mastürbasyon yaparken tam sertleşme oluyor ama ilişkiye girerken heyecanlanıyorum. Çok korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmez. Her heyecanlananda, korkanda aynı şeyler yaşanır. Biraz erken başlamışsın ama neyse. Sabırlı ol. Tedirgin olma. Alışana kadar böyle aksamalar olabilir. Mastürbasyona da çok yüklenme.

İlişkiye girince erken boşalıyorum

24 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girince çok erken boşalıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi şart. Ama ne zaman? Evlilik koşulları oluşunca. Yani evlilik ya da evlilik gibi sürekli bir birliktelik yaşayınca.

GÜNÜN SÖZÜ

Dürüstüm demek kolaydır zor olan onu taşımaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder