Dr. Haydar Dümen Mutluluk getirmiyor
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk getirmiyor

Cinsel organınızın boyuyla ilgili takıntılara son verin. Ne yaparsanız yapın cinsel organın boyu uzamaz. Boş yere hayal kurmayın, büyük penis derdinize derman olmaz, yolunda gitmeyen cinsel yaşamınızı düzeltmez. Santim hesaplarından kurtulun ve mutluluğu bulun.

Beklemiyordum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişirken birden boşaldım. Hiç beklemiyordum. Acaba bu durum neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, heyecandan kaynaklanıyor. Öyle olması gerekiyordu, öyle oldu. Her insanda ve her gençte olabilir. Takma kafana.

Haberin Devamı

Başım dönüyor

36 yaşındayım, 1.5 yıldır sevgilim var. İlişkimiz başladığından beri kızı ne zaman öpsem başım dönüyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, iki nedenden kaynaklanır. Bir tansiyona bakmak gerekir. İstem dışı sinirlerle ilgili olabilir. İkincisi, kulak içinde yarım daire kanallarında kuma benzer taneciklerin baş hareketlerin nedeniyle yer değiştirmesinden olabilir. Önce tansiyonu ölçtür. Baş dönmesi sürerse kulak burun boğaz uzmanına git. Benim söylediğimi söyle.

Karnıma yapışıyor

21 yaşındayım. Penisim sertleştiği zaman karnıma yapışıyor. İleride cinsel hayatımda sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, hele evlen bakalım. O ileri yakına gelsin. Önüne tablo konulsun. Daha mutfakta pişireceğin o yemekler tarladan bile gelmedi. Sen önüne konulacak yemek tabağını düşünüyorsun. O zaman çatal mı, kaşık mı yoksa Çin çubuklarını mı kullanacaksın söyleriz.

Zara bir şey oldu mu?

34 yaşında, evlenmemiş kızım. Erkek arkadaşımla 2 yıldır ileri gitmeden sevişiyorduk. En son acı hissettim ve biraz kan geldi. Bir hemşireye danıştım, “Zorlamadan olmuştur. Çünkü kızlık zarı iç kısımda” dedi. Yine de korkuyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, büyük olasılıkla zar zedelendi. Çünkü zar vajinanın tam girişinde yani kapıdadır. Bir ölçüde yırtılmış olabilir. Aslında esnek zarlarda hiç kanama olmuyor. Bundan sonraki ilişkilerinizde kanama olabilir ya da olmayabilir. Burada senin kadar erkeğin cinsel organının çapının da önemi var. Bence uykuların hiç kaçmasın. Geleceğini kızlık zarı üzerine değil, bütün üzerine kur.

Haberin Devamı

Dışarı çıkarıyor

İlişkiye girdikten 5 dakika sonra karım menileri geri çıkartıyor. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, bütün kadınlarda meni dışarı çıkar. Orası çıkmaz sokak gibidir. 2 ay kısa bir süre. Bir 12 ay böyle devam edin. Önünüzde zaman var, acele etmeyin. Hâlâ gebelik olmazsa, sen spermlerini saydırırsın. Normalse eşini kadın doğum uzmanına götürürsün.

Hasta mıyım?

2 yıldır düzenli cinsel hayatım var. Çok istekliyim ama ilişkiden zevk almıyorum. Bu hastalık mı? Hangi doktora gitmeliyim?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadın ve kız senin gibi. Cinsel ilişkiden zevk almakta problem yaşıyorlar. Ortam uygun olacak, korkular silinecek, suçluluk duygusu yaşanmayacak. Ve sen biraz daha büyüyeceksin ve bazı şeyleri de öğreneceksin. Asıl önemlisi bu iş biraz partner işidir. Ondan öyle olur, bir başkasında şöyle olur ama herhangi birinde de böyle olur. Yani olması gereken gibi. Onu da kimse bilemez.

Artık çok sıkıldım

30 yaşındayım, 7 yıllık evliyim, bir çocuğum var. Severek evlendik, düzenli cinsel hayatımız var. Eşim cinselliğe düşkün. Ben ise değilim. Son 1 yıldır benim yakınmalarımdan o da temposunu düşürdü. Bunca yıldır hiç orgazm olmadım. Eşime rol yapmaktan sıkıldım, istekli kadın olmak istiyorum.

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, iş baştan yanlış başlamış. Eşin sadece cinsel organa odaklanmış. Ve sanırım çiçek daha açmadan solmuş. Ama temel yapı iyi. Birçok kadın gibi senin cinsellik kimliğinde de orgazm olma güçlüğü gizli. Bu durumda olayı aşabileceğini sanmıyorum. Belki eşinle birlikte profesyonel yardım görebilirsiniz. El ele birtakım çıkış noktaları ararsınız. Çünkü bu ilişki yaşam boyu sürmez. Bir yerden patlak verir.

Acaba normal mi?

26 yaşındayım ve 1.70 boyundayım. 102 kiloyum. Penisim 14 santim. Kalınlığı da 5 santim. Acaba normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu kiloya ne istiyorsun? Keşke kilonu sorsaydın. Senin için daha iyi olurdu. Erit yavrum hemen. Yağları hareketle, az yemekle erit.

Hamile kalınır mı?

Kız arkadaşım bakire, sürtünerek ilişkiye giriyoruz. Hamile kalma olasılığı var mı? Hiç üzerine boşalmadım ama meni değmiş olabilir. Zevk suyuyla hamile kalınabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu işler tehlikelidir. Bu anlattıklarından binde 999 hamile kalmaz. Ya o 1? Ona hükmümüz geçmiyor. Bu kadar risk hayatın her bölümünde var. Beni ilgilendiren ilişkinin sonu nereye varacak?

Büyütücü kullansam mı?

19 yaşındayım. Penisim 12-13 santim. Sizce bu bir kadını tatmin eder mi? Penis büyütücü kullansam yararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ilaçların faydası olmadığını defalardır yazıyorum. Bu boy kadını tatmin eder diye kimbilir kaçıncı kere söylüyorum.

Zevk almıyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyondan zevk almıyorum. 4 haftada bir yapıyorum. Bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmaz ama flörtlerin ve kız arkadaşların olsun. Beyin kendi cinsel kimliğini oluştururken beyin bilgisayarı artık doğru kodlamaları yapsın. Ve seni hayata hazırlasın.

BÖYLE SORU YOK!

Bağımlı mıyım?

37 yaşındayım. 8 yıldır günde 2-3 defa mastürbasyon yapıyorum. Cinsel ilişkiye girdiğimde sertleşme sorunu yaşıyor, başarılı olamıyorum. Mastürbasyon bağımlısı mı oldum? İlişkiye girdiğim kadınlar öyle diyor. Bu durumdan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Yaşını almış, evlenme çağı geçmek üzere olan okurum. Hemen mastürbasyona veda et. Yalnızlığın stresine bazı hastalıkların korkusu eklenince eksiklik sendromu görülür. Sorunlar kafanda düğümlenir. 8 yıl dile kolay, her gün 2-3 defa mastürbasyon. Hadi hesap yapalım; 365 gün çarpı 8 yıl 2920 eder. Biz günde 2 defayı baz alalım. Bu rakam 5840’a çıkar. Elbette bağlımlısın, haftada 1’e indir, senden haber bekliyorum ki ne yapabileceğimizi bilelim.

GÜNÜN SORULARI

Başım ağrıyor

1-2 gündür mastürbasyon yaparken aşırı başım ağrıyor. Ne yapmalıyım? Korkuyorum.

Değerli okurum, yüksek gerilim tansiyonun yükseltebilir. Ola ki mastürbasyonda kan dolaşımı artıyor ve başın ağrıyor. Sendeki heyecan potansiyeline dur deme zamanı. Yaş önemli, sen yaşını yazmayı unutuveriyorsun. Ben de ihtimal hesaplarıyla sorulara yanıt bulmaya çalışıyorum. Pek çok nedenden baş ağrır. Seninkisi evham ve sinir sisteminin geriliminden olmalı. Bir doktora görünmende fayda var, senden cevap bekliyorum.

Gariplik var mı?

25 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı. Birkaç kere geneleve gittim. Ancak 1 yıl gitmesem aramıyorum. Sizce bir gariplik var mı?

Okurum, gariplik mastürbasyona alışman. İki arada bir derede kalmış gibisin. Genelevin olumsuz koşulları, mastürbasyonun tek yanlı aşk ve seks tablosu. Biri senin ruhunu incitici, öteki alışkanlıklarını bağlayıcı nitelikte. Bu durumda evlendiğinde, kadına geçiş sürecinde zorluk çekersin. Seks hayatın için bir şey diyemem ama hiç olmazsa duyguların canlı kalsın diye duygusal bir aşk, beğeni, flört biçiminde bir arkadaşlık kur. Bu kanayan yaranın kanını biraz dindirir diye düşünüyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Umut panzehiri olmasa, yaşam zehiri katliam yapardı. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder