Dr. Haydar Dümen Pastayı eşit bölüşün
HABERİ PAYLAŞ

Pastayı eşit bölüşün

Erkeğin skor peşinde koşması makul değil. Gecede 3-5 ilişki erkekliğinizi kanıtlamaz. Beyler, önemli olan her iki tarafın da ilişkiden keyif alması ve pastayı eşit bölüşmesidir. Çevreden duyduklarınıza kanıp olmadık denemelere kalkışmayın. Tek olsun, mutlu etsin.

BÖYLE SORU YOK!

Evlenmek istiyorum

26 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Evlenmeyi düşünüyorum ama ilişki konusunda çok tedirginim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tecrübe en iyi hocadır. Yumuşak huylu, sevecen ama ailesine bağlı erkek de en iyi kocadır. Bak işe önce kişiliğinden başladık. Yapacağın işlerin şifresi genlerinde gizli. Biraz senden, biraz yengeden el ele yürürsünüz bu yollarda. Ve beraber ıslanırsınız yağan yağmurlarda. Oğlum, kazmayla toprak nasıl kazılır öğretilir. Ama bu işler başkadır. Çünkü herkesin kazması ve toprağı kendine özgüdür. Sevecen yaklaşım genellikle çözer aklındaki kördüğümü. Tedirgin olma, kadını da tedirgin etme.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Kilo yüzünden mi?

20 yaşındayım. Penisim 7 santim. Kızlar benimle dalga geçiyor. 98 kiloyum, penisim kilo yüzünden mi küçük? Ne yapmalıyım?

Değerli okurum, verdiğin ölçü ereksiyon hali mi, sönük hali mi? Kasıklarda biriken yağ 2-3 santim penisi yutuyor. Zayıfla. Benim merakım kızlar nerede ve nasıl görüyorlar? Dışarıdan kolay belli olmaz. Çünkü göbeğin örtüyor onu. Yoksa seninkilerde insanı çıplak gösteren gözlüklerden mi var? Şaka bir yana, tatlı dilden, güvenden, sevgiden bir ağ ör. Kızın dünyasını onunla sar ki senden kopamasın.

10 kez boşalıyormuş

26 yaşındayım, bekarım. Bu aralar cinsel bunalıma girdim. Bir arkadaşım bir saat içinde 3 defa, bir gecede 10 defa boşaldığını söylüyor. Bende bir sorun mu var?

Arkadaşın gecede 8-10 derken, martavallarla pişirdiği pilavı yerken düzeni, değerleri, sınırları yıkıyor. Değerli okurum, oğlum, arkadaşının başında mıydın? Saydın mı, saydın mı? Zevk var mı, zevk? Bir de bunun kan durumu var. Hesaplarınızı doğru yapın. Bu tür abartılara aldanmayın sakın. Kendi ölçünüze ve doğrunuza iyi bakın. Ruhunuzu da, bedeninizi de besleyin. Uykunuz gelince esneyin, kitapları desteleyin. Arada bir de “Ne olacak bu halimiz?” diye düşün.

Haberin Devamı

Kızlık zarım esnek mi?

22 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik, çok az acı hissettim, kan gelmedi. Zarın esnek olduğunu düşündüm. O gecenin sabahı kan geldi. Zarım esnek mi, yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek ama zedelendi. Ya da zarın yapısı o kadar kanamaya uygundu. Yırtılmış ve kanamış olabilir.

İlkinde kan gelmedi

26 yaşındayım. Kız arkadaşım çok seviyorum ama geceleri uykum kaçıyor. Sevgilimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi. Birkaç gün sonraki ilişkiye girince kan geldi. İlk ilişkide neden kan gelmedi?

CEVAP

Değerli okurum, ilk gün kanayacak diye de bir kural yok. O gün zarın esnek saatine rastlamıştır. Bırak uyku kaçırmayı, kızın hakkında olumsuz düşünürsen onu boş yere karaladığın için vicdan azabı çekersin. Hele bir de evlenmeyeceksen burada bir de acımasızlık ve bencillik söz konusu. Biraz da kızı düşün.

Çok pişmanım

22 yaşında kızım. Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ve kızlığım bozuldu. Ancak bundan kısa bir süre sonra ayrıldık. Bundan dolayı çok pişmanım. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, yapacağın hiçbir şey yok. Bütün yaraların kabuk bağlaması zamanla ilgili. Ne olursa olsun, ruh sağlığını bozmamaya, dik durmaya çalış. Bu olaydan şöyle ya da böyle ders almışsan lütfen tekrarlama. Olan olduktan sonra suçluluk duygusuna kapılıp kendini kahretme.

Sadece 1 kez oluyor

36 yaşındayım. 12 yıllık evliyim. Bir kez cinsel ilişkiye girebiliyorum. Eşime karşı kendimi mahçup hissediyorum. 2 veya daha fazla ilişkiye girebilmem için ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, bir defa birleşme normaldir ve idealdir. Erken boşalman yoksa, ilişkide eşini de düşünüyorsan, onun mutluluğunu göz önüne alıyorsan ne mutlu size. Ama erken boşalman varsa, kadın ilişkiden bir şey anlamıyorsa bu sorun giderilmeli. Bizdeki yanlış kanı sayısal değerlere çok önem vermek. O sayılar aldatıcı olabilir.

Heyecanım bitiyor

1 aydır evli kadınım. Eşimle ilişkiye başlar başlamaz orgazm oluyorum. Çok heyecanlı başlıyorum ama heyecanım çabuk bitiyor. He yapmam gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, hem sen, hem eşin çok şanslısınız. Doğanın bol keseden size lütfettiği bu büyük ikramiyeye isyan eder gibi halin var. Ol be kızım.

İlişkiye çok meraklıyım

18 yaşındayım, cinsel ilişkiye çok meraklıyım. Her gün film izliyorum. Birçok arkadaşım cinsel ilişkiye girdi bile. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşlarının ilişkiye girdiğini gördün mü? Yarın sen git, arkadaşlarına “Ben her gün 2 defa cinsel ilişkiye giriyorum” de. Onların düştüğü çukura sen düşme. Daha önünde 60 yıl var. Şakır şakır cinselliğin işleyecek. Şimdiden ruhunun musluklarını kurutma.

Ergenliğe girmedim

18 yaşındayım. Ergenliğe girmedim ve doğal olarak penisimin boyu kısa. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, mutlaka ailene açılman gerekiyor. Miden ağrısa ailene açılmayacak mısın? Hormonal bir dengesizlik söz konusu. Bunların ölçümü yapılmadan bir şey söylenmez. Endokrinolog yani iç salgı bezleri uzmanı bir hekime ya da üroloji uzmanına başvurmanı öneririm.

Orgazm olacakken...

30 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişirken tam orgazma giderken donakalıyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, evlendiğinde düzeleceksin. Bu delikanlı ile evlenirsen bir süre daha bu alışkanlığın sürer ama zaman senin en büyük yardımcın olacak.

5 santimin altında

18 yaşındayım ve fazla kilom var. Penisim 5 santimin altında. Bunun kilolarımla bir ilgisi var mı?

CEVAP

Var değerli okurum. Hemen zayıfla. Uzmana git. Yemeklerini azalt. Abur cuburdan kaçabildiğin kadar kaç.

Hamile miyim?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla prezervatif kullanarak ilişkiye girdik ama içimde kaldı. Prezervatifi çıkardığımda içinde çok az sperm vardı. Gebe miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, bir ihtimal. Ama o ihtimal çok yüksek değil. Bari seni böyle teselli edeyim.

Spermler tükenir mi?

18 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bir de fazla mastürbasyon yapmak spermleri bitirir mi? Yoksa spermler sürekli üretilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, spermler sürekli üretilir ama azalmaz ya da çoğalmaz. Böyle konulara niye kafanı takıyorsun? 10 santim penisle mutlu evlilik yapılır. Eğer kilon varsa, onları da eritirsen penis biraz daha görüntüye girer.

Boşalamadım

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, sabaha kadar seviştik ama ben bir türlü boşalamadım. Sonunda mastürbasyon yaptım. Acaba neden böyle oldu?

CEVAP

Değerli okurum, alışamadın. Mastürbasyon alışkanlığını cinsel birleşmeye transfer edemedin. Sakin ol, takma kafana. Mastürbasyona pek yanaşma. Olayı akışına bırak. Sorun çıkmayacak.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsana yakışan pek çok özellikten en güzeli gülümsemektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder