Dr. Haydar Dümen Ruh bedenden önce gelir
HABERİ PAYLAŞ

Ruh bedenden önce gelir

Gençlerin hemen hepsi kızlık zarı konusunu takıntı yapıyor. Geleceğin babaları, evleneceğiniz kadınla bir ömür birlikte yaşayacaksınız. Onu sadece bedenine bakarak değerlendirmeyin. Ruhuna, huylarına, iyi eş ve şefkatli bir anne olup olmayacağına bakın.

Kanama olur mu?

18 yaşında kızım. Bir yıl önce başımdan kötü bir olay geçti. Bu olaydan 2 hafta sonra gittiğim doktor kızlık zarımın bozulmadığını ve ilk gece yüzde 50-60 ihtimalle kan geleceğini söyledi. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Sevgili kızım, doktorun teşhisisine uyuyorum. Ancak oradaki yüzdeler çok geçerli değil. Çünkü bu iş biraz da penisin çapıyla ilgili. Ama ilk gece kanaman olmazsa senin bir kusurunun olmadığını anlatabilirsin. İstersen bir doktora gidebileceğinizi gelecekteki eşine söylersin, her şey kökten çözümlenir.

Haberin Devamı

Kocam şaşırdı

28 yaşında kadınım. Eşim hep geri çekilme yöntemiyle boşalıyor. Bu ay adetim gecikince gebelik testi yaptım. Test pozitif çıktı. Eşime söyledim. “Nasıl olur?” dedi. Niye böyle düşünüyor? Çok üzüldüm.

CEVAP

Sevgili okurum, geri çekilme yöntemiyle gebelikten korunmanın oranı yüzde 70 civarında Bu nedenle eşine bu gazeteyi kendisine okut. Eşinin kuşkulanması beni rahatsız etti. Ona benden sevgi dolu bir sitem geldiğini söyle ve “Yapma yavrum, bütünlüğünüzü bozma” dediğimi söyle.

Tedavi gerekir mi?

38 yaşındayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Cinselliğe çok düşkünüm ve eşimle sorun yaşıyoruz. Gecede 2-3 sefer ilişkiye girmek istiyorum, normal mi? Tedavi gerekir mi?

CEVAP

Okurum, bunun normal olup olmaması diye bir olay yok. Beden senin, ruh senin, kadın senin. Ben “Normal değil” desem ne olacak. Sen bildiğini okuyacaksın. Bu soruyu kadınına sor. O razıysa sorun yok.

Çıkmazdayım

29 yaşında kızım, bekarım. Karşı cinsle ilk kez yakınlaştım. Cinsel ilişkiye hazır hissetmiyorum. Kafam ve bedenim karmakarışık. Birlikteyken ona yakınlaşmak istiyorum ama sonrasında suçluluk duyuyorum. Sanki bir çıkmazdayım. Bu durum zarar verir mi?

CEVAP

Kızım, tam bir çıkmazdasın. Yaş 29, mükemmeli bulmak için 10 yıl daha beklersen yaş olur 39. Böyle bir adamı da zaten bulamayacaksın. Ne zaman çocuk yapacaksın, ne zaman yuva kuracaksın? Kaldı ki cinsellik deneyimle öğrenilir.

Haberin Devamı

Ruh orada hem kırılgandır hem de çok duyarlıdır. Bu konuda radikal sonuçlar almanı öneriyorum. Tecrübesiz bir pilotun uçağına mı binmek istersin yoksa zora kaldığında uçağın dümenini eline alıp kullanabilecek bir yeteneğe sahip mi olmak istersin? Şimdilik sana kolay gelsin.

40 yaş bunalımı mı?

Evli ve 2 çocuk babasıyım. 40 yaşındayım. Eşimle her gün 2-3 kez ilişkiye giriyorum. Sürekli başka kadınlarla olmak istiyorum. Son zamanlardaki aşırı istek beni rahatsız ediyor. Acaba 40 yaş bunalımı mı?

CEVAP

Okurum, seninki 40 yaş bunalımını aşmış, 40 yaş bunaması gibi olmuş. Yani sen dünyanın gerçeklerini karıştırmışsın. Ya da kendini bulunmaz bir nimet gibi görüyorsun. Söyle bana cinsel birleşmen kaç dakika sürüyor?

Hiç çeneni yorma, 1-2 dakikayı geçmiyordur. Aşçıbaşı yemeklerin tadına bakmak için her birinden ufak birer kaşık alır ama yediği yemeğin toplamı bir tabağı doldurmaz.

Haberin Devamı

Sen önüne gelenin tadına bakmak istiyorsun. 40 yaşın olgunluğunu yaşa. Ayıp oluyor, kimse senin oyuncağın değil. Tedavi olman gerekiyorsa mutlaka ol.

Beni kandırıyor mu?

Kız arkadaşımla 2 yıllık ilişkim var, haftada 2 kez ilişkiye giriyoruz. Ama kız arkadaşımın kızlık zarı yırtılmadı. Hiç kan gelmedi. Evlenmeyi planlıyoruz. Sevgilim önceden ilişkiye mi girdi? Beni oyalıyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşının kız olduğuna ben rapor veriyorum. Sapasağlam, pırlanta gibi bir kız. Onun değerini bil. Öyle mi, böyle mi gibi kuşkular yüzünden onun ruhunu incitme. Sevgiyi öğren. Sevgi varsa ufacık bir zar parçasını bile düşünmem abes olur. Abesle iştigal etme.

Sevgilim bakire değil

24 yaşındayım. İki kez ilişkiye girmeyi denedim, sertleşmedi. Ne yapmalıyım? Bir kızı seviyorum. O da beni seviyor. Kız arkadaşım benden önce ilişkiye girmiş. Bazen aklıma geliyor ve çok canım sıkılıyor. Acaba evlendikten sonra sorun eder miyim?

CEVAP

Değerli okurum, ilk cinsel birleşmelerde ereksiyon sorunu doğaldır ve sıklıkla yaşanır. Kız arkadaşınla evlenmenden yanayım. Ortalama 70 yıl beraber yaşayacağın bu arkadaşını etiyle değil, ruhuyla değerlendir.

Nasıl seviyor, hobileri ne? Aç gözlü mü? Doyumsuz mu? Yoksa yumuşak huylu, iyi bir eş, iyi bir anne olabilecek niteliklere sahip mi? Bütün bunlardan önce kendine bak. Kendine “Ne istiyorum, nasıl bir dünya ve evlilik bekliyorum?” diye sor. Bu değerler içinde de eşini seçmeye çalış.

Hamile olabilir mi?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşadık, birkaç damla sperm içeri kaçtı. Adeti 4-5 gün gecikti. Hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın gebe kalmış olabilir de olmayabilir de. Hemen panik halinde bilgisayarın başına geçiyorsunuz. Gebelik belirli zaman diliminden önce test yapılmadan, muayene ile bile anlaşılmadığından şimdilik biraz bekleyin.

Yırtabilir miyim?

20 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 11 santim. Sizce bu normal mi? Evlenince eşimin kızlık zarını yırtabilir miyim? Zevk alabilir mi, hamile kalabilir mi? Bir de kızlık zarı vajinanın ne kadar içinde?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu ile ilgili bütün bu sorduklarına olur raporunu veriyorum. Keyfine bak, komplekse girme ve kilo alma. Kızlık zarı vajinanın tam girişindedir. Bir odaya girerken kapı nerede ise, o da oradadır.

BÖYLE SORU YOK!

Benimki çok ince

19 yaşındayım ve mastürbasyon yapmayı 17 yaşında öğrendim. Penisimin bundan dolayı ince ve küçük kaldığını düşünüyorum. Bu özgüvenimi kırıyor. Bu yaştan sonra penisim büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, bizim gençlik yıllarımızda yani ortalama 80 yıl öncesi ve daha evvelinde bir kural vardı. Mastürbasyonun penisi büyüttüğü söylenirdi. Senin korktuğun gibi olmayacak. Onun boyuna partnerin karar verecek.

Tıpkı kılıç oyunu gibi. İyi kullan, öğren, partnerinin de ruhsal, cinsel yapısına göre şerbet verirsen iyi sonuç alacaksın. Kılıç kullanmayı biliyorsan, kılıcının şekli, ölçüsü önem taşımaz. Kendin pişir, kendin ye. Uyarım formüllerin bilimsel olsun, büyüyeceğini sanmıyorum.

GÜNÜN SORULARI

Bir karışım içiyorum

25 yaşındayım, bekarım, düzenli seks hayatım var. İlişkide organik bitki karışımlı kahveden içiyorum ve çok işime yarıyor Bana zararı var mı? İleride sıkıntı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, öyle hep ayakta tutacak bir ilaç olsa 1 ay içinde dünya genelinde yayılır. Cinsel sorunlar bölümüne yazılır, evrensel ve bilimsel tüm kaynaklarda yer alır. Bulan kişiyi de ortalarda göremezdin. Sen kimsin be çocuk?

Bu işin reklamı için sana ne kadar para ödediler? Haydar Hocana yaz, oradan reklam olsun mu dediler? Git oğlum işine, beni sabah sabah kızdırma.

Arada kaldım

18 yaşındayım. Benimle olmak isteyen bir kız var ama korkuyorum. Çok mastürbasyon yapıyorum. Arada kaldım. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Kızın yaşını yazsaydın yolun biraz aydınlanırdı. Bu tür ilişkiler hem aceleye gelmemeli hem de bu yaşlarda başlanmamalı. Düşün ki sevdiğin kızın da senin gibi bir ailesi var.

Onun da geleceği, planları kendine karşı sorumlulukları bulunuyor. Bunların tümünü bir yana bırak, içinde olduğun durum biraz da gençlik kamçılamalarının sonucu hızlı koşmaktan kaynaklanıyor. Hızlı koşan her atın, her insanın da ayağı sürtebilir.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankörlük kişinin zırhı gibidir. Mantık ve hak kavramları ona işlemez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder