Dr. Haydar Dümen O büyüye kapılmayın
HABERİ PAYLAŞ

O büyüye kapılmayın

Cinsellik istediğiniz, gerçekten sevdiğiniz biriyle yaşanırsa ayaklarınızı yerden kesebilir, mutluluktan havalara uçurabilir. Kendinizi o büyüye kaptırabilirsiniz. Ama bu işin şakası yok. Ayaklarınız yere bassın ve sorumluluktan kaçmayın. Bir lokma tat için kimsenin hayatıyla oynamayın.

Karım beni anlamazsa?

27 yaşındayım. Eşimle 3 aydır evliyiz. Eşim aşırı istekli. Çok zorlanıyorum. O beni kendisi kadar istekli zannediyor. Konuşmaya çekiniyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ateşli eşin var. Bazı erkekler böyle kadınları arar ama bulamazlar. Aslında isteklisi de isteksizi de aynı kapıya çıkar. İkisi de evliliğin cinsel yönünü sarsar. Çünkü cinsellik ve evlilik uyum demektir.

Haberin Devamı

Uçlarda oynamak hep sorun yaratır. Daha 50 yıl beraberliğiniz olacak. O bazı gerçekleri bilsin. Kadınlar sonsuz enerjiye sahiptir. Ama erkek musluğu çevirince akan çeşmeye benzemez. Bunun da kaynağını kurutmamak gerekir.

Deneyimsizim

23 yaşında kızım. İlk defa ilişkiye girdim ama deneyimsizdim. Partnerim tecrübeliydi. Onun beklentilerine cevap veremedim. Zevk alamadığını düşünüyorum. Bu yüzden beni terk eder diye korkuyorum. Onunla konuşmaya utanıyorum. Kendimi eğitmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ben seninkilerin tam tersini düşünüyorum. Hem hoca hem koca rolünden dolayı ileride evlilik kapılarının açılmasında olumlu bir rol oynar. Tedirgin olma, bak keyfine.

Yapay, sahte hareketler yaparsan onu ürkütürsün. Malum bizim erkeklerimiz namuslu kadın arar. Sen onun için bir nimetsin bunu unutma. Sonra her şeyi öğreneceksin. Umarım o sana doğru ve güzel şeyler öğretir.

Endişeliyim

18 yaşındayım. İlk gece ilişkiye girememekten korkuyorum. Bir erkek arkadaşım var. Mastürbasyon nasıl yapılıyor? Ayrıca mastürbasyon yapmak zara zarar verir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, yüzeysel dokunmalarla kızlık zarına zarar gelmez. Artık izin verin de buradan mastürbasyon nasıl yapılır öğretmeyeyim. Yaşın genç olmasına rağmen cinsel birleşmeye karar vermiş gibisin. Bu kararın sonuçlarını düşündükten sonra onayla.

Eylem başladığında ağır aksak, inişli, çıkışlı ya da asfalt bir yolda gider gibi bir yol izleyeceksin. Miden ağrıyınca ne yapıyorsan, ciddi bir sorun karşısında da utanmadan, çekinmeden hekim karşısına gidersin, anlaştık mı?

Haberin Devamı

Kan sonra geldi

Erkek arkadaşımla kısa bir süre önce ilişkiye girdik ama kızlığım bozulmasın diye uğraştık. Bir saat sonra benden kan geldi, neden?

CEVAP

Sevgili okurum, bilemiyorum. Büyük ihtimalle kızlık zarı kanaması değildi. Ama bu tür sorunlar bire bir doktor tarafından görülerek çözülür. Ama ben, senin doktora gitmeni de şu anda uygun bulmuyorum. Sadece söyleyeceğim şey, kafana takma. Herhangi bir sorun olduğunu da sanmıyorum.

Başarısız olursam

27 yaşındayım. Birkaç kez cinsel deneyimim oldu ama bir kadın karşısında ereksiyon olamıyorum. Porno film izlesem hemen sertleşiyor ama gerçek ilişkide ereksiyon çok geç gerçekleşiyor. Başarısızlık korkum var. Evlenince ne olacak? Penisimin boyu 14 santim. Acaba kısa mı?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal. Penisin de, çizdiğin tablo da normal. Artık yavaş yavaş düzenli, beğendiğin, olumlu koşullarda evlilik gibi bir birliktelik ya da evlilik yakalarsan bir şeye ihtiyacın olmadan olayın su gibi akıp gidecek. Her şey yoluna girecek.

Haberin Devamı

Zevk alamaz oldum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla uzun bir ilişkim var. Sevgilim haftada 7 defa ilişkiye girmek istiyor. Bunun çok olduğunu düşünüyorum. Bu kadar sık olmasını istemiyorum. Artık cinsellikten zevk almaz oldum. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, azgın dişi keçi hiç duymamıştım. Çünkü bu anlattıkların evlilikte olsa normal. Bence sen ona uyma güzel oğlum. Sana da yazık. Ama asıl ona yazık. Bu tempoya bir alışırsa kötü olur. Nerede bu bolluğun pazarı? Aradığını bulamayınca da alışveriş yapmak için dükkan dükkan dolaşmaya kalkışırsa o zaman o battı, gitti demektir.

Odaklanamıyorum

18 yaşındayım. Sınavlara çalışmadan önce mastürbasyon yapıyorum. Hem de her sınavdan önce. Bu durum beni endişelendiriyor. Kendimi frenleyemiyorum. Yapmazsam içimdeki enerji bitmiyor, sınavlara odaklanamıyorum. Acaba ben sapık mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sapık falan değilsin. Zıpkın gibi delikanlısın. Basamak basamak in. Önce yarıya in. Bir gün yap, bir gün yapmayıver. 6 ay sonra iki gün yapma, bir gün yap. Bu tempo zaten sana yeterli olacak. Biraz çaba göstermen gerekir. Bir de derslere başlamadan önce ya çık biraz koş ya da soğuk duş al.

Bozuldu mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Canının acıdığını söylediği için çok ileri gitmedim. Sadece 2-3 damla kan geldi. Akşam birkaç damla daha gelmiş. Acaba kız arkadaşımın kızlık zarı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Galiba değerli okurum, pusulanın ucu o yönü gösteriyor.

Kız ilişkiye girmek istiyor

19 yaşındayım. Flört ettiğim kız da 18 yaşında. Benimle ilişkiye girmek istiyor. Penisimin boyu 18 santim. Her ilişki sırasında çok acı çektiğini söylüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir uçurumun kenarındasın. Bir lokma tat için ayağın kayıp yuvarlanıverirsin. Kız ne istediğini bilmiyor. Olay ortaya çıkarsa hayatın kayar.

Boşver, bu çocuksu şımarıklığı süren, fazla gelişmemiş, ruhun tatminini dışarıda arayan uçuk kızı. Bari onun suçunu, kusurunu sen paylaşma. Kendini kurtar.

BÖYLE SORU YOK!

3 aydır ilişkimiz yok

20 yaşındayım. İki yıldır kız arkadaşımla düzenli seks hayatım vardı ancak 2-3 aydır ilişkiye giremiyoruz. İlişkiye o kadar alışmışım ki şimdi mastürbasyon yapmaya başlıyorum. Bu durum canımı sıkıyor. Ne yapmalıyım? CEVAP

CEVAP

Değerli okurum, neden neden? Kız arkadaşını kızdırdın mı, küstürdün mü? Ayrıca bunun sonu nereye varacak? Belki de arkadaşın senin nabzını yokladı. Baktı ki evliliğe değil, keyfe yönelik bir ilişki. Eğer böyleyse kız kararını verdi.

Bence de iyi etti. Gelelim mastürbasyona; o kadar çok kendini kaptırma. Çıkmaz sokak ve yalancı emzik gibidir. Bir şeyler olur ama ruh doymaz. Üstelik saplantıya dönüşür. Reçete: Biraz irade, biraz düşünce. Haftada 3 kez al, yeter.

GÜNÜN SORULARI

Bozuldu mu?

24 yaşında kızım. Hiç ilişkiye girmedim. Haftada 2-3 kere mastürbasyon yapıyorum. En son yaptığım mastürbasyonda çok kasıldım. Parmağım vajinaya girdi mi, hatırlamıyorum. Uyanınca çok az kanamam oldu, geçti. Kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarıyla ilgili korkular ve sorular bitmek, dinmek bilmiyor. Bu konuda durmadan yazıyorum ama tekrarlayalım: Senin parmağından küçük ya da tam da o kadar cinsel organlar var. Ve hepsi kızlık zarı bozmaya yeterli. Eğer biraz bastırdıysan geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmez sana güzel kızım, hadi kal sağlıcakla.

İlk ilişki nasıl olmalı?

İlk kez seks yapacağım, her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Doğrusunu yazar mısınız?

CEVAP

Değerli okurum, yaşınla ilgili hiçbir şey yazmamışsın. Umarım yeterince büyüksündür. Her şeyi hesap etmişsindir. Kızın canını yakmaya niyetin yoktur. Biz üzerimize düşeni yapalım? ‘Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır’ derler.

Tabii ki her kafadan ses çıkacak. Bunun tek bir metodu olsaydı ne bu kadar cazip olurdu ne de kimse kimseyi aldatırdı değil mi? O yüzden sen herkesi dinle ama kendi bildiğini yap. Ama içinde sevgi ve aşka yer vermeyeceksen git mastürbasyon yap.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkta ilk sıcaklık gözlerden son durak soğukluk sözlerden gelir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder