Dr. Haydar Dümen Mutluluk size uzak değil
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk size uzak değil

Kadın kolay kolay orgazmla tanışamıyor. Bunu kafanızda büyüttüğünüz sürece ilişkiden zevk alamazsınız. Kendinizi suçlamaktan vazgeçin ve cinselliğin tadını çıkarın. Bedeninizi keşfedin, fantezileri harekete geçirin. Mutluluğun çok da uzak olmadığını göreceksiniz.

BÖYLE SORU YOK!

Sürekli ilişki istiyorum 28 yaşında kızım. 3 yıldır sevgilim var. Günde 3-4 defa ilişkiye girmek istiyorum. Sevgilim “Her gün bu kadar ilişkiye girilmez” diyor. Ne yapmalıyım? RUMUZ: ATEŞLİ

CEVAP

Ateşli okurum, kadınların yeteneklisi ve rekorcusu. Coşkulu, hiperaktif bir beyin, güçlü bir libidoya sahipsin. Senden üstün ve hızlıları var be yavrum. Günde 15’i falan bulabiliyorlar. Bırakıversem onlarla da yarışacaksın. Ama ben seni o yarışa sokmam. Güzel kızım, partnerin haklı, adam sebil kazanından kepçe kepçe hoşaf dağıtmıyor ki! Onun da canı var, o da insan. Kendini düşünmüyorsan partnerini düşün. Lokmaları böl ve dura dura yut. Miden de gevşeyip sarkmasın e mi kızım.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Zor sertleşiyor

22 yaşındayım, ereksiyon problemi yaşıyorum. Elimle destek olmazsam erekte olamıyorum. Hormon testi normal. Ne yapayım? 1.80 boyunda, 80 kiloyum. RUMUZ: GAMLIBAYKUŞ

Değerli okurum, uykuda sabaha karşı ereksiyon oluyor, 10-15 dakika ya da biraz hoşuna gidecek şeyler yaparsan öylece yarım saat kalabiliyorsa ereksiyon mekanizmasında sorun yok. Elinle destek olman, 6-7 yıldır süren mastürbasyon şartlanman nedeniyle olabilir gibime geliyor. Psikolojin biraz hassas, bana öyle geliyor. Bu konunun hormonlarla ilgisi yoktur. İlişki kurduğun ortam, beden ve ruhuna uygun değildir. Ayrıca önyargılı başlıyorsan devamı zaten geliyordur.

Anlaşılır mı?

Bakire değilim. Karşı taraf bakmak istediğinde bakire olmadığım anlaşılır mı?

Sevgili okurum, hiç kimse sahibinin izni olmadan saçının bir telini bile koparamaz. Evli bir çift bile bu konuda fazla zorlanmaz. Kadının kendi mahremiyetine izni olmadan kimse elini uzatamaz. Bir kız doktora gitti diyelim, istemezse zarını göstermeme hakkına sahiptir. Bu konuda kimsenin onurunla oynamasına izin verme kızım.

Haberin Devamı

Ne zaman diktirmeliyim?

25 yaşındayım. 3 yıl önce biriyle birlikte oldum, 6 ay sonra ayrıldık. Şimdi ciddi bir ilişkim var. Kızlık zarını diktirmek istiyorum. Kızlık zarını düğünden 10 ya da 20 gün önce diktirsem problem olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, dikilen kızlık zarının beklediğiniz sonuçları vermesi için: 1) Gerek olup olmadığı. 2) Uzmanın yetenekli ve tarafsız olması. 3) Gerdek gecesinden 1-2 gün önce yapılması. 4) Senin davranışın. Sonucu bunlar belirler.

Boyu yeterli mi?

Penisim 13 santim. Cinsel ilişkiye girersem sorun yaşar mıyım? Boyu yeterli mi? Penisi büyüten kremler var. Yan etkileri var mı?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organını büyütmeye ihtiyacın yok. Normaldir, yeterlidir. Normal sayıda haftada 1-2 kez mastürbasyon yaparsın. İşine bakarsın. Kızlarla duygusal arkadaşlıklar kurarsın. Ufak santimlerle uğraşma.

Cinsel organım küçük

23 yaşındayım. Penisim 9 santim. 1.75 boyunda, 83 kiloyum. Sizce evlendiğimde sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 70 kiloya in. Penis kasıktaki yağ birikiminden kurtulduğu için 2-3 santim boy kazanır. O da sana yeter ama mutlaka kilo ver.

Haberin Devamı

20 yıldır olmadım

17 yıllık evliyim ve vajinal orgazm olmadım. Klitoral orgazmda problem yok. Eşimle de klitoral orgazm yaşıyorum. 37 yaşındayım. Bu problemi nasıl aşabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk önce tedirgin olma, kendini yargılama. Birleşme sırasında ‘Olacak mıyım, olmayacak mıyım’ diye düşünme. Olayı kendi akışına bırak. Hem vajinal hem de klitoral tekniklerle, orgazm başladığında klitoristen o uyarıyı kaldırdığında vajinal orgazma transfer sağlanabilir. Strese girmemek gerekir.

Penisim eğri

Penisimde sola doğru yamukluk var. Sertleşince ortaya çıkıyor. Acaba ileride bir sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ileride sorun yaşarsan ameliyatla düzelttirirsin. Onu kararını evlendikten sonra vermelisin.

Bozulmuş olabilir mi?

20 yaşında kızım. 5 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik. Kanama olmadı. Ben bu durumu ileride yüzüme vurmasından korkuyorum. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, hayır. Zar esnekti. Erkek de sen sağlamsan haddini bilsin! Çünkü kızlarla hem oynayacaksın hem de suçlayacaksın. Nerede görülmüş bu bolluk?

Kan geldi

3 yıldır birlikteliğim var. 1 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Yarım saat sonra biraz kan geldi. Ertesi gün yine kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarında bir olay yaşanmış. Ne kadar bozuldu ya da zedelendi görmeden buradan anlamak zor. Kesin karar jinekolojik muayene ile verilebilir. Sevgili okurum, sen zamanı gelinceye kadar bozulmamış gibi davran.

Hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilk kez yakınlaştık. Vajinaya girmedim ama penisimden sıvılar geldi. 5 dakika sonra başka bir yere boşaldım. Bu sıvılar kız arkadaşımı hamile bırakır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bütün bu söylediklerinden kız arkadaşının gebe kalma durumu binde 1’dir. Bundan sonra dikkatli olun. Binde 1 risk her zaman, her yerde vardır. Bu nedenle de çok tedirgin olmayın. Ruh sağlığınızı bozacaksanız yapmayın.

Nasıl bir yol izleyelim?

24 yaşındayım. Evlendikten sonra ben çocuk yapmak istemiyorum ama prezervatif de takmak istemiyorum. Bunun için eşim mi yoksa ben mi tedavi göreceğiz?

CEVAP

Değerli okurum, eşin bir uzmandan gereken ilaç ya da önerileri alacak. Takvim yöntemi var. Lokal kullanılan ilaçlar var. Ama bunların tümü bir çizelge olarak önünüze konulmalı ki hangi yolda yürüdüğünüzü bilesiniz.

Erken boşalıyorum

21 yaşındayım, ilişkiye girince erken boşalıyorum. Bu ne beni ne de kızları tatmin ediyor. Bu konunun tedavisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi ediliyor. Ancak tedavi olunca hekim ile hasta yüz yüze gelmeli. Yoksa nasıl olacak? Hangi ilacı, ne dozda vereceğimizi nereden bileceğiz?

Yırtılmış mıdır?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde ileri gittik, birkaç dakika sonra kan geldi. Acaba kızlık zarı patlamış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, olan olmuş, kızlık zarı yırtılıp kanamış.

Sevgilim hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. 3 gün önce ilişkiye girdik. Kızlık zarı yırtıldı. Ben boşalmadım ama yine de hamile kalır diye korkuyorum. Onu çok seviyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum 1) Sevmeye devam. 2) Cinselliğe ara ver. 3) İlgini duygusallığa ve arkadaşlığa yoğunlaştır. 4) Asla derslerini aksatma. 5) İyi haber, kız arkadaşın gebe kalmadı.

GÜNÜN SÖZÜ

Yanlış ve doğrunun keşiştiği noktalarda yanlış yön gösteren tabelalara dikkat. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder