Dr. Haydar Dümen Rekor kırmayı unutun
HABERİ PAYLAŞ

Rekor kırmayı unutun

Haberin Devamı

Bir gecede çok ilişki iyi değil. Erkekler kafalarını sayılara takmış olsalar da yolları yanlış. Siz rekora koşarken kadını yarı yolda bırakıyorsunuz. Sonra da skorla övünüyorsunuz. Beyler, erken boşalması olan tedavi görsün. Kadınınızı üzmeyin ve mutsuz etmeyin

GÜNÜN SORULARI

Evlenmek istemiyorum


26 yaşındayım, 2 yıldır bir sevgilim var. Kız hep evlenmekten bahsediyor ama istemiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

İki şekilde bu olayın altından kalkacaksın değerli okurum, ya önce nişan yüzüğünü takıp sonra nikah dairesini boylayacaksın ya da “Seni yeterince oyaladım. Evlilik çocuk derken yıllar geçiverir. Bu yolları macera ile harcamak ise, geleceğine zarar verir” demek yürekliliğini gösterceksin.

Ya da uzun uzun ve ince ince hesap edip evlendiğinde gelir-gider, mekan-iskan durumlarını düşüneceksin. Hesap kitaba uymuyorsa, sevgiline “Yolun açık olsun” diyeceksin. Bir erkek için en büyük yiğitlik budur. Kendi egoizması için kızları oyalamak için katı bir bencillik ve sorumsuzluktur. Bu önerim de sizin aracılığınızla bencil öteki erkeklere duyurumdur.

GÜNÜN SORULARI

İlişkiden korkuyorum

29 yaşındayım, bekarım. Kadınlarla ilişkiye girmekten çok korkuyorum. Bir kere denedim ama odayı girince kaçtım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Eee değerli okurum, oldu mu ya! Erkeklik öldü mü ya! Er kişi, yiğit kişi “Ben erim, yiğidim” der, elinde pala ya da hançerle yürür gibi kadının, kızın üzerine yürümez. Öyle bencillikleri de insanlık affetmez. Yaşın maşallah! Mastürbasyonu da azaltırsın inşallah!

Sonra kurduğun hayalleri düşünürsün, önce seks ve onun yan dallarını bir yana bırakıp kızla, kadınla arkadaş olursun. Onların öcü olmadığını da görerek anlarsın. Sonra ellerinin titreşimine, dudaklarının tadına bakarsın. Her şey yolunda ise, zamanıdır, evlenir kendini kadına bırakırsın. İnan ki bu sınavı da üstün dereceyle kazanırsın.

Kız arkadaşım çok çekingen

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Ama kız çekiniyor, benimle olmuyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sen ve kızlar önce sevmek, sonra evlenmek daha sonra yuva kurmak, çoluk çocuk sahibi olmak için yaratıldınız. Bazı hayvanlar yavrularını severken sevgiyle yemeği karıştırıp yerlermiş. Bazı hayvanlar ise iş bitince çiftleştiği erkeğini yutarmış. Bunların çeşitlerini biliyorum.

Bizim erkeklerimiz, hiç yoktan sevdiklerini öldürüyorlar, bu durum bizde ölesiye sevmek değil, öldüresiye sevmek tarzına dönüşmüş durumda. Anlaşılıyor ki severken kendini tutamayıp dişleyecek, dişlediği yerden kan gelmezse onu suçlayıp terk edeceksin.

Ne olacağını bilmem. Ama soruna da “He olsun” demem. Kızın zamana ihtiyacı var, kendi gerçeğini bulmaya çalışıyor, sana da yavaş yavaş alışıyor.

Acaba yeterli olur mu?

Penisimin boyu sertleşme halindeyken 15 santim. Bu büyüklük yeterli mi? Bir de ilişki sırasında partnerimi mutlu edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli, yeterli, yeterli.

Penisimin boyunu nasıl uzatırım?

17 yaşındayım. 1.78 boyunda ve 87 kiloyum. Penisim 10 santim. Penisimin boyunu uzatmak için ne yapmam gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, biraz bekle. Biraz kilo ver. Hâlâ o dertlerin sürerse evlendiğinde eşine sor. O da “Evet” derse 1-2 santim uzatılır. Ama onun da hiçbir yararı olmaz. Çünkü 10 santim penis yeterli ve normal sınırdadır.

Zevk alıyorum ama...

22 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla sevişirken boşalamıyorum. Arkadaşlarım Eskiden mastürbasyon yapardım, boşalamamamın sebebi bu olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, klitoris orgazma alışmışsın. Şimdilik böyle idare edeceksin. Evlendiğinde sorunlar yaşarsan tekrar yeniden gözden geçirilir. Ve yeni teknikler öğretilir.

Hemen kan geldi, neden?

Kız arkadaşımla ilk defa ilişkiye girmek istedim ama daha vajinasını eller ellemez kan geldi. Acaba zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Yavrum, zarı bozulmadı ama ya adet dönemindeydi ya da heyecandan adet gördü, o da farkında değildi. Bu kan seni hiçbir şekilde ilgilendirmez. Tedirgin olma amma iki de bir de acemi acemi kızların orasına burasına doğru uzanma.

Kan geliyor, yardım edin

20 yaşındayım, yeni evliyim. Eşimle 2 gün önce ilişkiye girdim. İlk gün kızlık zarı bozulduğunda 1 gün boyunca ara ara pembe kan geldi. Yeniden ilişkiye girdiğimiz acı çekti, yine kan geldi. Korkuyoruz, acaba bize yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, 3-4 gün cinsel ilişkiye ara verin. Bir yapılanma ve dinlenme süresi geçsin. Yavaş tempo ve kayganlaştırıcı yardımıyla sanırım kanamalar olmayacaktır.

Baş ağrısı çekiyorum

24 yaşındayım. Mastürbasyon sırasında çok şiddetli bir baş ağrısı hissettim. Birkaç gün sonra yeniden denedim, yine aynı şey oldu. Acaba sebebi nedir, tehlikeli olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanmıyorum. Çok sakin bir ortamda, uzanarak ve duraklayarak 1-2 kere daha mastürbasyon yap. Baş ağrın olursa yeniden bana bir mail at, duruma bakalım.

Yuvam dağıldı

44 yaşındayım, erken boşalıyorum. Bu yüzden 10 yıllık yuvam dağıldı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi var. Bir uzmana başvurman zorunlu. Kendiliğinden tabii ki düzelmez. Mastürbasyon döneminde başlayan bir alışkanlık. Yani sen onu 25 yıldır erken boşalmaya programlanmışsın. Ama önünde çok zaman var.

Kız hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kızlık zarı yırtıldı, kan geldi. Her ilişkiden sonra kızdan kan geliyor, acı çekiyor. Bir de hiç korunmadık, hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız kasıyor kendini. Bir parça doku sıkılığı olsa gerek. Sen de bu konuda anladığım kadarıyla acelecisin. Dikkat edin. Gerekirse bir uzmandan bilgi alın. Kızın cinselliği sağlam yere otursun. Acı korkusuyla geleceğini korkutmasın. Bu acıyı da önlüyoruz.

4 saatte 10 kez boşalıyorum

21 yaşındayım. 8 aydır kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. 4 saat içinde 10 kez boşaldığım oluyor. Bir seferinde kız arkadaşım neredeyse bayılıyordu. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, acilen. Senin hızlı makineye biraz bakım yapılmalı. Her 24 dakikada bir ilişki değil, her ilişki 24 dakika olmalı. Rekor kırdığını düşünürken sevgilinin canını yakıyor, onu yarı yolda bırakıyorsun.

Orgazm olamıyorum

19 yaşında kızım. Sevgilim 24 yaşında. 1 yıldır ilişkiye giriyoruz ama orgazm olamıyorum. Sevgilime yalan söylüyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, yola devam ettiğine göre, tempoyu düşürme, aynen yürü. Günün birinde umarım öyle olur evlenirsiniz. Eğer orgazm sorunu yaşıyor olursan kızım, bunca bilge hoca ona bir çare bulur.

Penis büyütücü alsam mı?

28 yaşındayım. Bu yaşta olmama rağmen penisim 7 santim. İnternette penis büyütücü, performans artırıcı birçok ilaç görüyorum. Sizce bu ilaçların bir yararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, söylediklerinin hiçbirisinin bu konuda yararı yok. Kapılmayın, boş yere kanmayın, yolunmayın. Penis 1-2 santim kadar ancak ameliyatla büyütülür. Buna da gerek görüldüğünde bu konuda uzman olan bir hekim bulursunuz, konuşursunuz. Her şey aklınıza yatarsa ameliyat olabilirsiniz. Buna hekim karar verir.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan kendini sorgularken tarafsız olamaz. Ancak taraflığının ölçüsü önemlidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder