Dr. Haydar Dümen Ona kafanızı takmayın
HABERİ PAYLAŞ

Ona kafanızı takmayın

Haberin Devamı

Kızların en büyük takıntısı ve korkusu kızlık zarı. ‘Ya kanadıysa,’ ‘Limon yedim, bozulduysa’, ‘Kabız oldum patladıysa’ diye soruyor kendinizi üzüyorsunuz. Erkekler bu konuda şüpheci. Gençler, kan bu işin ölçüsü değil. Bazı kızlık zarları kanamıyor, artık biliyorsunuz. Esnek olursa kanamaz, kendinize gelin!

BÖYLE SORU YOK!

Gol atma zamanım geldi mi?

22 Egzersiz yapsam penisim uzar mı? 34 yaşındayım, kimseyle ilişkim olmadı. Gol atma zamanım gelmiştir diye düşünüyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, gol zamanı geldi ve geçmeye niyetli. Daha ayağında top çevirmeyi, gözlerinle kalenin uzaklığını ve kalecinin yeteneklerini öğreneceksin.

Şut atmak, topa tekme vurmak değildir. Kalecinin gönlünü kazanacak, gole izin versin diye pek çok manipülasyon yapacaksın. Sen topa vurunca kaleci de güya topu yakalama niyetiyle topa uçmak varken, yere yuvarlanacak.

Buradaki top ve benzetmeler kabaca yapıldı. Sen bunları gönül alıcı biçimlere çevir. Sonunda tecrübe ve ustalık devreye girecek. ‘Acemi nalbantın düşman eşeğine nal çakması’ gibi olmayacak. Sandalın güzel havada akıp gitmesi biçiminde olacak. Tabii ki kalecinin de rolü unutulmayacak. Ne bekliyorsun? Hakem sahada, sen hâlâ soyunma odasındasın?

GÜNÜN SORULARI

1- Kızlar benimle alay ediyor
22 yaşındayım, penis boyum 11 santim. Birlikte olduğum kızlar benimle alay ediyor. İlaç kullansam büyür mü?

CEVAP
Değerli okurum, kızlara ne oluyor anlamadım? Sana söyleyeceklerimi kıza söylüyorum: Ey be kızım, öyleyse ne yapalım, böyleymiş deyiver. İçindekileri dışarı vurma. Arkadaşının çekimine kapılıp özel ortamına tıpış tıpış geldin. Ne umdun ne buldun.

Bu durum şans işi, keyfin bilir. Dobra olacağına “Bugün hazır değilim” deyiver. Tarlanın sınırını, inşaatın da arsasını ölçüp biçmeden ekin de ekmem, bina da yapmam diyorsan, bunu da paşa gönlün bilir. Ya bir de organ hiperaktif, üstün yetenekli, sahibi de tam bir erkek ve de bir beyefendiyse? Birkaç santime mi onu feda edeceksin?

Böyle nazik durumlarda çeneni tutuver, güle oynaya adamın pasaportunu verirver. Değerli okurum, sana gelince; sen seni bil bu yeter, gerisi hikaye.

2-Egzersiz yapsam penisim uzar mı?
18 yaşındayım, birkaç kez ilişkiye girdim. İnternette penisin boy ve kalınlığını arttırmak için egzersizler var. Acaba bu egzersiz işe yarar mı?

CEVAP
Değerli okurum, sana söylüyorum, tüm okurlarım sizler okuyup da anlayın ve boşa kürek sallamayın. Bu yalan dolan sömürü alanında dönen büyük dolaplar ve yıkılan umutlara adeta idarenin gözleri kapalı. Şimdi kandırıcılara sıra geldi; otçular ve de uydurukçular.

Penisin boyundaki ölçüleri bilimsel olarak alın. 3-5 ay otla mı büyüteceksin yoksa masajla mı geliştireceksiniz sonucu da alıp resmi bir ortamda durumu kanıtlayın. Eğer amacınız halka yardımsa olayın yolu budur.

Tıbba uygun, kişiye zararsızsa, başarınız kanıtlanırsa arkanızda ben varım. Yoksa halkı sömürmekten ve umutlarını söndürmekten dolayı ölünceye kadar sizleri lanetlerim. Değerli okurum, umarım anladın.

Hormon testi istedi
24 yaşındayım ve bekarım. 3 ay önce ilişkiye girmiştik. Meni bacaklarıma sürülmüştü. 2 ay adet gördüm, 3’üncü ay adet olmadım. Bu ay yeniden ilişkiye girdik, kızlık zarım bozuldu. Doktor bekar olduğum için hormon testi istedi. Hamile olma ihtimalim nedir?

CEVAP
Sevgili okurum, büyük ihtimalle yok. Ama bu ihtimal sıfır değil. 15-20 gün kadar bekle. Hormon testi değil, gebelik testi yapılır. O test kolay yapılıyor. Bir hastanede yaptırırsan kimse evli misin değil misin diye bakmaz. Duruma göre davranırsın.

Mastürbasyon yapınca sıvı geliyor, neden?

17 yaşında kızım. Nişanlım 27 yaşında. Ben haftada 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Daha sonra vajinamdan bir sıvı akıyor. Gün boyunca temiz kalamıyorum, neden?

CEVAP
Sevgili yavrum, sözünü ettiğin kötü kokulu akıntı değilse sorun yok. Bünyenin yaptığı bir şey.

Ama iltihabi akıntı ise, o biraz kokulu ve rengi de leke bırakır türden olur. Onun tedavisi gerekir. Kuşkusuz bir uzmana gitmende yarar var.

Nişanlıma nasıl anlatayım?

26 yaşında kızım. 2.5 aydır ilişkim var. Biz birlikte olduk ve kan geldi. Bu dönemde adetim biteli 4 gün olmuştu. Sevgilim daha önce ilişkiye girdiğimi sanıyor. Ona bu durumu nasıl anlatabilirim?

CEVAP
Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Kimileri için bu durum için şans, kimileri için de şanssızlık. Sen iki gruptan birini seç. Hangisi olursa olsun kafanı yorma. H

ayat devam ediyor. Ancak yaşamı zara endekslersen bu sana hem psikolojik hem de cinsellik bakımından zarar verir. İllaki zar ne oldu diye soruyorsan esnek ve kanamadı diyorum. Kanadı farzedelim. Ne değişecek?

İsteksizleşiyorum

Penisim 6 santim. Kız arkadaşım ilişkiye girerken bana hiç zevk almadığını söylüyor. Ben de bu konudan rahatsız oluyorum. İsteksizleşiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP
Değerli okurum, bu 6 santim sönük haliyse normal. Sertleşme hali ise ufak. Eğer dediğim gibi ve ufaksa bir üroloji uzmanı ile görüş. Ama sönük hali öyleyse normaldir. Kızın dedikodusuna ve şamatasına aldırma.

Kan geldi

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Kanama oldu. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP
Değerli okurum, kızlık zarını incittin, belki de daha ileri gittin. Bu olay hakkında görmeden karar vermek zor. Bu ihtimal yüzde 50 dolaylarındadır, haberin olsun.

Kızlar ilişkiden korkuyor

22 yaşındayım, penisim 22 santim. Kızlar benimle ilişkiye girmekten kaçıyor. Ameliyatla veya başka bir yol ile penisimin boyunu kısalttırabilir miyim?

CEVAP
Değerli okurum, haklısın ama penisin boyu kısaltılamıyor. Buna ameliyat dahil. Evlendiğinde idareli kullanırsın olur biter.

Eşimde neden kanama olmadı?

Ben 30, eşim 28 yaşında. Cinsel organımın boyu 12 santim. İlk gecemizde kanama olmadı. Sebebi nedir? İlişkiden sonra spermler geri geliyor, neden?

CEVAP
Değerli okurum, doğalı ve normali budur. Vajinanın bitimi kapalıdır. Orada rahim boynu var. Yani meni içerilere akmaz. Sadece spermler yumurtayı döllemeye gider. Eşinin kızlık zarı esnekti, bu onun doğal yapısı.

Bozulmuş olabilir mi?

18 yaşında kızım. Sevgilimle üzerimizde pantolonlar varken seviştik. Eve gittiğimde iç çamaşırımda kan lekesi gördüm. Adet dönemi bitmişti. Çok korkuyorum. Sevgilime anlattım, “Olmaz” dedi.

CEVAP
Değerli okurum, sevgilin doğru söylüyor. Olmaz öyle bir şey.

Tam boşalma olmuyor

41 yaşındayım ve bekarım. Haftada 1 kez mastürbasyon yapıyorum. Ancak bir, iki damla meni geliyor. Tam boşalma olmuyor. Acaba bana ileride bir zararı olur mu?

CEVAP
Değerli okurum, sorun olmuş olacağı kadar. 25 yıldır mastürbasyon yapıyorsun. Organ ne desin bu işe? Gönlün olsun diye 1-2 damla, zor bela ürün çıkarıyor ortaya. Hadi geç kalma, evlen. Orada olacak aksaklıklara bakarız. Mutlaka baba olmanı isterim.

Penisimin boyunu nasıl uzatırım?

21 yaşındayım. Penisimin boyu 11 santim. Penisimin boyunu nasıl uzatabilirim?

CEVAP
Değerli okurum, uzamasına gerek yok. O sana da eşine de yeter. Tıbba göre normal.


GÜNÜN SÖZÜ
Karanlık ve aydınlığın arasında elektrik düğmesi kadar yakınlık varsa düğmeyi çevirmek size bağlıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder