Dr. Haydar Dümen O pastadan yemek için...
HABERİ PAYLAŞ

O pastadan yemek için...

İlişkide çiftin birbirinin istek ve beklentisini bilmesi gerekiyor. Bunu bir pasta kapma savaşı gibi düşünün. Bir taraf kendi duygularını bastırıp diğerine öncelik verirse mutsuzluğa sürüklenebilir. İşte bu yüzden ilişkiden her iki eş de payını düşeni alsın ki yatak odanızda kabuslar görmeyin.

BÖYLE SORU YOK!

Kız gülmeye başlıyor 21 yaşındayım. Ne zaman ilişkiye girsek kız arkadaşım gülüyor. Bana yardımcı olur musunuz? RUMUZ: BOĞA SAHİBİ

CEVAP

Değerli okurum, vallahi ülkede boğalar çoğaldı, haydi hayırlısı. Gelelim senin kız arkadaşına; ne iştir? Daha işin başında gülmeye başlıyor. Senin keyfine keyif katıyor. Peki sana ne oluyor be oğlum? Ağlasa daha mı iyi olacaktı? Senin azgın boğanın işkembesi daha mı çok dolacaktı? Bulmuşsun bir nimet, haline şükret. Para ödemeden, güldürü tiyatrolarına gitmeden, sen de gül. Gülmeye alış, başkaları ağlarken siz gülersiniz, “Oh be dünya varmış” dersiniz. Darısı bizim başımıza. Şu gülmelerden bir fiske de bize gönder. Katalım yaşam aşımıza.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Çok monotonlaştı

3 yıllık evliyim, bir çocuğum var. İlişkimiz 1 yıldır monotonlaştı. İsteğim oluyor ama eşimle olmak istemiyorum. Nedeni nedir?

Sevgili okurum, evliliklerin de ömrü vardır. İlk 3 yıl, 5 daha sonra 10 riskli yıllardır. Her evlilikte bu tür patlamalar, bezginlikler görülür. Kiminde az kiminde çok olsa da bu inişli çıkışlı bir yoldur. 3 yılda tehlikeli yılların başlangıcındasınız. Direnmişsin ama içinde isyan ve kadınlık kükremeleri var. Eşinin kendini düşenen biri olması sizi zora sokmuş. Olayı da mecburiyet yani diş fırçalamaya döndürmüş.Yardım alın, sürsün evlilik, çocuk üzülmesin.

Ya yakalanırsak?

25 yaşında kadınım. Sevgilim araba, sinema, otobüs gibi yerlerde ilişkiye girmek istiyor. Ben yakalanmaktan çok korkuyorum. Onu kaybetmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Sevgili okurum, aman dikkat! Erkek arkadaşının fantezilerinden uzak dur. Adamın gündem yaratmak istiyor. Yakalanmayı istiyor ve bekliyor. Böylece manşetlere çıkacak. Sanıyor ki kadınlar kapısını aşındıracak. “Vay be, ne erkekmiş” diyecekler. Bir de yakalanırsanız birileri başınıza üşüşecek. Üşüşenler senin için dövüşecek. Güzel kızım, bu oyunlara gelme. Alışılmış yöntemleri delme, erkeğini de bulunmaz Hint kumaşı gibi belleme.

Haberin Devamı

Sertleşme sorunum var

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girerken kasıklarıma kramp girdi, penisim 10 dakika sertleşmiş halde kaldı. Daha sonra yeniden eski haline döndü. Bir süre sonra bende sertleşme sorunu başladı, neden?

CEVAP

Değerli okurum, 15-20 gün kendini zorlama. ‘Sertleşecek mi?’ diye denemelere girme. O sonra düzelecek.

Acaba hamile kalır mı?

19 yaşındayım. 3 ay önce kız arkadaşımla seviştik. Ben boşaldım, onun vajinasına geldi. Acaba kız hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli yavrum, bana göre kalmaz. Ya da kalmayabilir. Ama bir sperm sürpriz yaparsa ona da karışmam.

3 aydır olmuyor

22 yaşında, 3 aylık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Eşim de kendini kötü hissediyor, kavga ediyoruz. Yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, evliliğin ilk ayları dahası ilk yılları böyledir. Her şey düzelecek. Biraz birbirinizin huyuna gidin. Gerekirse bazı özel bilgiler edinin. Ufkunuz açılsın. Bunun için kitap da okuyabilirsiniz. Bir uzmana da başvurabilirsiniz. Bana göre aceleye gerek yok. Daha yolun başındasınız.

Haberin Devamı

Ayrılmak istiyorum

Sevişirken ereksiyon olamıyorum. Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama olmuyor. İleride onunla evlenirsem yine aynı sorunlar devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, etmez. Yanlış sende başlıyor. Her şeyi onun için yapıyorsan kendin için ne yapıyorsun? Bu pasta kapma yarışıdır. Bütün pastayı sevgilinin üzerine sürersen sen pastadan nasibini alamazsın. Ayrıca şahlanan at hep dizginlenmez. Yüzde 50’si partnerinden yana yüzde 50’si senden yana olsun, şahlanan atı küstürme.

Gitsem mi?

18 yaşındayım, geneleve gitmek istiyorum, bir sakıncası var mı? Bir de haftada 4 kez mastürbasyon yapıyorum, zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonun sakıncası yok. Geneleve gitmenin pek çok sakıncası olacak. Ruhunu ve hayallerini deforme etme. Biraz daha bekle, acelen ne?

Cinsellikten soğudum

20 yaşındayım. Hemen her gün cinsel ilişkiye giriyorum. Ama artık cinsellikten soğumaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiyi haftada 2’ye indir. İndirmeden önce de 3 haftada perhize gir. Her şeye yeniden başlar gibi başla.

Hep bakıyorum

18 yaşında kızım. Benim sorunum sürekli erkeklerin cinsel organına bakmam. Sizce bu hastalık mıdır yoksa ben sapık mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu bir takıntı. Elinde olmadan bakıyorsun. Öyle insan vardır ki sokaktaki arabaların plakası çift mi, tek mi diye bakar. Biraz iradeni kullan, üzerine de çok düşme. Zamanla geçeceğine inanıyorum. Arada bir bakmalarında da kendinle kavga edip kendini suçlama.

Boyu uzar mı?

21 yaşındayım. Cinsel organım 13 santim. Kısa olduğunu düşünüyorum. Boyum 1.62, kilom ise 58. Zayıflarsam boyu uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu normal, uzamasına gerek yok. Kilo almamaya dikkat et. Kasık bölgesinde biriken yağlar 1-2 santim penisi yutuyor. Bu da görüntü olarak küçük imajını veriyor.

İlişkiye çok meraklıyım

18 yaşındayım, cinsel ilişkiye çok meraklıyım. Her gün film izliyorum. Birçok arkadaşım cinsel ilişkiye girdi bile. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşlarının cinsel ilişkiye girdiklerini sen gördün mü? Yani başlarında mıydın? Yarın da sen git, arkadaşlarına “Ben her gün iki defa cinsel ilişkiye giriyorum” de. Lafın atmasyonunun KDV’si de yok. Hiçbirinin sonu iyi olmayacak. Bari seni kurtaralım. Onların düştüğü çukura sen düşme. Daha önünde 60 yıl var. Şakır şakır cinselliğin işleyecek. Yaşını yani olgunlaşmayı bekle.

Boyundan şikayetçiler

19 yaşındayım. Birkaç deneyimim oldu. Ama karşı cins penisimin büyük olmasından şikayetçi. Benimki 21 santim. Bu boy büyük mü?

CEVAP

Değerli yavrum, çok büyük. İradeli kullan, kızlara zarar verirsin. Evlendiğinde çok şanslı bir durum değil. Bir operasyonla da küçültülmediğine göre senin onu çok dikkatli kullanman gerekir.

Dudaklar büyük

Vajinamdaki küçük dudaklar büyük ve sarkık. 18 yaşındayım. Estetik ameliyatla küçültebilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, özellikle zayıf kızlarda daha çok görülen bu sorun, erkekler için kötü bir manzara değildir. Kafana takma, kendine güven duygunu yitirme.

Nasıl ikna ederim?

Bir kız arkadaşım var ama benimle ilişkiye girmeye korkuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir türlü ikna edemedim. Sevgilim bir ara penisimi gördü, biraz büyüktü. Onu gerçekten seviyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, gerçekten seviyorsan kızı kendi zevklerine alet etme. Arkadaşlığını sürdür. Her yanıyla, yapısıyla ve ruhuyla sana eşlik edebilecek biriyse zamanı gelince evlen. Yoksa yattın, kalktın, işin bitti, hadi hoşçakal. Olmaz öyle şey, delikanlı dediğin böyle şeyler yapmaz.

GÜNÜN SÖZÜ

Bazen kalıcı bir söz üretmek, bir yıllık hasat üretmekten zordur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder