Dr. Haydar Dümen Renklensin ama tadında kalsın
HABERİ PAYLAŞ

Renklensin ama tadında kalsın

Cinselliğe alışmak zaman alır ama bir süre sonra da renklendirmek gerekir. Ya da erkek çok istekli olduğunda kadın ilişkiye uyumda zorlanabilir. Eşler birbirlerini dinlemeli, fanteziler devreye girmeli. Ancak aşırıya kaçmayın, tadında bırakın.

Penisim çok küçük

26 yaşındayım ve bekarım. Penisim 10 santim. Penis büyütücü ilaç kullansam kısır olur muyum? 1.60 boyundayım. Sorun boyumdan mı kaynaklanıyor? İleri yaşlarda penisim uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzama olmayacak. Ama o boy sana yetecek. Tıbba göre normal.

Boşalmak kötü mü?

19 yaşındayım. Hemen her gün boşalıyorum. Kendimi frenlemeye çalışıyorum, o zaman da tuhaf rüyalar görüyorum. Her gün boşalmam gelecekteki cinsel hayatımı kötü etkiler mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bazı frenler gelişmeli. Araba bile olsa fazla hıza yıpranır.

Prezervatif yırtıldı

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve korunduk. Ama ilişki sırasında prezervatif yırtılmış. Hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, zayıf ihtimalle kız arkadaşının gebe kalma olasılığı var. Adeti gecikirse 15 gün sonra bir gebelik testi yaptırırsınız.

Kızlar benden kaçıyor

19 yaşındayım. Penisim büyük. İlişkiye girmek istediğim kızlar cinsel organımı görünce korkuyorlar. Bunu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın büyük. Kızlar korkmakta haklı. Ameliyatla da küçültemiyoruz. Tek yapılacak idareli kullanacağına kızları ikna etmen.

Yürüyemez oldum

Cinsel organım çok büyük. Ne yapacağımı bilemiyorum, artık sokakta yürüyemez oldum. Doktor da bir çare bulamadı. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, gerçekten çok büyük. Bu mutlu evlilik ya da birliktelik yaratmaz. Her şey senin elinde. Ameliyatla küçültülmesi de olmuyor. İdareli kullan. Evlenirken uygun birini seç.

Heyecanlanıyorum

18 yaşındayım, kızlara karşı çok heyecanlıyım. Tanımadığım bir kızla konuşurken aşırı heyecanlanıyorum ve lafı karıştırıyorum. Kız da benden soğuyor. Bu heyecanı nasıl yeneceğim?

CEVAP

Değerli okurum, sen daha antrenmandasın, daha sahaya çıkmadın. Isınma turları atıyorsun. Tabii kalbin çarpacak, yüzün kızaracak ve dilin dolaşacak ama birkaç yıl sonra onlar uçup gidecek. Sahaya usta bir oyuncu çıkacak.

Haberin Devamı

Bakire değil mi?

27 yaşındayım. Sevgilim bana bakire olduğunu söylüyor ama biz cinsel ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi. Evlenmeyi düşünüyoruz. Sizce kız bakire değil mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı esnekti, kanamadı. Neyin peşindesin?

Karım artık istemiyor

37 yaşındayım ve 2 çocuk sahibiyim. Haftada 2 kez seks yapıyoruz. Son zamanlarda bana bir şeyler oldu. İlişki 20 dakika sürüyor, fazla yüksek tempolu geçiyor. Karım artık sek yapmaktan korktuğunu söylüyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, tempoyu düşüreceksin. Senin karşında bir can var. Hep kendini düşünmek olmaz. Ama beyninle tahrik noktalarını harekete geçirmek, fantezileri kullanmak, gerekirse bir şeyler seyretmek, konuşmak işe yarayabilir. Kadına düşen görevler de onun devreye girmesiyle sanırım biraz çözülür. Ama evlilik bu. Belirli yıllardan sonra akla gelmedik sorunlar çıkıyor. Hüner onlara uyum sağlamak.

Doktor dikmedi

İki ay önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Beş dakika sonra pembe renkli 2 damla kan geldi. Birlikte doktora gittik, onları anlattım. Doktor “Küçük bir zedelenme var” dedi. Diktirmek istedim ama gerek olmadığını söyledi. Sizce ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, kesinlikle doktorun teşhisine katılıyorum. Normal koşullarda birleşme yaptığında kanayacaktır.

Hemen çalışıyor

18 yaşındayım. Her gün 3 kere mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyon yaparken aklıma ünlüleri getiriyorum. Artık organımda yaralar oluştu. Karşıma bir kız çıkınca makine çalışmaya başlıyor. Ben bu durumdan sıkılmaya başladım.

CEVAP

Değerli yavrum, artık bunları bir kenara bırak, önünde pırıl pırıl bir dünya var. O pırıl pırıl dünyanın kapısını açmak için ufacık bir irade anahtarına ihtiyacın var. O da senin ceplerinden birinde. İyiyi ara bul. Yola gir, yılmadan yürü. Bir yıl sonra gerçek dünyayla tanışacaksın.

Çok istiyorum

18 yaşında kızım. Cinsel ilişkiye girmeyi çok istiyorum ve mastürbasyon yapmayı çok seviyorum. Sizce bu normal mi? Bir de şimdi çok mastürbasyon yaparsam ileride bir şey olur mu?

CEVAP

Bana bak, fena kızarım sana. Bir de mastürbasyona alışmışsın. Aklına da ters geldiği zaman bana danışıyorsun. İşte sana ipucu ve yol. Sen bu işten zarar göreceksin. Hadi bakalım doğru yoluna. Ben bu maili almamış olayım. Sen de kendine çekidüzen ver.

Penisim normal mi?

Penisim 12 santim. Sizce normal mi? İdeal olan ölçü nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bu normaldir. İleri yıllarda çok daha işine yaracağından ideal bile denilebilir. Ama fazla büyükleri de ileride erkeğin yüzünü kara çıkardığından eksisini ve artısını topla. Senin önüne çıkacak sonuç iyidir. Keyfine bak.

BÖYLE SORU YOK!

Küçültme şansım var mı?

32 yaşındayım, benim cinsel organım çok büyük. İki aylık evliyim. Sadece 2 kez ilişkiye girebildik. Küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, yazık ki ne yazık. Şans ki ne şans! Çünkü penisi küçültme imkanı yok. Kadın haklı. Basınca bağlı kasıklarda ve yumurtalıklarda ağrı olur. Eşinden ayrılıp yeniden evlensen ne olacak? Karın bu ayrılığı nasıl karşılayacak?

Tekrar evlensen, ikinci şanssız kadına ne olacak? Değerli okurum, uzatmayayım, büyüklük hevesinde olanlara mesaj göndermeye çalıştım. Bir tek çözüm aklıma geliyor. Teknik bakımdan uygunsa, ürolog arkadaşlar da onaylarsa penisteki süngersi dokuyu çıkarıp protez koymak çözüm olabilir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, uzmanına danış.

GÜNÜN SORULARI

Kurtulmak istiyorum

26 yaşındayım, bekarım. Çok fazla mastürbasyon yapıyorum. Cinsel ilişkiden 1 saat sonra bile mastürbasyon yapmak istiyorum. İki yıldır her gün 1 ya da 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, senin atın hızını biraz yavaşlat. Sen galiba farkında olmadan mahmuzluyorsun. Ama atın dizgini var. İkisini dengeli kullanan kazanır. Ölçü aşarsa her ikisi de zarar görür. Şanslısın, cinsel birleşme olanağı bulmuşsun. Sende ise varsa yoksa mastürbasyon. Ama sen en güzel lokmaları yuttuktan sonra bir de kendi kendine ağzına kavrulmuş fıstıklar atıyorsun. Olmaz böyle. Mastürbasyon olayını bitir. Cinsel birleşmeyle birlikte mastürbasyon haftada 2-3 kereyi geçmesin.

Artık zevk almıyorum

23 yaşında kızım. Sevgilimle her gece ilişkiye giriyoruz ama ben artık zevk almıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Vah vah sevgili genç, ne çaresiz ne içinden çıkılmaz bir sorun seninki. Her gün yapılan şey, zevkli olmaktan çıkmış. Okurumuzun, gonca gülü kurumuş. Bu kalp, bu heyecana alışır olmuş. Olay büyüsünü kaybedip sıradanlaşmış. Sevgili yavrum, sen de ara, neyi arayacaksın? Ara vermeyi arayacaksın. Daha ağırlıklı bir laf edeyim: Haftada 3’ü geçmeyin, ara verin, ara diyeyim. İşte Haydar Hoca’nın cevabı, işte sen, çekileyim aradan ben.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyninizi ya da ellerinizi kelepçeli olmaya zorlasak hanginizi seçerdiniz? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder