Dr. Haydar Dümen Pastadan eşit dilimler...
HABERİ PAYLAŞ

Pastadan eşit dilimler...

Haberin Devamı

Cinsellik pasta gibi. Eşler pastadan eşit miktarda yerse ve tadını beğenirse iki taraf da mutlu olur. Cinsellik aceleye gelmez. Zaman içinde her şeyin yoluna girdiğini, ne kadar mutlu olduğunuzu görüp sevineceksiniz.

BÖYLE SORU YOK!

Karım zevk almıyor


23 yaşındayım, evliyim. Penisimin boyu 7 santim. Eşim hiç zevk alamıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Peki değerli okurum kaç kilosun? İşimize en yarayacak bilgiyi vermezsen biz havadan, sudan sohbet ederiz. Havaya, suya geçilmişse o muhabbetin suyu çıkmış demektir. Ölüsü mü, dirisi mi 7 santim? Neyse, senden önce eşin cinselliğe uzak durmuşa benziyor. Yani toplumun yarattığı frijit kadınlar grubuna girmiş de olabilir. Bu konu iki yanlıdır. Geriye ne kaldı? Eğitimin ne? Acelen neydi ki evlendin? Evlenmeden penisin boyunu biliyor muydun? Yoksa düğün aile zoruyla mı oldu? Ayrıntıları öğreneceğim, yanıtımı ona göre vereceğim.

Gözüm hep dışarıda

37 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. Bir çocuk babasıyım. Karımla 2-3 aydır ilişkiye girmek eziyet oldu. Onu istemiyorum. Ama dışarıdaki kadınlara bakıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Tabii öyle olacak koç kardeş. Eğer dışarıdaki kadınlar sana göre koyunsa, senin gibi bir koça feda olsunlar diyebilirsin. Ya da kuzuları yutan kurt isen, bu evliliğin sürmesi hayal! Evliliğin 3-4’üncü yıllarında boşanma ve geçimsizliğe sık rastlanır. Sanırım evlilik sarsıntıda. Evde soğuk hava varsa, çatı çatırdıyor demektir. Eşin kaderine yanıyor, yavrunuz odasında mışıl mışıl uyuyordur. Baba yani sen, başını almış gidiyor gibisin. Ruhtur olabilir ama hedef ve sonucu iyi değerlendir.

Karşı koymakta zorlanıyorum

23 yaşında kızım ve 1 yıldır erkek arkadaşım var. Öpüşmeye başladığımızda onu istiyorum ve cinsel olarak karşı koymakta zorlanıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, en zorlu kalelere kapılardan girilir. Öpüşme, aşkın, seksin kapısı gibidir. O açılmadan yapılan ilişki de şekersiz irmik helvası gibidir. Senin kapının açılmasına kısa bir süre kalmış. Bir gün coşku seline kapılınca kapı açılacak, kimliğin kızlıktan kadınlığa terfi edecek. Esas bu hayat senin, ruh senin. Sen o sırada kendinde misin ona dikkat et! İki yoldan biri şansa, diğeri ne olursa olsuna kalmış gibi. Eğer güvendiğin sağlam biriyse ona evlilik fikrini aşılamalısın, sonunda ağlamamalısın.


Penisim hiç gelişmedi

27 yaşındayım, 1 yıllık evliyim, 1 çocuğum var. Ergenlikten beri penisim ve testislerim hiç gelişmedi. Penis boyum 12 santim. Acaba bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyuna normal diyoruz. Testislerinin işlevi sanırım seni yarı yolda bırakmıyor. Nitekim çocuğun olmuş yani bir sorun yok.

Eşim vajinismus

29 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye giremedik. Eşim vajinismus ama çare bulunamadı. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bir süre acele etmeden deneyin. Biliyorsunuz tedavisi var.

Acı çekmeyecekmişim

22 yaşında kızım. 1 ay sonra evleneceğim ama ilk gece beni çok korkutuyor. Nişanlımla bu konuyu konuştuk, bana acı çekmeyeceğimi söyledi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yarısı senin, yarısı eşinin paylaşacağı bir pasta. Sakın pastayı sert kesmeyin. Yemeye çalışırken acele etmeyin. Her şey yavaş yavaş olsun. Eşinin seni rahatlatması gerekir. Belki ilk geceyi ertelersiniz de. Çünkü ilk gece gelecekteki cinselliğinizi belirleyen bir anahtar rolü oynayacak. Kolay gelsin mutluluklar.

Bozulmuş mudur?

3 ay önce penisim kız arkadaşımın vajinasına girdi. Ben anlamadım ama kız arkadaşım canının çok yandığını söyledi. Kan da geldi. Kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki bozuldu. Ne istiyordun yani? Senin anlaman için zavallı kız oraya bir kelepçe mi taktırmalıydı?

Kısaltmak mümkün mü?

17 yaşındayım. Penisim 21-22 santim arasında. Çok utanıyorum. Ameliyatla kısaltmak mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, mümkün değil.

Geneleve gitsek mi?

Yoldaki bütün kızlara bakıyorum. Yaşım küçük olduğu için geneleve de gidemiyorum. Ama arkadaşlarım oraya gitmek istiyor. Ne yapalım?

CEVAP

Değerli okurum, geneleve gitmek için sabırlı olun, bekleyin. Gitme yaşınızda bile mehter marşıyla gidin. Kızlara bakıyorsan bak. Yani çiçek tarlasına bak. Ama koparma.

Boyu yeterli mi?

17 yaşındayım. Cinsel organım 6-7 santim. Bu yaşa göre uygun mu? Penisimi büyütmek için bir şey var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon halini ölç, bana bildir. Ne yapacağını sana söyleyeyim.

Ya çocuğum olmazsa?

25 yaşında kızım. Çocuğum olmazsa diye korkuyorum. Bende akıntı ve koku da var. Acaba bu da etkili mi?

CEVAP

Sevgili okurum, çocuğun olacak. Ama akıntı ve koku mantardan ya da iltihaptan. O daha yukarılara sıçramadan hemen tedavi olmalısın. Bu çocuktan önce sağlığın için gerekli. Hele bir evlen bakalım.

Canı yanıyormuş

2 aylık evliyim. Cinsel ilişkiye bir gün ara veriyoruz. Ancak ilişkiye gireceğimiz gün eşim ağrı duyuyor, acı çekiyor. Bu yüzden boşalamıyorum. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, eşini bir kadın doğum uzmanına götür. Vajinada herhangi bir iltihap ya da organik bozukluk yoksa (yoktur sanıyorum) o acıyı gideririz. Orgazm konusu biraz karmaşıktır. Ona da profesyonel bir yardım gerekebilir.

Çok ağrısı ve kanaması var

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. İlk başlarda bir sorunumuz yoktu. Ama 3 gün çok ağrı ve kanaması oldu. Ne yapalım?

CEVAP

Değerli okurum, 15 gün cinsel perhiz şart. Senin de usta bir saat tamircisi gibi ince, narin hareketlerde bulunman gerekiyor. Erkeklik gücünü kanıtlama gibi bir havaya girme. Sabır, yumuşaklık içeren bir formül sanırım olayı bitirir.

Sevgilim erken boşalıyor

21 yaşında kızım. Sevgilim çok erken boşalıyor. Bu olay benden çok hoşlandığı için mi oluyor yoksa erken boşalma mı?

CEVAP

Sevgili okurum, çocuk dırıl dırıl erken boşalıyor. Şimdilik şanssız bir durum. Evlenince tedavi olur, düzelir.

Kızlara nasıl davranayım?

20 yaşındayım. Bütün kızlardan cinsel istekte bulunuyorum. Benimle sevgili olmak istemiyorlar. Artık bir kızla ciddi bir ilişki istiyorum. Ama benden kaçıyorlar. Onlara nasıl davranmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızlar haklı değil mi? Bu dava senin önüne geldi, sen de yargıçsın. Doğruyu sen mi yapıyorsun, kızlar mı? İkincisi sen cinselliğin sınırlarının nerede başlayıp nerede biteceğini bilmiyorsan kızlar senden kaçar. Ne yapsın kızlar, onlar kurbanlık koyun mu?

GÜNÜN SÖZÜ

Beyin tutsaklığı uyuşturucu bağımlılığı gibidir. Halinden şikayet etmez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder