Dr. Haydar Dümen Romantik olan kazanıyor
HABERİ PAYLAŞ

Romantik olan kazanıyor

İlişkiler; aşk, anlayış ve güvenle yürür. Tabii romantizmi de unutmayın. Flört ederken hayatın tadını çıkarın. Birlikte vakit geçirin, sohbet edin ama cinselliği erteleyin. Kızlar romantik, nazik, beklentisi olmayan erkekleri tercih eder. Kazanan siz olun.

Başarısız oldum

18 yaşındayım. Penisim çok büyük. Günde 3 defa mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girdiğimde başarılı olamadım. Böyle devam etmesinden korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, öyle devam edeceğe benziyor. Kendinle hesaplaş, baş başa kal. Cinselliği biraz devre dışı bırak. Zamanı geldiğinde, evlendiğinde ona bir çözüm bulunacak. Daha önünde uzun bir yol var. Tabii ki evlendiğinde eşin ve çocukların senden ekmek, yemek bekleyecek. Şimdilik senin yolun böyle çizilmiş. İyi kullanırsan senin yararına. Kötü kullanırsan hem senin hem ailenin hem de kızın zararına olur.

Haberin Devamı

Birden sonrası gelmiyor

Mastürbasyon yapmaya başlamadan önce “2-3 kez yaparım” diyorum. Ama bir kez yapınca cinsellikten nefret ediyorum. Evlilikte de böyle sıkıntılarım olur mu? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ilişki sırasında ne olur ne olmaz bilmem. Ama bildiğim şey; birinciden sonra ikinciyi istememenin her bakımdan senin lehine olduğu. Bu senin cinsel sağlığını koruyacağına işaret.

Yanlış nerede?

29 yaşında kadınım. 6 yıl evli kaldım. Cinselliği çok sevdim ama hiç orgazm olamadım. Eşimden ayrıldım. 5 aydır biriyle birlikteyim. Onu seviyorum ama yine orgazm olamadım. Ben nerede yanlış yapıyorum?

CEVAP

Kızım, keşke evliliğiniz sürseydi. Erkek için de kadın için de orgazm mutluluğunu engelleyen sebeplerin başında erken boşalma geliyor. Bunun da tedavisi var. Sen bir bakıma boşalamamaya şartlanmışsın. Asıl önemlisi birçok kadın gibi orgazm güçlüğü yaşıyorsun. Bu da aşılır. Biraz teknik yardım alman gerekir. Asıl önemlisi sanıyorum her seferinde orgazm konusuna odaklanıp “Acaba olacak mıyım, olamayacak mıyım?” diye konsantrasyonunu dağıtıyorsun. Bu arada da fantezileri kullanmayı dene. Tabii en önemlisi yeni bir evlilik için şartlarını oluşturmaya çalış.

Genelevi istemiyorum

21 yaşındayım. Kızları görünce dayanamıyorum. Cinsel isteğim artıyor. Kız arkadaşım yok. Geneleve de gitmek istemiyorum. Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bu yola aynen devam. Ama astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Hayatın kararmasın. Kızlarla sempatik ilişkilerini biraz daha geliştir. Keyif al, keyif ver. Mutlaka güven yarat. Doğal olarak yavaş yavaş bir ilişki kurma zamanın da geliyor. Ama bu genelevde değil.

Kavga ediyoruz

25 yaşında kadınım, 3 aylık evliyim. Evlenmeden önce hiç cinsellik yaşamadım. Eşimle birlikte olduğumuzda ben orgazm olamıyorum. O da kendini kötü hissediyor, kavga ediyoruz. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, evliliğin ilk ayları dahası ilk yılları böyledir. Ama siz kavgaya başlamışsınız. Her şey düzelecek. Biraz birbirinizin suyuna gidin. Gerekirse bazı özel bilgiler edinin. Ufkunuz açılsın. Bunun için de kitap okuyabilirsiniz. Bir uzmana da başvurabilirsiniz. Bana göre aceleye gerek yok. Daha yolun başındasınız.

Sorun kimde?

18 yaşındayım. Karşı cinsle ilişki kurmak istiyorum ama cinselliği fazla ön plana çıkaramıyorum. Aşkın önemli olduğunu düşünüyorum. Sorun bende mi yoksa diğer erkeklerde mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Ah benim yakışıklı, iyi yürekli evladım. Bütün bunları insanlığın için söylüyorum. Arada bir senin gibi de çıkıyor işte. Bu nedenle gözüm arkada kalmayacak. Önce aşk, sonra meşk diyoruz. Ama bütün gençler, erkekler önce aşk, ardından meşk nedir ki diye soruyorlar. Sen yoluna devam et, romantik duygularını elden bırakma. Onlara biraz yüksekten bak. Bu benim sana verdiğim insanlık madalyasını göğsüne tak. Çünkü senden çok parlak bir gelecek bekliyorum.

Bozulmuş mudur?

Üç ay önce penisim kız arkadaşımın vajinasına girdi. Ben anlamadım, kız arkadaşım canının çok yandığını söyledi. Kan da geldi. Kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, tabii ki bozuldu. Ne istiyordun yani? Senin anlaman için zavallı kız oraya bir kelepçe mi taktırmalıydı?

Kısaltmak mümkün mü?

19 yaşındayım. Penisimin boyu çok büyük, 21-22 santim arasında. Bundan çok utanıyorum. Kız arkadaşım da bundan rahatsız. Ameliyatla kısaltmak mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, mümkün değil.

Korkuyorum

23 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiç cinsel ilişkim olmadı. Geçen yıl mastürbasyon yapmaya başladım. Üzerimde korku var. Ben ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, 1 yıl öncesine kadar ne yaptın be yavrum? Bu mübareğe de hiç dokunmamak olmaz ki. Bırak biraz çalışsın, antrenman yapsın, kendine gelsin. Biraz da meni boşaltmanın yararı olur zararı olmaz. Orada takılıp kalmamak gerekir. Hadi yavrum, zaman kaybetmeden önce flört et, aşkını yaşa. Haftada 3 kere mastürbasyon yap. Ve de cinsel birleşme zamanın gelmiş.

Kızı nasıl ikna edebilirim?

Ben sekse düşkünüm. Kız arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ama söyleyemiyor. Ben de söyleyemiyorum. Acaba kızı nasıl ikna edebilirim?

CEVAP

Okurum, ikiniz de söyleyecek duruma gelecek kadar bekleyeceksiniz. Demek ki beyninizde ikinizi de tutan ortak bir yan var. Bunlar aşılmadan balıklama sekse dalınırsa yanlış yapar, hayal kırıklığına uğrarsınız. Ne güzel böyle biraz daha romantik, sevgi dolu yaşasanız.

BÖYLE SORU YOK!

Ellerimi bağlamak istedi

26 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla haftada 3-4 kez birlikte oluyorduk. Son zamanlarda ellerimi yatağa bağlamak istedi, izin vermedim. Onu kaybetmek de istemiyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, ne yapacaksın? İstemediğin bir şeyi, kaybetme korkusu nedeniyle sineye çekecek değilsin herhalde. Cinsel ilişki sırasında yapılan eylemler için iki tarafın da rızası şarttır. Aksi halde, olay suç olmaya kadar gidebilir. Bak kızım, şu bağlama işini hiç sevmedim.

Bazı yılanları anımsadım. Kuyruklarını solucan gibi oynatırlar. Aptal kurbağalar, solucan sandıkları kuyruğa yaklaşınca onları yutarlar. Senin arkadaş da oynatıyor. Bugün bağlama diyor, peki yarın ne diyecek? Canının istemediği, seni rahatsız eden şeyleri söylemekten çekinme, daha çok “hayır” de.

GÜNÜN SORULARI

Kız arkadaşım çok isteksiz

20 yaşındayım, kız arkadaşımı çok seviyorum ama çok isteksiz. Acaba kadınlar için de mavi hap ya da istek artıran başka ilaçlar yok mu?

CEVAP

Ah ahhh okurum, öyle bir ilaç olsaydı şu anda kapış kapış satılırdı. Yok satardı, yok! Formülü bulan kişi de vallahi milyarder olurdu. İlacın ismini de duymayan kalmazdı. Şimdi sana çok ufak, ancak istisnasız her kadına zevk veren bir şeyi ifşa edeceğim: Klitoris. İşin püf noktası bu. Tüyoyu verdim, güzel haberlerinizi bekliyorum.

Kadınlar iyi gözle bakmadı

22 yaşındayım, cinsel organım 10 santim. İdeal penis boyu nedir? İlk defa geneleve gittim ama boşalamadım. Heyecandan olabilir mi? Kadınlar da penisime pek iyi gözle bakmadı.

CEVAP

Değerli okurum, kendini çok denetleyip gözlüyorsun. Bu sorgulamalar sırasında heyecan devreye giriyor, sorunlar yaşanıyor. Penis boyuna gelince; bu sorunun yanıtını bütün gençler ve kızlar okusun. Anatomi kitaplarında 15 santim diye yazar. (Tabii ereksiyon yani sertleşmiş hali.) Bunun birkaç santim büyüğü ya da küçüğü normaldir.

Yapınızı bu ölçülere göre ayarlarsanız 13 santim ve 17 santim normaldir tartışması abes olur. Kitaba göre ikisi de normaldir. Nedense erkekler sınır ötesi ölçüler istiyor. Oysa o boylar kadında ağrıya neden olabiliyor. Bence başka şeylere kafa yorun, cinselliği öğrenin. Genelevdekilere de aldırma.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyinlere enjekte edilmiş tabuları yıkmak iş kazalarına benzer. Yıkıntının altında kalabilirsiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder