Dr. Haydar Dümen Özenmek boşuna
HABERİ PAYLAŞ

Özenmek boşuna

Haberin Devamı

Erkeklerin en büyük takıntılarından biri cinsel organlarının boyutu. Kahve sohbetleri ve arkadaş toplantılarının adeta vazgeçilmez konusu olan büyük penis aslında çok özenilecek bir şey değil. Çünkü hayalini kurduğunuz büyüklük sizi mutlu edebilir ama sevdiğiniz kadına acı verir, cinsellikten soğutur. Hayal etmeden bir kez daha düşünün

GÜNÜN SORULARI

Benim asker romatizma mı oldu?

Soğuk havalarda benim asker iş görmüyor, ağrıyor. Acaba romatizma olabilir mi? RUMUZ: KURŞUN ASKER

CEVAP: Öyle olacak tabii. Sen küçükken küçük kurşun askerlerle oynaya oynaya seninkisini de onlara benzetmişsin. Bu benzetme ile onda biyolojik bir kimlik oluşmuş. Etten duvar, pardon etten organı kurşuna çevirmişsin! Hem iyi hem de kötü olmuş. Eğer asker gibi emir dinliyor, hazır ola hemen geçiyor, görevini eksiksiz yerine getiriyorsa işte o asker iyi asker, senin askerdir. Üşümesini ve romatizmal ağrılarını dert etme. Önerilerime uyarsan öyle bir kıvamına gelir ki sen bile şaşarsın. Onu biraz ısıtmak gerekir. Isıtıcı jel, termofor gibi malzemeler var. Günde iki kere, yarım saat kundağa sarar gibi sararsın, iyi gelir. Daha iyisi doğal yoldan, organik lezzetten bir ortamda yine günde 2 kere yarımşar saat uykuya yatırırsan, sonra senin kurşun askere söz geçirebilirsen ne âlâ. Yoksa kimyasal malzeme kullanmak gerekebilir. Ben de onları pek sevmem. ‘Ben sevdim mi tam severim. ’Pardon yine gereksiz bir laf oldu. Bu bir şarkıydı. ‘Ben vurdum mu tam vururum’ bu da olmadı, maço lafıydı. Yani ben olaya el attım mı tam tedavi ederim, adam gibi adam yaparım. Yapamazsam çürüğe atar, sahibine alternatif ararım. ‘Sabreden derviş, muradına ermiş.’, ‘Armudun iyisini ayılar yermiş.’ Değerli okurum, mesaj verildi, gereken dersi almaya bak.



İki sevgilimden de vazgeçemiyorum

25 yaşında kadınım. 2 yıllık ilişkim var. Sevgili aldatıyorum. İki erkekten de vazgeçemiyorum. Birini çok seviyorum, ilişkiden zevk almıyorum. Birini de sevmiyorum ama onunla cinselliği yaşarken çok mutlu oluyorum. Bir çıkmazın içindeyim. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP: Sevgili okurum, yıllarca önce benzer bir mail almıştım. Kadın daire komşusu olan evli adamı seviyordu. Seninkine benzer duygularını anlatıyordı. Hem kocasını hem de komşusunu seviyordu. İlginç olan, adam kocasından daha çirkin, seksi de daha kötüymüş. Kadın ondan vazgeçemiyordu. Bu durumu da içine sindirip çözemiyordu. Mailinde: “Hocam, bir insan aynı anda iki kişiye aşık olmaz mı, onları sevemez mi?” diye soruyordu. O günlerde sana bugün yaptığım espriyi yapacak ortamda değildim. Şimdi sana söylüyorum. Türkiye’de bir ilk imza at ve bir olay gerçekleştir. Bas parayı, biriyle evlen, ötekini de kuma al. Kafayı çek çek eve gel, “Haytt var mı bana yan bakan” diye bağır. Erkekler de görsün, ders alsın. İyi mi, kötü mü öğrensinler, sen de tarihe geç. Her şey gibi dünya da değişiyor. Ama değişmeyen şeyler var. Erkeklerde de böyle aşklar, sevgiler olur. Üç aşağı, beş yukarı böyle yaşanır. Bir erkek iki kadını aynı zamanda aşkla sevebiliyorsa kadın da sevebilir demektir. Sana gelince sevgili okurum; seninkisi sevgi sınırını aşıp seks tercihine dönüşmüş. Ne olacağı bilinmez, Hocan da bu komplonun içine girmez.



Zara bir şey olur mu?

20 yaşında kızım ve nişanlıyım. Daha önce bir başkasıyla yüzeysel bir ilişki yaşadım. Nişanlım “Ben böyle birini istemem” diye sürekli hatırlatıyor. Acaba kızlık zarımda bir sorun olmuş mudur?

CEVAP: Sevgili okurum, kızlık zarın yerinde. Nişanlını elinden kaçırmamaya çalış.



Kız arkadaşım olmadı

16 yaşındayım ama daha hiç kız arkadaşım olmadı. Olmasını çok istiyorum ama karşımdakine duygularımı söyleyemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP: Sevgili okurum, “16 yaşındayım daha kız arkadaşım olmadı” diyorsun. Ben de sana daha çok erken diyorum. Acelen ne be yavrum? Kız arkadaşının yanında durabiliyorsan o bile yeter. 18 yaşına geldiğinde kızlarla konuşma cesareti kazanmış olursun.



Aynı anda yaşanır mı?

29 yaşında 1 yıldır evli kadınım. Bir kadın cinsel ilişiki sırasında hem klitoris hem de vajinal orgazm yaşar mı?

CEVAP
Sevgili okurum, çok güzel olur. Bir taraftan sütlü kahve içerken kek yemek, ya da limonata içerken pasta yemek gibi. Afiyet olsun. Keyfine bak. İki katlı zevk, iki katlı mutluluk. Binalarda buna dubleks diyorlar, senin zevkin de dubleks oldu.



Neden küçülmüyor?


18 yaşındayım. Penisim normalden çok uzun. İlişkiye girince can yakıyormuş. Aktarlardan bitkisel ilaçlar aldım ama işe yaramadı, küçültemedim. Bunun için ne yapabilirim?

CEVAP: Sevgilim okurum, o küçülmüyor ama tıbbın getirdiği yeni olanaklarla ileriki yıllarda, 3-5 yıl sonra belki yeni ufuklar açılır. O zaman senin de paran olursa umarım bir çaresi bulunur.



Sadece sevişiyorum


16 yaşındayım. Kız arkadaşım oluyor ama sadece sevişiyoruz. Penisim 13 santim, yeterli mi?

CEVAP: Sevgili yavrum, kız arkadaşının hayatını, ruhunu düşünüyor musun? Okulu, ailesi ve evleneceği kişi var. Dışarıda ise senin gibi canavar. Kendini onun yerine koy. Eğer birini soyacaksan git evine muz soy.



Hamile kalır mı?


23 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olurken onun vajinasının üzerine boşaldım. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, kalmaz gözüküyor. Ama bu yaramaz, söz dinlemez spermlerin de ne yapacağını bilmiyoruz.



Gelen kan neredendi?

16 yaşındayım. Geçen gün adetimin son günüydü ve hiç kan gelmedi. Mastürbasyon yapınca kan geldi. Acaba gelen kan adet kanı mıydı yoksa kızlık zarından mı geldi?

CEVAP: Sevgili okurum, kızlık zarının kanı olmadığını sanıyorum. Tabii ki vajinanın içine bir şeyler itip sokmadıysan.



Sarı renkli sıvı neden akıyor?


Cinsel organımda devamlı sarı renkte bir sıvı akıyor. Acaba neden?

CEVAP: Değerli okurum, idrar tahlili bu işin sonucunu bildirir. Prostat da iltihap olabilir. Meni muayenesi gerekebilir. Hadi bakalım kronikleşmeden hemen doktora.



İlişkide boşalamıyorum


Bilgisayarın başına oturunca mastürbasyon yapıyorum. Sonra pişmanlık duyuyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bir de ilişkide boşalamıyorum. Sürekli mastürbasyon yapmamım etkisi var mıdır?

CEVAP: Değerli okurum, mastürbasyonun etkisi var. Korkarım ki evlendiğinde de aynı olayı yaşayacaksın. Kadını yatak odasına kapatıp çaktırmadan banyoya kaçacaksın. Yıllardır bunu size öğretiyoruz. Tabii ki emretmekle olmaz. Yarısı sizden yarısı bilimden ne kurtarırsak kârdır. Yani arada bir dışında mastürbasyon yapmayıver.



Kısır mı oluyorum?

29 yaşındayım. İki hafta önce sertleşme sağlamayadım. Ama boşaldım. Hayat kadınları ile denememelerim olumsuz sonuç verdi. Kısır mı oluyorum?

CEVAP: Sevgili okurum, hiçbir şeyin yok. Her zaman olabilen bedenin kendi özerkliğiyle ilgili fizyolojik bir sonuç. Üzerine düşersen sorunun artar. Aldırmazsan azalır. Kendi haline bırak. Stres yapma.



Büyük sorun mu?

18 yaşındayım, sevgilim de 20 yaşında. Sevgilimin elini tutunca boşalırdım. Geçen hafta ilişkiye girdik, boşalamadım. Acaba büyük bir sorunum mu var?

CEVAP: Sevgili okurum, hiçbir sorunun yok. Zamanı gelince, iyi ortamlar oluşunca ve sen alışınca makine tıkır tıkır işleyecek. Ayrıca biraz geç boşalman ileride hem senin hem eşinin imdadına yetişecek.



Zararlı mı?

15 yaşındayım. Penisim 15 santim. Bu iyi mi yoksa kötü mü? Haftada 8-9 kez mastürbasyon yapıyorum. Zararı olur mu?

CEVAP: Değerli okurum, birinci iyi, ikinci kötü. Boyu iyi ama çalışması kötü. Onu öyle ağır işçi gibi kullanırsan bir gün söz dinlemezse ya da enerjisi tükeniverirse ne olacak?



GÜNÜN SÖZÜ

Acele edip koşmak yerine tempolu ağır adımlarla gitmek insanları hedefe daha çabuk ulaştırır. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder