Dr. Haydar Dümen Romantizmin gücü
HABERİ PAYLAŞ

Romantizmin gücü

Haberin Devamı

Evliliklerde cinsellik yıllar içinde yara alabiliyor. Araya çocuk, sorunlar, aileler giriyor. Bu konuda her iki tarafa da iş düşüyor. Biraz romantik olun, yatak odanızı renklendirin ve partnerinizi hazırlayın ki mutluluk sizi bulsun.

Kızlığım bozulmuş mudur?

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkiye girdik. İç çamaşırımda damla kan vardı. Ertesi sabah adet gördüm. Kızlık zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP Değerli okurum, galiba zedelendi. Umarım kurulacak normal bir ilişkide kanar.

Kız ilişkiyi yarıda bırakıyor

24 yaşındayım. 6 aydır sevgilim ilişkiyi yarıda bırakıyor. Zevk almıyor. Mastürbasyon yaptığında boşaldığını söylüyor. Acaba sorun hangimizden kaynaklanıyor?

CEVAP Değerli okurum, partnerinin mastürbasyon problemi var. Bunu aşması gerekir. Aşması için de iradesini kullanacak, aklına yön verecek. Fantezilerini kullanacak. Kendisiyle kırıcı değil, yumuşak mücadelelerle olayı zamana bırakacak.

Kızlara dayanamıyorum

17 yaşındayım. Kızlara karşı çok istekliyim. Onlara saldırasım geliyor. Kızın birine ilişki teklif etsem tepki verir mi? Onlar da istekli mi?

CEVAP Değerli okurum, bu yazıyı okurken benim de seni dövesim geliyor. Nasıl olacak? Ellerimi tutuyorum. O düşünceyi aklımdan kovuyorum. Sakin sakin mektubunu okuyorum. Ve de sana bu yanıtını veriyorum. Yani irade, doğru yol, güzel insan olmanı öneriyorum.

Hiç isteğimiz kalmadı

25 yaşındayım, kocam da 30 yaşında. 1 yaşında bir oğlumuz var. Cinsel soğukluk yaşıyoruz. Kocam çok çalışıyor, yorgun ve hep isteksiz. Ne zaman hamle yapsa bu kez benim canım istemiyor. Ne yapacağız?

CEVAP Sevgili okurum, evliliklerde romantizm ölüyor. Sizin cinselliğiniz çok erken iflas etmiş. Eşin yorgun olduğu için beklenen performansı yakalayamıyor. Bu evlilik sürecek. Nasıl ki sen, akşam eşin geldiğinde çayını demliyor, ona bir sofra hazırlıyorsan, sabah onu işe göndermeden önce arada güzel sözlerle, cilvelerle, değişik giysilerle bir yatak odası sofrası hazırla. Romantizmi yeniden canlandır. Bir süre sonra meyvelerini toplamaya başlayacaksın.

Eşimi çok seviyorum

4 aydır evli ve çok mutluyum. Ancak bir türlü ilişkiden zevk alamıyor ve boşalamıyorum. Sizce benim sorunum ne olabilir?

CEVAP Sevgili okurum, fantezilerini kullan. Klitoris orgazmdan vazgeçme. Klitoris orgazmla vajinal orgazm arasında bir köprü kur. Erkeğin seni biraz keşfetsin. Ruhunun ve bedeninin gizli yerleri olabilir. Bu da zamanla keşfedilir diye düşünüyorum. Hadi bakalım kolay gelsin.

Zevk alamadım

Nişanlımla ilişkiye girdik, ama vajinası çok geniş olduğu için zevk almadım. Penisim vajinada kayboldu. Nişanlım çok zayıf, bununla mı ilgili?

CEVAP Değerli okurum, ilk önce birinci soruna yanıtlayayım. Kadınlarda vajina elastikidir. Düşün ki doğum yapıyorlar sonra vajina eski potansiyelini kazanıyor. Nişanlının da vajinası zamanla kendi gücünü kazanacak. Bu bir sorun olmaktan çıkacak. Bazı kasılma antrenmanlarını öğrenecek.

Erkekler beni etkilemiyor

21 yaşında kızım. Ben erkeklere karşı hiç istek duymuyorum. Sevgilim var ama ona aşık olamıyorum. Erkekler beni hiç etkilemiyor. Ne yapacağım?

CEVAP Sevgili okurum, biraz bekle. Bu aileden aldığın eğitimle ilgili olabilir. Yaratılışın doğası gereği çevreden ya da kendine kendine olumsuz telkin olmazsa o masallardaki beyaz atlı prens karşına çıkacak. Beklemede kal, erkeklere cinsel değil, duygusal bak.

Sertleşme bitince canım yanıyor

Sevgilimle öpüşünce cinsel organım sertleşiyor. Onunla ilişkiye girmiyorum. Sertleşme geçince cinsel organıma darbe yemiş gibi oluyorum. Bu sorunumu nasıl çözerim?

CEVAP Sorun yok ki çözelim. Penise kan doldu, gerildi. Sertleşme odur. Gevşeyince acı duyuyorsun. Bu durumda aklıma bir şey gelmiyor. Tempoyu aynen sürdür. İyi yoldasın.

Karım isteksiz

10 yıllık evliyim. İkimiz de 37 yaşındayız. Eşimle evliliğimizin ilk 4 yılında cinsel sorunumuz yoktu. Ama çocuğumuz olduktan sonra aramızda sorunlar başladı. Eşim çok isteksiz. Bu normal mi? Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.

CEVAP Değerli okurum, aklına ne gibi kötü şeyler geliyor? Bu gibi durumlarda iyi şeyleri önce düşün. Birçok kadının yaşadığı doğum sonrası olaylardan birini anlatıyorsun. Bunun psikolojik nedenleri seninle ilgili değil. Tedavi edilebilir umudundayım. Ama mutlaka bir uzmana başvurmanız gerekiyor. Yani sen karını al, bir uzmana götür. Ama asla onun namusuyla oynama.

Nasıl Büyüteceğim?

24 yaşındayım, cinsel organım 10 santim. Büyütmek istiyorum. Hap, krem, jellerden kullansam olur mu? Ya da bazı metodlar varmış, onları mı uygulayayım? Sizin bana önereceğiniz bir yol var mı?

CEVAP Değerli okurum, önce kilondan söze başlayalım. Bizim için en kolay yolu bu. Yoksa krem, jel, pompa, bal, börek, fındık, fıstık, çok mastürbasyon ya da bir sürü atmasyon yöntemlerin yararı yok. Önerilerime gelince; evlilik seçiminde belki minyon bir kız daha uygun olabilir. Kızın cinsel dünyası, tatmin fantezileri ve açılımlarındaki yapısı da bu konuda rol oynar. Çünkü orgazm güçlüğü çeken bir kadın için seninkinin boyunu 2 katına çıkarsak yine tatmin olmaz. Organın boyutu bize göre normaldir. Sen cinselliği ve kadının ruhunu ayrıca beden özelliklerini öğrenmeye bak. Kitaplar oku, bu köşeyi boşlama. Kendine de kompleks aşılama.

Tabancam tutukluk yaptı

66 yaşındayım, emekliyim. İlişkiye girmek istedim ama tabancam tutukluk yapınca kadın “Ah be amca, patlamıyor bu tabanca” dedi. Çok üzüldüm. Beni mahçup eden tabancamı yeniden çalışır hale getirmek hatta onu makineli tüfek yapmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Son demimde gülmek istiyorum.

CEVAP Muhterem birader, hem emekli hem emektar... Çalış, çabala, görev tamam, geç rahata derken ne kaldı geriye? Çook önemli, krallara bile diz çöktüren bir şey. Bir yandan canın çekiyor, kanın kaynıyor. Öte yandan yol yarılanmış, kalan bölümü de azalmış. Derken, dünya nimeti kapını çaldı. Önce seni bir keyif aldı. “Daha ayaktayım” gururunla kadınla buluşunca bünyeni bir heyecan sardı. Döndün acemi çaylak bir gence. Senin tabanca katılamadı bu sevince. “Ya hakkını veremezsem” diye korktu, tutukluk yaptı. Düzelecek ama asla makineli tüfek olmayacak. Sen de biraz halden anla. 20’liklerle yarışmaya kalkma. Tabancaya da bir usta baksın, tutukluk yapmasın, yarı yolda kalmayasın.

Mastürbasyondan vazgeçemiyorum

19 yaşındayım. Cinsellikle aram çok iyi. Ama bir türlü mastürbasyondan vazgeçemiyorum. Çok sıkıldım, bir gün yakalanacağım diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, cinsellikle yani sevgilinle aran iyi. Mastürbasyondan yani asıl yaşam arkadaşından vazgeçemiyorsun. Azgın mısın, üzgün müsün anlayamadım. Hadi iyisin. Mastürbasyonla nikahlı, dışardakiyle nişanlı gibisin. Sakın ikisini birbirine düşürme. Bu işlerde sır saklamak iyidir. Evdeki demirbaş öğrendiğinde sineye çeker de, dışarıdakine duyurursan evdekini kıskanır vallahi gözünü oyar, seni kapıya koyar!!!

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder