Dr. Haydar Dümen Onunla bir gün tanışacaksınız
HABERİ PAYLAŞ

Onunla bir gün tanışacaksınız

Kadınların en çok dert ettiği konu orgazm. İşin içinde aşk, sevgi, anlayış da olsa bazen bu duygu kapıyı geç çalıyor. Ancak bunun sıkıntı haline getirmenin, dert etmenin gereği yok. Her şeyi zamana bırakın, kendinizi, partnerinizi tanıyın. Bir gün orgazmla tanışacaksınız.

Zararı var mı?

19 yaşındayım. Geçen gün kız arkadaşımla sevişiyorduk. Ben vajinasının üzerine boşaldım. Bunun bir zararı olur mu?

CEVAP

Okurum, olmasına olmaz. Olursa da olur. Ama olan olmuş. Hadi bekleyelim, bakalım. Bu arada da biraz dua edelim olmasın diye.

Haberin Devamı

AIDS miyim?

20 yaşındayım. Bir ay önce bir hayat kadınıyla korunmadan ilişkiye girdim. Öğrendim ki o kadın AIDS’liymiş. Kapmışsam belirtileri nelerdir?

CEVAP

Oğlum, bilmediğin insanlarla bilmediğin ortamda bu gibi ilişkiler olmamalı. Bu birleşmeler oluyorsa mutlaka prezervatif kullanılmalı. Ama her şey olup bitmişse zamanı gelince test yaptırılır. Çok kuşkuluysan o testi yaptır. Bana göre temizsin ama uzaktan bir şey söylemek zor.

Çok mu kullandım?

Benimki çok güzel çalışıyordu. Ama son günlerde pek iş yapmıyor. Çok kullandığım için olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, biraz dinlensin. Her canlı yorulur. Atlar, kuşlar, kış uykusuna yatan hayvanlar yani bir düzen içinde yaşam döngüsü sürer. Şunun şurasında bir süre sabrediver. Birkaç ay sonra bir de bakacaksın ki her şey normale dönecek. Ya dönmezse? Bakarız be çaresine yavrum.

Hamile mi?

26 yaşındayım. Nişanlımla seviştik ama korunmadık. Ardından ben nişanlımın cinsel organının üzerine boşaldım. Şimdi korkuyoruz. Gebe kaldı mı? Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yardımım: Beklemeye devam. Şu anda bunu kimse bilemez. Eğer adet görmezse, 15 gün sonra gebelik testi ile durum anlaşılır. Ama bana sorarsan nişanlın hamile kalmadı. Ama bunu da duyunca kendinizi bırakmayın, dikkatli olun.

Aşık olamıyorum

Eskiden kızlara hep platonik aşık olurdum, konuşamazdım. Bir yıldır platonik de olsa aşık olamıyorum. İstediğim kızla çıkıyorum, öpüp kokluyorum ama aşık olduğumla olmak istiyorum. Acaba kalbim taşlaştı mı?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki hayır. Arsızlaştı ve nazlanıyor. Zamanını bekliyor. Felaket o zaman başlayacak. Bir kere aşık oldu mu, “Ondan başkası olmaz” diyerek erken yaşlarda evliliğin yolunu tutacağa benziyorsun. Bu falında çıktı. Eğer böyle olursa sakın ona inanma. Aşkına selam. Dersine, işine devam, sıkı sarıl hayata.

Haberin Devamı

Çok korkuyorum

21 yaşında nişanlı kızım. İlk geceden çok korkuyorum. Nişanlımın penisi 23 santimmiş. Acaba biraz büyük değil mi? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili kızım, fazlanın fazlası büyük. Korkmakta haklısın. Ama bir yandan doğa, bir yandan Haydar Hoca’n yardımcınız. Hele o günlere varalım. Öteki koşullar yerinde ise evlenince çaresine bakarız.

Kim daha istekli?

23 yaşındayım. Kızları mı yoksa erkekler mi daha istekli? Bir de duyduğuma göre kızlar daha istekli. Bu ne kadar doğru?

CEVAP

Okurum, insana göre değişir. Kız mı çok su içer yoksa erkek mi? Kız mı çok terler erkek mi? Bünye bu. Bildiğim dengeler kurulsun diye eşittir. Hayali bırakın, kendi keyfinize bakın. Onu idareli ve doğru yolda kullanın.

Mutsuzum

24 yaşında, nişanlı bir kızım. Cinsel organımdaki küçük dudaklar dışarıda ve sarkık. Dört ay sonra evleneceğim. Doktora gitmeye de utanıyorum.

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kızda durum dediğin gibi. Bu konuda erkeklerin düşünceleri farklıdır. Senin beğenmediğine o “Kurban olayım” diyebilir. Küçük dudakların estetik operasyonla küçültülmesi söz konusu. Ama sakın böyle bir şeye girme. Dengeleri bozma.

Biraz büyük

18 yaşına yeni girdim. Sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum ama penisim biraz büyük. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Oğlum, ne sevgilisi, ne ilişkisi? Kiminle ilişkiye gireceksin? Sevgilin kaç yaşında? Bir de gebe kalırsa hayat boyu pişmanlık ve acı çekersiniz. Oyunu kuralına göre oynayın. Ananızın, babanızın umudunu kırmayın.

Beni keser

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Biraz kan geldi. Acaba kızlığı bozulmuş mudur? Babası öğrenirse beni keser. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Okurum, kimse bilmesin, seni de kesmesin. Kızlık zarı zedelendi ya da yırtıldı. Olan olmuş. İkiniz de ülke için gereklisiniz. Bir zara insan feda edilir mi? Ama bunu keşke daha önceden düşünseydiniz. Bu da boş bir temenni. O sırada irade ile birlikte akıl da baştan gidiyor. İradeyi cinsel coşku alıyor. Sonuç da bazen böyle oluyor.

Görünmüyor

18 yaşındayım. Penisim 11.5 santim. Bazen görünmüyor. Biraz kiloluyum, ondan mı?

CEVAP

Okurum, tam kilonu soracaktım. Erit kasık yağlarını. 11.5 santim görüntüde 13.5 santim olacak. Zaten 2 santimi yağ yutuyor. Bu yaşta bu kilo çok. Az ye, çok hareket et. Sağlığını ve cinselliğini koru.

İsteksizim

18 yaşındayım. Sorunum erken boşalma ve mastürbasyon yaptıktan sonra isteksizlik ve pişmanlık. Tedavisi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bunun tedavisi derslerine çalışmak, işine gücüne yoğunlaşmaktır. Evlendiğinde erken boşalma tedavi edilir. Her erkekte boşalmadan sonra isteksizlik de olur. Doğrusu da budur.

BÖYLE SORU YOK!

Orgazm olmuş gibi yapıyorum

23 yaşında kızım ve çalışıyorum. Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz. İlişkiden zevk almıyorum. Bunu belli edince kendini eksik hissediyor. İlişkiden sıkıldığımda orgazm olmuş gibi yapıyorum. Bu sefer de o devam etmek istiyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

CEVAP

Kızım, çalışıyorsun, emeğinle kendine ve topluma katkıda bulunuyorsun. Seni kutluyorum. Senin hayal ettiğin tsunami dalgaları gibi kabaran, bilinçaltına ekilen tohumlar, en sevdiğin insanla bile karşılaştığında aynı heyecanı duymanı engelliyor. Partnerinin erken boşalması tedavi edilir. Orgazm tüm kadınların sorunu. Bu da zamanla düzene girer. Arkadaşını fazla zorlama. Yine zevk alıyormuş gibi davran, surat asma. Neşeli ol. Senin yapın, kendine özel. Kendini çok yargılarsan istemeden sorunları büyütürsün.

GÜNÜN SORULARI

Zevk almıyorum

Dört yıllık evli kadınım. Eşimle ilişkimiz 10-15 dakika sürüyor. Ben zevk alamıyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Dertli kızım, karı-koca parkta oturmuşlar. Kadın “Bak martılar ne güzel uçuyorlar” deyince kocası, “Hııı” demiş. Bir süre sonra kadının yüzen kuğuları gösterip “Ne güzel yüzüyorlar” sözüne kocası yine bir “hııı” çekmiş. Adamda tık yok. Bir hareket olmayınca kadın, bu kez iki güvercinin birbirine kur yaptığını ve öpüştüğünü gösterip “Bak ne güzel sevişip öpüşüyorlar” deyince, kocası “Anladım şimdi. Önce teleferiğe binip uçacağız, sonra plaja gidip yüzeceğiz, oradan da eve gidip öpüşeceğiz” demiş. Rivayet odur ki, kadın kendini teleferikten aşağı atmış. Mutlu bir cinsel yaşam için eşinizle açık iletişim kurmaktan çekinmeyin.

Haftada 3-4 yapıyorum

25 yaşındayım. Bazen her gün, bazen de haftada 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. Cinsel organım küçük. Bana bir sıkıntı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, söyle bakalım senin küçüğün ne kadar küçük? Çünkü zahmet edip bunu belirtmemişsin. Ancak deneyimlerime göre büyük olasılıkla cinsel organın normal standartların içindedir diye tahmin ediyorum. Gelelim meşhur mastürbasyon derdine. Haftada birkaç defa yapmanın sakıncası yok. Yeter ki kendini mastürbasyona kurban verme.

GÜNÜN SÖZÜ

İlk aftan sonra her af yozlaşmaya prim vermek demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder