Dr. Haydar Dümen Mutluluk kapısı açılacak
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk kapısı açılacak

Cinsellik doğanın insanoğluna verdiği en güzel duygulardan. Evliliğin de olmazsa olmazı. Kadınlar yetiştirilme tarzları yüzünden ilişkiden korkuyor, ilk geceyi gözünde büyütüyor. Hanımlar, mutluluğun kapısını açmak için bilgilenin. Kendinizi kasmayın, her şeyi eşinize bırakın.

Tiksiniyorum

19 yaşında kızım. Nişanlım askerde, 3 ay sonra evleneceğim. Nişanlım izne geldiğinde elini bile tutamadım. İlk gece nasıl ilişkiye gireceğim? Ne olur bana akıl verin. Cinsellik kelimesi geçince tiksiniyorum, midem bulanıyor. Doktora gitsem faydası olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Güzel kızım, çok küçüksün. 19 yaş evlenmek için erken ama yine de sen bilirsin. Sen şu ara mesleğini eline almak için okula gitmeliydin. Korkma yavrum, sonunda vajinismus olur çıkarsın. Sen aklına yazdıklarını, çevreden duyduklarını unut. İlk geceyi gözünde büyütme.

Doğa arkanızda diye hep yazıyorum. Sen sakin ol, mutlu olmayı kafana yaz. Ve o gece tüm dümeni değerli eşine bırak. O da sana nazik davransın. Her şeyi ilk geceye sıkıştırmayı kalkmasın. İşte o zaman mutluluk kapısının açıldığını göreceksin.

Penisim 8.5 santim

18 yaşındayım ve 57 kiloyum. Penisimin ereksiyon hali 8.5 santim. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, rahat etmen, olayın bilimsel adının konulması için bir üroloji uzmanına başvuracaksın. Eğer kilolu isen işin daha kolay çözülecek. Bu gibi durumlarda hastayı bire bir görmek gerekiyor. Doğru yol bu.

Penisim kısa mı?

18 yaşındayım. Penisim 13 santim. Sizce bu kısa mı? Yoksa ideal mi? İleride uzayacak mı?

CEVAP

İyidir yavrum, niye dert ettin şimdi bunu? Artık uzamaz. Bunu böyle bilesin.

Orgazm olamıyorum

28 yaşında kadınım. Sorunum vajinal orgazm olamamak? Nedenini merak ediyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazm kadınların yüzde 50’sinin sorunu. Vajinal orgazm erkekle de ilgili. Süre, yaklaşım tarzı, pozisyonlar falan. Sen biraz sabırlı ol, kafana takma. Vajinal orgazm olma ihtimalini aklına getiren fantezileri uygulayıver. Sonra da ara ara bana yaz ki sana yol göstereyim.

Nasıl büyütebilirim?

18 yaşındayım. Penisimin sertleşmiş hali 9 santim. Bu durum çok moralimi bozuyor. Eğer bu boyda kalırsa cinsel ilişkiye girmek benim için hayal olur ve kesinlikle evlenemem. Bana önerebileceğiniz ilaç, krem veya başka bir yöntem var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, eğer şişmansan, kasık yağlarını eritirsen cinsel organın 2 santim daha görünür hale gelir. Çünkü kasık yağları o kadarını yutuyor. Mektubunda yazdığın ölçüdeki penisle evlenebilirsin. Büyütmenin kremi, hapı, ilacı yok. Tek çare ameliyat. Ameliyatla da ancak 1-2 iki santim büyütülüyor.

Her yerde sertleşiyor

18 yaşındayım. Problemim penisimin olduk olmadık her yerde sertleşmesi. Buna nasıl çare bulabilirim?

CEVAP

Çocuğum, ne çare arıyorsun? Bırak onu kendi haline ne halt ederse etsin, sana ne.

Hamile miyim?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve üzerime boşaldı ve menisi benim cinsel organıma aktı. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Okurum, o ihtimal çok zayıf. Bu konu üzerinde kafa yormaya değmez. Bana göre hamile kalmadın. Hiç dert edinme. Ama insanız, bu sperm denen yolunu şaşırıverip yumurtaya doğru yol alırsa korkulan şeyler oluyor ama normal bir arabaya binince yanlış bir rotadan da kaza olabiliyor. Senin sorunun gerçekleşme ihtimali, bir arabanın kazaya uğramasından daha az.

Haberin Devamı

Spermleri bitirir mi?

18 yaşındayım. Penisimin boyu 10 santim. Bu durumdan çok rahatsızım. Bir de fazla mastürbasyon yapmak spermleri bitir mi? Yoksa spermler sürekli üretilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, spermler sürekli üretilir ama mastürbasyonun çoğu azaltmaz ya da çoğaltmaz. Ama kafayı bu konulara takarsan ve çok mastürbasyon yaparsan sonucu daha net görürüz. Şu anda önerim bu. 10 santim penisle mutlu evlilik yapılır. Kilon varsa erit, penis görüntüye girer.

Eşim kendini kasıyor

Üç aylık evliyim. İlk gece eşim cinsel organımı gördü ve korktu. Şimdi beraber olamıyoruz. Kendini kasıyor ama çok istekli. İstem dışı kasıldığını söylüyor. Acaba ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, vajinismus. Çözümü var diye yüzlerce keredir yazıyorum. Uzatıp evliliğinizi sarsıntıya sokmayın.

Kalınlığı ne olmalı?

Klitoris orgazm nedir? Vajinal orgazm nedir? Cinsel organ kalınlığı hangi ölçülerde normaldir?

CEVAP

Değerli okurum, kalınlığın vajinal ve klitoris orgazma ilgisi yok. Bir küçük parmak bile klitoris orgazmı sağlayabilir. Vajinal orgazmı her kadın yaşayamaz. O bünyeyle ve doku ile ilgili. Biraz da erkeğiyle. Bunları şimdiden öğrenmenin anlamı yok. Evlenin, bir süre birliktelikten sonra birbirinizi tanıyın. Tercihlerinizi öğrenin. Ve bir sorun çıkarsa profesyonel bir yardım alırsınız.

Ya rezil olursam?

19 yaşındayım. Hiçbir kızla çıkmadım. Kızlarla çıkma teklif edemiyorum. Rezil olmaktan korkuyorum. Birkaç kez geneleve gittim. Her gün 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey olmayacak. Her Türk genci gibi senin yaşam suyun kendi kanalında akacak. Çizdiğin tablo klasik. Bu bir parça aşmak zorundasın. Bu da kızlarla dost, arkadaş ilişkisi kurmaktan geçer.

Böyle soru yok!

Karım niye isteksiz?

50 yaşındayım, 20 yıllık evliyim, 1 çocuğum var. Eşimle ilişkiye girdiğimde erken boşalıyorum. Zevk alamıyorum. Bir de eşimde cinsel isteksizlik var. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, eşinde cinsel istek olsaydı şaşardım. 20 yıllık evlilikte eşinin de bu konuda beklentileri, hayalleri, arkadaşlarından duyduklarına göre özentileri ve de içgüdüleri vardı. Tümüne teker teker veda etti. Al gülüm ama verme gülüm. Her seferinde bir bardak limonatayı verdin eline. Bir yudum içince geri aldın.

Böylece kadının ne susuzluğu gider ne de ateşi söner. Kadın kaderine razı olmuş. Bu bir tür gizli derttir. Başkasına da açılmaz. Açılsa ne olacak o belli olmaz. Çünkü sorun yine devam edecek. Uzun lafın kısası, sen hemen erken boşalma için tedavi olacaksın. Tedavisi var, olumlu sonuç alacaksın.

Günün soruları

Çok mu kan gelir?

25 yaşındayım. Nişanlımla sevişirken biraz kan geldi. Nişanlım “Bozulsa çok kan gelirdi” dedi. Kanın çok mu gelmesi gerekiyor? Nişanlım 3 kez boşalırken ben 1 kez bile orgazm olmuyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Kızım, bazen kan o kadar az gelir ki bir damla bile olmaz. Yani açık renkli, sulanmış bir renk görülür. Bu nedenle kan miktarı ile kızlık zarının bozulmasının ölçümü yapılmaz. Sende bir zedelenme olduğunu sanıyorum. Yırtılmış da olabilir. Bu saatten sonra zevk ve orgazm peşinde olman doğrudur. O yolda bir şeyler yapılır ama bunun için evliliğin oluşması ya da cinselliğe alışman tedavinin birinci koşuludur. İkinci koşul nişanlının ustalığı. Bunlara doğa uygun alt yapı hazırlamıştır, her şey yoluna girer.

Hor mu kullanıyorum

20 yaşındayım. Haftada 2- 3 kere, gecede 8-10 kez orgazm oluyorum. Böyle hor kullanıyorum diye ileride bir sorun yaşar mıyım? İleride cinsel ilişkilerimde sıkıntı olur mu?

CEVAP

Okurum, kendi kendine bir dünya kurmuşsun. Bataklıkta maden arar gibi gereksiz yorgunluklarla elin boş dönüyorsun. Nasıl oluyor bu gecede 8 kere orgazmı yaşamak? Bir de ilerisini düşünmüşsün. Orgazmdan değil ama uykusuzluktan 40’ına ulaşamazsın. Her yarım saatte bir orgazm olsan 4 saatin gitti bile. Geriye kalan 4 saat sana yetmez. Uyu oğlum, uyu. Uyu da büyü.

Günün sözü

İhanet yeni bir aşk uğruna yapılıyorsa hak kaybolur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder