Dr. Haydar Dümen Onu tek başına bırakma
HABERİ PAYLAŞ

Onu tek başına bırakma

Erkek mastürbasyonu seviyor. Ama tadını kaçırmamak, ölçüleri aşmamak gerekiyor. Çünkü sonradan ona esir oluyor, kadından zevk alamıyorsunuz. Beyler, her şeyin fazlası zarar. Kadını yatakta tek başına bırakıp ağlatıp üzmeyin. Kendinizi mastürbasyona mahkum etmeyin.

Küçültmek istiyorum

Yeni evliyim. 75 kiloyum, penisim de 15 santim. Eşim benden ayrılmayı düşünüyor. Cinsel organım 13 santim olsun istiyorum. Kilo alsam işe yarar mı? Karım beni bırakıp giderse ne yaparım?

CEVAP

Değerli okurum, karını çok sevmeye devam. Çok zaaf gösterme. Dengeler iyi kurulsun. Penis sorununa gelince; dip kısmına 2 santimlik bandajı sarıver. Cinsel organa giriş kapısında engel olur. Hem ameliyat olmaktan kurtulursun hem de bu işin ameliyatla tedavi olmadığını bir kere de benden öğrenmiş olursun.

Haberin Devamı

Kanama olur mu?

22 yaşında kızım. 5 yıldır erkek arkadaşım var. Birlikte olmak istedik, kızlığım bozuldu. O günden sonra bir daha ilişkiye girmedik. Evlendiğimiz gece az da olsa kanama olur mu? Birçok arkadaşım “İlk ilişkiden sonra araya zaman girdiyse ikinci kez kanama olur” dedi. Bana bilgi verir misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, bu zar ve penis yapısına bağlı olabilir. Ama sen olmayacakmış gibi düşün. Çünkü bunun ihtimali yüzde 90’dır. Ne var ki 5 yıl sabrettin, ne umdun ne buldun ki işler bu hale geldi? Git, bir de ona sor bakalım, erkek arkadaşın bu işlere ne diyor?

Nişanlıma söylemedim

32 yaşındayım. Kızlarla beraber olamıyorum. Penisimin sertleşmeden önceki hali çok büyük. Eski sevgililerim acı çekiyorlardı. Bir yıllık nişanlıyım. Nişanlıma bunu anlatmadım. Onu kaybetmekten korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, durumun gerçekten özel. Aslında evlilikte birçok şey formüle edilir. İnsanın hayatı boyunca birlikte yaşayacağı adamın korkutucu boyutlarda cinsel organının olması kadının yaşam haklarına haksızlık gibi geliyor bana. Göstermenin yolunu nasıl bulursun, bilemem. Bu konuda araya da giremem. Ama bu kız, benim kızım olsa, o kızı da gözü kapalı adama veremem. Hayırlı olsun diyelim, mutluluk dileyelim. En azından sözle de olsa kızı bilgilendirelim.

Haberin Devamı

Sıkıldım

18 yaşındayım. Cinsel isteğim fazla. Günde 1-2 kere boşalıyorum. Her gün mastürbasyon yapmaktan sıkıldım. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sana ileride yardım edeceğim. 30 yaşına geldiğinde eşinle cinsel ilişkide zorluk çekeceksin. Kaçıp kaçıp mastürbasyon yapmak için gizleneceksin. Eşin kan ağlayacak, bir gün bana durumu yazacak. Ben de ikinizi karşıma alacağım. Size çözüm bulacağım, başınıza yağan karı eritin diyeceğim. Sorunun yanıtı. Azalt oğlum, azalt. Nereye koşuyorsun, yağma mı var?

Acılarım bitmiyor

23 yaşında, 1.5 yıldır nişanlı kızım. Ön sevişmeyi uzun tutmamıza rağmen birleşme esnasında dayanılmaz bir acı duyuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bir ihtimal vajinada hassasiyet ya da yüzeysel bir iltihaplanma söz konusu. Bunun böyle olup olmadığına kadındoğum uzmanları karar verir. İkinci ihtimal ise sen kendini kasıyor olabilirsin. Her birleşmede ‘Acaba yine acıyacak mı?’ diye kendini kasarsan acı olur. İkisi de sorun değil. Eğer kadın-doğum uzmanına gitmekten çekinmiyorsan bana göre bir kere gidin. Olayın adı konulsun. Hangi durum çıkarsa çıksın bu evliliğine engel değildir. Evlilikte cinsel mutluluğunuzu yaşayacaksınız.

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

25 yaşında kadınım ve 1 aylık evliyim. Eşim bu konuda usta olduğu halde ilişkiden hiç zevk almıyorum. Bu durum eşimi ve beni çok üzüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, dünyadaki bütün kadınların yarısı senin gibi. Önünde en az 50 yılın var. Zaman içinde pek çok şeyi öğreneceksin. Fantezileri ve alternatifleri kullanarak tekniğinizi geliştirerek duygularınızı romantikleştirerek elbette bir aşama kaydedeceksiniz. Şimdilik kendini yormadan ve yargılamadan yola devam.

Nasıl ilişkiye girerim?

Cinsel organımın boyu 9 santim. Konuyu aileme de anlatamıyorum. İleride nasıl ilişkiye gireceğimi bilmiyorum. Bu durum beni çok korkutuyor.

CEVAP

Değerli okurum, ileride ortam oluşunca her şey normal yürüyebilir. Penisinin ölçüsünden ben çok emin değilim. Zamanı gelince her şeye bir formül bulunur. Şişmansan kasık yağlarını erit. Penis 2-3 santim daha ortaya çıkar.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım ve 2 haftalık evliyim. İlişkiye girince erken boşalıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman tedavi edilecek. Şöyle bir ay kadar sabret. Hekimden bire bir yardım al. Evliliğiniz mutlu olsun.

Benimki uçup gidiyor

19 yaşındayım. Kızları görünce cinsel organım havalanmıyor ama mastürbasyon yapınca adeta uçuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Kanadını büküver yavrum. Bana ne senin ne yapacağından? Organ senin, can senin. Canan senin, huy senin. Kuyu senin, su senin. İdareli kullan yeter.

Hakim olamıyorum

Bir kız görünce kendime hakim olamıyorum. Cinsel istek ve mastürbasyon yapmak aklıma geliyor. En yakın kız arkadaşlarımla bile ilişkiye girmeyi hayal ediyorum. Ama onları da kaybederim diye korkuyorum. Acaba kendimi kontrol altına almak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, zaten kontrol altındasın. Bu yoldan şaşma. Biraz daha frene bas. Ama kızlara da alış. İnsanlık derslerine biraz çalış.

BÖYLE SORU YOK!

Canım seks istemiyor

56 yaşındayım. 52 yaşında kadınla 2 yıldır beraberim. Bu süre zarfında hiç cinsel birlikteliğimiz olmadı. Sevgilim çok güzel bir kadın ama benim canım seks istemiyor. Ondan ayrı kalmak da istemiyorum, ne yapabilirim? Yardım rica ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ne mutlu size, tebrik ediyorum, sevgilerimi yolluyorum. El ele tutuşun, kırlara çıkın, bir ağacın altına oturun. Çok konuşmayın, kuşu kaçırmayın. İçinizden bir “Oh” çekin. Aman ha, gün batarken evinize dönün. Yatakta yan yana yatın, hayale dalın. Rüyada ne çıkarsa bahtınıza artık. Hayatın güzelliklerini düşünün. Eğer orada gülmeyi unutmuşsanız doyasıya gülün. İyi ve sıcak rüyalar dileğimle.

GÜNÜN SORULARI

Üç yıldır kan gelmedi

Sevgilimle 3 yıl önce bir ilişkiye girdim, kan gelmedi. Hâlâ ilişkiye giriyoruz. Bu 3 yılda kan gelmedi. Gelmemesinin sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, 3 yıl geçmiş üzerinden ve sen takıntılı bir şekilde cevap arıyorsun. Pek sağlıklı bulmadım bu durumu. Takıntı ve saplantı, esnekliği nedeniyle kanamayan kızlık zarlarından çok ama çook ciddi bir problem. Bu cevap da seni tatmin etmediyse en yakında zamanda bir uzman psikoloğa görünmende fayda var.

Zar için şüphem var

Kız arkadaşımla 1 yıldır beraberiz. Yaşım 24, o ise 20. Kızlık zarının 1-1.5 santim içeride olduğunu öğrendim. 6-7 santim içeri girdim, kanama olmadı. Biz 7-8 defa ilişkiye girdik. Bakire olduğunu söylüyordu. Şüphelerim var. Daha önce kadın doğum uzmanına tedavi oldu, zarını diktirdiğini düşünüyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim?

CEVAP

Okurum, yalan yanlış öğrendiğin bilgilerle kızı töhmet altında bırakmanı ayıplıyorum. Kendisine sormuşsun, kızın verdiği cevap senin için yeterli olmalıydı. Diktirse o istediğin kan gelirdi. Sen şimdi bir de esnek kızlık zarı neymiş onu araştır. Yine aklına takılan bir şeyler varsa mailini bekliyorum. Zira paranoya, hayatı hem senin hem de sevdiklerin için çekilmez hale getirebilen bir rahatsızlık.

GÜNÜN SÖZÜ

Akla asla sırtını dönme, öcünü alır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder