Dr. Haydar Dümen Onlar doğuştan şanslı...
HABERİ PAYLAŞ

Onlar doğuştan şanslı...

Haberin Devamı

Kadın cinsellikle geç tanışıyor, nasıl tatmin olacağını keşfetmesi zaman alıyor. Doğuştan şanslı bazılarını saymazsak kadının yatak odasındaki macerası sorunlu geçiyor. Şanslı olanlar ise ilk günden keyif almayı başarıyor hem kendini hem erkeğini mutlu ediyor

BÖYLE SORU YOK

Vajinada iz kalır mı?

İlişki sonrası vajinada iz kalır mı? Kalırsa nasıl ve ne zaman geçer?

CEVAP: İlişkiden sonra insanda çok iz kalır. İlk öpücük, yıllar sonra bile size dilinizle dudaklarınızı yalatır. Yürekte iki tür iz oluşur. Kimilerinde bu ilişkiye lanet okunur, kimileri de yüreğin derinliklerinde korunur ve bunlar beynin arşivinde saklanır. İlişki vajinada iz bırakmaz da ‘Ya bıraksaydı ne olurdu?’ sorusuna işte taş gibi bir yanıt: Elinin körü olurdu.

İlişkiye girmek istiyorum

Kız arkadaşımla 1 yıllık ilişkim var. Ben ilişkiye girmek istiyorum, o istemiyor. 4-5 ay öncesine kadar eve gelirdi, artık gelmiyor. Benden uzaklaştı, ne yapabilirim?

CEVAP: Değerli okurum, kızın aklı başına yeni yeni geldi. O okulda da öyleydi. Sınav kağıtlarını doldurduktan sonra aklı başına gelirdi. Bu yüzden sınıfları çift dikiş geçerdi. 4-5 ay öncesine kadar eve neden gelirdi bilmecesini ben çözeyim. Seni ev ortamında ölçüp biçmek istedi. Sonra aileni ve yaşam tarzını sevmedi. İçindeki deli fişek duygu “Yola devam”, aklı ise “Bırak git” dedi. O her ikisini de kıramadığı için orta yolu seçti. Böylece kız her şeyi yaptığı için sana başka bir şey kaldı. Kendindeki eksik ve yanlışları düzeltmeli, görenlere “İşte erkek dediğin böylesi olur” dedirtmelisin.

18'lik gençler gibiyim

44 yaşındayım. Ama 18 yaşında gençler gibiyim, isteğim hiç bitmiyor. Kaçamaklardan uzak duramıyorum. Bu sorundan nasıl kurtulurum?

CEVAP: Ne haber adamım, daha geçen yıl “Atın ölümü arpadan olsun” diyordun. Ne oldu sana? Yoksa cinsel ya da ailesel tehlike çanları mı çalmaya başladı? Neyse biz kara kaplıyı açalım, işimize bakalım. 1) Başkalarına bakarsan yakalanma. 2) 18 yaşında gibiyim masalına aldanma. 3) Aileni yabana atma. 4) İnsanlığı beş paraya satma. 5) Eşine arkanı dönüp yatma. 6) Her kadına o gözle bakma. 7) Pişmiş aşına soğuk su katma. 8) Kaçamaklar denizde balık gibidir, yanlış yere olta atma!

Zevk almıyorum

15 yaşındayım. Mastürbasyon yaptığımda eskisi kadar tatmin olmuyorum. Sizce bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP: Sevgili yavrum, aynı yemeği yemekten bıktın. Şöyle düşün, lokantaya gidiyorsun. Günlerce, aylarca, aynı masada, aynı yemeği yiyorsun. Oysa o masada bir kız arkadaşın olsa, konuşsanız yemeğin tadı değişir. Ağır ağır, önce duygusal hareket et, sonra flört, büyüyünce de cinselliği yaşa.

Pişman oluyorum

15 yaşında kızım. Mastürbasyon yapmak istiyor ama kendimi tutuyorum. Çünkü yaptıktan sonra çok pişman oluyorum. Banyoda suyla mastürbasyon yapıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, aynı yönteme, aynı sisteme devam. Yaptıklarından bir zarar söz konusu değil.

Doyumsuzum

27 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. 2 aylık bebeğimiz var. İkimiz de seksi seviyoruz. Ama ben doyumsuzum, sürekli cinselliği yaşamak istiyorum. Eşimi aldatmak istemediğim için mastürbasyon yapıyorum. Bu alışkanlık mı?

CEVAP: Değerli okurum, kadına da yazık. Senin de iradene bu kadar yenik düşmen hoş değil. Bir defa mastürbasyonu unut. Gül gibi karın orada. Zaten yeni doğum yapmış. Gel, seninle önümüzdeki 23 yılı düşünelim. Hadi yavrum, kadınını üzme, irade frenine basmayı öğren.

Annem kanlı çarşaf görmek istiyor

25 yaşındayım. Nişanlım da 20 yaşında. Nişanlım erkek arkadaşıyla bir şeyler yaşamış. Ama ben onu seviyor, sorun da etmiyorum. Annem kanlı çarşaf görmek istiyor. Bu durum beni çok korkutuyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP: Değerli okurum, nişanlından ayrılma. Sevgine, aşkına ihanet etme. Her şeyi 1-2 damla kana bağlamak gibi kan ilkelliği bu ülkeyi kasıp kavuruyor. Esnek kızlık zarları kanamaz. O zaman ne olacak? Sizin ilişkinizde ilk gecede kanama olacağını sanıyorum. Ama 1-2 damla kan bulmak zor değil. Kafayı sen çalıştır.

Kocam erken boşalıyor

33 yaşında, evli kadınım. Kocamla ilişkiye giriyoruz ama o erken boşalıyor. Gençken mastürbasyon yapar, uzun sürede boşalırmış. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, erken boşalmanın ilaçlarla tedavisi var. İlacını uzman hekim verecek. Mastürbasyona alışan mastürbasyonda kendini tutabiliyorsa ilişkide de tutabilir. Heyecanlanmasın başka şeyler düşünsün.

Bebeğe zarar verir mi?

6 ay önce evlendik. Karım 8 haftalık hamile. İlişkiye girersek bebeğe zarar verir mi?

CEVAP: Değerli okurum, doğuma 1.5 ay kala ilişkiyi kesiyorsun. Doğumdan sonra da 1.5 ay ilişki yasağın var. Ama o 1.5 aya kadar olan ilişkilerinde sert değil, yumuşak davran. Sağlıklı güzel bir çocuk sahibi olman dileğinle.

Eşim ilişkiye girmek istemiyor

Kocam 30 yaşında, ben 23 yaşındayım. Kocam benim kadar istekli değil. Ona bırakırsan ayda ya da 20 günde bir ilişkiye girmek ister. Ben haftada 3-4 kere ilişkiye girmek, cinsel hayatımızı renklendirmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, kocan cinsellik konusunda mat renkler kullanıyor. Buna duygusallığı, senin kırgınlıkların, bilinçaltına itilmiş bazı düş kırıklıkları neden olabilir. Doktora gitseniz düzelecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yalnız senden eşini keşfetmeni istiyorum. Onun bedenini tanı ve neden hoşlandığını öğren. Yani fantezileri doğru, yerinde kullanın. Zamanla öğreneceğini zannediyorum.

Sevgilim boşalmıyor...

24 yaşındayım. Kız arkadaşım sevişirken orgazm oluyor ama bir şey gelmiyor. Acaba nedeni nedir?

CEVAP: Yavrum, kızlardan öyle boşalacak bir şey gelmez. Biz erkekler tohumları dışarı atarız, kızlar içine çeker. Neden? Çünkü gebe kalacak, yavru verecek, doğa öyle planlamış. Eğer kızlardan da bir şey gelseydi o akıntıyla sperm yumurtaya ulaşamaz (akıntıya karşı kürek çekmek gibi) çocuk mocuk olmazdı. Doğa neylerse iyi eyler.

Penisim büyük

26 yaşındayım, cinsel organım büyük. İlişkiye girmek istiyoruz ama ben kızın canı yanar diye endişeliyim. Ne olur yol gösterin.

CEVAP: Değerli okurum, evet, cinsel organın büyük, bu senin sorunun. Onu tıbben küçültemiyoruz. Büyük penisler, kadınlarda karın ve kasık ağrılarına sebep oluyor, kadınları cinsellikten soğutuyor. Ama ne hazindir ki bütün Türk erkekleri genciyle yaşlıysa hepsi büyük penis özlemi içindeler. Benim de çözemediğim bilmece işte bu.

Kız arkadaşım çabuk orgazm oluyor

44 yaşındayım. Kız arkadaşım 33 yaşında. Sevgilim hemen orgazm oluyor ve ben hayal kırıklığına uğruyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP: Değerli okurum, birçok kadın orgazm olamazken sen bir nimete sahip olmuşsun, kıymetini bilmiyorsun. Arkadaşının orgazm potansiyeli yüksek. Seni çok seviyor ya da senden çok etkileniyor. O orgazm olduğu zaman sen devam et. İkinci, üçüncü de olur. Ya hiç orgazm olmasaydı? Bir de onu düşün. Bu defa da yetersiz miyim, diye komplekse girerdin. Bu kızı kaçırma ve kırma.

GÜNÜN SÖZÜ

Köpeğin ahmağı baklavadan pay umar. Akıllısı ise tepsiyi yutar. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder