Dr. Haydar Dümen Mutluluğu evde arayın
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluğu evde arayın

Haberin Devamı

Eşiniz sürekli söyleniyor, çocukların derdi büyüyor, cinsellik deseniz pek de yolunda değil. Çünkü ilişkiniz yıprandı. Unutmayın, dışarıda aranan mutluluk geçicidir ve kimseye huzur vermez. En iyisi yatak odanızı renklendirmenin yollarını arayın. Böylece cinsel hayatınız yoluna girer, eski günler geri döner...

Boyu normal mi?

18 yaşındayım, cinsel organ 13 santim. Bana küçük geliyor. İleride partnerimi tatmin edememekten korkuyorum. 77 kiloyum, boyum ise 1.83. Cinsel organımın boyu normal mi? Daha uzar mı?

CEVAP Değerli okurum, penisinin ölçüleri normal. Partnerini de tatmin edersin, kendin de mutlu olursun. Dert ettiğin şeye bak. Kilonu yerinde tut, şişmanlama yeter.

Evliyim ama...

30 yaşındayım ve evliyim. Yine de gözümü kızlardan alamıyorum. Onlarla birlikte olmak istiyorum. Fırsat buldukça oluyorum da. ÇEvredekiler sürekli beni uyarıyor ama bundan kurtulamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, çapkın doğmuşsun çapkın yaşayacağa benzersin. Gözün, gönlün doymamış. Burada senden çok eşin zarar görecek. Tabii ki tedirgin olacak. Sonra komplekse girecek. Yani evliğiniz sarpa saracak. Evlenmeseydin yavrum o zaman. Ya öyle, ya böyle. Evli birinin dışarıda kurduğu ilişkilerden doğacak sorunlar ve zararlar büyük olur. İradeni kullan. Birazcık büyüklerden akıl ve destek al.

Memelerim çok küçük

20 yaşındayım, memelerim çok küçük. Artık memelerimin büyüyeceğini sanmıyorum. Bana ne tavsiye edersiniz?

CEVAP Değerli okurum, evlen, çocuğun olsun. Çocuk ve kocan onları büyütecekler. Şimdilik dokunma.

Onu üzmek istemiyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşım beni çok seviyor ve ilişkiye girmek istiyor. Ben de istiyorum ama onun hayatını mahvetmek istemiyorum. Ama bu konuda karar veremiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, ne yapacaksın, doğruyu yapıyorsun, yapılacak olanı yapıyorsun. Sevgin gerçek ve özlü. Onun hayatını mahvetmek istemiyorsun. Bu da alkışa değer. Kendi yolunda yürüyorsun, daha uzun süre onu sadece bir sevgili olarak görüyorsun. Benim önerim bu.

Penisim nasıl büyür?

16 yaşındayım. Penisim 10 santim ve yeterince sertleşmiyor. Haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum ama beni tatmin etmiyor. Cinsel ilişkiye girmeye de korkuyorum. Sizce penisim nasıl büyür?

CEVAP Değerli okurum, bekle. Zaman onu büyütür. Acelen ne? Kızlar kaçmıyor ki?

Kız gebe mi?

Bir hafta önce sevgilimle ilişkiye girdik. Çok kısa sürdü, ben dışarı boşaldım. Sevgilim şimdiye kadar bir gariplik hissetmediğini söyledi. Acaba hamile olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, yüzde 99.9 hamile değil.

Benim tüfek ikinci atışta kesiliyor

18 yaşındayım. Benim tüfek iki atıştan sonra kesiliyor. Hatta ikinci atışta biraz az geliyor. Bunu çözmek için ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, çözülecek sorun yok ki çözesin. Diyelim ki sen bir hamburger yiyor, doyuyorsun. Arkadaşın da 5 hamburger yiyor. Hanginiz hasta, hanginiz sağlıklı? Bunun gibi bir şey. Bana göre bir hamburgeri yiyen normal, 5 hamburgeri yiyen obur. Anladın mı çocuğum?

Evlenmekten korkuyorum

21 yaşındayım. Penisim 10 santim. 2 ay sonra düğünüm var. Ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, şimdilik yapılacak bir şey yok. Evleneceksin. Bir süre deneyim kazanacaksın, alışma temposu da geçecek. Bana göre eşini mutlu etmeye ve baba olmaya yeterli bir boyuttur. İleride sorun çıkarsa konuşalım.

İstek var ama hareket yok

28 yaşındayım. Hiçbir sorunum yoktu ama birkaç aydır cinsel isteğim olmasına rağmen ereksiyon olamıyorum. Kadınlar cinsel organıma dokunsa da hiçbir şey olmuyor. İstekliyim ama hareket yok. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Bekleyeceksin. Ortam, zaman her şey düzelecek. Çünkü o sistemde kolay bozulma olmuyor.

Sevgilimin elini tutunca boşalıyorum

17 yaşındayım. Sevgilimin elini tutunca boşalıyorum. Üroloğa gittim ama verdiği ilacın faydası olmadı. Tuvaletteyken de yanma oluyor. Benim sorunum ne?

CEVAP Değerli yavrum, evli değilsen sürekli bir partnerin yoksa hiç bana başvurmana gerek yok. Ben bunu bu koşullarda tedavi ediyorum. Yoksa geldin, eline bir reçete tutuşturmak bana yakışmaz. Hiç telaş etme, alışmaya çalış. Zamanı gelince tedavi olacaksın.

SUÇLUYMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM

SORU 21 yaşındayım, 2 yıldır yurt dışında yaşıyorum. 3 yıllık bir ilişkim vardı ama ayrıldık. Ayrılalı 1 yılı geçti, bu dönemde aşırı kilo aldım. Cinselliğe karşı açım ama biriyle ilişkiye girince pişman oluyor, ona karşı suç işlediğimi düşünüyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP Hiçbir şey olmadı, olacak olanlar oldu değerli okurum. En büyük aşklar 3 yılda kılık değiştiriyorsa, birliktelik araya girince 3 yıl daha zar zor devam ediyorsa, sen erkek arı, balı aldın. Fazlası için kendine bak. Çünkü durup dururken şişmanladın. Bedeninin kimyasal ve hormonal yapısına ekstralar kattın. Yine de maşallah iyi dayandın. Aşk, seks ve platonik sevgiyi birbirine karıştırdın. Görüyorsun aylar, günler, saatler gelip geçiyor. Hiçbir şey durağan değil. Değişime göre sen de değişeceksin ve önce kaliteye, insanlığa yönelip, işini ayarlayıp yeni sevgililerin peşinde koşacaksın.

DAHA KONUŞURKEN BOŞALIYORUM

SORU 40 yaşındayım, eşimle birlikte olurken pek sıkıntım yok. Ama başka bir kadınlayken vücudum uyanmıyor ve konuşurken boşalıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP Değerli okurum, bir kere kendi kendine sadakat yemini etmişsin. Kadınların da nabız yoklaması durumunda “Bu yeminimden dönmem” demişsin. Ama bu sözüne organı ortak edip onu ikna edememişsin!!! Yürek “Nihansın dideden” şarkısını söylüyor, organ aşağıda rock yapıyor. Beyinle organın arasındaki hatlar kopuk. İrade tarumar. Organın “Tutarsa” diye bir kumar peşinde. Bu durumda da tablo şinanay ki tam şinanay! Ben ne diyeyim. Tedavi olacaksın, bana da söz ver ki beni de zora sokmayacak, oyunu kuralına göre oynayacaksın.

İLK GECEMİZ NASIL OLUR?

SORU 19 yaşındayım. Kız arkadaşım sürekli “İlk gecemiz nasıl olur?” diye sorup duruyor. Ben de “O gün gelsin bakarız” diyorum ve sürekli onu oyalamaya çalışıyorum. Acaba kız ne yapmaya çalışıyor? Bana yardım eder misiniz?

CEVAP Evladım, kız sana direkt söylemiş. Baktı sende hareket yok. Yani şöyle demeni beklemiş: “Gel ilk gece nasıl olacak göstereyim, önce kapı pencereyi örteyim. Beyaz çarşafı yatağa sereyim. Seni kucaklayarak kapıdan geçireyim. Ardından gönlümün en saf sevgisini sana armağan edeyim.” Ne biliyorsan onu yaparsın. Bu sırada kızın söyleyeceği çok önemli. Çünkü kız neden ikide bir ilk gece diye tutturuyor, anlayamadım. Ünlü dedektif Sherlock Holmes’e mektup yazdım, yanıtı gelince sana postalarım.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder