Dr. Haydar Dümen Mutluluk uzak değil
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk uzak değil

Kadınlar orgazmla kolay tanışamıyor. Bunu kafanızda büyüttüğünüz sürece zevk alamazsınız. Önce kendinizi suçlamaktan vazgeçin ve cinselliğin tadını çıkarın. Bedeninizi keşfederek fantezilerinizi uygulayın. Zevk almanın ve orgazmın zor olmadığını görün.

BÖYLE SORU YOK!

Neden zar yırtılmadı?

21 yaşındayım. Evlenmeyi düşündüğüm bir kız arkadaşım var. İlişkide ondan kan gelmedi. İçime şüphe düştü. Sevgilim “Esnektir” dedi. Ya ilişkimiz biterse?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkin biterse senin iyiliğine olur. 21 yaşında bir erkek nasıl evlenir? Baba parasına muhtaç olur. Aile bu avantajı kullanır, gelinin burnundan getirir. Gelelim zara; niye kabul etmiyorsun esnek olduğunu? Varsayalım ki senin düşüncelerin gerçek. Bu durumda kızı terk edeceksin öyle mi? Peki kız evlenirken erkeğe hangi ruh haliyle gidecek, ne diyecek? Okurum hem suçlu hem güçlü olma. Evlilik, aşk, seks başka. Hepsi gerekli ve zamanı var. Tümünün bir arada olması içinde öteki koşulların yerine gelmesi gerekir. Çünkü hayat uzun.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Kıllar beni sinir ediyor

20 yaşındayım. Vücudum çok kıllı. Hiçbir kadına yaklaşamıyorum. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum, dert ettiğin şeye bak. Biraz kıllı olmak erkeklik işaretidir. Hem genetik hem hormon fazlalığıyla ilgilidir. Ayrıca da bazı kadınlar kıllı erkeklerden daha çok hoşlanır. Bu, onların vahşi iç güdülerini uyarır. Sen tüm kimliğini, sosyal yapını ve geleceğini kıllara mahkum ediyorsun. Yapma be oğlum. Bundan sonra hayatını olumlu yönde değiştir. Her şeyin içine güvenle dal. Yollar senin. Sen kaptan ol, ötekiler tayfa.

Zarar verir miyim?

28 yaşındayım. 10 yıl sonra düğünüm var. Çok istekliyim. Gerdek gecesi eşime zarar vermekten korkuyorum. Bana yardımcı olun.

Değerli okurum, sen tek namlulu tüfeğini, makineli yani kaleşnikof mu sanıyorsun? Gerdek gecene yorgun gireceksin. Gelin korkuyor. Dışarıdakiler çarşaf bekliyor. Sen iki arada kalacaksın. Acele ile bir ormana dalar gibi dalacaksın. Ama daldığın patika dar ve karanlık. Kargaşa, heyecan, sende de kalmayacak fazla can. Kız korkudan titriyor. Senin de yüreğini eritiyor. Tüfek zar zor bir mermi atıyor ve o gece öyle kapanıyor. Bu durumda eşine nasıl zarar vereceksin?

Haberin Devamı

Vajinal orgazm olmadım

15 yıllık evliyim ve vajinal orgazm olmadım. Klitoral orgazmda problem yok. Eşimle de klitoral orgazm yaşıyorum. 36 yaşındayım. Bu problemi nasıl aşabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, önce tedirgin olma, kendini yargılama. Birleşme sırasında ‘Olacak mıyım, olmayacak mıyım’ diye düşünme. Olayı akışına bırak. Hem vajinal hem de klitoral tekniklerle, orgazm başladığında klitoristen o uyarıyı kaldırdığında vajinal orgazma transfer sağlanabilir. Bunun için teknik ve sabır gerekir.

Hamile miyim?

20 yaşındayım, 3 aydır nişanlımla cinsel hayatımız var. Vajinismus olduğum için rahatlıkla birleşemiyorduk. Nişanlım dışarı boşalıyordu. Ama adetim gecikti. Acaba hamile olabilir miyim? Nişanlımın penisinde sperm kalsa beni gebe bırakır mı?

CEVAP

Olabiliyor sevgili okurum. Sürprizler yaşanıyor. Bir süre beklemekten başka yapacak bir şey yok. Gerekirse test yaptırırsın ya da ikinci adetini beklersen. Eğer gebe kalmışsan çözümü için çok geç kalmamaya çaba sarfet.

Haberin Devamı

Kız arkadaşımın ağrısı var

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Sevgilim orgazm olduktan sonra vajinasında yanma ve ağrı olduğunu söylüyor. Dokunsam bile acı çekiyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım tahrişten. Ona özen gösterin. Bir süre perhize girin. Kız arkadaşın antibiyotikli pomatlar sürebilir. Ayrıca kayganlaştırıcı maddeler var. Bunlardan birini ya da tümünü ayrı ayrı denerseniz düzelir diye düşünüyorum.

Başım ağrıyor

19 yaşındayım, penisim 19 santim, normal mi? Bir de mastürbasyon yaptığım zaman çok başım ağrıyor. Sizce neden?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu normal. Mastürbasyon sonrası baş ağrın kas kasılmalarıyla ilgili. Mastürbasyondan yarım saat önce baş ağrısı haplarından birini kullanabilirsin. Hâlâ ağrılar devam ediyorsa kas gevşetici ilaçlara geçeriz.

Penisim 8.5 santim

18 yaşındayım ve 57 kiloyum. Penisimin 8.5 santim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, rahat etmek, olayın bilimsel adını koymak için bir üroloji uzmanına başvur. Eğer kilolu isen işin daha kolay çözülecek. Bu gibi durumlarda hastayı görmek gerekiyor. Doğru yol bu.

Orgazm olmak istiyorum

6 yıldır cinselliği yaşıyorum. Neden bir türlü orgazm olamıyorum?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazm kadınların yüzde 50’sinin sorunu. Şu anda da ilaçlarla çözülmüş durumda değil. Vajinal orgazm erkekle de ilgili. Süre, yaklaşım tarzı, pozisyonlar. Ama bütün bu ayrıntıyı bu köşede veremeyiz ki. Sen biraz sabırlı ol, kafana takma. Biraz fantezileri düşün.

Sevgilim sekse düşkün

24 yaşında kızım. 1 yıldır beraber olduğum sevgilim var. Sekse çok düşkün. Ama ben zevk almıyorum. Erkek arkadaşım da “Böyle devam ederse evliliğimizde sorun olur” diyor. Onu kaybetmekten korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, evliliği cinsellik eksenine oturtuyorsan, zevk alsan da almasan da, bir süre sonra düş kırıklıkları yaşayacaksın. Çünkü cinsellik değişiktir, değişkendir. Zamana, zemine ve yıllara göre değişir. İnsanlar kendi içlerinde evrim geçirir ya da geriler. Evleneceksin, zaman geçecek, cinselliğe alışacaksın. O zaman gerçek cinsel kimliğin ortaya çıkacak. Cinsellik evlilikte çok önemli rol oynar ama evlilik salt cinsel zevkler üzerine kurulmaz.

Kan gelmedi

22 yaşında kızım. 1 hafta önce sözlümle ilişkiye girdik, kanama olmadı. İkinci kez ilişkiye girdik ama yine kan yoktu. Kan gelmemesinin sebebi ne olabilir?

CEVAP

Esnektir yavrum, esnektir. O sırada esneyivermiştir ne yapalım? Kızlık zarı bakımından bakiresin. Ama cinsel birleşme yapmış bir bakire!

Erken boşalma sürer mi?

20 yaşındayım. İlk deneyimimi genelevde yaşadım. Ben erken boşalıyorum. İlişkiye girmeden boşalma oluyor. Bu sorunun devam etmesinden korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman genelevdeki kadınların işine yarıyor. Ama senin işini bozuyor. Bir süre sonra bu alışkanlık haline dönüşebilir. Genelde evlilik koşullarında düzeliyor. Düzelmezse bizler devreye giriyor, erken boşalmayı tedavi ediyoruz.

Ya beni beğenmezse?

30 yaşında kadınım. 2 yıldır ilişkim var ama utanıyorum. Beni beğenmezse diye çok korkuyorum. Sürekli üzerimde bir şeylerin olmasını istiyorum. Çekingenliğim yüzünden orgazm olamıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, partnerine güveniyorsan, seninle evlenecekse gerisi dört duvar arasında sizi ilgilendirir. Ama senin kendine biçtiğin değerlerle erkek gözüyle verilen değer çok farklıdır. Bir bunu öğrensen var ya kraliçe sensin.

Spermler dışarı çıkıyor

İlişki sırasında eşimin vajinasına boşaldıktan sonra meni vajinadan dışarı çıkıyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, doğaldır. Vajinanın içinde meniyi depolayacak bir kese ya da bir yer yoktur.

GÜNÜN SÖZÜ

Ruhun menajeri akıldır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder