Dr. Haydar Dümen Mutluluk santimde değil
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk santimde değil

Erkekler kadar olmasa da kadınlar cinsel organın boyuyla ilgilenmeye başladı. Mutluluk santimle ölçülmez. Birlikte olduğunuz erkek ruhunuzu okşuyor mu, sizi seviyor mu, siz onu seviyor musunuz? Durup bunlara bakın, boyla kafayı bozmayın.

Eşim sitem ediyor

Üç yıllık evliyim, 33 yaşındayım. İlişki sırasında çok erken boşalıyorum. Daha sonra isteksizlik oluyor ve ikinci kez ilişkiye giremiyorum. Eşim bana bu yüzden sitem ediyor. Doktora gitmedim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma tedavi edilir. Erken boşalmanın tedavisi, alışkanlığı ve şartlanmayı değiştirmeye bağlı olduğundan belki seni biraz yorabilir. Mutlaka işinin ehli bir uzmana başvur ki dertler bitsin, mutluluk gelsin.

Haberin Devamı

Sertleşmiyor

25 yaşındayım. 1.63 boyundayım ve 74 kiloyum. Bugüne kadar cinsel deneyimim olmadı. Penisim tam sertleşmiyor. Mastürbasyon yaparken bile yumuşak. Yakında evleniyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kilon fazla. Penisin normal. Ama evlilik gibi çok önemli bir yapılanmaya adım atarken kendini tanı. Bir üroloji uzmanı arkadaşımıza git. Hem sperm sayını hem de hormonal düzeyini kontrol ettir. Yoluna aydınlık ve bilinçli gir.

Hamile kalır mı?

Sevgilimle ilişkiye girdim ve prezervatif kullanmadım. Dışarı boşaldım ancak içeri damlamış olmasından korkuyorum. İlk ilişkimizdi acaba sevgilim hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalmaz diye düşünüyorum. Hiç olmaz demeyeceğim ama bu çok zayıf bir ihtimal. Ayrıca gebelik olmaması için başka nedenler var. Sen şimdilik keyfine bak, rahatını kaçırma.

Gebe miyim?

Nişanlımla ilişkiye girdik. İlk başlarda korunuyordu, sorun yoktu. Daha sonra ben doğum kontrol hapına başladım. Bir hafta sonra nişanlımla ilişkiye girdik, içime boşaldı. Hamile olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, doğum kontrol hapını doktoruna danışarak aldıysan ve sana söylendiği gibi kullanıyorsan sorun olmaz. İlişkiler öncesi kesin bilgilerle donanım olun ki bir kazaya uğramayın.

Yeter mi?

24 yaşında kızım, 3 aydır ilişkim var, Sevgilimin penisi 10 santim. Bu yüzden zevk alamıyorum ve ona karşı çok soğuk davranıyorum. Sizce 10 santim kadının zevk alması için yeterli mi? Onu seviyorum, ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, onu seviyorsan bırakmayacaksın. Şişmanlatmayacaksın. Orgazm olmanın çeşitli yöntemleri var, öğreneceksin. Ruhunu ve geleceğini 2-3 santim farka feda etmeyeceksin. Bu sana kalmış bir şey. Sözümün tam tersi de doğru. Öyle değil, böyle istiyorum diyorsan seçim sana kalmış.

Olgunları seviyorum

19 yaşındayım. Seksi çok seviyorum. Olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Mastürbasyon yaptıktan sonra daha istekli oluyorum. Neden genç kadınlardan etkilenmiyorum?

CEVAP

Değerli okurum, ben açtım cinsel tarih kitabını. Karşıma bir atasözü çıktı. Demişler ki: ‘Gönül bu ota da konar .... ka da konar.’ Sen de öyle. Olguna konacaksan olguna konacaksın. Sonuçları neyse ona katlanırsın. Mastürbasyondan sonra istekli olmana gelince; biraz daha insancıl, biraz daha duygusal bir seks kulvarına girmeni öneriyorum. Çünkü bu hayat sana ve gelecekteki eşine gerekli. Mutluluk o yolda.

Biraz daha büyür mü?

18 yaşındayım. Cinsel organım çok küçük. Sizce büyür mü?

CEVAP

Okurum, küçük de ne kadar küçük? Öyleleri var ki, mail atıyorlar “Penisim 15 santim ve küçük. Ne yapacağım?” diye bunalıma giriyorlar. Oysa bu ölçü normal anatomik ölçüdür. Sen kapalı kutunun içindekini soruyorsun. Ben de bilemiyorum. Ciddi tedirginliğin varsa babanla el ele tutuşup bir üroloji uzmanına gidiyorsun.

Haberin Devamı

Çare bulamadım

Penisim sürekli ereksiyon halinde. İnternette çare bulamadım. Ne olur bana yardım edin. Nereye ve kime başvurayım?

CEVAP

Değerli okurum, internet sayfalarına çok takılmayın. Her önüne gelen her şeyi yazıyor. Bu konuda dilersen bir üroloji uzmanına başvur. Oradan alacağın bilgilerden sonra bir psikiyatri uzmanına gidebilirsin. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ama tedavisinin olduğu da söyleyebilirim.

Nasıl büyür?

25 yaşındayım. Penisim 13 santim. Yaşıma göre ufak mı? Büyütmek için ne yapmamı tavsiye edersiniz?

CEVAP

Okurum, penisin normal. Zaten büyümez. Bir şey de tavsiye edemem.

Kanama olmadı

24 yaşındayım. Sözlümle sürtünme yolu ile birlikte olduk ama üzerimizde kıyafet yoktu. İlişki sırasında bir sıvı geldi. Sözlümde kanama olmadı. Sizce hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hadi ben olmaz diyeyim de ikiniz de rahat edin. Ama bu konular genellikle mayınlı tarlalarla dolaşmaya benzer. Bin metrekarelik tarlada bir mayın olsa onda da dolaşsan ne zaman o ayak izi büyüklüğündeki yere basarsın da patlar bunu kimse bilmez. Gebelik aynen bunun gibi. Ama korunma yöntemlerine dikkat et, oku, öğren. Hatta bir uzmana danışın ki rahat edin. Doğru yöntem sizi yüzde 80-90 oranında korur.

Eğrilik düzelir mi?

20 yaşındayım. Benim cinsel organım sol tarafa doğru eğri. Sanki her gün biraz daha eğriliyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisteki eğrilik operasyonla düzeltiliyor. Bu konuda uzman doğru bir doktor bulmalısın.

BÖYLE SORU YOK!

Stresten penis boyu kısalır mı?

18 yaşındayım. Bu yıl çok stresliydim, üniversite sınavına hazırlandım. Cinsel organımın boyu 15 santimdi ama şimdi 13 santim olmuş. Acaba penis boyu stresten kısalır mı? Tekrar nasıl uzatırım?

CEVAP

Vay vay, neler olmuş neler. Okurumuzun, en kısa zamanda bir göz doktoruna gitmesi lazım. Zira gözler miyoplaşmış, santimde çuvallamış. Tam 2 santim! O 2 santim, Kaşıkçı Elması kadar değerli oysa. Aman yavrum, al eline cetveli. Bir daha ölç bakalım penisini. Yetmez bir daha. Bir değil, bin kere ölç. Yine mi eksik 2 santim? Şimdi uzatma formülünü veriyorum: Üçer damla biberiye yağı, lavanta yağı, jojoba yağı, ikişer damla kekik ağacı ve sedir ağacı yağını karıştır. Kısık ateşte kaynat. Karışımı, saç diplerine mesaj yaparak yedir. Haftaya sonucunu bekliyorum.

GÜNÜN SORULARI

Filmlerdeki erkekleri çok kıskanıyorum

Erotik filmlerdeki erkekleri çok kıskanıyorum. Çünkü hep başarılılar ve her pozisyonda boşalıyorlar. Ben bir kere bile boşalamıyorum. İlişki 40 dakika bile sürse olmuyor. Sizce neden böyle oluyor?

CEVAP

Oğlum, pek çok başarılı insan var, onlara özenip kıskanıyor musun? 10 santimlik bir organın esiri olmuş, tembelliğinden şikayet ediyorsun. Senin organ seni hayata hazırlıyor farkında değilsin. “Elindekilerle yetin” diyor. “Mutluluğun yolu bu” diye ekliyor. Ama onun sihirli bir gücü var. Ben de diyorum ki o porno filmlerde gördüklerin ilaç verilmiş, seçilmiş insanlar. Yavrum, sen o sürüye katılma. Ayağın sürçüverirse dikkat et, toplarla kendini.

Büyük diye korkuyorum

18 yaşında kızım. Sevgilimin penisi çok uzun. Cinsel ilişkiye girmeye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, aman yavrum. Çok gençsiniz, bu işin sonu nereye varır diye düşündün mü? Okullarınız bitecek, iş güç sahibi olacaksın. Bu yaşlarda bu işlere burnunuzu sokmaya kalkmayın. Kısa yoldan tavsiye: Korkmaya devam diye başladım söze, vurmayalım yokuşa, inmeyelim düze. Düzdür diye yeni gelin gibi süzülmeyelim. Ve bu işin sonunda üzülmeyelim. Üzülmemek için erkeklerle arkadaşlık edelim, flörtten öteye geçmeyelim. Ya zorlandım işte. Güzel kızım, aceleci yavrum sakın ha. Son pişmanlık fayda etmez. aklından çıkarma.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzele bakmak sevaptır fazla bakarak sevap kazanmak da ayıptır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder