Dr. Haydar Dümen O anın tadını çıkarsanız
HABERİ PAYLAŞ

O anın tadını çıkarsanız

Orgazm olamayan kadın üzülüyor, kendini suçluyor. Bu konuda suçlu aramaya gerek yok. Çünkü bu yolda çiftler el ele yürümeli. Erkek, yol gösterip eşine yardım etmeli, kadın da kendini yargılamadan ve her şeyi zamana bırakarak anın tadını çıkarmaya çalışmalı.

Sayı azaldı, neden?

30 yaşındayım. Evlenmeden önce gecede 3-4 kere ilişkiye giriyordum ama evlendikten sonra sayı 2’ye düştü. Bir sorun mu var? Daha önce varikosel ve hidrosel ameliyatları oldum. Bunlarla ilgili olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, gecede 2 ilişki fazladır. Dahası kimileri her gün birleşme yapar. Ancak evlilikte bir süre sonra bu sayıyı azaltmak doğrudur. Durumunun ameliyatlarla ilgisi yok. Önünde 40 yıldan fazla zaman var. Cinselliği bu kadar sık kullanmak ikinizi de yorar. Bu yorgunluk ileride cinsel soğukluğa yol açabilir.

Haberin Devamı

Elime kan geldi

20 yaşında kızım. İki yıl önce adet dönemimde mastürbasyon yaptım, elime kan geldi. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Kızım, kızlığından uyarı geldi. “Bana çok yaklaşma, sonra bozulurum ha” dedi.

Eşim acıdan korkuyor

21 yaşındayım. Bir hafta önce evlendim. Eşim 19 yaşında. İlişkiye girdik. O da çok zor oldu. İkinci ilişkiden eşim korkuyor. Acı yüzünden endişeli. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, biraz sabır, biraz bekleme. Tabii ki hoşgörülü olman ve kadınının üzerine gitmemen gerekiyor. Şöyle1-2 ay geçsin. Sonuç alamazsanız, tıp onu çözer.

Yeterli gelmiyor

Penisim 12 santim. Siz dahil pek çok bilim adamı bu boyun yeterli olduğunu söylüyor ama ben bir türlü inanmıyorum. Bu boy benim için yeterli değil. İnternette birçok krem ve hap var. Acaba alsam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, tıbba inanmayı seçip rahat etsen ya okurum? Cebin delinmiş. Cebini delen paran varsa onlar uçar gider. Umutların suya düşünce onlar da ıslanıverir. Islanan kuşlar uçamaz. Bilimden şaşma.

Psikolojim bozuldu

21 yaşındayım. İki yıl önce genelevde cinsel tecrübe yaşadım. Kadın sürekli “Çabuk ol” dedi. İstem dışı erken boşaldım. Ondan sonra mastürbasyona yöneldim. Günde 3 defa yapıyorum. Aşırı yorgunum. Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kadın aceleci, ortam huzursuz, uygun değil. Duygu yok, sevme ve ön hazırlık yok. Delikanlılar robotmuş gibi kadınların da davranışları farklı. Oysa cinsellik son derece önemli. Özellikle ilk birleşmeler gelecek yılları belirliyor.

Şu anda da elden bir şey gelmiyor. Sen yaşadıklarını unut. Mastürbasyonu azalt. Evlendiğin zaman erken boşalmanı tedavi ederiz. Daha çok gençsin. Bütün bunlar aşılacak. Duygusal ilişkilerle ruhunu besle.

Orgazm olamıyorum

26 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. Eşimle nişanlıyken de ilişkiye giriyorduk. İlk zamanlar sürtünme yoluyla orgazm oluyordum. 2.5 yıldır ilişkiye girmemize rağmen vajinal orgazm olmadım, olamıyorum. Buna çare yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, çare kolay bulunmuyor. Vajinal orgazm kadınların yarısının sorunu. Erkeğin tekniği, senin fantezilerin. Bir arayış içinde olun, profesyonel yardım alın.

Eşimle ayrı yatıyoruz

33 yaşındayım ve 12 senelik evli kadınım. Memelerimin içi doğumlardan sonra boşaldı. Bu durum beni üzüyor. Bu nedenle cinselliği yaşayamıyorum. Eşimle 7 senedir aynı yatağı paylaşmıyoruz. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, radikal çözüm; operasyon. Silikon ya da diğer seçenekler. Ancak bunun için paraya ihtiyaç var. Onun dışında bu konuya kafayı çok takmaman gerekiyor. Çünkü kadın eşittir meme değildir. Eğer bundan dolayı sıkıntı olsaydı, kadınların yarısı senin durumuna düşerdi. Ama bazı yeteneklerini öne çıkararak eşini elde tutmamaya bak.

Çok uzun sürüyor

25 yaşında kadınım. 3 yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşımla ilişki zevk vermiyor. Onu mutlu etmek için zevk alıyormuş gibi yapıyorum. Bir de sevgilimin boşalması çok uzun sürüyor, acı çekiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, ne mecburiyetin ya da beklentin var ki bu sıkıntıyı çekiyorsun. Ayrıca evlensen o zaman bu sorunlar süreceğinden mutsuzluğa adım atmış olacaksın. Hadi bakalım tavsiye: Yavaş yavaş onu unutmaya bak ve hayatın ciddi yollarına sap.

Bir türlü sertleşmedi

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istedik ama sertleşmedi. Penisim 14 santim, normal mi? Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, her iki durum da normal. İlk heyecanlar böyle olur. Organına da nazar değmesin, ölçüler tamdır. Geriye keyif kaldı, onu sakın bozma.

Azaltmaya çalışıyorum

18 yaşındayım. Her gün en az bir kere mastürbasyon yapıyorum. Bunu azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yor kendini. Sokağa çık, mutlaka spor yap. Babanın, annenin yardımına koş ve yalnız kalmaya özen göster. Ellerine hakim ol.

Neden canı yandı?

Nişanlımla cinselliği yaşamaya karar verdik. Son cinsel ilişkimizin üzerinden 2 ay geçti, 3 gün önce yeniden ilişkiye girdik ama nişanlımın canı bu kez çok yandı. Penisimin büyüklüğü normal. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, iltihap ya da mantar olabilir. Ya da nişanlın kendini gereğinden fazla sıkmıştır. Zaten tek bir olayın sonuçlarına göre kesin böyledir diye karar verilmez. Duruma göre hareket edersiniz. Ağrılar sürerse bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına başvurursunuz.

BÖYLE SORU YOK!

Beni aldatır mı?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım 19 yaşında ve cinselliğe çok düşkün, onu durduramıyorum. Yakında askere gideceğim. Acaba beni aldatır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızımız sana düşkün, doyamıyor, seni görünce dayanamıyor. Hiçbir şey yapmana gerek yok, aşk konuşmalarını ihmal etme ki sevgi çatısı çatırdamasın. Sen askerdeyken kararı o verecektir. Radikal, net ve de aşk adına bu ayrılık bir sınav olacaktır.

Yalnız, uzun aşk seline kapılıp gerçek yaşam değerlerini de unutmayın. Hele şu vatan hizmeti bir bitsin. Şimdilik idare edin. Sonuçta karar kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Ona göre davranırsınız. Hayırlı tezkereler dilerim.

GÜNÜN SORULARI

İlişkiye girmek istiyoruz

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve kızlığı bozuldu. Ciddiyim, onunla evleneceğim. Biz sürekli ilişkiye girmek istiyoruz. Erken boşalıyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sana inandım, güvendim. Kızı yarı yolda bırakmayacağına eminim. Ama şu sürekliliğe istersen nikahı basınca başla. Evlendikten sonra iki taraf için de mutluluk kapınızda.

Evliliği gerçekleştirin. İlişki süresinin uzaması için elimizde çareler var. Cinsellik sonsuz bir deniz gibidir. Çiftler bu denize el ele atlayarak tadını çıkarır. Sorun yok, üzülecek bir şey de yok.

Boyu yeterli mi?

Cinsel organımın sönük hali 5-6 santim. Sertleşince 11 santime ulaşıyor. 90 kiloyum. Acaba bu boy yeterli mi? Evlilikte sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin sönük hali 6 santim ise yani düğme gibi durmuyorsa bu iyiye işaret. Nitekim 11 santime kadar ulaşıyor. Cinsel gelişim tamamlanmış durumda. Evlilikte kalibre önemli taze gelin için.

Aylar içerisinde vajina penisin kalıbını alır. Durum böyle olunca sorun yaratmayacaktır. Takıntı yapmayın. Aşk da sürekli olursa ortada sorun yoktur. Mutluluklar elinizin altında.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayata küsenler, sakın kendinize küsmeyin. Bu mutsuzluğun panzehiridir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder