Dr. Haydar Dümen Mutluluğu size bağlı
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluğu size bağlı

Kadın cinselliğe alışmakta güçlük çekiyor. Öyle ki çoğu hayatı boyunca bir kez bile orgazmı tadamıyor. Bu konuda görev erkeğe düşüyor. Kadınını mutlu etmek isteyen erkek onu yavaş yavaş orgazma alıştırır. Unutmayın, beyler mutluluk için sihirli değneğin bir ucu elinizde.

Beni terk etti

35 yaşındayım. 2 ay önce evlendiğim eşim beni terk etti. Penisim sertleşmiyor, bir de eğik. Bu yüzden olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, evliliğin ilk aylarında böyle şeyler oluyor. Erkeklerde de ereksiyon bozukluğu görülüyor. Bu konuda oranı çok yüksek düzeyde sorun psikolojik kaynaklı. Eğriliği ameliyatla düzeltilir. Birleşmelere engel olmayan eğriliklere dokulunulmaz. Zor boşalmana gelince; yeniden bir evlilik oluşsun. Evlenmeden önce tam bir tetkikten geç ki hem sen hem biz aydınlanalım.

Haberin Devamı

Yaşatamıyorum

31 yaşındayım Bir yıldır evliyim. Güzel bir evliliğim var. Ama eşime vajinal orgazmı yaşatamıyorum. İlişki uzun sürdüğü zaman yoruyor, bitsin diye bekliyor. Onu klitoris orgazmıyla mutlu ediyorum. Vajinal orgazma nasıl geçeceğiz?

CEVAP

Değerli okurum, klitoris orgazmın vajinal orgazma geçiş tekniğini bire bir uzmandan almak gerekiyor. Bu köşeden bu ayrıntılara girmek zor. Bu konuyu aşarsınız.

Acı mı, zevk mi?

Genç bir çiftiz. Yakında evleneceğiz. Sevgilim ilişkide çığlık atıyor ve ondan sıvı geliyor. Ben acı çektiğini düşünüyorum. Acı çekiyor mu yoksa zevk aldığı için mi böyle davranıyor?

CEVAP

Değerli okurum, ortada hiçbir şey yok. Bildiğiniz yolda devam. Keyfinize bakın.

Moralim bozuluyor

26 yaşındayım. Bir sevgilim var. Her hafta birlikte oluyoruz. Hiç zevk almadığını söylüyor. Bu moralimi bozuyor. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ben mi yetmiyorum? Yoksa kendisini baskı altında mı hissediyor?

CEVAP

Değerli okurum, moral bozulacak bir şey göremedim. Kızların vajinalarıyla evlenilmez. Birçok kadın vajinal orgazmı yakalayamaz. Bu onların psikolojik ve organik yapılarından kaynaklanır. Evlendiğinde sen onu alıştırırsın. İşin başındasınız. Evlilikten bir süre sonra çıkabilecek sorunlar da çözümlenir.

Tiksiniyorum

20 yaşında kızım. Bir ay önce erkek arkadaşım vardı. Bana yakınlaşmaya çalıştığı için onu terk ettim. Şimdi ilişkiye girmek istiyorum. Bu yüzden kendimden tiksiniyorum. Bütün arkadaşlarım yaşamışlar ve hiçbiri de pişman değil. Kendimi aileme karşı suçlu hissetmekten korkuyorum. Bir de mastürbasyon nasıl yapılır?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, tiksine tiksine yemek yenmez. Tiksiniyorsan şimdilik yemeyiver . Sonra midene oturur, altından kalkamazsın. Ayrıca da suçluluk duygularından da arınman gerekir. Yani evlenmen. Mastürbasyona gelince; haftada 1-2 sakıncalı değil, bence öğren. Kendi kendine keşfedebilirsin.

Yetersiz geliyor

20 yaşındayım. Penisimin boyu bana yetersiz geliyor. Kız arkadaşımla ilişkiye girmekten çekiniyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, eğer kiloluysan, kasık yağı birikimin varsa, penis 1-2 santim içeride kalır. Ama 10 santimlik penis işlevini görür. Seni de, eşini de mutlu eder.

Kızlığı bozuldu mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık. Ben birşey hissetmedim ama aşırı derecede kan geldi. O günden sonra 3-4 gün kan gelmiş. Kızlık zarının bozulma olasılığı ne kadardır?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, yüzde 99.9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1’lik ihtimal göre yarı yırtılmış olabilir. Başka birleşmede yine kanayabilir.

Evleneceğiz

Erkek arkadaşımla birlikte olduk. Uzun sürdü ama sevgilim boşalmadı. Geç boşaldığını söylüyor ama hiç boşalmadı. Acaba zevk mi almadı diye kendimde problem aradım. Kendisi uzun zamandır hep mastürbasyon yaptığı için alışmış olabilir mi? Evlenmeyi düşünüyoruz. Bu ilerde problem yaratır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, geç boşalma zor düzeliyor. Ama evlendiğinizde çözülebilir bir sorun. Şimdilik bu kadar ayrıntıya girerseniz bu ipin ucu bulunmaz. Evlilikte daha temel yapılar aranmalı. Şimdilik derin düşünceleri bırakın. Kendinizi yapılandırın. İş, güç sahibi olun. Hayata programlanın. Flört ya da sevgili olmak bunun bir parçasıdır. Ama bu yaşlarda seks tam tersine yapılanmanın yarasıdır.

Nerede diktiririm?

18 yaşındayım. 13-14 yaşındayken mastürbasyon yaptım. Vajinamdan çok az kan geldi. Zar bozuldu mu? Eğer bozulduysa zarımı nerede diktirebilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, mastürbasyon yaparken vajinaya bir şey sokmadıysan zar duruyordur. Bunu dert etme. Yüzeysel mastürbasyona devam edebilirsin. Zamanı gelince de göğsünü gere gere evlenirsin.

Bağımlı oldum

Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bağımlı oldum artık. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yalnız kalma. Kendini yor. Bazı olaylara ve işlere kafanı tak. Öncelik isteyen konuların her birine yüzde 10 zaman ayır. Bir de bakacaksın ki mastürbasyona zaman ya kalmamış ya da çok az pay düşmüş. İşte sorunun çözümü bu. Yoksa sen elinde tüfek ava çıkmışsın. Hiç durmadan kuşlara ateş edip onları deviriyorsun. Sonra “Hocam bana yardım et” diyorsun. O zaman tetiğe basmayıver.

Vazgeçiyorlar

21 yaşındayım. Penisim 17-18 santim. Hiç cinsel ilişkiye girmedim. Kız arkadaşım penisimi görünce “Ne kadar büyükmüş” dedi ve benimle ilişkiye girmekten vazgeçti. Bu tip sorunları sürekli yaşar mıyım?

CEVAP

Yaşamazsın okurum. Biraz büyük olmasına karşın abartılı değil. Bir gün partnerin alışır.

BÖYLE SORU YOK: Ya zarar verirsem?

25 yaşındayım. Üç ay sonra düğünüm var. Çok istekliyim. Bu yüzden gerdek gecesinden eşime zarar vermekten korkuyorum. Bana yardımcı olun.

CEVAP

Okurum, sen tek namlulu tüfeğini, makineli yani kaleşnikof mu sanıyorsun? Gerdek gecene yorgun gireceksin. Gelin narin ve korkuyor. Sen iki arada bir derede kalacaksın. Acele ile bir ormana dalar gibi dalacaksın. Ama daldığın patika dar ve karanlık.

Bir kargaşa, bir heyecan, sende de kalmayacak fazla can. Kız korkudan titriyor. Senin de yüreğini eritiyor. Tüfek aceleyle zar zor bir mermi atıyor ve o gece öyle kapanıyor. Eşine nasıl bir zarar vereceğinin hesabını da Haydar Hoca’n yapıyor, ama bir çözüm bulamadı, gece gündüz buna çare arıyor.

GÜNÜN SORULARI

Hemen sertleşiyor

18 yaşındayım. Ne zaman bir kadın görsem penisim sertleşiyor, kötü şeyler düşünüyorum. Okulda, evde, sokakta nereden görürsem hemen sertleşme oluyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, kötü şeyler düşünme ama kadın, kız görüyor ya da düşünüyorsan, sertleşmesinin neresi kötü? Düşünce niye kötü olsun. Tabii ki düşüneceksin. O yaşlarda düşünmeyip ne zaman düşüneceksin? Amma velakin iradeyi de, kendini frenleyip öğreneceksin. İşin formülü bu. İyi kullandığın sürece doruklara tırmanırsın. Ayağın kayarsa aşağılara yuvarlanırsın.

Dokunmaya korkuyorum

26 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. Teklif ediyorum, devamı gelmiyor. Kızların yanında olup dokunmaya korkuyorum. Çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, yakınlık olmadan kızlara neden teklifte bulunuyorsun? İşte yanlış burada. Kız sana teklif etmeli. Seni görünce ne kadar temiz, güvenilir ve sevimli demeli. İşe kendinden başla. Hızını kes, yavaşla yavrum. ‘Sabırla dut yaprağı atlas olurmuş.’ Bilgilen biraz acemi çaylak. Kızların da insanı yanlarıyla ilgilen. Sen seni bul, bu yoldan kızlar sana olsun kul. Bu işlere de ağır ağır başla.

GÜNÜN SÖZÜ

Dolu bir yürek ve bükülmez bir bilekle yürüyorsanız aşk yolunda siz olgun bir aşıksınız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder