Dr. Haydar Dümen Mutluluk dışarıda aranmaz
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk dışarıda aranmaz

Cinsel yaşamda mutluluk günlük hayatınıza da yansır. Doğru zaman ve doğru insanla birlikte olmak önemli. Cinselliği, aşkı uzun süreli, sağlam birlikteliklerde yaşarsanız sorunla karşılaşmazsınız. Ama mutluluğu genelevde ya da farklı yerlerde ararsanız mutsuzluk yakanızı bırakmaz.

Hep ilişki istiyor

Erkek arkadaşım sürekli seks yapmak istiyor. Bu beni rahatsız ediyor. Daha erken olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ne yani sen onu seviyorsun ama o seni seks objesi gibi görüyor. Ruhunu, geleceğini, sorumluluklarını ve dünya görüşünü hiç düşünmüyor. Seni bir ele geçirse, istediğini yaptırsa sonra da bıkıp seni geri postalasa. Sevgilinin nesini sevdin? Bırak, giderse gitsin.

Haberin Devamı

Sadece sevişiyorum

18 yaşındayım. Yeteri kadar kız arkadaşım oluyor ama sevişmekten ileri gidemiyorum. Bu da sıkıntı yaratıyor. Penisimin boyu 13 santim, yeterli mi?

CEVAP

Yavrum, her şey yolunda bana ne soruyorsun? Ve her şey senin lehinde işliyor. Kız arkadaşının hayatını, ruhunu düşünüyor musun? Okulu, ailesi ve evleneceği insan var. Dışarıda senin gibi canavar. Kendini onun yerine koy. Penisinin boyu yeterlidir. Bu kompleksini de aklından kov.

Geneleve gittim

28 yaşındayım, 3 ay evli kaldım, ayrıldım. Evlilikte cinsel sorunlarım yoktu. Boşanalı 1 yıl oldu ama geneleve gittiğimde cinsel ilişkiye giremiyorum. İçimde bir şeyler uyanmıyor. Sizce sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, uyanır mı? Bir yerde yemeğe gittin. Mutfak pis, masa kirli, yemeğin kendisi de bayatlamış diyelim. Hiçbir ön hazırlık olmadan tencereyle önüne konulmuş “Hadi ye” yiyebilirsen. Doğrusu yiyememen, bir daha o sofraya oturma. Böyle mutlu olmazsın.

Bisikletten düştüm

Bisiklet sürerken düştüm ve bisikletin demirine çarptım. Çok canım yandı. Çarpma sonucu kan geldi. Acaba kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? Bu konuyu düşünmekten uykularım kaçıyor.

CEVAP

Sevgili okurum, bana göre olamaz, olmamıştır. Şimdilik unut. Bisiklete binmeye devam. Bedenin ve bacakların hem gelişir hem güzelleşir.

Bozuldu mu?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmeyi denedik ama tam birleşme olmadı. Penisin ucu vajinama girdi. Benim adet dönemimdi. İlişkiye girmeyi denedikten sonra birkaç damla kan geldi. Kızlık zarım bozuldu mu? Zedelenmesi bozulduğu anlamına mı geliyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, her üç ihtimal de olabilir. Zedelenme ihtimali daha yüksek. Bence unutman gerek. Bundan sonra dikkat et!

Kilo aldığım için mi?

Ben 12 kilo aldım. Stres yüzünden 95 kilo oldum. Normalde 85 kiloydum. Cinsel organımda küçülme oldu. Ufaklık eskiden 17 santimdi, şimdi 15. Kasık yağları santimleri nasıl olur da götürüyor?

CEVAP

Okurum, zayıflayacaksın. Yalnız penisin uğruna değil, kendi geleceğin, sağlığın ve estetiğin için kilo vereceksin. Kilo vermek demek bedendeki fazladan yağların erimesi demek. Bunlar erirken kasıkta biriken deri altı yağları da eriyecek. Böylece penis eski boyuna erişecek. Boy derdin yok. 15 santim bile kalsa ne yazar, o da normali ve idealidir. Ama sen sağlığın için değil de 2 santim için mail atıyorsun. Vah, vah, vah.

Fena oluyorum

18 yaşındayım. Karşı cinse dokunur dokunmaz penisim pantolonumu yırtacakmış gibi oluyor. Bu normal mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, gençlik yavrum. Üzülme hiç, şöyle sağlam kumaştan pantolonlar giy, rahat et. Bunlara da üzülme.

Canım yanıyor

20 yaşındayım. Nişanlımla ilişkiye girdik, kan gelmedi. İlişkiye girdiğimizde canım yanıyor. Kızlık zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtılmadı. Acıma da kasılmadan. Uzun sürerse o ağrılar giderilmeli. Çünkü cinselliğin ana yapısı zevklenme zarar görmemeli.

Çıldırmak üzereyim

18 yaşındayım. Hiç denemem olmadı. Bu aralar çok mastürbasyon yapıyorum. Siz “Haftada 3” diyorsunuz ama ben saatte 3 yapıyorum. Yaptıkça yapmak istiyorum. Ne olur yardım edin, çıldırmak üzereyim.

CEVAP

Yap oğlum, yap. Saat başı yap. Yorganın altına iyice sin. Şöyle birkaç ay sonra ‘18 yaşında çiceği burnunda oğlumuzu bilinmeyen bir hastalıktan kaybettik’ diye ilan görürsek vah ki ne vah! Çocuğum, devam et, 28, 38 gibi yaşların birinde bu konuda başın büyük derde girecek.

Çok küçük

20 yaşındayım. Penisim küçük. Ereksiyon hali 10 santim. Daha önce hiç cinsel ilişkim olmadı. Cinsel organımı büyütmenin bir yolu var mı? Benim ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, en büyük iyilik geliyor. Penisin normaldir evliliğini sürdürecek boyutta. Çocuğun da olacak. Duygularına, ruhuna, saygılı bir kadınla evlen, en mutlu aileyi oluşturursunuz.

Penisim sorun olur mu?

20 yaşındayım. Benim yaşımdaki gençlerin penisi benden daha büyük. Arkadaşlarımın penisleri çok büyük. Acaba bu sorun mu?

CEVAP

Değerli okurum, kaç santim, bilmek gerek.

Bir şey oldu mu?

18 yaşındayım. Penisim 11 santim, normal mi? Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, biraz kan geldi. Bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Okurum, penisin idare eder ama kıza bir şey olmuş. Geçmiş olsun. Bir ihtimal yarı yırtılma ya da zedelenme söz konusu. Üzerine gitme, altından kalkamazsın.

Böyle soru yok!

Benimki her ay uzuyor

23 yaşındayım. 45-50 yaş arası kadınlardan hoşlanıyor, tepki görüyorum. Bir de her ay cinsel organımın uzadığını fark ediyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, nasıl uzadığını fark ediyorsun? Her ayın belli bir günü ölçüm mü yapıyorsun? Olmaz oğlum, cinsel organ her ay uzamaz. Belli yaştan sonra hiç uzamaz. Her uzayan şey ölçüleri bozar. Yol uzar, benzin biter, yaya gidersen ayakların şişer. Eski giysiler küçük gelir, vatandaş mağazalara bol bol para verir. Cep de delinir, zamanla cepken de delinir. Ama bizim vatandaş uzasın diye delirdikçe delirir. Sonunda da Hanya’yı Konya’yı öğrenir. Yavrum, senin gibi erkekler var. Gönül bu. Atalarımız “Ota da konar, ... konar” demiş. Bana göre de iyi söylemişler, yaşasın atalarım.

Günün soruları

Kızlar çok istiyor

20 yaşındayım. Çok kız arkadaşım var ama hepsi benden uzaklaşabilir. İlişkiye girmek istiyorlar. Ben giremiyorum. Çünkü penisim 10 santim. Her gün 2-3 kez mastürbasyon yapmama rağmen büyümüyor. Nasıl büyütürüm?

Okurum, yine kafam karıştı. Bütün kızların seninle ilişkiye girme isteğini anlamıyorum. Yani kızlar “Hadi gel cinsel ilişkiye girelim mi?” diyorlar, seni eve mi çağırıyorlar? Yok oğlum, sen hayal görmüşündür. Penisin sana yeter. Kilo alma ki kasığın yağlanmasın. Çünkü yağ 1-2 santim penisi yutar. Penis sadece ameliyatla büyür. Mastürbasyonla penis büyümez.

Gebe mi?

İki gece önce kız arkadaşımla birlikte kaldık. Öpüştük. İç çamaşırları üzerimizdeyken sürtünme yoluyla boşaldık. Acaba kız arkadaşım hamile mi?

Değerli okurum, olamaz. Sakın bir daha böyle yaramazlıklar yapmayın. Çünkü: Nerede duracağınızı ayarlayamayabilirsiniz. Sonunda gençlik ve tutkular var. İradenin sıfır olduğu anlar var. En iyisi başlayıp o noktalara gelmemek. Giysili giysili, el ele parklara gidin. Denizi seyredin, birlikte kitap okuyun. Bir büfede karnızı doyurun. Cebinizde paranız varsa sinemaya gidin. Ama pandemi bitene kadar tüm bu saydıklarımı yapamayacağınızdan evinizde kalın, sağlıklı olun.

Günün sözü

Şiir saza geçince türkü, aşk naza geçince öykü olur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder