Dr. Haydar Dümen Ona dur demezseniz...
HABERİ PAYLAŞ

Ona dur demezseniz...

Mastürbasyon erkeklerde hastalık halinde. Orta çizgide durmayı bilmiyor, aşırıya kaçıyorlar. Ergenlikte başlayan bu alışkanlıktan kurtulmak kolay değil ama iradeli olun ve dünyada olanlarla ilgilenin. Cinselliğe odaklanırsanız ileride bunun sıkıntısını çeker, mutsuz olursunuz.

BÖYLE SORU YOK!

Kız arkadaşım beni terk eder mi?

19 yaşındayım. Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum ama kız arkadaşımla 2 kere ilişkiye girebiliyorum. Kız ona yetmediğimi düşünüyor. Beni terk eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapıyorsunuz? Vallahi kıtlıktan çıkmış gibisiniz. Açgözlülük kol geziyor. Hadi diyelim ki seni anladım ama kız arkadaşına ne oluyor? O da günde 5 kere birlikte olmak istiyor? Neresinden tutsam durumunuz anormal. Her şeyin ortası vardır. Sanırım sen erken boşalıyorsun. Ayrıca acemisin. Demedi deme, günde 5 kere yapılan mastürbasyona ‘Dur’ demeyi başaramazsan bir gün onun altında kalırsın. Sonra seni kimse kurtaramaz. Mastürbasyona bağlanırsan cinsel ilişkide isteksiz kalabilirsin.

Haberin Devamı

GÜNÜN SÖZÜ

Kızlar peşimde

20 yaşındayım. Kızlar ilişkiye girmek için peşimden koşuyor. Ne yapayım?

Çocuğum, koşturma peşinden. Bak koşa koşa ne hale geldiler senin yüzünden. Birbirlerine girdiler. “Benim o, benim o” diye senin için dövüştüler. Koltuk kavgaları mı dersin, yastık fırlatmalar mı? Neyse hepsi bir lokma tada mahkum olmuşlar. Bulunmaz Hint kumaşı gibi seni bulmuşlar. Sıraya diz, kavga çıkmasın diye kura numaraları ver. Aman dikkat! Kendini de kolla. Uyan be oğlum, rüyanda buldun kızları, fazla kafayı yeme, işine gücüne bak.

Onun yanında hep sert

21 yaşındayım. Penisim 13 santim. Sadece kız arkadaşımın yanında sertleşiyor. Diğer zamanlar hep sönük. Ne yapmalıyım?

Maşallah nazar değmesin. Seninki sanki her işten önce onu öğrenmiş gibi. Organın görüş alanı yok, karanlık dünyadan aydınlığa çıkınca korkuyor. Yanında elinden tutan biri olsun istiyor olabilir. Ancak bazı işler vardır ki iki kişi arasında, mahremdir. Cinsel yapının bir de ruhsal doyumu vardır. Gözle başlar, elle devam eder. Gözlerini kapat, zeytinyağlı yaprak dolmasını yiyebilecek misin bak. Çünkü üzerine dökülür. Şu hormonlarına da bir baktırıver.

Haberin Devamı

Penisim hareketsiz

19 yaşındayım. 1 aydır penisim hareketsiz. Bir süre sonra baş kaldırıyor ama yine sessizliğe gömülüyor. Tedavisi nasıl olacak?

CEVAP

Değerli okurum, hasta değilsin ki tedavi olasın. Onu rahat bırak. Kuşkulu bakışlarını üstünden kaldır. Organik olarak anlattıkların sorun değil ve yaratmayacak. Zamanla her şey yoluna girecek.

Hep boşalmak istiyorum

27 yaşındayım. Her gün 3-4 kez boşalma isteği duyuyorum. Boşalmadan uyuyamıyor, baş ağrısı çekiyorum. İdrara çıkacağım zaman birkaç dakika geç kalsam organ sertleşiyor, boşalıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, yavaş yavaş evliliğe git. Erken boşalman tedavi edilecektir. Ancak mastürbasyon konusunda frene bas. Biraz irade, hayatına yorgunluk ekle ve yaşamın acılarını düşün. Bu saydıklarımın dozunu sen ayarla. Mastürbasyonu haftada 2-3’e indir. Dışardan yapılacak fazla bir şey yok.

Küçültülebilir mi?

Kızlarla sevişmeye başlıyoruz ama penisimi görünce korkuyor, ilişkiden kaçıyorlar. Ne yapabilirim? Küçültme şansım var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kızlar tabii ki korkacak. Küçültmenin yolu yok. Sen şimdi kızları mızları bırak, dersine ve işine bak. Onların da ruhunu incitme. Evlenmeden önce gereken yerlerde deneme yaparsın, eşinle de idareli kullanmayı öğrenirsin.

Erken boşalıyorum

10 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Evlenince geçeceğini düşünmüştüm ama değişen bir şey yok. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bitireceğiz onu. Ama uzaktan kumandayla, sözle, telefonla konuşmakla olmuyor. Tedavisi ve kullanmak gereken ilaçlar var. Üstelik öyle külfetli de değil. Gerisi sana kalmış.

Boyu yeterli mi?

22 yaşındayım, kilom 70, 1.75 boyundayım. Penisim 15.5 santim. Sizce bu boy yeterli mi yoksa evlenince sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, iyi ki Rönesans döneminde yaşamadın. Heykeltıraşlar model insan diye heykelini yaparlar alanlara dikerlerdi, daha ne diyeyim.

Kan gelince isteğim bitti

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ondan kan gelince benim isteğim bitti. Boşalamadım. Böyle olmaması için ne yapmam gerekir?

CEVAP

Yapacağını yapmışsın oğlum, kızı kana bulamışsın. Ruhun incinmiş, ya kızın ruhu ne oldu ve ne olacak? Önünde iki yol var: İşi gücü bırak, git kızla evlen veya kızı incitmeden hemen terk et. Ya da aklını başına topla, evlenene kadar sabret.

Kan sonradan gelir mi?

21 yaşında kızım. 2 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. O an kan gelmedi. Eve gittikten sonra çamaşırımda kan gördüm. Sevgilim sonradan gelen kanı görmedi. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili kızım, kan içeride bazen böyle akmadan kalabiliyor yani orada kendine ufak bir yer buluyor. Ayağa kalkıp hareket edince de dışarı çıkıyor. Ancak seninki tamamen mi yırtıldı yoksa zedelendi mi bilemiyoruz. Arkadaşın yazdıklarını kabullenmek zorunda. Eğer kaliteli ve iyi bir insansa. Hem yat hem şüphe et. Böyle biriyse hemen onu terk et yavrum.

Cinsellikten kaçıyorum

25 yaşındayım. Penisim 6 santim. Sevgilim cinsel ilişkiye girmek istiyor. Ben ise korkuyorum. Görünce penisimle dalga geçer diye cinsellikten kaçıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali 6 santimse gerçekten küçük. Bunu doğrulamak için bana penisinin ereksiyon halinin kaç santim olduğunu bildiren bir mail at. Ben sana detaylı bilgi vereceğim.

Canım çok yanar mı?

23 yaşında kızım, yakında evleneceğim. Acaba kızlık zarı yırtıldıktan sonra ilişkiye devam edilmeli mi? Devam edilirse canım yanar mı? Nişanlım yarıda bırakmayacağını söylüyor, zararı var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, canın çok yanmayacak, onu aklından çıkar. Eşin de aceleci ve sert erkek rolü oynamasın. Bir ihtimal kızlık zarın kanamayabilir de. Birleşme ve kanama oldu diyelim, 1 günlük perhiz iyi olur diye düşünüyorum.

Sizce yeterli mi?

19 yaşındayım. Penisim 15.5 santim. 63 kiloyum, 1.72 boyundayım. Yaşıma göre penisimin küçük olduğunu düşünüyorum. Bir üroloji uzmanına görüneyim mi?

CEVAP

Yavrum, ben onu milimetresine kadar görüyorum. Nesini göstereceksin uzmana? Yani uzman eline cetveli alacak, ölçecek ama cetveller aynı. Boyu normal, kilon, boyun yerinde. Galiba biraz aklın uçuk.

Mutlu edemiyorum

22 yaşındayım. Kızlarla ilişkiye girince çok erken boşalıyorum. Şimdiye kadar birlikte olduğum hiçbir kızı mutlu ettiğimi düşünmüyorum. Evlenince ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlenince bu sorun tedavi edilecek. Ama yüzer gezer buzdağı misali bu tür ilişkilerin sürerken tedavi olma şansın zayıf.

Bozuldu mu?

8-9 yaşındayken cinsel organımı bisikletin demirine çarpmıştım, kanama olmuştu. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Kızlık zarına zarar gelmedi okurum.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın mumu da söner ama aydınlığı daima ruhu besler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder