Dr. Haydar Dümen Romantik büyüyü bozma
HABERİ PAYLAŞ

Romantik büyüyü bozma

Cinselliği yaşamak herkesin hakkı. Ama zamanı gelince, doğru insanı bulunca. En önemli şey ruhu zedelememek. Büyüyün, hayatınız yoluna girsin zaten karşınıza seveceğiniz biri çıkacak. Biraz sabırlı olun, vaktinden önce harekete geçip büyüyü bozmayın, sonradan da pişman olmayın.

Kilo versem uzar mı?

26 yaşındayım, penisim 13 santim. 1.84 boyundayım ve 96 kiloyum. Acaba kilo versem penisim uzar mı?

CEVAP

Okurum, penisinin boyu normal. Kasık yağları eridiği zaman 1-2 santim daha ortaya çıkacak. Normale 2 santim daha eklenirse kuşkular da bitecek.

Haberin Devamı

Eşim bana kızıyor

Ben 1 yıllık evliyim ama hemen orgazm olamıyorum. Eşim bu yüzden sürekli kızıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Kızım, daha evliliğiniz yeni. Belki senin kadınlığının olgunlaşması için yıllara ihtiyacın olabilir. Ama eşinin de davranışı, ustalığı, duygusal ve fiziki performansı bana göre yetersiz. Eşin çok şey istiyor. İstediğinden çok vermesini ve seni kıvamına getirmesini becerebilirse senin orgazm süren ve zamanın kısalacaktır.

Penisimden kan geliyor

18 yaşındayım. Her gün ilişkiye giriyorum. Girmeden dayanamıyorum. Her ilişkiden sonra penisten kan geliyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, nerede, kiminle, nasıl? Sen mastürbasyonu cinsel ilişki mi sanıyorsun? Olmaması gereken yerde kan varsa bu ciddi bir olaydır. Senin hemen bir üroloji uzmanına başvurmanı öneriyorum. Bu uzaktan teşhis edilecek bir sorun değil.

İlişkiye gireyim mi?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla biraz ileri gittik. Bana ilişkiye girmek istediğini söyledi. Ben “Olmaz” dedim. Sevgilim o günden beri bana soğuk davranmaya başladı. Sizce ilişkiye girmeli miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, sakın ha! Erkeğin her dediğini yaparsan ve onun saçma yollarına saparsan, ona sanki bir ilahmış gibi taparsan başın büyük derde girer. Gözyaşlarını anan siler. Bir de annen ağlarsa karaları bağlarsa işte bir dram. Acı kokuyor buram buram. Erkek arkadaşına değil kendi duygularına öncelik tanı.

Yeterli mi?

18 yaşında, 90 kiloyum. Penisimin küçük olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Cinsel organım ereksiyon halindeyken 11-12 santim. Sizce bu boy iyi mi?

CEVAP

İyi yavrum, iyi. İki santimi kasık yağları yutuyor. Kilo verdiğinde o görüntüye 2 santim de katılınca seninki mükemmel olacak. Birazcık iştahını tutuver. Kısa yoldan sağlığın kurtulur, mutlu olursun.

Haberin Devamı

Sertleşme bitiyor

24 yaşındayım. Yeni tanıştığım biriyle birlikte olmaya karar verdik. İlişki sırasında penisim yeteri kadar sertleşmedi. Ereksiyon halini kaybedip terliyorum. İki defadır bu durumla karşılıyorum. Partnerimi kaybetmemek için hasta olduğumu söylüyorum. Neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, heyecan, korku ereksiyonu söndürür. Doğaldır. Hiçbir tedaviye ihtiyacın yok. Alışınca kendiliğinden düzelecek.

Rüyalardan sıkıldım

18 yaşındayım. Hiç ilişkiye girmedim. Her gece cinsellik içerikli rüyalar görmekten sıkıldım. Geneleve de gidemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, doğru ve iyi yoldasın. Sıkıntıları öğrenmeli, disipline alışmalısın. Geneleve çok heveslenme. Hayal ettiğin şeyleri orada bulamayacaksın. Belki de oradan yıkılmış olarak ayrılacaksın. Haftada 3 kere mastürbasyonun dışında kalan enerjini yorucu işlere harca. Cinselliği düşünecek pek zamanın kalmasın. Aklına gelince hemen odadan çık, ilgini dağıtmaya çalış.

Haberin Devamı

Orgazm olmuyorum

27 yaşında, 6 aylık evliyim. Evlilikten önce hep mastürbasyon yapardım. Şimdi niye olmuyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, düzelecek durumun. Ama bir profesyonel yardım alman gerektiğini düşünüyorum. Tabii zaman gerektiğini de unutma.

O sıvı içeri girmezse?

Erkek bir kadının vajinasına boşalmazsa sorun olur mu? İlla o sıvının içeri girmesi mi gerekiyor?

CEVAP

Değerli ya da sevgili okurum, neyi merak ediyorsun? Gebeliği merak ediyorsan tehlikeli sınırlarda top oynuyorsun. Sonunda top bu. Mayınlı tarlaya kaçıverir, üzülürsün. Ama anlattığın kadarıyla korktuğun başına gelmez. Peki o sınırda orada duracağını kim belirler? Tabii ki sen. Ateşli coşkular fazla nasihat dinlemez. Siz sadece dikkatli olun, her şey olur.

Kız mıyım?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla seviştik ama benden kan gelmedi. Bir hafta sonra adet gördüm. İçime boşalmadı ama eğer yanlışlık olduysa hamile kalmış mıyımdır? Ben kız olduğumu düşünüyorum.

CEVAP

Sevgili kızım, çok erken başlamışsın bu işe. Kızlık zarın esnek. Bunu avantaj olarak kullanma. Bir başkasında kanayıverir. Hayatını bir ağaç gibi devirir. Adetini gördüğün için gebe kalmadın. Ama ha, sakın ha! Biraz büyü. Bozma ruhundaki romantik büyüyü.

Kadın istemedi

25 yaşındayım. Penisim büyük. Bir kadınla ilişkiye girmeye korkuyorum. Bir kadın beni odadan attı. Üç aydır kimseyle olmadım. Bir de idrardan sonra akıntım oluyor. Acaba ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, sorunun çözümü şimdilik yok. Akıntı için bir idrar ve meni tahlili yaptırman gerekiyor. Bir biçimde idare edeceksin. Evlendiğinde bazı önlemleri de almak koşuluyla hayat sürecek. Ne kendini zorla ne komplekse gir.

Böyle soru yok!

Erkek arkadaşım tecrübesiz

26 yaşında kadınım. Dört yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşım daha önce ilişkiye girmemiş. İlk ilişkiyi çok merak ediyor. Ona nasıl yardımcı olabilirim?

CEVAP

Kızım, bulmuşsun bir cevher. İşle kendine göre, yarat bir eser. Elmas değerli bir taştır, onu pırlanta yapan usta ellerdir. İşte düştü eline. Terziye götürdüğün kumaştan bedenine uygun diktir bir elbise. Ne güzel. Oğlan anasının dizinin dibinden ayrılmamış. Sen de sık sık dizine yatır, özlem çekmesin. Sonra birkaç adım daha at. Bak “Bu budur” diyerek oğlanın hayali bilgilerine gerçek bilgiler kat. Acele edip ürkütme. Yoksa pijama ile anasının evine kaçar. Zaferi kazandın, iki sonuç göreceksin. Ya ağzı kulaklarında ya da “Bir şey anlamadım” diyerek depresyonda. Sabırlı ol.

Günün soruları

Zevk almadım

18 yaşındayım. Geçenlerde milli oldum ama hiç zevk almadım. Acaba neden böyle oldu?

Okurum, havai fişek patlatıyorlardı. Nedenini çözememiştim. Şimdi anladım. Demek bu konuda milli olan gençler ordusuna katılmışsın. Artık sefer hazırlığıyla ve sefere çıkmakla geçecek düşüncelerin. Anlaşılıyor ki hayal kırıklığına uğramışsın. Oysa sen neler hayal etmiştin. Göklerde uçarken revani yiyecektin. Bu da yetmez, büyülü bir ortamda çiçek bahçesinde gezer gibi olacaktın. Neyse, sorun yok. Tarlayı yanlış seçmiş, dikenli, çamurlu bir bahçeye düşmüşsün. Umudunu yitirme.

Cinsel ilişkim olmadı

28 yaşındayım, hiç cinsel deneyimim olmadı. Mastürbasyon yaptım. Penisim 14 santim ve eğrilik var. Sizce bu sorunlar giderilebilir mi? Ne yapmamı önerirsiniz?

Değerli okurum, penisin cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğri değilse sorun yok. Ortalama 12 yıldır mastürbasyon yapıyorsun, bu süre uzun. Penisinin boyu ideal. Hiç zaman kaybetmeden kadınlarla ilişki deneyimine başlamalı ya da evlenmelisin. Çünkü zaman aleyhine işleyecek. Karşı cinse baskılı ve sırnaşık bir biçimde değil, duygusal bir beğeni ile yaklaş. Aceleci olma. Ola ki başına ya da avucuna bir kuş konarsa ani hareketle onu kaçırma. Daha ne diyeyim oğlum?

Günün sözü

Sevginin sınırı aşkın sınırını aşınca ilişkiler sağlam temele oturur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder