Dr. Haydar Dümen Onunla yasamaya alısın
HABERİ PAYLAŞ

Onunla yasamaya alısın

Erkeğin hayali büyük cinsel organ kadını cinsellikten uzaklaştırıyor. Beyler, bunun küçültülmesi mümkün değil, onunla yaşamaya alışın. Bu sırada da eşinizi düşünün. Kadının canını yakmayan pozisyonlar seçin ve mutlaka ruhunu okşayın...

[[HAFTAYA]]

BÖYLE SORU YOK

Kız beni eve kapattı

27 yaşındayım, 2 aydır yabancı bir sevgilim var. Çok acayip fantezileri var. Beni eve kapattı, nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, aklı zorlayan öyle bilmeceler vardır ki beyninizi yorar. Bir de bakarsınız ki yanıtı sorunun içindedir.

Haberin Devamı

Tıpkı evinizin ya da kasanızın anahtarını yitirdiğinizde evde aramadığınız yer kalmaz, bulamazsınız. Sonunda masadaki kül tablasının altında olduğunu görüverirsiniz.

Sorununa ben ilimsel, bilimsel (yineledim), psikolojik, anatomik, sosyolojik ve palavratik yanıtlarla bir şeyler bulmaya çalışsam yine de seni tatmin edeceğime inanmıyorum.

Oysa seni de kurtarmalıyım. Bir odaya kapatılıp kalmışsın. Belki odan yüksek, pencereden atlayıp kaçamadın da “Anahtarı kızdadır, kızdadır” diye bir, iki zıplayıp al elinden, kaçıp gidiver!!!

Ve kurtul bu işkenceden.

GÜNÜN SORULARI

1) Kendimden soğuyorum

14 yaşındayım, haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Her yaptığımda da kendimden soğuyorum. Bıktım artık, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, ben mastürbasyon yapıp da ardından pişman olmayan bir genç daha görmedim. Mastürbasyon beden kimyasının zoruyla iradeyi tutsak alan bir anafor gibidir.

Dediği yapılır, iş bitince hava durulur. O zaman gerçekler net görülür. Kendine “Ne anladım ben bu işten?” soruları sorulur. Pişmanlık, yeminler, “Bir daha yapmayacağım” diye söz vermelerin geçerlilik süresi 2 saattir.

Bak hava karardı, esinti başladı, kasırga geliyor. Elin mahkum, olay yeniden yaşanır, bu bir. İkincisi, acaba bize verdiğin sayılar gerçek mi? Üçüncüsü bu sayıyı da abartılı buluyorum.

Dördüncüsü nerede bu okurumun sahibi ve yetkilileri? Uyuyorlar mı? Söndürün şu ateşi. Çocuk yanıyor ey ayakta uyuyan ana-babalar! Gerisi senin elinde değerli okurum.

Ellerine biber sür, bir de onu dene.

Haberin Devamı

2) İlişkide boşalamıyorum

28 yaşındayım, kadınlarla sohbet ederken ben boşalıyorum. Ama ilişkiye girerken bir türlü boşalamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, kadınlarla konuşurken gelen sıvının meni olmadığına eminim. Orgazm türü boşalmalarda bedende bazı reaksiyonlar olur.

Elin, ayağın, dilin dolaşır, gözler çapraz bulmaca çözer duruma gelir, bakacakları yeri bulamazlar. Gelen sıvı tahrik ya da zevk suyudur. Kadınlara karşı dostça ilişkiler ve yaklaşımlarla onlara alışmalısın.

Gözler kadını sadece seks objesi olarak algılıyorsa, bir süre daha sürer ama zamanla geçer. Gerçek ilişkide boşalamıyorsan ya 12 yıllık mastürbasyon mahkumu ya da sürekli kendini denetleyen gardiyanınsın!!!

Deneyimsiz, bu konuda bilgisiz koca, kadının mutluluğuna kurt düşürür. Evlilikte hem koca hem hoca aldanır.

Çok büyük

30 yaşındayım. Penisim 22 santim. 2 hafta sonra düğünüm var. Beni çok düşündürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, megalopenis olarak anılır. Kadın için zorluk yaratacaktır. İlk birleşmeyi bir haftaya yayın. Acele etme, eşini iyi hazırla. Küçültmeyeceğine göre tek çözüm tekniği öğrenerek yarısını kullanmak.

Haberin Devamı

İlaçlar işe yaramadı

55 yaşındayım. 13 yıldır şeker hastasıyım. 6 aydır ilişkiye giremiyorum. Çünkü sertleşme olmuyor. İlaçlar işe yaramıyor. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, renkli penil doppleri yaptır. Bir ürolog sana yardımcı olacak. Büyük olasılıkla gelen kanı tutmayan sifonda kaçak vardır. Buna venöz kaçak derler. Eğer durum öyleyse hiçbir ilacın faydası yok. Tedavisi özel bir operasyon.

Hiç deneyimim olmadı

16 yaşındayım. Penisim 22 santim. Hiç cinsel deneyimim olmadı. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sana sorun yaratır. Onun için ölçülü, dikkatli ol, kendine uygununu ara. Düş kırıklığına uğrama.

Eşim orgazm olamıyor

1 aylık evliyim. Karım orgazm olamıyor. Ne yaptıysak başaramadık. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, cinselliği köprü gibi düşünün; iki ayağı var. Biri sen, biri eşin. Bunlar sağlam yere oturmalı. Beton direklerin demirleri bağlanmış, beton dökülmüş.

Ama beton kurumamış. Çünkü 1 aylık evlisiniz. Biraz daha birbirinize alışın. Şu andan itibaren istasyonda tren bekler gibi bekleyin. Ben size müjdeyi veriyorum.

Uzaktan trenin sesini, sinyalini ben duydum. İstasyona gelmek üzere. Eğer bana güveniyorsanız ben sizin yüzünüzü kara çıkarmam, güvenmeye devam.

Hamile miyim?

20 yaşındayım. 1 ay önce kız arkadaşımla aynı günde 2 defa ilişkiye girdik. İlkinde korundum ama ikincide korunmadım. Acaba peniste kalan sperm artıklarından hamilelik oluşur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız gebe değil. Ama sorunun kendisi de net yanıt vermemize uygun değil. Bir sperm kaçamak yapıp yumurtaya ulaşırsa gebelik olur. Ama hayat mucizelere göre değerlendirilmez. Ona göre davran.

Boyu kaç olmalı?

19 yaşındayım, 50 kiloyum. Bu şartlara göre penisimin ölçüsünün ne olması gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, kitaplar 15 santim diyor.

Kızlar beni istemiyor

21 yaşındayım. Hiçbir kızla cinsel deneyimim olmadı. Penisim büyük olduğu için kız arkadaşlarım benimle olmak istemiyor. Benim halim ne olacak?

CEVAP

Değerli okurum, bu sorunun cevabını sen ve ileride ilişki kuracağın kadın ya da eşinin dışında hiç kimse bilemez. Eşin yapı olarak organına uygunsa sorun çıkmaz.

Ama sen idareli kullanmayı öğrenirsen yani kadınına saldırır gibi birleşmeler yapmazsan ve acısız pozisyonları öğrenirsen her şey yoluna girer.

Bildiğiniz gibi tıbben onu küçültemiyoruz.

Neden canım istemiyor?

18 yaşındayım. Benim sorunum mastürbasyon yaptıktan sonra tekrar kolay kolay canımın istememesi. Ama bakıyorum herkes 4-5’i buluyor. Acaba benim bir sorunum mu var?

CEVAP

Değerli yavrum, sendeki sorun normallik, insanlık, kalite, beyin ve efendilik. Bir tek sorunun var. Duyduğuna inanıp anormale heveslenmen.

Nefret ediyorum

35 yaşındayım. İlişkiye çok aç biriyim ama erken boşalıyorum. İlişkiden sonra öyle nefret ediyorum ki ikinciyi istemiyorum. Bir de penisim küçük. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi var. Tedavi olursun ve hayatı dilediğin gibi yaşarsın. Tedavi eden hekime de teşekkürlerini hayatın boyunca onu anımsayarak gönderirsin.

Sevgilimin gebe mi?

Kız arkadaşımla ön sevişme yaşarken vajinasına boşaldım. O da hemen sildi. Bir de adetinin son günleriydi. Acaba hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, çok zayıf.

Ne yapsam da tatmin olamıyorum

Tek kişiyle tatmin olamıyorum. Tatmin olayın mastürbasyonla çözmek istiyorum, günde 5-6 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir kız gördüğüm zaman yine de penisim sertleşiyor.

CEVAP

Değerli okurum, aklını ve iradeni kullanıp insanlık yoluna gireceksin. Sokaktaki kızlara böyle bakmaya devam edersen halin duman olur.

İstek duymuyorum

10 yıldır evliyim ve 32 yaşındayım. Evlendiğimizde eşimin korkuları yüzünden ilişkiye giremedik. Benim isteğim kalmadı. Çünkü artık sertleşme olmuyor. Bize yardım eder misiniz?

CEVAP

Tabii yardım ederim değerli okurum. Kesinlikle profesyonel yardım alacaksın. Eşinle çok rahat cinsel birleşme sağlayacaksın. Çocukların olacak. Bu çok önemli ve buna da gerek var. Artık olayın nasıl çözümleneceğini biz herkese duyurduk.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan kendini sorgularken tarafsız olamaz.

Ancak taraflığının ölçüsü önemlidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder