Dr. Haydar Dümen Onlar oyuncağınız değil
HABERİ PAYLAŞ

Onlar oyuncağınız değil

Haberin Devamı

Aşkı herkes yaşayıp mutluluğu bulmalı. Gençlikte yürek aşk ateşiyle daha çok çarpıyor. Gençler, aşık olun, flört edin ama duygusallığı elden bırakmayın. Karşınızdaki kişinin duyguları ve sorumlulukları olduğunu unutmayın. Kızlar bir süre oynayıp sonra dolaba kaldıracağınız oyuncak değil...

BÖYLE SORU YOK!

Küçük aslan hareketleniyor

22 yaşındayım, ıspanak yiyince küçük aslan harekete geçiyor. Annem kışın çok pişiriyor. Hem seviyor hem eziyet çekiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, kızlar evlenirken ‘Hem ağlarım hem de giderim’ derler. Sen de aynen öyle yapıyor, hem şikayet ediyor hem de ıspanağa yumuluyorsun. Merakım, babanın pazarda tezgahı ya da bahçesi var da buradan onun propagandasını mı yapıyorsun? Aslında doğru söylüyorsun ama Temel Reis sahneden çekilince ıspanağın karizması da uçup gitti!!!

Ne var ki bu piyasa ona da çare bulur. Ispanağın kökü toprakta, bir yandan vereceği filizler, bir yanda kökünde gizli sağlık ve cinsellikle ilgili mucizeler ortaya çıkmaya başlar. Kökünün toprağının organik olmasından da medet umulur, kurutulmuş kökler de aktarlarda çay niyetine sunulur. Ben aradan çıkıyorum, bu durumu sana bırakıyorum.

Kocam dokununca titriyorum

25 yaşında kadınım, 6 aylık evliyim. Eşim bana dokundukça titremeye başlıyorum. Bu kez ilişkinin sonu gelemiyor. Kocam mutsuz, arada mastürbasyon yapıyor, yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, titremeden titremeye fark var. Zangır zangır mı titriyorsun yoksa komşunun çatısında yılan görmüş gibi mi titriyorsun? Üşümeye başlamış gibi mi ya da soğuk havada denize atlamış gibi mi?

Daha çok var, kısa keselim, çiftetelli oynar gibi mi yoksa kurbanlık koyun gibi mi titriyorsun? Titremeyi yabana atma. Faydası da olur. Yarım saate kalmaz ısınır, ateşe dönersin, fena mı yani? Sobaya, kalorifere, kuş tüyü yorgana gerek duymazsın. Bunlar işin esprisi, bir de derinliği vardır. Sanırım bilinçaltı bir korkunun paniğini yaşıyorsun.

Tedavisi kolay. Eşin haftada 2 günü kendine, 5’ini sana ayırsın. Sarılsın öylece yatsın. 2 aya kalmaz “Hocam bitti” diye mail atarsın.

Cinsel organım sıkıntı yaratır mı?

18 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Sıkıntı olur mu? Olursa çözümü var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, ortada sofra yok, yemek yok. Birçoğunuz kafayı çatala, kaşığa takıyorsunuz. Bu durumun bile şarkısı var; ‘Bandıra bandıra ye’ diyorlar. Önce nimetini bul, sonra hikmetini soruştur demektir.

En kestirme ve güvenilir kişi aydınlatacak bu işi. Başvuracağın merci partnerin olacak. Doktora gitmek, sıra beklemek, ‘Acaba ne var?’ diye heyecandan titremek ve bir bedel ödemek yok.

Ölçüp biçmenin kesin sonucunu cetvelindeki sayılar verecek. Bu nedenle sonuca itiraz hakkın kalmayacak. Kaynak kitabınız anatomi, uzman doktorunuz Haydar Dümen, kültür ve bilgi yayın organı POSTA Gazetesi olacak. Sana da bize mail atıp sayfayı okumak kalacak.

Aşırı istekliyim

25 yaşındayım. Çok istekliyim. Günde 4-5 kere sevişmek istiyorum. Ayrıca 4 kez mastürbasyon yapmadan uyuyamıyorum. Ben sevgilimden çok mastürbasyon yapmayı arzuluyorum. Lütfen bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olacaksın. Yoksa evlendiğin gün bile karını uyutup banyoya koşar gizli gizli mastürbasyon yaparsın. 3-5 yıl sonra da herkes dünyanın kaç bucak olduğunu görür.

İlişkiye giremiyorum

19 yaşındayım, bugüne kadar hiçbir kızla ilişkiye giremedim. Hiç sevgilim de olmadı. Bu yüzden psikolojim bozuldu. Yardım edin

CEVAP

Değerli okurum, psikolojini kendin bozuyorsun. Dur bakalım, daha hayata yeni gözlerini açtın. Kızlarla arkadaşlık kuramamana gelince; onlar senin gözbebeklerindeki cinsel isteği okuyorlar. Ve tabii ki senden de kaçıyorlar. Ne olmalıydı yani? Her elini uzattığın kız “Buyrun” mu demeliydi? Mutlaka arkadaşın olsun. Beynini terbiye et.

Boşalınca kızı görmek istemiyorum

20 yaşındayım. İlişkide çabuk boşalıyorum ve boşaldıktan sonra kız arkadaşımı görmek istemiyorum. Sebebini öğrenebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın günü birlik ilişkilerde tedavisi söz konusu değil. Kadından soğuman biraz kendine güvensizliğinden, “Neden böyle oldu?” diyerek istediğin performansı ve zevki alamandan kaynaklanıyor da olabilir. Kızı düşün yavrum, neden onu üzüyorsun?

Yeşil bir sıvı geliyor

26 yaşındayım, bekarım. 10 gündür penisimden yeşil bir sıvı geliyor. İdrara çıkarken biraz ağrı oluyor ve sertleşmiyor. Sadece mastürbasyon yaparken sertleşme oluyor ama çok zorlanıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, bir laboratuvara gidip idrar ve meni tahlili yaptır. Renginin yeşil olması akla iltihabı getiriyor. Tahlili yaptır ki durumdan emin olalım.

Zevk almıyorum

30 yaşında kadınım. 6 yıllık evliyken eşimden ayrıldım, şimdi ilişkim var. Ben orgazmı bilmiyorum. Doktordan sonuç alamıyorum. İlişkiye kendimi veremiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, uzaktan yardımım olamaz. ‘Soğuk kadın yoktur ama kadının ateşini yakamayan erkek vardır’ saptaması bu konuda bilimsel kitaplara geçmiştir. Unutma dünyadaki kadınların çoğu orgazm zorluğu çekiyor. Orgazm olanların da abartılarını da kulak asma. Doğru olanı da var, olmayanı da.

Orgazm olamıyorum

25 yaşındayım. 7 yıllık evliyim ama orgazm olamıyorum. Mastürbasyon yaparken orgazma ulaşıyorum. Bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, bu bir teknik sorunu. Sanal fanteziler yanında, bazı teknikler de işe yarar. Dert etme, kadınların pek çoğu senin gibi. Klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş yöntemi aranacak. Ya da ikisi birden kullanılacak.

Cinsellikten korkuyorum

20 yaşındayım. Ben ilişkiye girmekten korkuyorum. Bu yüzden de günde 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu azalt. Cinsel ilişkiden çok korkma. Önümüzdeki 1-2 yıl içinde bunu gerçekleştirebilirsin. Çünkü gözünde büyütecek bir şey değil. En korkak tavşanlar bile ilişki söz konusu olunca aslan kesiliyorlar. Sen yiğit bir gence benziyorsun. Korku lafını bir daha duymayayım.

Büyütücü kullansam etkisi olur mu?

18 yaşındayım, büyütücü kullanmak istiyorum. Cinsel organınım 12 santim. Büyütücü kullansam yan etki yapar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisin tıbba göre normal. Büyütücünün doğru etkisi yok ki yan etkisi olsun. Yani büyütücüler işe yaramaz.

Spermler kaybolmasın diye sıkıyorum

Mastürbasyon yaptıktan sonra fazla sperm kaybı olmasın diye penisimi sıkıyorum. Bu ileride bir sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, yanlış bir şey yapıyorsun. Bu ileride değil, hemen sorun çıkarabilir. İç dokularda zedelenme ve yırtılmalara neden olabilir. Artık deneme. Mastürbasyon sayını da haftada 2-3’te tut, yeterlidir.

Büyütülemez mi?

25 yaşındayım. Cinsel organım 11 santim. Kendime güvenimi bile kaybettim. Evlenmek istiyor, çekiniorum. Ameliyatla büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın normal. Kadının vajinası 8 santimdir. Eğer kiloluysan ve kasıklarında yağ birikimi varsa bu yağlar, penisi 1-2 santim yuttuğundan görüntü daha küçükmüş imajı verir. Öyleyse o bölgedeki yağları erit. Değilse, göğsünü gere gere, evlen. Unutma, önemli olan boyu değil, işlevi.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi seveni yakar, sevileni ayakta tutar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder