Dr. Haydar Dümen Mutluluk kadının da hakkı
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk kadının da hakkı

Erkekler erken boşalmadan dert yanıyor, eşlerini düşünmüyorlar. Hevesle yola çıkan ama daha ne olduğunu anlamadan tek başına kalan kadın çok üzülüyor. Beyler, tedavi olun, mutlu olmak kadının da hakkı, unutmayın.

Sapık derler mi?

18 yaşındayım. Penisim 16 santim. Günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Haftada 4-5 gün geceleri boşalıyorum. Hatta okuldaki kızları görünce ereksiyon oluyorum. Sapık damgası yemekten korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, fazla tedirgin olacak bir durum yok. Adı üstünde, delikanlısın. Gece boşalmaları elinde değil. Ama mastürbasyon elinde. Bir alışkanlık durumuna getirip sayıları artırma. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir, gece boşalmaların devam ederse buna bir tıbbi yardım gerekebilir. Diğer yazdıkların tamamen normal.

Haberin Devamı

Kız istekli değil

18 yaşındayım. Haftada 6-7 kere mastürbasyon yapıyorum. İki yıldır kız arkadaşım var. Artık onunla cinsellik yaşamak istiyorum ama buna yanaşmıyor. Acaba beni sevmiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, anlattıkların senin kararın. Kız arkadaşının da kararı, dünyası, hayat görüşü ve beklentileri var. Bunları bozmaya hakkın yok. Dahası onun zayıf anlarını kullanmaya da hakkın yok. Kendini çok iyi tanımladın. Kızın seni sevdiğine ben inanıyorum. Onun duygularına saygı duy. Önünüzde daha uzun yıllar var. Kızın ayaklarını kaydırma.

Hasta oldum

23 yaşındayım ve 3 ay önce korunmasız ilişkiye girdim. Bundan sonra bende baş ağrısı, sürekli kırgınlık, yorgunluk ve boğaz ağrısı başladı. Neden bunlar oldu acaba?

CEVAP

Değerli okurum, yüzde 99 psikolojiktir. Korktun, kuruntu yaptın. Aklına o korkulu hastalık geldi oturdu. Kov onu oradan. Ama tedbir olsun, için rahat etsin diye de bir üroloji uzmanı arkadaşımıza başvur.

Penisime dokundu

20 yaşında iki sevgiliyiz. İlişkimiz gayet güzel gidiyordu. Bir hafta önce kız arkadaşımın eli penisime değdi. O günden beri benden soğudu. Beni seviyor ama endişeleniyorum. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Okurum, kız arkadaşın cinsellikten ürküyor, korkuyor. Bazı kızları penisi sevmiyor. Arkadaşının üzerine gitme. Kendi haline bırak. Zaman her şeyi halleder.

Kan sonradan gelir mi?

23 yaşında kızım. İlk defa ilişkiye giren birinin kızlığı bozulduğunda kan 6-7 saat sonra gelir mi? Ya da kızlığı bozulduğu için adet günü değişir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı bozuldu mu kan o anda gelir. Ama kızlarımız bu sırada büyük heyecan yaşadığından adet düzeni bozulabilir, öne kayabilir. Bazılarında da “Gebe kaldım” korkusuyla diye geriye atar. Her neyse neden kuşkulandığını anlayamadım.

Acı çekiyorlarmış

25 yaşındayım. İlişkide ereksiyon sorunu yaşıyorum. Günde 6-7 defa ilişkiye giriyor, doymuyorum. Penisim 22 santim. Kız arkadaşlarım acı çektiklerini söylüyorlar.

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyuna yapılacak bir şey yok. Kızlarla her gün 6-7 ilişkini anlayamadım. Nereden, nasıl, kiminle? Herkes seni hazır mı bekliyor? Hadi okurum yoluna, beni fazla yorma.

Ne yapsam büyür?

19 yaşındayım, 99 kiloyum. 1.79 boyundayım. Cinsel organım 9 santim. Acaba boyu yeterli mi? Ne yapsam büyür?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli ama kasık yağlarını eritirsen 2-3 santim zaten kendiliğinden ortaya çıkacak.

İlişkide boşalamıyorum

Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde boşalamıyorum. Mastürbasyon yaptığımda çok kolay boşalıyorum. Acaba neden?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, yaşını bilmiyorum ama herhalde 20’nin üzerindesin. Ortalama 5 yıldır mastürbasyon yaptığını düşünüyorum. Yani mastürbasyona koşullanmışsın. Bunun kadına transfer olması gerekiyor. Olacak ama senin de sürekli partnerin ve eşin olacak. O zaman bu sorunla baş edebilme şansımız artacak. Şimdilik mastürbasyonu biraz azalt.

Evliliğimiz bitecek

35 yaşındayım. Karım ilişkide geç boşalıyor ben ise çok erken. Bu yüzden evliliğimiz bitmek üzere. Lütfen bana bir yol gösterin.

CEVAP

Okurum, karının erken boşalmasını sağlamak zor. Ama senin süreni uzatırsak o sürenin eşine yeteceğine inanıyorum. Tedavi senin üzerinden yapılmalı. Harekete geç, kadının hakkını yeme. Mutluluğunuz daim olsun, aile ve evlilik çok önemlidir.

Gözüm doymuyor

23 yaşındayım. Üç kız arkadaşım var, onlarla ilişkiye giriyorum. Ama gözüm doymuyor. Başka kızlara da bakıyorum. Bu durum ilerleyen yıllarda sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, halkın bir deyimi vardır. ‘Allah gözünü doyursun’ derler. Cinsellik alanında da özellikle evlendiğinde suların durulması gerekiyor. Ama bir gün birçok kızı baştan çıkarıp durulduğunda, gözü yaşlı kızlar aklına düşecek. İşte o zaman çok üzüleceksin. Vicdan sahibi, saygılı bir erkek olmaya çalış. Kimseye yazık etme.

Erken boşalıyorum

42 yaşındayım. Çok erken boşalıyorum. Bazen de ilişkiye girmeden boşalıyorum. Bu beni rahatsız ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, şikayetinde haklısın. Ama olan olmuş. Toprak kurumuş, umut bağlanan yağmur toprağa düşmeden buharlaşmış. Sonuç iki yanlı hüsran. Üstelik kadının başının etini yememiş “Uzmanına gidelim, şu işi halledelim de” dememiş. Bu köşe umut ve ışık, ayrıca bilgi penceresi. Bunu unutmayın. Yazmakla kalmayın, önerilerimizi de yabana atmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Uykuda bile sevişiyorum

Kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz. İsteğim hiç bitmiyor. Uykumda bile sevişiyorum. Kendisi de çok zevk alıyor ama bazen onun ilk adımı beni daha çok zevke getiriyor. Libidomu nasıl kontrol edebilirim?

CEVAP

Yavrum, istediğin libidonu kontrol etmek olsun. Yardım ederiz elbette. Genelde insanlar libidoyu yükseltmek istediklerinden düşmesi için gereken yöntemlerden bahsedilmez. Ancak biz çare yaratacağız. Öncelikle libido, testosteron hormonundan sorulur. Düşükse libidon da düşer.

Yüksekse, libidon da yükselir. Stres, uyku bozukluğu, depresyon, kötü beslenme ve bazı ilaçlar testosteronu düşürür, seks arzusu azalır. Bütün bu bilgilerle, ne yapıp ne yapamayacağına kendin karar verebilirsin. Ah unutmadan en önemlisi, arkadaşını ilk adımı atmaması için uyar ki, libidon yükselip çok zevke gelme. Oldu da bitti maşallah.

GÜNÜN SORULARI

Bugüne kadar cinsel organı hiç görmedim

18 yaşında kızım. Bugüne kadar hiç erkek cinsel organı görmedim. Sadece kitaplarda gördüm. Cinsellik konusunda çok bilgisizim. Sizce araştırıp öğrenmeli miyim? İleride sorun olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, geçmiş olsun. Ne büyük derdin varmış senin. Mektubunu okudum, vallahi içime bir sıkıntı çöktü. Nasıl üzüldüm anlatamam, bu dert bana fazla dedim ve içimde tutamadım. Sonra önüme gelene anlattım ama onlar benim gibi düşünmediler hatta benimle alay ettiler. Anladım ki bu kızın derdi deli saçması. Acele etme güzel kızım, her şeyin bir zamanı var.

Yağız at gibi şahlanıyorum

19 yaşındayım. Güzel dekolteli bir kız gördüğümde yağız bir at gibi şahlanıyorum. Çok fazla mastürbasyon yapıyorum ve kendimi tutamıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, senin hissiyatın yağız at gibi ama karşıdan görüntü sütçü beygiri. Sen akşam yapacağın mastürbasyon için malzeme toplarken karşındaki kızımızın seni yağız bir at gibi heybetli gördüğünü zannetmiyorum. O duygularına hakim ol yoksa ya kasapta sucuk olursun ya da bir jokey tarafından kırbaçlanırsın.

GÜNÜN SÖZÜ

Silinmez sanılan alın yazısını silecek biri mutlaka vardır. Hüner onu bulmaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder