Dr. Haydar Dümen Onun esiri olmayın
HABERİ PAYLAŞ

Onun esiri olmayın

Mastürbasyon erkeği adeta esir alıyor. Orada hayaller sonsuz. Başınıza ne kadar büyük dert aldığınızın farkında değilsiniz. Mastürbasyonun size sorun yarattığını ancak ilk kez ilişkiye girince anlıyorsunuz. Kadından zevk alamıyor, kendinizi banyoya kapatıp onun esiri oluyorsunuz.

BÖYLE SORU YOK!

Beni istemiyorlar

22 yaşındayım. Çirkinim diye kimse benimle birlikte olmak istemiyor. Günde 4 defa mastürbasyon yapıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, asla çirkin değilsin. Neden bak, dinle: Yürek güzelliği, huy güzelliği, akıl, konuşma, vicdan, insanlık, sevecenlik, bilgi, kiminde cüzdan, kiminde sanat güzellikleri... Daha saymayayım çünkü aklın karışır. Senin hayat pilavına bunlardan birkaçını kat. Pilavı demlemeye koy. Sen sandviçle turşuya yani mastürbasyona dalmışsın. Kızlar seni neylesin? Bu konuda kestirmeden yol alma. Kızla buluşunca yatağa dalma. Yüzünü dön kızlara, sarıl yukarıda sana verilen kozlara. Yerinde atarsan geçerli kozunu, kazanırsın bu oyunu.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Hayali güzel ama...

19 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken hayal ettiğim güzeller sonradan kötü geliyor. Yardım edin.

Değerli okurum, hayaller hep güzel ve tatlıdır. Hayalde sınır yoktur. İşte örnek. Çiz resmini beynine, al ölçüleri eline. Burnu mu büyük, törpüle. Dudakları inceyse, doldur. Yer yerinden oynadı, yanındaki de uçtu gitti havaya. Ne masraf ne zahmet. Ne kızı evine bırakmak ne de yemeğe davet. Senin gidi bizim cimri Mehmet, sen bu yola devam et ama evlendiğinde doktorların kapısını çalmamaya dikkat et. Tedavin aylar sürebilir. Önerim: Karşı cinse alışmalısın, oyunu kuralına göre oynamalısın.

Bizim sayı fazla mı?

15 günlük evliyim. Karımla sürekli birlikte oluyoruz. Kendimizi engelleyemiyoruz. Acaba sayı fazla mı? Bize yol gösterin.

Hayırlısı olsun değerli okurum, Allah bir yastıkta kocatsın. Yastık yumuşak, yatak biraz sert olsun. Sonraki yıllarda yorgan kavgası yapmayın. Birbirinize sırtınızı dönüp yatmayın. Mal bulmuş karaborsacı gibi nefessiz bırakacak kadar da sarılmayın. Ufak şeylerden darılmayın. Uykusuz kalmayın, işi kaytarmayın, annelerin gönlünü alın sonra da keyfinize bakın.

Haberin Devamı

Bozulmuş mudur?

İlk sevgilimle ilişkiye girdiğimde kanama olmadı. 3-4 hafta sonra adet oldum. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulmadı. Çünkü esnekti.

Sevgilim istemiyor

20 yaşındayım. Penisim çok büyük. Bu yüzden kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım? Ben ereksiyon olmakta zorluk çekiyorum. Mastürbasyon yapınca kolay ereksiyon oluyorum.

CEVAP

Değerli okurum, derslerinin başına ya da işine dönsen. O organ küçülmeyecek, ameliyat da edilmiyor. Kızlar hep korkacak. Yani büyük penisler çoğu kez antika silahlar gibi duvarlara asılıp gururlanmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Dileğim bu kılıçla kızları yaralamaman.

Güzele dayanamıyorum

19 yaşındayım. 1 yıldır nerede güzel bir kız görsem kendimi kontrol edemiyorum. Hemen mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu bir hastalık mı? Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sebebi bulmuşsun. Vitrinde yemekleri görünce iştahın açılmış, onları hayal edip yutkunuyorsun. Çare ver kendini mastürbasyona. Olur mu değerli okurum? Biraz irade. Ama çok ölçüde her kadına tahrik olmama. Buna alışacaksın.

Haberin Devamı

Kan nereden geldi?

20 yaşında kızım. Nişanlımla kızlığımı koruyarak ilişkiye girdim. Son ilişkide adetim yeni bitmişti. Benden kan geldi. Kızlığım bozulmuş olabilir mi yoksa adet kanı mıydı? Ne dersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük olasılıkla kızlık kanı. Kanın rengi açık ve kırmızı ise kızlık kanı olduğunun da bir bakıma kanıtıdır. Ama kanın rengi koyu ve biraz kahverengimsi ise bu da adet kanamasının kanıtı sayılır.

İsteksizlik başladı

30 yaşında, 5 yıllık evli kadınım. İlk zamanlar cinsel hayatım mükemmeldi. Doğumdan sonra bende isteksizlik ve ağrılar başladı. Defalarca doktora gittim ama sonuç alamadım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bir uzmanda yardım alırsan her şey yoluna girecektir, inan.

Zevk alıyorum

26 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla sevişirken zevk aldığım halde orgazm olamıyorum. Eskiden mastürbasyon yapardım, orgazmı yaşayamamamın sebebi bu olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, klitoris orgazma alışmışsın. Şimdilik idare edeceksin. Evlendiğinde sorunlar yaşarsan tekrar yeniden gözden geçirilir. Ve yeni teknikler öğretilir.

Penisim ağrıdı

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla seviştik. İlişkiden sonra penisimin dip kısmı ağrımaya başladı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, damarlar içeriden biraz zorlanmış, o basınç da ağrıya neden olmuş. Olabilir be oğlum. Gençlik bu.

Neden zevk yok?

19 yaşındayım. Mastürbasyondan aldığım zevki ilişkiden alamıyorum. İlk kez ilişkiye girdiğimde boşalamadım. Bunların birbiriyle bağlantısı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, tümü mastürbasyona bağlı. Bizim gençler mastürbasyon yolunda saçılır, dökülüp giderler.Yapmayın demiyorum. Haftada 3-4 olabilir. Belki 1-2’si daha iyidir. Ama siz yağmaya gider gibisiniz. İradenize hakim olun.

Zevk suyu geliyor

26 yaşındayım. Cinsel ilişkiye girdim. Son 1 yıldır ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Hayatımda ilk kez aşık oldum, sesini duyduğumda ereksiyon oluyorum, zevk suyu geliyor. Bunun nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sağlıklı ve doğaldır, sakın karışma ona.

Dış gebelik mi?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Hamile olduğunu iddia ediyor. Ben içine değil, vajinaya yakın bir yere boşaldım. Bu dış gebelik olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, gebe mi, değil mi diye test yaptıracaksınız. Bir hastaneye danış.

O sıvı neden geliyor?

18 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Ama porno filmi seyrettiğimde penisimden bir sıvı geliyor. Penisim 14 santim, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal. O sıvı da gelecek. O sıvı gelmezse anormal.

Vajinam darmış

22 yaşında kızım. 2 yıldır ilişkim vardı. İlişkiye girmeyi denedik ama olmadı. Benim ilk tecrübem olacaktı, erkek arkadaşımın da ikinci. Neden olmadığını anlayamadım. Daha önce bir doktor vajinamın dar olduğu söylemişti. Evlenince sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, zamana bırakın, alışın. Olayınızı yasalaştırın. Güven duygularınız pekişsin. Acemilikleriniz geçsin. Eğer evlenirseniz ve evlendiğinizde yine aynı sorunları yaşarsan onu da tıp bilimi size çözer.

Endişeliyim

32 yaşında, 95 kiloyum. Penisim 11 santim. Evlenmeyi düşünüyorum ama penisim yetersiz diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen 2 santim daha penis o yağ içinden kurtularak kendini gösterecek. Bu da sana yetecek.

GÜNÜN SÖZÜ

Acele edip koşmak yerine tempolu ağır adımlarla gitmek insanları hedefe daha çabuk ulaştırır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder