Dr. Haydar Dümen Mutluluk uyumla gelir
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk uyumla gelir

Haberin Devamı

Kadın ve erkeğin cinsellikten zevk alması aynı hızla olmuyor. Kadın önce duygusal olarak uyarılmak, sevilmek istiyor. Eşini sevse, bile orgazmı yaşayamıyor. Hanımlar, zamana ihtiyaç var. Eşinizle bu yolu el ele yürür, uyumlu olursanız mutluluğu bulursunuz

BÖYLE SORU YOK!

1 dakika sürerdi ama...


2 haftadır evliyim. Başka kadınlarla ilişkiye girince 1 dakika sürmezdi. Şimdi 2 saat sürüyor, boşalamıyorum. Ne yapacağım?


CEVAP

Al bakalım gökten iki ayva düştü, birini hoşaf yap, birini de reçel. Senin işin buna benziyor okurum. Şans kapıyı çalmış ama ölçüyü kaçırmış. 2 saat ilişki!.. Eğer kadının memnunsa elleşme! Yakınmazsa bir süre böyle kalsın. Zamanla sistem rayına otursun derim. Eğer kadının “Yeter gayri” diyor, sızlanıyorsa sen fantezilere yüklen. Eşin de harekete geçsin. Şimdilik idare edin. 3-5 ay sonra sistem yerine oturmazsa düşünelim. İlaçla erkene almak söz konusu değil ama doğanın dengesi çoğu zaman devadır, unutma.

Hangisiyle evleneyim?

48 yaşındayım, 24 yaşında kız arkadaşım var. 45 yaşında bir hanımla tanıştım. Yurt dışında yaşıyor, maddi durumu iyi, dul ve 3 çocuğu var. Hangisiyle evlensem? Yaş farkı cinselliği etkiler mi? RUMUZ: KARARSIZIM

CEVAP

Ey aklını peynir ekmekle yemiş okurum. Önünde mis gibi arkadaşın var. Huyunu, suyunu (!) öğrendin. Bir de 2-3 gün önce bir kadın gördün, sanki dellendin. Yurt dışına mı kaçacaksın? Bana sorma, uğraş dur 3 çocukla.

Kadını cinsellikle ölçüp biçiyorsan, arkadaşın seni 10 yıl gençleştirecek. Avrupalı (!) ise bir kumar ki bul karoyu al parayı gibi olacak. Üstelik o karoyu da hiç bulamayacaksın!!! Değerli okurum, karanlığa zar atacaksın, düşünmeni bile affetmiyorum. Arkadaşınla mutluluklar diliyorum.

Erken boşalmam bitmiyor

40 yaşındayım, 8 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Doktora gittim, faydası olmadı. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, en verimli, en erkeksi, en enerjik, en tuttuğunu koparan yıllardasın. Erkeklerde yüzde 40 erken boşalma vardır. Biz burada bilimin sözcüsüyüz. Büyük penislerin küçülmesi söz konusu değil diyoruz. Ama bir sorunun tedavisi varsa söylüyoruz. Arayın, uzmanını bulun. İç hastalıkları uzmanı vardır, dolaşım sisteminde tecrübelidir. Başka uzman ise şeker hastalığında deneyimlidir.

Değerli okurlarım kendinizi düşünmüyorsanız eşinizi düşünün. Onların haklarını yiyorsunuz ve aile yapınızın mutluluğuna set çekiyorsunuz. Bir adım atın, yatağa güvenle yatın.

Nasıl büyütsem?

20 yaşındayım. Penisim çok küçük, 14 santim. Büyütmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten büyümüş büyüdüğü kadar. Daha ne istiyorsun?

Bu kadar kolay yırtılır mı?

18 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken kan geldi. Zarımın patladığından şüphe ediyorum. Bir kez parmağım içeri girdi. Bu kadar basit bir şeyle yırtılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtılabilir ama biz buna zedelenme diyoruz. Gerçek bir cinsel birleşmede kanayacaktır. En önemli nokta kendini suçlu gibi görme.

İktidarsız olur muyum?

17 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. İktidarsız olmaktan korkuyorum. Beni aydınlatır mısınız?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey olmayacaksın, her şey güzel güzel gidecek. Şimdilik sen de mastürbasyon yapmayı gün aşırıya indir. Normal uykunu al, normal beslen, derslerine çalış, spor yap. İnsanlar arasına katıl. Flörtlerin olsun ve de günaşırı mastürbasyon yapmaya devam et.

Hep mastürbasyon yaptım

30 yaşında, 8 aylık evli kadınım. Evlilikten önce hep mastürbasyon yapardım. Vajinal orgazm olamıyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, düzelecek durumun. Zaman senin en iyi dostun olacak, eşin de ustasya her şey yoluna girecek.

Hamile miyim?

23 yaşında kızım. 1 ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kızlık zarım yırtıldı. Adet günüm 10 gün geçti. Acaba zar yırtıldığı için mi adet görmüyorum ya da hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım ve de umarım hamile değilsindir. Anlattıklarına bakınca ihtimal çok zayıf. Psikolojik bir durum yaşadığını düşünüyorum. Biraz daha bekle. Gerekirse bir test yaptırabilirsin.

Kendimi hazır hissediyorum

17 yaşında kızım. Kendimi ilişkiye hazır hissediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, bu yaşlarda bedenen olgunlaşmış sayılırsın. Cinsel ilişkisiz, sadece romantik flörtle duygularını biraz yaşasan diyorum. Ben buradan onaylamadığım şeylerin önerisinde bulunamam. Biraz sabırlı ol.

Sertleşme hemen bitiyor

30 yaşındayım. Sertleşme çok kısa sürüyor. Bu sorun 5-6 yıldır var. İlişkide ilgimi başka yere vermezsem hemen sertleşme bitiyor. Bu sorun psikolojik mi yoksa ilaçla tedavi edilebilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi var, kendini üzme. Umarım ailende ve sende şeker hastalığı yoktur. Kilon nasıl? Onu da merak ettim. Tedavide uzun süre beklemeli mi ya da olayın hemen üzerine mi gidilmeli? Bu kararı verecek olan sensin. Bana göre ikincisi doğru. Çünkü alışkanlık yapıyor.

Nasıl uzayacak?

20 yaşındayım. Geçen hafta kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede boşaldım. İlişkinin tadına varamadım. Bu süreyi nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmadan söz ediyorsun. Evlendiğin zaman düzelecek. Şimdilik alışmaya çalış.

Zevk almak istiyorum

38 yaşında, 1 çocuk annesiyim. Eşim 41 yaşında. Zevk almıyorum ve mastürbasyon yapıyorum. Eşimle bu konuyu hiç konuşmadım. Artık zevk almak istiyorum. Yardım eder misiniz

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazm gerçekten dert. Eşle uyumlu olup fantezileri devreye sokarak, karşılıklı heyecan duymanız gibi yan faktörler rol oynar. Ama klitoris orgazmı bütün kadınlar yaşayabilir. Eşinle bu konuya konuşman bence doğru olan. Önünüzde çok uzun yolunuz var. El ele çözüm arayarak, daha açık konuşarak birbirinize yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.

Penisim normal mi?

17 yaşındayım. Penisim 10 santim. Sizce normal mi? Biraz daha uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, biraz büyüyecek diye umuyorum. Tıp bilimi ve onun temsilcisi ben, bu penis yeter diyorum. Bekleyelim bakalım ne olacak ne göreceğiz? Ama iyi şeyler göreceğiz.

Acaba kısır olur muyum?

20 yaşındayım. Hiç ilişkiye girmedim. İlişkiye girince nasıl olacak? Çok mastürbasyon yapıyorum. İleride kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli okurum, kısır olmayacaksın. Ama kadına transferde zorlanacaksın. Ergenlikten bu yana 7-8 yıldır kendini mastürbasyona şartlamışsın. Ayrıca daha kaç yıl sürecek? Şu anda itibaren geminin kaptanısın. Bazı koşulları değerlendir.

GÜNÜN SÖZÜ

Pişmanlık elbise yaması gibidir.Yamalar çoğalırsa giyecek giysiniz kalmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder