Dr. Haydar Dümen Romantizm mutlu eder
HABERİ PAYLAŞ

Romantizm mutlu eder

Haberin Devamı

Seviyor, seviliyorsunuz, içiniz kıpır kıpır. Ama doğru adımı atamamaktan korkuyorsunuz. Flörtle başlayan ilişkiye sevgi dostluk etsin. Romantik günler geçirin. Ama acele etmeyin. Mutluluğa sevdiğiniz kişiyle el ele yürümek için önce hazır olun.

BÖYLE SORU YOK!

İlişkiye giresim yok

19 yaşındayım, ayda 8-9 defa ilişkiye girerdim. 3-4 aydır ilişkiye giresim gelmiyor, kadınlara ilgim azaldı. Arada mastürbasyon yapmak yetiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, önce çekil odana, kapını kilitle. Pencerelerini perdele. Diz çök, otur yere. Dal derin düşüncelere, kendine ilk sorun “Bu yol gider nerelere olsun?” olsun. Koy yaşını önüne, girdin sorumluluk dönemine. Kadın, kız biri gelsin, öteki gitsin vız vız, organ ise arsız. Bize göre akılsız. Bak o bile anladı yolunu ve son kartını oynadı. Ve seni bana yolladı. Yapacağın şey; iş ya da ders gazına basmak olsun. Kemiklerin gelişsin, aklın yerine otursun, bas gaza!!!

Evliliğim tehlikede

34 yaşında ve 15 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum, evliliğim tehlikede. Hangi ilacı kullanmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 34’ten 15’i çıkar, 19 kalır. Model bir erkek tipi olursun, sakalı, bıyığı yeni çıkan, başta saçlar sanki kuyruklu bir sıçan. Yanlar yamaç tıraş. Peki nedir bu modeldeki amaç? Yeni moda ve bol para. Sakallar uzamış, genci, yaşlısı, yerlisi ve yabancısı al gardını, çık dışarı. Oyna kartını. Neyse bunlar geçti. Deneyimsiz gencimiz evlenmiş ve anlayamamış mastürbasyonun kurbanı olduğunu. Ve bu yüzden de bize uğrayıvermiş. İyi etmiş. Arzun başa, var tedavisi, öğren yöntemini. Sür atını dağa, taşa, göreceksin yol tamamlanmadan inmeyeceksin aşağı.

Cinselliği yaşamalı mıyım?

50 yaşındayım, bakireyim. Sevdiğim biri var. Cinselliği yaşamak istiyorum. Kendimi evlenince ilişki olabileceğine inandırmışım. Onu kaybetmekten korkuyorum. Herkes cinselliği yaşamalı mı, yaşamamalı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, maşallah sakladın bakireliğini mezara, ya uğrarsam bir kazaya diye dert yanıyorsun. Formül arıyorsun. Önerim: Bir kağıda evet, hayır yaz, at kara kutuya. Çekersin kuranı, 51’i bulmuşsan ondan yana verirsin kararını. Bu saatten sonra bu duruma kimse net yanıt veremez. Aklı başında biri şöyle ya da böyle olsun diyemez. Adamın kaç yaşında? Yapısı buruk mu yoksa sinsi ve kavruk mu? Geriye ne kaldı? Eğer özel koşullar olsaydı kararımı ve yorumumu açık açık söylerdim. Ama burası açık pazar, gerisini söyleyemedim.

Kocam doktora gitmiyor

7 yıllık evli kadınım. Eşimin erken boşalması var. Doktora gitmiyor. 2-3 ayda bir, ancak o isterse beraber oluyoruz. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, haklısın. Oyunbozanlık eşinden geliyor. Dengeleri düzenli ilişkiyle evlilik uzun yıllar verimli ve sağlıklı sürer. Kesinlikle iki tarafın da orgazmı olması gerekir. Olay senden kaynaklanmadığı için süslenip püslenmeler kuşu yuvasından uçurmaya yetmiyor. Kuşun kanatları sağlam, içinde ise heves oluşmalı. Eşinin erken boşalması tedavi olur, yardım almalı.

Sevgilim beni zorluyor

18 yaşında kızım ve çok istekliyim. Erkek arkadaşım beni ilişkiye zorluyor. Çok istiyorum ama ya pişman olursam? Kendime nasıl engel olabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, erkek arkadaşınla olayına karışamam. Hayat senin, karar senin. Karışsam beni dinleyecek misin? Adamı elde tut. Biraz mutluluk hapı yut. Hem kendini hem arkadaşını romantik ortamlarda avut. Bütün bu yolun sonunda daha net karar vereceğin bir noktaya geldiğinde benim sözümü tut. Mümkünse evlen.

Kocam mastürbasyondan kopamıyor

10 senelik evli kadınım. Eşim sürekli mastürbasyonla boşalıyor. Benimle birlikte olunca tatmin olamıyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin kolay düzeleceğine inanmıyorum. Düzelmesi için onun profesyonel yardım alması gerekir. İşte sizin haritanız çizildi. Okyanus yolculuğunda karaya toslamamanızı dilerim.

Kuruluk çekiyorum

25 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. 1.5 yıl önce doğum yaptım. Doğumdan sonra bende isteksizlik ve kuruluk oldu. Çaresi var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, doğum yapmış pek çok kadında görülen bir sorun bu. Tıpta her şeyin çaresi vardır. Bir profesyonel yardıma ihtiyacın var. Kendini olaydan soğutma.

Kan gelmedi

19 yaşındayım. Ben sevgilim ilişkiye girdim ama kan gelmedi. Bir gün sonra bana kan geldiğini söyledi. Böyle bir şey olabilir mi?

CEVAP

Olabilir değerli okurum. İşin tam ortasında kaldın. Aklına kötü düşünceler salma.

7 kez boşalıyormuş

18 yaşındayım. Arkadaşım günde 7 kere boşalıyormuş. Ben en çok 3 kez yapabiliyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Kız arkadaşım benim ufaklığın büyüklüğünden şikayetçi. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyiyle normalin. Kendini neden yadırgadığını anlamadım. Kulaklarını safsata laflara tıka. Kız arkadaşını da fazla yorma.

Benden kaçıyorlar

36 yaşındayım. Penisim 11 santim. Bu yüzden kadınlar benden kaçıyor. Penis büyütücü hapları tavsiye eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ilaca hiç gerek yok. Penisin için anatomi kitapları ‘Normal’ diyor. Bana göre kılıcına göre iyi kullandığın zaman sorunlar biter. Evlen. Çünkü tam çocuk yapma zamanı.

Hemen ilişkiye girmek istiyorum

23 yaşındayım. Kız arkadaşımı görünce dayanamıyorum, hemen ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bugüne kadar ne yaptıysan onu yapacaksın. Bu kızla evleneceksen otur, konuş, anlaş ve söz ver. Sözünden dönme. O da istiyorsa buyrun yol sizin. O istiyor ama sen evliliği düşünümüyorsan bu konuyu 2-3 kez düşün. Vicdanının sesini de unutma.

Kaçıyorum ama...

17 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 yıllık birlikteliğimiz var. O sürekli benimle ilişkiye girmek istiyor ama ben kaçıyorum. Acaba ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, dengeleri korumaya çalış. Bazen otur, bekle, bazen de kaç. Ama kaçarken de uzun yaşam yolunun doğrusunu seç. Hem ayağın kaymasın hem de bu çılgın kız arkadaşın birazcık doğru ölçülere gelsin. Sana kolay gelsin, dikkatli ol.

Acaba biter mi?

17 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bu durumdan rahatsızım. Bir de fazla mastürbasyon yapmak spermleri bitirir mi?

CEVAP

Değerli yavrum, sperm üretimi kesintisizdir. Çok mastürbasyona da gerek yok. Haftada 3-4 kere yapabilirsin. Kilo alma, fazla kiloların varsa ver. Mevcut penisin senin işini ileride yapar. Burada bir sorun çıkmaz.

Erken boşalıyorum

25 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girince çok erken boşalıyorum. Bu da moralimi bozuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi şart. Ama ne zaman? Evlilik ya da evlilik gibi sürekli bir birliktelik oluşunca.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluk kimi zaman aklı da tutsak alabilir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder