Dr. Haydar Dümen O büyük hayalin peşinde
HABERİ PAYLAŞ

O büyük hayalin peşinde

Erkeklerin derdi penis boyu. Büyütücü haplar kullananlar, internette satılan cihazları almaya çalışanlar çıkıyor. Beyler, ergenlikte cinsel organ doğal gelişim gösterir sonrasında ne yapsanız büyümez. Hayallere kapılıp boş şeylerin peşine düşmeyin.

Kızlardan utanıyorum

28 yaşındayım, cinsel organımın sertleşmiş hali 8 santim. Ben kızlardan utandığım için ilişkiye giremiyorum. Mastürbasyon yaparken de erken boşalıyorum. İlişkiye girdiğimde de böyle erken boşalır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, öncelikle antrenman şart. Erken boşalman tedavi edilebilir. Bu da genellikle evlilik koşullarında oluyor. Kilon fazla ise dikkat et. Hayatını düzene sok. Kızları bırak, evliliğe doğru git. Ama başka çözüm yolları arıyorsan bir de üroloji uzmanlarına sor bunu.

Haberin Devamı

Gebe miyim?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Yanlışlıkla içime boşaldı. Korunmak için iki tane ilaç kullandım. Adet dönemim yeni bitmişti. Acaba hamile kalma gibi bir ihtimal olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, çok büyük olasılıkla hamile kalmadın.

Evlenince ne olacak?

21 yaşındayım. Penisim küçük; 9 santim. 1.75 boyundayım ve 83 kiloyum. Sizce evlendiğimde sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 70 kiloya in. Penis kasıktaki yağ birikiminden kurtulduğu için 2-3 santim boy kazanacaktır, yani görüntüye girecektir. O da sana yeter. Ameliyatla uzatılıyor ama buna gerek yok. Gerek olan şey: Takma, keyfine bak ama mutlaka kilo ver. Çünkü ileride 10 kilo daha alırsan 1 santim daha yağa gömülecek.

Yırtıldı mı, esnek mi?

20 yaşındayım. Nişanlımla ilk deneyimimi yaşadım ama zevk almadım. Bir de ilişkide hiç kan gelmedi. Hemen tuvalete gittim, kan geldiğini gördüm. Nişanlım inanmadı. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı, esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zevkini bilemem. Zarın zedelendiğini tahmin ediyorum. Ama zedelenme yırtılma değildir. Bu sana bir uyarıdır. Dikkat etmezsen yırtılır da kanar da. Dahası gebe bile kalabilirsin.

Bana kızıyor

24 yaşındayım. Altı aydır görüştüğüm bir kadın var. Çok erken boşalıyorum. Ön sevişmeden sonra sadece 10 dakika sürüyor. Bu durum partnerimin hiç hoşuna gitmiyor. Önerilerinizi bekliyorum.

CEVAP

Değerli okurum, 10 dakika iyi bir zamanmış. Partnerim biraz atını koştursun, heyecanlarını da coştursun. 10 dakikayı bulan çoğu zaman öpüp de alnına koyuyor. Doyan kadın 5 dakikada bile doyuyor. Hadi bunlar üzerine ikiniz de biraz ders çalışın. Birbirinize alışın. Zaman en iyi hocadır, onun yolunda yarışın.

Haberin Devamı

İlişkiden zevk alıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman zevk almıyorum ama mastürbasyonda öyle olmuyor. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Olur yavrum, olur. Bak daha çok gençsin, kurtar kendini bu derin bataklıktan. Evlendiğinde eşini yatak odasına bırakıp banyonun yolunu tutarsın. Aklını başına topla. Haftada 1-2’yle idare et. Yapacağın çok iş var, onlara bak.

Sevgilim hamile mi?

19 yaşındayım. Yaklaşık 3 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik, vajinasına boşaldım. Kız arkadaşım adet gördü ama ben hamile olmasından endişe ediyorum. Bir ay önce test yaptık, negatif çıktı. Ama yine de içimde korku var. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın hamile değil. Ben testten yanayım. Ama gidin bir test daha yaptırın. İçiniz rahat etsin.

Haberin Devamı

Şüpheleniyor

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk ama bir gün penisim 4 santim içeri girdi. Canım çok yandı, kan gelmedi. Daha önce hiç ilişkiye girmedim. Sevgilim benden şüpheleniyor. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır yoksa esnek midir?

CEVAP

Esnek yavrum. Söyle o erkek arkadaşına, ayıp etmesin. Sana saygı duysun. Bulmuş bir nimet, kıymetini bilsin.

Nasıl kalınlaşır?

25 yaşındayım. 1.78 boyunda, 60 kiloyum. Cinsel organımın boyu 10 santim. Ama sorun ince olmasında. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, gerek var mı, yok mu buna sen değil, partnerin ya da eşin karar verir. Bu deneyimlerden bir geç. Ortaya bazı alternatifler de çıkabilir. Onları zamanı gelince biz söyleriz.

Benden kaçıyorlar

35 yaşındayım. Penisimin boyu çok kısa. Bu yüzden kadınların benden kaçtığını hissediyorum. Penis büyütücü hapları tavsiye eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ilaca gerek yok. Penisin için anatomi kitapları normal diyor. Bana göre kılıcını iyi kullandığın zaman sorunlar biter. Bekarsan hemen evlen. Duygusal bakımdan mutlu ettiğin bir kadın asla penisinin boyunu düşünmez. Çünkü penisin bize göre de normal. Evlen. Baba olmak için daha fazla geç kalma.

Kan geldi

24 yaşında kızım. Hiç cinsel deneyimim olmadı. Üç, dört kez mastürbasyon yapmaya çalıştım. Ancak bir kere tam zevk aldım onda da kan geldi. Aynı durum bir kere daha başıma geldi. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinadan içeriye herhangi bir cisim girmemişse kanamalar tahrişten kaynaklanıyor olabilir. Bu durumda korkulacak bir şey yok. Kendinle çok kavga etme. Biraz iş, biraz aile, biraz keyif. Durumunda ben bir sorun görmedim, yaşamaya devam.

BÖYLE SORU YOK!

O damar sorun yaratır mı?

18 yaşındayım, penisimin sağ tarafında dışarıya çıkmış, kıvrımlı bir damar var. Bu damara ürologlar çözüm bulamadı. Bu durumun ileride ciddi sorun yaratacak olmasından korkuyorum. Sizce tedavisi nedir? Bu gibi zannettiğim kadar korkulacak bir durum mu?

CEVAP

Değerli okurum, sorun olmayan bir şeye çözüm nasıl bulunsun? Bak gitmiş, ürolog arkadaşlara da sormuşsun, bir şey bulamamışlar. Tanrı böyle yaratmış. Uzunu, incesi, kısası, kalını, kıvrığı, damarlısı derken çeşit çeşit... Bana göre, penisinle olma bu kadar haşır neşir. Damarlıymış, damarsızmış! Kızmış yavrum, kızmış. Onun kızgınlıktan damarı atmış. Önünüzde birlikte geçireceğiniz daha en az 60 yıl var. Ne var bunda dert edecek?

GÜNÜN SORULARI

İlişkimiz 45 dakika sürüyor

27 yaşındayım. 1.82 boyunda, 84 kiloyum. Cinsel organım 17 santim. Sevgilimle 1 senedir haftada 2 kere düzenli ilişkimiz var. İlk başlarda 3-4 kez boşalıyordum ama artık 45 dakika sürüyor. Evleneceğiz, ileride sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli dertli, şimdiden aklı tasalı okurum. Acaba ne gibi sorun yaratacağını düşünüyorsun? Anlattıklarında kaygılanacak bir şey yok. Bu satırları okuyan diğer takipçilerim “Hyat! Var mı bize yan bakan inbe? Varsa böyle bir şans bize de bize de biraz avans” diye bağrıştıklarını duyar gibiyim. Evlenin bir an önce, benden size mutluluk dilekleri gelsin yavrum.

Boşalmaya yakın duruyorum

Günde en az 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir çoğunda boşalmaya yakın duruyorum ama boşalmıyorum. Bu beni ileride cinsel açıdan nasıl etkiler?

CEVAP

Değerli yavrum, şöyle bir hatırlamaya çalış. Mastürbasyonun nihai amacı boşalıp rahatlamak değil miydi? Bak “Boşalmaya yakın duruyorum” diyorsun. Her durduğunda organ sonuçsuzluktan büzüle büzüle küser sana. Kolay mı, günde en az 5 kere aynı işkence, celladı da sen. Organı bu koşullandırmadan çıkaralım. O da ne yapacağını bilsin, akacak gözyaşları da akmadan dinsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Duygunun aşkla beslenmediği ortamlarda ilişkiler günübirlik çıkarlara dayalıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder